Прагляд Поўнай Версіі : розныя праблемы пасля выдалення dpf delta 1.6 mjt
Прывітанне, хлопцы, сення раніцай я прачытаў у bdm эбу маей delta 1.6 mjt selectronic, на якой адлюстраваны розныя праблемы пасля супастаўленні і выдаленне dpf і egr...Пачынаючы з таго, што я не зрабіў я працу, але я быў зроблены, я не ведаю, калі было сапраўды ўсе добра, ці няма,я растлумачу:
Вы кажаце, што ў раене DTC і было адменена, але я не бачу нічога ненармальнага, за выключэннем карту зрабіў...
З 6 карт, педалі былі закрануты толькі 2 і вось, патлумачыў прычыну, што часам ідзі, і іншых няма... акрамя яшчэ сталовых, якія былі зробленыя, вядома..
для, як гэта было, зрабіў карту, я пацвярджаю, што ўсе DTC не будуць пастаўлены на нуль.
я забыўся сказаць вышэй, што, як звычайна, спытаеце меркаванне на зменены файл, але не прыкладзеныя калі-небудзь файла крычы, не здаецца правільным, што чалавек павінен шукаць файл крычы, каб зрабіць вас добразычлівасць да вас.
Прашу прабачэння ugoboss калі не я прыклаў зыходны файл, але не зрабіў я працу, я не ўпэўнены, што вы, я тлумачу, што лепш на іншы блок кіравання, які ўвайшоў у мой аўто і што ен мне потым briccata мне далі на cd арыгінальнага файла, якое аказалася далека не так.пазней прыкладаю файл, які мне далі.Што тычыцца dtc упэўнены, што есць,я адключыў палову праводкі з машыны на матацыкл і не ўключаецца, ні адзін індыкатар!тым больш памылкі ў памяці...у канчатковым рахунку, карта зроблена дрэнна, то? Cinqueturbo для піражкоў, што ты маеш на ўвазе? Бываюць праблемы з турбо, аб якой я казаў, і я падазраю? Дзякую ўсіх вас за час, якія вы мне прысвяцілі!добры дзень!
У Банку Даных ужо і не дадаць..
ugoboss ен мае рацыю, я перагледзеў файл.. пакладзеце на врі зона 1CBEDA...
у любым выпадку карту ідзі часопіс цалкам..
я сабе б я быў, я б сказаў Залатых з сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPF off і з дапамогай форуму, сістэмы вы..
і змяніць складальнікаў сабе гэтыя файлы.. вы Можаце разлічваць на сэрвіс файл у інтэрнэце, што варта, сапраўды, калі трэба зрабіць прыгожы малюнак...
Дзякуй cinqueturbo,паставіўшы на врі зона, вы апісалі ўсе, што я раблю на практыцы?для таго, каб выправіць некаторыя праблемы, якія я?што тычыцца карта была ўжо маей, размешчаную супраць неабходнага, каб зрабіць, як вы апісалі,пачынаючы ад залатых, каб затым паспрабаваць зрабіць гэта сам.Я, аднак, патрэбна ваша дапамога, таму што нават не ведаю з чаго пачаць..., Каб вас паставілі на врі і выключыць dpf і egr я павінен выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне?ці я яшчэ траплю?есць гіды, што я магу прытрымлівацца, каб зрабіць іх уручную?тыя, што я знайшоў, я не правы карыстальніка, каб убачыць іх...тады я не разумею крыху, як пачаць карту,аб тым, як выбраць надаць аб'ем ,час ўпырску змяніць, і ў адпаведнасці з якім разлікі.Я хацеў бы studiarmela для добра, каб зрабіць добрую працу.Чакаю ваш савет, каб пайсці на працу і ўладзіць некаторыя рэчы.што тычыцца фітнес-трэнер, я магу толькі сказаць вам, што "дзякуй" з ім я зразумеў, што павінен паспрабаваць зрабіць з мяне, паколькі розныя расчаравання, атрыманых і заахвоціла мяне так, пакуль мяне тут!
