КПК

Прагляд Поўнай Версіі : памылка p00p1 alfa 147 q2

alfa147q2
Прывітанне, хлопцы, я спадзяюся, што мне маглі дапамагчы,а зараз месяцаў, што, вядома, вырашыць дарэмна гэта праблема. Каля года таму я купіў сваю 147 1.9 150 2008 года з dpf. Праз некалькі месяцаў я з'явіўся фатальнай памылцы p0091,гэта мяне адбывалася з арыгінальнай карце. Я ўзяў машыну ў дапамогу і я ўжо перапрацавана помпа высокага ціску,або, па крайняй меры, так кажуць, што яны зрабілі. У той жа час я зрабіў некаторыя змены: зняў пачатковая каталізатара і dpf, змантаваны пярэдні інтэркулер з трубаправод з сілікону. Я зрабіў падрыхтаваць карту онлайн ад вядомых вэб-распрацовак эбу, і пасля таго, як паспрабаваў машыну мне зноў тую ж памылку. Кухар, або калі так, то мы хочам, каб патэлефанаваць, ен сказаў мне, што я павінен вярнуць карту ў зыходнае і вырашыць гэтую праблему, але зыходная праблема не ўзнікае.
Так я узброены санта цярпення, і я змяніў сваю карту, за кошт актывацыі dtc, што ен адключаны, і, націснуўшы на выключальнік камплектацыі.
Машына коціць добра, але калі я чацвертага на 2500 абаротаў і рвалася на педаль, каля 3000, здаецца, дзірка магутнасці, а затым я атрымліваю памылку, што пасылае мяне ў recovery машыны.
Сення я разабраў помпа нізкага ціску ў баку, і вычысцілі ўсю бруд, нават калі было не вельмі, паспрабую аўтамабіля, і памылка паўторыцца. Яшчэ адна дэталь у тым, што машына цяжка трохі ў хаду, а не калі-небудзь у сярэдзіне ходу. адзінае, што мне застаецца, трэба праверыць фарсункі.
Калі, не маглі б вы зірніце на карту, калі есць нешта ненармальнае.
вось карты:

манро
карта з'яўляецца вельмі спрэчна на самай справе...на самай справе, на мой погляд, і зроблена дрэнна, так і ў ****llo праходу кавалерыі, якія адмаўляюцца ад яе, каб defapaggio...праблема ў "пусты" залежыць амаль напэўна ў карту педаль на трэцяй перадачы ад 1500rpm і 50% педалі і да 3500 абаротаў у хвіліну і 70% педалі-гэта самы нізкі dell, п...
многія абмежавальнікі крутоўнага моманту, якія служаць для defappaggio былі прапушчаныя вашы дасягненні былі перабольшаныя, не кажучы ўжо пра часу ўпырску карту турба-то павялічана за ўсе на 200 ачкоў...у агульным, табе сказалі-адстой...па мне..

alfa147q2
Памылка p0091 можа залежаць дрэнную карту?
Прыглядаюся я думаю, што defappaggio было зроблена з дапамогай праграмнага забеспячэння, калі я толькі аднавіў усе dtc і ставім у 0 біт камплектацыі. Я раю выдаліць гэтую карту адразу?

манро
на раз робіць па-рознаму defappaggio для бяспекі я перарабіў 2 разы файл з раз, і вынік вельмі адрозніваецца ад вашага файла..інфарматыўны характар на раз добра defap гэтага ecu..карту адстой.
робіце лепш за ўсе, як вы лічыце, калі б маей машыны не існуе camminerei нават не ў адпаведнасці з яго нязломную дзярмо..

alfa147q2
калі я раблю defap з раз і riattivo i dtc з дапамогай перамыкача off камплектацыі, я б праблемы з fap?

Errecinque
калі я раблю defap з раз і riattivo i dtc з дапамогай перамыкача off камплектацыі, я б праблемы з fap?
Калі націснуць перамыкач off, dpf і біт засмечаных раз, не больш. За ўсе гэтыя 2 біта. Камутатар, яго трэба зрабіць у 8бит і засмечвання 16

alfa147q2
Біт switch off я ведаю, дзе ен знаходзіцца. Праблема назіраецца, што і засмечвання. Праграмнае забеспячэнне адрозніваецца ад іншых 150 коней, і я не магу яго знайсці.

