Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : кланаванне sid 804

tecnoecu

cinqueturbo
Вы скапіявалі толькі Выбліск..
і eprom?

tecnoecu
прывітанне nn, то капіюецца, таму што, як правіла, для scodificare часткова гэты тып ecu я проста толькі дадзеныя flash.гэта, калі не памыляюся, eeprom дзверы з процілеглага боку да працэсара, праўда?

sportknight
так, але дадзеныя bsi ce мае іх у eprom, а затым вы павінны скапіяваць eprom

tecnoecu
ок, я імкнуся, і я дам вам ведаць

legendaryslave
падымае кандэнсатары ляжыць пад

амін
Не бойцеся разарваць сувязь кандэнсатараў, зморшчыны, пакуль вы не памяць, легка отпаяйте, не ламаецца нічога, толькі два supportini пластык, то прабач, калі кандэнсатары на іх месца вернецца ўсе у парадку.

legendaryslave
Не бойцеся разарваць сувязь кандэнсатараў, зморшчыны, пакуль вы не памяць, легка отпаяйте, не ламаецца нічога, толькі два supportini пластык, то прабач, калі кандэнсатары на іх месца вернецца ўсе у парадку.

Да пэўнай ступені, аднак, што, падняўшы кандэнсатары выгібы друкаванай платы, таму заўседы з належным палітыкі

tecnoecu
тады я скапіяваў дадзеныя flash eeprom, але так машына nn частка, паўтараю, я іх капіяваць на ecu з таго ж hw нм

амін
То павінен сысці ў сілу, пераходзіць у дыягназ?

tecnoecu
вы на дыягностыку выходзіць

амін
А якія памылкі ў вас?

tecnoecu
добры дзень, прабачце, гэта не ў дыягназе мне сказаў мой супрацоўнік выходзіць у body, але калі ў ecu рухавіка

амін
Тое convieni са мной, што c-гэта некаторыя фізічныя праблемы, зварных швоў ок?

sportknight
я ведаю, што гэты ecu рыхтуюць...

tecnoecu
прывітанне, то я перайду на сітуацыю.я знізу і зверху іншы ecu з тым жа нумарам hw і sw, перш чым засунуць туды руку, я спрабаваў праверыць, ці, калі ўваходзіў у дыягназе, і гэта было ў парадку, пасля дэмантаваны я кланавалі eeprom і замяніць флэш з яго ориг гора усе і ўсе-частка і тут выходзіць нават у дыягназ я паставіў усе, як раней, уваходзіць у дыягназ, але лагічна nn частка.што вы мне параіце?

амін
Затым проста зразумець, што flash разбураны

danyparis
Прывітанне ,
ECU SID802 , 804 і 806 ідэнтычныя .
Для кланавання трэба мяняць Flash і EEPROM.
Ужо некалькі разоў)

tecnoecu
няма flasch таксама разбурана, таму што калі я падыходжу на блоку ориг машына, думаю, што мяне гэта экю, каб быць кланаваная і, магчыма, мы таксама хоча, каб для чытання мікра

danyparis
Немагчыма чытаць гэты мікра ECU, таму што няма BDM

мароз
можна кланаваць з дапамогай інструмента Я тэрмінал?

мароз
пацвярджаю, можна кланаваць з дапамогай прылады Ўводу-вываду заканчваецца, я 5WS40110C-T
Num HW: 9653447480
Num SW: 9648624280
SID804
lìho clonaa з sid 804 5WS40075C-T
і аўтамабіль футбольны

Senna_90
вы вы з я тэрміналаў клоны усе без отпаяйте або адкрыць што-небудзь

мароз
цяпер я павінен паспрабаваць змяніць гэты файл і паглядзець, калі ен, пачынаючы

мароз
разлік cks з іншай праграмы