хлопцы, пытаньне ecm не знаходзіць драйвера для майго ecu, якія драйверы вы адкрылі файл?які больш поўны?я заўважыў, што адрозніваюцца, але драйвер яго не існуе
Таксама на defap не хапае сее-што...***** unque, не ECM, паколькі не існуе, проста адкрыйце файл у 2d, каб паглядзець карты.
хлопцы, пытаньне ecm не знаходзіць драйвера для майго ecu, якія драйверы вы адкрылі файл?які больш поўны?я заўважыў, што адрозніваюцца, але драйвер яго не існуе
ECM няма драйвера.. або працы ў 2D-ці вы карыстаецеся winols..
той адрас, і ў раене DTC, што трэба зрабіць-крычы, каб перагледзець памылкі ў Дыягностыцы..
Я зразумеў, то па-любому врі з гэтага моманту, у рэшце рэшт? Не практычна для гэтага я задаю пытанні, нават дурныя
У Банку Даных ужо і не дадаць..
ugoboss ен мае рацыю, я перагледзеў файл.. пакладзеце на врі зона 1CBEDA...
у любым выпадку карту ідзі часопіс цалкам..
я сабе б я быў, я б сказаў Залатых з сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPF off і з дапамогай форуму, сістэмы вы..
і змяніць складальнікаў сабе гэтыя файлы.. вы Можаце разлічваць на сэрвіс файл у інтэрнэце, што варта, сапраўды, калі трэба зрабіць прыгожы малюнак...
пяць турба я спрабаваў ставіць, крычы зона, паказаным вамі, але рабіць што-то,я выбраў блок ад 1CBEDA да канца карты карты "залатых" і я захаваў з "захаваць блок" перад, захаваўшы дадзеныя, а затым, захаваўшы крокам.У мяне два файла, з якіх я думаю, я служанка, то дадзеныя правільна?затым я зачыніў карту на врі і адкрыў, што мод,выбіраю блок, 1CBEDA у канцы карту, і я націскаю на кнопку загрузіць блок, выбраўшы дадзеныя.калі ж я зноў на гэты ip-адрас не бачу, нічога не зменена, я павінен пацвердзіць нейкім чынам ці я памыляюся цалкам усе?я таксама паспрабаваў, капіюючы крок, але нічога, але, верагодна, я раблю толькі бязмежжа.
гэта ваш файл з DTC актыўныя.
Дзякую цябе, Уга суботу або нядзелю, то я напішу, але дзе я памыліўся? Я рады, столькі дапамагчы мне я хацеў бы, аднак, дамагчыся поспеху, нават ад мяне
Добры вечар усім,як і пяць турба suggeritomi я скапіяваў з зыходнага файла блакаванне 1CBEDA і далей да канца карту ў адпаведнасці з такой працэдурай:
Прывітанне ugoboss перакрываючы свой файл на мой, вядомы мноствам адрозненняў...мой файл я скапіяваў толькі блок ад 1CBEDA да канца карту (для таго, карту я маю на ўвазе канец 2d) цяпер мне цікава, улічваючы, што я ўжо не так упэўнены, я што-то, дзе я toppato?верагодна, мне не трэба капіяваць усе, але спыніцца перад?ці ў вас нават "аднавілі" яшчэ?у мяне не было яшчэ часу, каб загрузіць яго на аўтамабіль,я спадзяюся, атрымаецца заўтра.Аднак, цікава высветліць, што я раблю няправільна
У любым выпадку я напісаў сення файл з dtc ugoboss і працуе ўсе выдатна. Хто-небудзь мне растлумачце, дамы, я памыліўся я? Дзякуй Ugo, каб файл дайшоў
У любым выпадку я напісаў сення файл з dtc ugoboss і працуе ўсе выдатна. Хто-небудзь мне растлумачце, дамы, я памыліўся я? Дзякуй Ugo, каб файл дайшоў
Найбольш распаўсюджаная памылка, што адбываецца з ecm пры ўстаўцы блокаў капіявання, што вы павінны змясціць курсор сапраўды на першай лініі, зялены злева ад выдзялення, калі няма цябе капіяваць іх disassati.
дзякуй errecinque для info паспрабуйце зноў confronteròdi зноў два файла