Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : mini one 1600 90 л. с.

isfedale82
Прывітанне ўсім з трохі, што я спрабую вывучыць і зразумець карту mini One 1600 90 л. с., параўноўваючы яго з
файлы, якія знаходзяцца на форуме, і нават з карты mini One, 115 л. с.

Я заяўляю, што я не лічу, фактары карэкцыі для атрымання значэнняў ясна. Першае, што я заўважыў, паміж
карта 90 л. с. і 115 л. с. з'яўляецца значная розніца ў карце адкрыцця дросельнай засланкі:
хто-небудзь ведае, як яго прачытаць і, калі выяўляецца ў градусах або ў працэнтах? Фактар? Так і зразумець, калі трэба апрацоўкі

карта:

карту я з прэс гала v50, адкрыўшы яго з ecm не знайсці мяне няма драйвераў

isfedale82
Прывітанне ўсім з трохі, што я спрабую вывучыць і зразумець карту mini One 1600 90 л. с., параўноўваючы яго з
файлы, якія знаходзяцца на форуме, і нават з карты mini One, 115 л. с.

Я заяўляю, што я не лічу, фактары карэкцыі для атрымання значэнняў ясна. Першае, што я заўважыў, паміж
карта 90 л. с. і 115 л. с. з'яўляецца значная розніца ў карце адкрыцця дросельнай засланкі:
хто-небудзь ведае, як яго прачытаць і, калі выяўляецца ў градусах або ў працэнтах? Фактар? Так і зразумець, калі трэба апрацоўкі

карта:

карту я з прэс гала v50, адкрыўшы яго з ecm не знайсці мяне няма драйвераў

я забыўся, што малюнак на розніцы адкрыцця клапана

Факт
Добры вечар
я таксама зацікаўлены, каб што-то зразумець на гэтай карце больш за ўсе я хацеў бы зразумець, якая гэта стратэгія, якая прымае блок кіравання адкрыйце дросельную засланку,я думаю, у адпаведнасці з доляй акселератара, абаротаў і нагрузкі рухавіка.
Або ў залежнасці ад іншых зменных.
Таму, магчыма, мы зможам лепш зразумець, што такое змяненне магчыма змяненне складаецца ў зрабіць, адкрыць дросельную засланку, грунтуючыся выключна на працэнт адкрыцця педалі акселератара, выключаючы ўсе астатняе.
Вітаю і я пакідаю гэта слова ў які-небудзь спецыяліст, які можа прасьвятліць нас, або хто-то іншы, які выяўляе свае думкі.

Факт
Але што вы сышлі ўсе?? :-))

запал рухавікоў
Віншую, 8 паведамленняў за 2 гады, я не думаю, што знаходзіцеся на першым прыбыцці рашэння remap, што мала хто ведае, можа быць, удзельнічаючы + вы можаце мець магчымасць даведацца, хто ўжо робіць гадоў......

Факт
Цалкам дакладна

isfedale82
Віншую, 8 паведамленняў за 2 гады, я не думаю, што знаходзіцеся на першым прыбыцці рашэння remap, што мала хто ведае, можа быць, удзельнічаючы + вы можаце мець магчымасць даведацца, хто ўжо робіць гадоў......

Цалкам дакладна

Добры дзень, я шукаю адрозненні паміж картай 90 і 115 л. с.

і тыя карты, якія змяняюцца пошуку ў сеткі

а потым зразумець, што гэта

дзякуй

isfedale82
добры дзень, я спрабую паставіць Скрыншоты, якія заархивированы......можа быць, хто-то мне дапамагае што-то зразумець

сумневы ў тым, што я думаю, што гэта абмежавальнік абаротаў

а ecm гэта як у абмежавальнік абаротаў:

заўседы гэты Скрыншот можа быць абмежавальнікам крутоўнага моманту?

