Перегляд Повної Версії : помилка p00p1 alfa 147 q2
Привіт, хлопці, я сподіваюся, що мені могли допомогти,а зараз місяців, що, звичайно, вирішити марно це проблема. Близько року тому я купив свій 147 1.9 150 2008 року з dpf. Через кілька місяців я з'явився фатальну помилку p0091,це мене відбувалося з оригінальною картою. Я взяв машину в допомогу та я вже перероблено насос високого тиску,або, принаймні, так кажуть, що вони зробили. В той же час я зробив деякі зміни: зняв початкова каталізатора і dpf, змонтований фронтальний інтеркулер з трубопровід з силікону. Я зробив підготувати карту онлайн від відомих веб-розробок ебу, і після того, як спробував машину мені знову ту ж помилку. Кухар, або якщо так, то ми хочемо, щоб подзвонити, він сказав мені, що я повинен повернути карту в початкове і вирішити цю проблему, але вихідна проблема не виникає.
Так я озброєний санта терпіння, і я змінив свою картку за рахунок активації dtc, що він відключений, і, натиснувши на вимикач комплектації.
Машина їде добре, але якщо я четвертого на 2500 оборотів і рвалася на педаль, близько 3000, здається, діра потужності, а потім я отримую помилку, що посилає мене в recovery машини.
Сьогодні я розібрав насос низького тиску в баку, і вичистили весь бруд, навіть якщо не дуже, спробую автомобіля, і помилка повториться. Ще одна деталь в тому, що машина важко трохи на ходу, а не коли-небудь у середині ходу. єдине, що мені залишається, потрібно перевірити форсунки.
Якщо, не могли б ви погляньте на карту, якщо є щось ненормальне.
ось карти:
карта є дуже спірно насправді...насправді, на мій погляд, і зроблено погано, так і в ****llo проходу кавалерії, які відмовляються від неї, щоб defapaggio...проблема в "порожній," залежить майже напевно в карту педаль на третій передачі від 1500rpm і 50% педалі і до 3500 оборотів в хвилину і 70% педалі-це найнижчий dell, п...
багато обмежувачі крутного моменту, які служать для defappaggio були пропущені ваші досягнення були перебільшені, не кажучи вже про час вприскування карту турбо-то збільшено всього на 200 очок...загалом, тобі сказали-відстій...по мені..
Помилка p0091 може залежати погану карту?
Придивляюся я думаю, що defappaggio було зроблено за допомогою програмного забезпечення, коли я тільки відновив усі dtc і ставимо в 0 біт комплектації. Я раджу видалити цю карту відразу?
на раз робить по-різному defappaggio для безпеки я переробив 2 рази файл за раз, і результат дуже відрізняється від вашого файлу..інформативний характер раз добре defap цього ecu..карту відстій.
робите найкраще, як ви вважаєте, якщо б моєї машини не існує camminerei навіть не у відповідності з його непохитну лайно..
якщо я роблю defap з раз і riattivo i dtc за допомогою перемикача off комплектації, я б проблеми з fap?
якщо я роблю defap з раз і riattivo i dtc за допомогою перемикача off комплектації, я б проблеми з fap?
Якщо натиснути перемикач off, dpf і біт засмічення раз, не більше. Ці 2 біта. Комутатор, його потрібно зробити в 8бит і засмічення 16
Біт switch off я знаю, де він знаходиться. Проблема спостерігається, що і засмічення. Програмне забезпечення відрізняється від інших 150 коней, і я не можу його знайти.
перш ніж читати ecu скидання забруднення в діагнозі, то читайте про редагування з допомогою перемикача off), потім пишіть.
Тому, перше, що навантаження карту орі. Я lazzeramento fap з допомогою діагностики і, нарешті, навантаження lamappa тільки на вимикач включений. Nn відбуваються засмічення і регенерації з qst рішення?
мама моя заздалегідь королівство тиску в магістралі rail, перебільшені, і часом дуже довго, але і розраховані вони як раз підкреслюють p0091 але це механічна проблема, а не мапу . вона лише посилює проблему,так як система не гарантує досягнення встановлених параметрів в ecu.
якщо все буде ок, що карта не породжує така невідповідність тиску в рампі calcolta і вимірюється.це те, що ви говорите, dtc
У p0091 може також залежати від форсунок? Насос hp був журнал, що низький тиск у мене розібрана і очищена, але не вистачало бруду. Єдині, які мені залишаються форсунки. А я чекаю кабель, щоб зробити діагностику, так і відстежувати всі параметри, властиві all ін'єкції.
форсунки і важко, які дають цю помилку, швидше за все це насос, який був перероблений погано або покласти використана знесення і пропусків для перероблений, в кращому випадку, може бути насос низького тиску, який втратив сили і не може забезпечити потрібного витрати насоса високого тиску, або іншу річ, щоб не відкинути регулятор, рейку, якщо навіть не датчик тиску
У p0091 може також залежати від форсунок? Насос hp був журнал, що низький тиск у мене розібрана і очищена, але не вистачало бруду. Єдині, які мені залишаються форсунки. А я чекаю кабель, щоб зробити діагностику, так і відстежувати всі параметри, властиві all ін'єкції.
