КПК

Прагляд Поўнай Версіі : кланаваць edc16c39 delta 1.6 mjt

giuseppe89
прывітанне ўсім, я ўладальнік lancia delta 1.6 mjt з абмен selectronic і я хацеў бы clonarmi эбу, каб мы маглі гуляць трохі, не турбуючыся, каб шкоду...блок кіравання-гэта edc16c39-6.6 D e hw 0281014570,цяпер мне было цікава, ці можна было выкарыстаць іншы edc16c39 ў маім распараджэнні.Гэта, аднак, для дакладнасці edc16c39-5.65, якое мае hw 0281012961 адной croma 1.9 mjt 120 л. з...мне было цікава, калі можна было зрабіць гэта, калі есць адрозненні, улічваючы, што мая з рабатызаваных скрынка перадач, а croma няма.Есць адрозненняў у абсталяванні паміж рабатызаваных скрынка перадач, а не ці толькі праграмнае забеспячэнне розніцу?

ugoboss
для рабатызаваных скрынка перадач не вы адрозненні hw у эбу, я не магу сказаць, калі што і каляровасці ідзе, ну, можна паспрабаваць накласці свой бэкап ўнутр і паглядзець, калі не ад праблем, пашкоджанняў не вы робіце не больш не пойдзе ў ход.

giuseppe89
Дзякуй Ugoboss заўтра я чытаю мая, я раблю гэты тэст. Але есць спосабы, каб атрымаць спіс сумяшчальнасці з рознымі ecu? Калі не працуе, як я буду вымушаны знайсці з hw роўна, праўда?

antonios25
Яе можна кланаваць, але hw павінен быць роўны

giuseppe89
хлопцы, я трохі ажыццяўляецца кланаванне, але не атрымалася,аўтамабіль не...можна было чакаць, хаця мне было цікава што-то:калі я перапісаў увесь рэзервовай копіі майго ecu на той, croma, ен казаў мне, праграмнага забеспячэння, якое не ўдаецца выправіць кантрольнай сумы файла цэлых я так і націснуў "ок", і я працягваў без яе выправіць.Так што я скапіяваў поўнага рэзервовага капіявання, я думаў, што не было патрэбы яе выправіць, улічваючы, што я не я змяніў, ці не так?кантрольная выправіцца толькі тады, калі вы змяняеце карту?ці хадзіў таксама правільна ў гэтым выпадку?

sportknight
на самай справе не трэба, бачылі, што бераце chk старое

вы ўпэўненыя, што па крайняй меры hw роўная?

giuseppe89
на самай справе не трэба, бачылі, што бераце chk старое

вы ўпэўненыя, што па крайняй меры hw роўная?

Няма sportnight нумар hw-іншаму было выпрабаванне так, каб, толькі, што я нарадзіўся пытанне аб кантрольнай суме.

sportknight
на самай справе праблема не ўзнікае ў тым, што калі раздадуць ПОЎНАГА рэзервовага капіявання ад ecu файл ужо cheksum разлічваецца для кожнага файла,ты, тым не менш, калі вы павінны змяніць карты, чытанне і запіс flash(або мікра, калі карты есць у мікра -) і для гэтага файла праграміст вам вылічаецца кантрольная сума eprom не мае патрэбу кантрольнай сумы(за выключэннем на edc17)

sportknight
на самай справе праблема не ўзнікае ў тым, што калі раздадуць ПОЎНАГА рэзервовага капіявання ад ecu файл ужо cheksum разлічваецца для кожнага файла,ты, тым не менш, калі вы павінны змяніць карты, чытанне і запіс flash(або мікра, калі карты есць у мікра -) і для гэтага файла праграміст табе вылічае кантрольную суму 100%, а затым ісці ціха,eprom, наадварот, не мае патрэбу кантрольнай сумы(за выключэннем на edc17)

giuseppe89
усім прывітанне, хлопцы, улічваючы, што я не змог знайсці цяпер блок кіравання знаходзіцца ў поўным беспарадку, як вілачныя пагрузчык-я хацеў бы пачаць "гуляць" з маей, аднак, не павінны наносіць шкоду...улічваючы, што для маей праграмы я не драйверы на ecm мне было цікава, калі можна было замяніць, што і delta, якой я драйвер на ecm для facilitarmi рэч, па меншай меры цяпер, што я пачатковец... мой нумар hw 0281014570 тое, праграмнае забеспячэнне, зараз не памятаю, у той час як колькасць hw ecu паходжання праграмнага забеспячэння hw 0218014569 sw 1039s29787, дарэчы, у яго еўра-4, а мой еўра-5. я магу напісаць такі файл у маім?у часткі, не далека я магу brickarla?я не хацеў бы appiedarmi хе-хе

ugoboss
не рабіць падобныя эксперыменты, магчыма, не сапсуе нічога, але гэта лепш, чым не атрымаць іх.

giuseppe89
Ок, Ugo той супраціўляўся...але калі я знайшоў адзін экю з іншым кодам hw і sw паходжання delta 1.6 mjt магу я выкарыстоўваць яго як пагрузчык на маей? Або што-то змяніць? Я не думаю, мяняюцца электрычныя аўтамабілі ці я памыляюся?

Errecinque
усім прывітанне, хлопцы, улічваючы, што я не змог знайсці цяпер блок кіравання знаходзіцца ў поўным беспарадку, як вілачныя пагрузчык-я хацеў бы пачаць "гуляць" з маей, аднак, не павінны наносіць шкоду...улічваючы, што для маей праграмы я не драйверы на ecm мне было цікава, калі можна было замяніць, што і delta, якой я драйвер на ecm для facilitarmi рэч, па меншай меры цяпер, што я пачатковец... мой нумар hw 0281014570 тое, праграмнае забеспячэнне, зараз не памятаю, у той час як колькасць hw ecu паходжання праграмнага забеспячэння hw 0218014569 sw 1039s29787, дарэчы, у яго еўра-4, а мой еўра-5. я магу напісаць такі файл у маім?у часткі, не далека я магу brickarla?я не хацеў бы appiedarmi хе-хе

калі вы не любіце ездзіць на ровары, я не зраблю гэта ніколі......

giuseppe89
Мы кажам, што займацца спортам добра, хоць цяпер трохі халаднавата хе-хе хлопцы, але тэхнічна, што адбудзецца? Крах ecu? Проста каб зразумець

the shiston