спадзявалася, для таго, каб стварыць карыснае абмеркаванне

ps:
вядома, што лічыльнік паведамленняў працуе ўвесь час, нават калі я таксама напісаў у абмеркаванні digipro, можа быць, не карысна ведаць, што інструмент, на w168 выпраўляе obd км, але ў рамках KIW захоўваюцца купоны з дадзенымі км, etc...калі вы ўваходзіце з mb star)

isfedale82
не дапамогуць

Факт
Добрай раніцы
Я не хацеў бы памыляцца, але думаю, што тут не дапаможа ніхто, я некалькі паведамленняў, светлыя, як правіла, не srivo ніколі, але я прытрымліваюся шмат дыскусій (у некалькіх форумах) і магу табе гарантаваць, што кола дапамогі-гэта вельмі вузкі. Паглядзець добра, што ў першы раз я папрасіў што-то, (толькі цікаўнасці х, што мне не трэба рабіць ніякай працы), што я чуў, пасля таго, як я спытаў ва ўпор жартаўліва-дэ-зніклі ўсе...
Але калі вы хочаце, калі ласка, звяжыцеся са мной у лічку, як я магу дапамагчы вам з задавальненнем....
P. s. Калі вы верыце улады, а таксама bannarmi
Вітаю ўсіх, нават тых, хто не заслугоўвае

isfedale82
Добрай раніцы
Я не хацеў бы памыляцца, але думаю, што тут не дапаможа ніхто, я некалькі паведамленняў, светлыя, як правіла, не srivo ніколі, але я прытрымліваюся шмат дыскусій (у некалькіх форумах) і магу табе гарантаваць, што кола дапамогі-гэта вельмі вузкі. Паглядзець добра, што ў першы раз я папрасіў што-то, (толькі цікаўнасці х, што мне не трэба рабіць ніякай працы), што я чуў, пасля таго, як я спытаў ва ўпор жартаўліва-дэ-зніклі ўсе...
Але калі вы хочаце, калі ласка, звяжыцеся са мной у лічку, як я магу дапамагчы вам з задавальненнем....
P. s. Калі вы верыце улады, а таксама bannarmi
Вітаю ўсіх, нават тых, хто не заслугоўвае

прывітанне, не ведаю чаму, але нават не дапамога, я буду раздражняе, я спрабую вывучаць самастойна, але я лічу, многія цяжкасці...не маецца ні аднаго, што вы можаце сказаць частцы гэта змяненне, а затым крокі да астатніх.......

isfedale82
потым скардзяцца, што вы не актыўны.....што я павінен прыдумаць рэчы!??!?

frenk85
няма!аднак, пачынаецца з размясціць карту з зменамі, якія вы зрабілі,заўседы есць хто-то, хто можа дапамагчы вам.
на форуме есць damos,пачынае загружаць і разглядайце іх, вы ўбачыце, што што-то скача...............

isfedale82
няма!аднак, пачынаецца з размясціць карту з зменамі, якія вы зрабілі,заўседы есць хто-то, хто можа дапамагчы вам.
на форуме есць damos,пачынае загружаць і разглядайце іх, вы ўбачыце, што што-то скача...............

прывітанне я запампаваў некалькі пакетаў damosma для гэтага аўто я не знайшоў нічога.....вельмі дзякуй

frenk85

isfedale82

ен ужо спрабаваў, есць : МІНІ-DDE6.0 1.4 D R50 EU4,MINI 1.6 D - БОШ EDC16C35.пр і Cooper S 175cv 2007 MED17.....гэта simens ems 2000

прымаючы файл адрозніваецца ад майго ecm распазнае некаторыя драйверы:

у англійскай мове яны называюцца Volumetric efficency/fuel‐7B910, Volumetric efficency/spark‐7BA90

Injectors scale7C628

Ін'екцыі аснове 75FCE

isfedale82
ен ужо спрабаваў, есць : МІНІ-DDE6.0 1.4 D R50 EU4,MINI 1.6 D - БОШ EDC16C35.пр і Cooper S 175cv 2007 MED17.....гэта simens ems 2000

прымаючы файл адрозніваецца ад майго ecm распазнае некаторыя драйверы:

у англійскай мове яны называюцца Volumetric efficency/fuel‐7B910, Volumetric efficency/spark‐7BA90