ок, як і низький, як мінімум, і при повному навантаженні ?
За допомогою діагностики ви зможете перевірити, правильно?
Тобі я можу просто йде перевірена система вприскування палива, починаючи з низькою регулятори, трубопроводи, фільтр, потім проходить на високій перевіривши відходів виправлення, регулятор тиску і ущільнювальні кільця регулятора контролю тиску rail і правда те, що говорить датчик p009x означає, що система не дотримується карту obbiettiva тиску в рампі йде на вулицю, більше 3 секунд потрібно специфікація обладнання і базові знання роботи системи не робота, що ви можете зробити удома, потрібно довірити комусь експерта, який знає, йти спрямована на вирішення проблеми і не замінивши всі сподіваючись захопити шматок пред'явлено звинувачення . Цитую старий мій шаблон .
Якщо ви не знаєте, як працює не потім відновити її.
проблема в тому, карту, часом дуже агресивно, і це призводить до discostamento між прес-rail ефективного попиту в карту rail, якщо покласти карту орі каже, що проблема зникає, так що для мене навіть може бути, що насос не в 100% формі, але тому, що карту ori проблема зникає?бо карту мод йде буквально evacquare.
проблема в тому, карту, часом дуже агресивно, і це призводить до discostamento між прес-rail ефективного попиту в карту rail, якщо покласти карту орі каже, що проблема зникає, так що для мене навіть може бути, що насос не в 100% формі, але тому, що карту ori проблема зникає?бо карту мод йде буквально evacquare.
зараз я завантажив карту орі з egr dpf виключити раз, dtc, включені і битий кузов. Як тільки у мене буде трохи часу, я подивлюся, якщо знову з'явиться помилка. зроблю діагностику, щоб побачити, як працюють форсунки і тиск в магістралі rail.
зараз я завантажив карту орі з egr dpf виключити раз, dtc, включені і битий кузов. Як тільки у мене буде трохи часу, я подивлюся, якщо знову з'явиться помилка. зроблю діагностику, щоб побачити, як працюють форсунки і тиск в магістралі rail.
Робити swicht off, dpf і egr, як ви повинні без програм, але вручну порада, яку я можу тобі дати, крім цього, полягає в тому, щоб перевірити регулятор насоса інший pressіon крім датчика на флейті форсунок..........Може бути, ви просто кроком, будучи не збій, всі essendoche один з двох компонентів, які слід замінити не витримують кроком і ви відмітьте помилки, хоча, можливо, причиною може бути пов'язано відображення, що ви зробили,,,,,,,,,
хлопці, вибачте, якщо це небагато, що я не пишу, але я з-за роботи. У будь-якому випадку я замовив кабель для діагностики, щоб журнал і снд? тут, на форумі.
legendaryslave в тиждень я повинен піднятися в кьети, якщо все ще в силі пропозицію поглянути на свою 147 тобою я був би вдячний.
добрий вечір ;я не дивився карту, але, запевняю вас, що і насос високого тиску 100%%....
у ці свята переглянуті два на два .. браво 170cv і ще одна alfa 147... 150cv , що, на жаль, відсутня...
як прохолодна вода .... і для форсунок ви можете бути впевнені, що вони не ті,. . . . .
ці автомобілі, коли насос вистачає не відправляються, тому це і твоя безпека.....
Порада:::..... тебе не дратувати, хоча, якщо вам говорять, що ми перероблений, ви бачите, що вони перероблено,,,
тому що, загорнуті очищають насос, але не контролюють регулятором тиску і, отже, має той же недолік, що і те ж помилка, насос
йде перероблений і поставлений на туристичне і перевірити всі тиску .....
потім зверніться до хорошим pompista ....і ви побачите, що машина не зробить помилки......
хто-небудь знає, якщо в регіоні, місті таранто, можливо, існує центр розгляду для насосів високого тиску компетентним? -я хотів би, принаймні, знати, якщо це залежить від насоса ж
добрий вечір, хлопці, через багато часу, нарешті, вдалося зробити з журналу 147. Перший файл-це невеликий прогулянки, другий-гарячий старт, а останній і тяга четвертого повній. Я сподіваюся, що можна щось зрозуміти.
привіт, хлопці хто може дати мені поглянути на журнал?
Сьогодні я зняв машину з pompista. Нарешті, здається, що я вирішив проблему. Я форсунки з ладу, мали іржі всередині і вони u відновлення дизельного палива надмірним. Факти регенерації, щоб цифра в 500 євро, зараз, здається, йде дуже добре. Я завантажив mappetta з тиску в рампі збільшується, і здається, що все підтверджується. Я також вирішена проблема затримки в теплий старт.
Привіт у мене також проблеми стартера.., як я зрозумів, це широко поширена проблема, особливо, в 1.9 jtdm 16v з dpf
Вирішується, як і багато інших, змінюється насос в рампі