манро
перш чым чытаць ecu скід забруджвання ў дыягназе, то чытайце аб рэдагаванні з дапамогай перамыкача off), затым пішыце.

alfa147q2
Таму, першае, што нагрузка карту на врі. Я lazzeramento fap з дапамогай дыягностыкі і, нарэшце, нагрузкі lamappa толькі на выключальнік уключаны. Nn адбываюцца засмечвання і рэгенерацыі з qst рашэнне?

legendaryslave
мама мая, як загадзя каралеўства ціску ў магістралі rail, перабольшаныя, і час вельмі доўга, але і разлічаныя яны як раз падкрэсліваюць p0091 але гэта механічная праблема, а не карту . яна ўсяго толькі ўзмацняе праблему,так як сістэма не гарантуе дасягненне ўстаноўленых параметраў у ecu.
калі ўсе будзе ок, што карта не спараджае такое неадпаведнасць ціску ў рампы calcolta і вымяраецца.гэта тое, што вы кажаце, dtc

alfa147q2
У p0091 можа таксама залежаць ад фарсунак? Помпа hp быў часопіс, што нізкі ціск у мяне разабрана і ачышчана, але не хапала бруду. Адзіныя, якія мне застаюцца фарсункі. А я чакаю кабель, каб зрабіць дыягностыку, а кантраляваць усе параметры, уласцівыя all ін'екцый.

explode82
фарсункі і цяжка, якія даюць гэтую памылку, хутчэй за ўсе гэта помпа, які быў перапрацаваны дрэнна або здачы ўжыванага знос і якія выдаюцца за перапрацаваны, у лепшым выпадку, можа быць помпа нізкага ціску, які страціў сілу і не можа гарантаваць правільную прадукцыйнасць помпы высокага ціску, ці іншую рэч, каб не адкідаць рэгулятар rail, калі нават не датчык ціску

legendaryslave
У p0091 можа таксама залежаць ад фарсунак? Помпа hp быў часопіс, што нізкі ціск у мяне разабрана і ачышчана, але не хапала бруду. Адзіныя, якія мне застаюцца фарсункі. А я чакаю кабель, каб зрабіць дыягностыку, а кантраляваць усе параметры, уласцівыя all ін'екцый.

ок, як і нізкі, як мінімум, і пры поўнай нагрузцы ?

alfa147q2
З дапамогай дыягностыкі вы зможаце праверыць, правільна?

legendaryslave
Табе я магу проста ідзе праверана сістэма ўпырску пачынаючы з нізкага рэгулятары, трубаправоды, фільтр затым перайдзіце на высокай, пераканаўшыся, адходаў выпраўлення, рэгулятар ціску і ўшчыльняльныя кольцы кантролю рэгулятара ціску rail і праўда тое, што кажа датчык на p009x азначае, што сістэма не можа выконваць карту obbiettiva ціску ў рампы выходзіць у працягу 3 секунд, трэба, абсталяванне, спецыфікацыя і базавыя веды працы сістэмы не праца, што вы можаце зрабіць дома, вам трэба даверыць каму-то эксперта, які ведае, ісці накіраваная на рашэнне праблемы, а не замяняе ўвесь у надзеі захапіць кавалак прад'яўленае абвінавачванне . Цытую стары мой шаблон .
Калі вы не ведаеце, як гэта працуе, не затым аднавіць яе.

манро
праблема ў тым, карту час занадта агрэсіўна, і гэта прыводзіць да discostamento паміж press rail фактычна і запыт на карту rail, калі пакласці карту на врі кажа, што праблема знікае, так што для мяне нават можа быць, што помпа не ў 100% форме, але таму, што карту ori праблема знікае?таму што карту мод ідзе літаральна evacquare.

legendaryslave
праблема ў тым, карту час занадта агрэсіўна, і гэта прыводзіць да discostamento паміж press rail фактычна і запыт на карту rail, калі пакласці карту на врі кажа, што праблема знікае, так што для мяне нават можа быць, што помпа не ў 100% форме, але таму, што карту ori праблема знікае?таму што карту мод ідзе літаральна evacquare.