Injectors scale7C628

Ін'екцыі аснове 75FCE

гэтую карту я пачаў рабіць, прымаючы гэта як намек і на іншых картах у сеткі, нават не ведаю, добра, калі імены драйвераў справядлівыя, фактары пераўтварэнні ec.
я некалькі месяцаў, што я спрабую зразумець што-то

манро
ін'екцыі базавая карта= час ўпырску фарсунак ў мілісекундах
на адной восі ў вас едзе на іншы кут дросельнай засланкі..
на гэтай карце вы можаце даць павелічэнне малыя працэнты адначасова
уважліва сочым ваш afr

загадзя базавая карта= загадзя галоўным градусаў раней, чым у вмт
на восі rpm, а ў іншым куце матылек
гэтая карта aumentala асцярожна і ўважліва, што не detoni

загадзя карэкцыі f (ЭСТ)і f(S-T) =карэкцыя загадзя, градусаў у залежнасці
абаротаў рухавіка і, асабліва, тэмпературы астуджальнай вадкасці і тэмпературы
алей больш што яшчэ яны робяць з абмежавальнікам загадзя, на практыцы гэтая карта як
іншы-ў функцыі тэмпературы алею ў рухавіку

ціск аб'емны ma1 і map2 я лічу, каб аб'емны ккд то есць, ecu выкарыстоўвае
для вызначэння "нагрузка на рухавік" via map-сэнсар, калі крокам, я лічу, што яны даюць больш
benza, вы павінны паспрабаваць loggando аўтамабіля па восях у вас абароты і працэнт адкрыцця дросельнай засланкі
нават калі выхад гэтай карты ў тытан табе ў миллибар я думаю, што замест таго, каб у
працэнт эфектыўнасці обьем рухавіка..

матылек электроніка=роўна карта кіраванне дросельнай засланкай праз педалі акселератара выхад
гэтая карта-гэта кут адкрыцця дросельнай засланкі на восях ў вас абаротаў у хвіліну і працэнт кут педалі
паскаральнік.

усе гэтыя карты я лічу, што не патрэбен іншы, каб лепш міні
хітрасць заключаецца ў добра ўсталяваць матылек электронікі, якія, як вы можаце бачыць,
у некаторых rpm імкнецца закрыць..не пайсці на пэўны працэнт
працы, каб пазбегнуць пашкоджання матылек...вы павінны бачыць ўваход тут...
калі вы хочаце, вы можаце таксама параўнаць файл, mini cooper S, каб зразумець логіку росту
авансы і benza і матылек...
і сапраўды, калі параўнаць файл cooper S з адным jhon cooper works, вы разумееце, што на ўсіх картах
тытана толькі, што яны мяняюцца менавіта карту дросельнай засланкі і абмежавальнікі авансаў
усе іншыя карты ідэнтычныя, па меншай меры тыя драйверы...

isfedale82
ін'екцыі базавая карта= час ўпырску фарсунак ў мілісекундах
на адной восі ў вас едзе на іншы кут дросельнай засланкі..
на гэтай карце вы можаце даць павелічэнне малыя працэнты адначасова
уважліва сочым ваш afr

загадзя базавая карта= загадзя галоўным градусаў раней, чым у вмт
на восі rpm, а ў іншым куце матылек
гэтая карта aumentala асцярожна і ўважліва, што не detoni

загадзя карэкцыі f (ЭСТ)і f(S-T) =карэкцыя загадзя, градусаў у залежнасці
абаротаў рухавіка і, асабліва, тэмпературы астуджальнай вадкасці і тэмпературы
алей больш што яшчэ яны робяць з абмежавальнікам загадзя, на практыцы гэтая карта як
іншы-ў функцыі тэмпературы алею ў рухавіку

ціск аб'емны ma1 і map2 я лічу, каб аб'емны ккд то есць, ecu выкарыстоўвае
для вызначэння "нагрузка на рухавік" via map-сэнсар, калі крокам, я лічу, што яны даюць больш
benza, вы павінны паспрабаваць loggando аўтамабіля па восях у вас абароты і працэнт адкрыцця дросельнай засланкі
нават калі выхад гэтай карты ў тытан табе ў миллибар я думаю, што замест таго, каб у
працэнт эфектыўнасці обьем рухавіка..

матылек электроніка=роўна карта кіраванне дросельнай засланкай праз педалі акселератара выхад
гэтая карта-гэта кут адкрыцця дросельнай засланкі на восях ў вас абаротаў у хвіліну і працэнт кут педалі
паскаральнік.

усе гэтыя карты я лічу, што не патрэбен іншы, каб лепш міні
хітрасць заключаецца ў добра ўсталяваць матылек электронікі, якія, як вы можаце бачыць,
у некаторых rpm імкнецца закрыць..не пайсці на пэўны працэнт
працы, каб пазбегнуць пашкоджання матылек...вы павінны бачыць ўваход тут...
калі вы хочаце, вы можаце таксама параўнаць файл, mini cooper S, каб зразумець логіку росту
авансы і benza і матылек...
і сапраўды, калі параўнаць файл cooper S з адным jhon cooper works, вы разумееце, што на ўсіх картах
тытана толькі, што яны мяняюцца менавіта карту дросельнай засланкі і абмежавальнікі авансаў
усе іншыя карты ідэнтычныя, па меншай меры тыя драйверы...

прывітанне я цябе дзякую, у гэтыя дні ў мяне не было шмат часу, я даў адзін погляд; я ўбачыў, што авансавыя плацяжы (калі ў рэзюмэ пазначаны ў карты адпавядаюць) cooper s і jhon cooper памяншаюць....і рэчы, якія змяняюцца, тыя, што ты паказаў мне і што-то яшчэ

манро
невялікае абнаўленне восі z карта для педалі/дросельнай засланкі не кут адкрыцця дросельнай засланкі, але ў Newtonmetro...
ен зразумеў, гледзячы на некаторыя карты cooper S і JCW...маюць значэння veeery высокія, што гэта немагчыма, што адпавядае кут адкрыцця дросельнай засланкі так што на мой погляд і як бы праз гэтую карту вы ўжо адзін richiestain пары, як карты педаль з bosch edc16...то ecu будзе ўнутры фільтраў або карты ac

манро
дмс, якія ператвараюць усё ў бензін/лямбда,загадзя і г. д..

isfedale82
дмс, якія ператвараюць усё ў бензін/лямбда,загадзя і г. д..

я не зразумеў

isfedale82
невялікае абнаўленне восі z карта для педалі/дросельнай засланкі не кут адкрыцця дросельнай засланкі, але ў Newtonmetro...
ен зразумеў, гледзячы на некаторыя карты cooper S і JCW...маюць значэння veeery высокія, што гэта немагчыма, што адпавядае кут адкрыцця дросельнай засланкі так што на мой погляд і як бы праз гэтую карту вы ўжо адзін richiestain пары, як карты педаль з bosch edc16...то ecu будзе ўнутры фільтраў або карты ac

прывітанне, ты не бачыў нават розніцы авансавых плацяжоў на cooper S і JCW....значэння памяншаюцца, а затым адкладаюць....у вас есць ідэя, каэфіцыент пераўтварэння?

isfedale82
дзякуй адміністратарам за тое, што адабралі правы для таго, каб спампаваць

манро
прывітанне, ты не бачыў нават розніцы авансавых плацяжоў на cooper S і JCW....значэння памяншаюцца, а затым адкладаюць....у вас есць ідэя, каэфіцыент пераўтварэння?
што вам трэба? тытан ўжо пераўтворыць яго для цябе...
вы можаце праверыць з 2001 года, каб быць больш бяспечным..
на жаль, damos для siemens mini не існуе на дадзены момант..

isfedale82

ок, дзякуй, я думаў, не было даверу, я шукаю арыгінальны файл, каб прачытаць, мой іх не знайсці.....

перш чым змяніць што-то, я хачу зрабіць з часопісаў з арыгінальнай карце....памыляюся?

isfedale82

ты ведаеш, каэфіцыенты пераліку авансаў?