alfa147q2
цяпер я загрузіў карту ori з сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf выключыць раз, dtc, уключаны і біт экіпіроўка. Як толькі ў мяне будзе трохі часу, я пагляджу, калі зноў з'явіцца памылка. зраблю дыягностыку, каб убачыць, як працуюць фарсункі і ціску ў магістралі rail.

eobdexpression
цяпер я загрузіў карту ori з сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf выключыць раз, dtc, уключаны і біт экіпіроўка. Як толькі ў мяне будзе трохі часу, я пагляджу, калі зноў з'явіцца памылка. зраблю дыягностыку, каб убачыць, як працуюць фарсункі і ціску ў магістралі rail.

Рабіць swicht off, dpf і egr, як вы павінны sensa праграм, але ўручную савет, які я магу табе даць, акрамя таго, каб праверыць рэгулятар помпы іншы pression дадатак да датчыка на флейце фарсунак..........Можа быць, вы проста крокам, будучы не ў віне ўсе essendoche адзін з двух кампанентаў, якія варта замяніць не вытрымліваюць крокам і вы галачкі памылку, хоць, магчыма, прычынай можа быць звязана адлюстраванне, што зрабілі вы,,,,,,,,,

alfa147q2
хлопцы, прабачце, калі гэта трохі, што я не пішу, але я з-за працы. У любым выпадку, я замовіў кабель для дыягностыкі, каб часопіс і снд? тут, на форуме.

alfa147q2
legendaryslave у тыдзень я павінен падняцца ў кьети, калі ўсе яшчэ ў сіле прапанову зірнуць на сваю 147 табой я быў бы ўдзячны.

michell
добры вечар ;я не глядзеў карту, але, запэўніваю вас, што і помпа высокага ціску 100%%....
у гэтыя святы прагледжаныя два на два .. брава 170cv і яшчэ адна alfa 147... 150cv , якія, на жаль, адсутнічае...
як прахалодная вада .... і для фарсунак вы можаце быць упэўнены, што яны не тыя,. . . . .
гэтыя аўтамабілі, калі помпа хапае не адпраўляюцца, таму гэта і твая бяспека.....
Савет :::..... цябе не дражніць,, хоць, калі вам кажуць, што мы перапрацаваны, вы бачыце, што яны перапрацавана,,,
таму што, загорнутыя чысцяць помпа, але не кантралююць рэгулятарам ціску і, такім чынам, мае той жа недахоп, і той жа памылка, помпа
ідзе перапрацаваны і пастаўлены на экскурсійнае і праверыць усе ціску .....
затым звярніцеся да добрым pompista ....і вы ўбачыце, што машына не зробіць больш памылкі......

alfa147q2
хто-небудзь ведае, калі ў рэгіене, горадзе таранцей, магчыма, існуе цэнтр разгляду для помпаў высокага ціску кампетэнтным? -я хацеў бы, па меншай меры, ведаць, калі гэта залежыць ад помпы ж

alfa147q2
добры вечар, хлопцы, праз шмат часу, нарэшце, удалося зрабіць з часопіса 147. Першы файл-гэта невялікі прагулкі, другі-гарачы старт, а апошні і цяга чацвертага поўнай. Я спадзяюся, што можна што-то зразумець.

alfa147q2
прывітанне, хлопцы, хто можа даць мне зірнуць на часопіс?

alfa147q2
Сення я зняў машыну з pompista. Нарэшце, здаецца, што я вырашыў праблему. Я фарсункі з ладу, мелі іржы ўнутры і яны u аднаўленне дызельнага паліва празмерным. Факты рэгенерацыі, каб лічба ў 500 еўра, цяпер, здаецца, ідзе вельмі добра. Я загрузіў mappetta з ціску ў рампы павялічваецца, і здаецца, што ўсе пацвярджаецца. Я таксама вырашана праблема затрымкі ў цеплы старт.

jack91
Прывітанне у мяне таксама праблемы стартара.., як я зразумеў, гэта шырока распаўсюджаная праблема, асабліва, у 1.9 jtdm 16v з dpf

jack91
Вырашаецца, як і многія іншыя, змяняецца помпа ў рампы