Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : ў тэрміновай дапамогі, каб памылка разліку кантрольнай сумы

Errecinque
У мяне наступная праблема. Я чытаў, у bdm адзін ecu marelli mjd602 Opel meriva 75cv. Усе добра, чытанне з трох файлаў eeprom: 4 кб, micro 513kb і flash 2048kb. Адкрыў файл з ecm, які не мае drv дакладныя, але не вельмі дрэнна. Змяніць файлы ў 2d і захаванасці. Тады я сумняваюся ў cks.......riapro ecm спрабую зрабіць разлік cks , выбраўшы сям'і 76 fiat/Opel /Suzuki mjt, але будзе памылка пры вылічэнні. Хоць я і спрабую заўседы пісаць у bdm на флэш-V54 мне кажа, перш чым пачаць пісаць, што cks не падтрымліваецца, што я спыніўся, каб не зрабіць ніякіх праблем.Вы можаце сказаць мне, што я павінен рабіць? Калі я пішу так, вядома, не лас-машына ці я памыляюся? Дзякуй усім

alfy
Паспрабуйце напісаць мод файл без chksum з ECM.
Дрэнныя, перапісаць файл крычы з BDM, калі не частка.

ugoboss
у cks ідзе правільна, пошты файлы золата і mod, што мы бачым яе выправіць.

Errecinque

Дзякуй Ugo, даступнасці. Вось файлы....не зусім атрымалася.

Errecinque
мне ўдалося загрузіць драйвер, сумяшчальныя файла крычы, нават калі ен не з сям'і cks. прыкладаю паслядоўнасці камеры ад 1 да 6, і файлы, тэарэтычна з cks правільна (нават калі з першай спробы даў мне памылку), каб ведаць, калі я магу загрузіць яго так, таму што ў 2d не бачыў модов, якія маглі быць тыя, cks

legendaryslave
калі напісаць у bdm думае інтэрфейс, каб зрабіць пераразлік cks

Errecinque
калі напісаць у bdm думае інтэрфейс, каб зрабіць пераразлік cks

На момант пачатку напісання мне кажа cks не падтрымліваецца.....калі я іду наперад з праграмавання, што адбываецца потым?

legendaryslave
Тады не ідзе спачатку разлічваецца

antonios25
Добры вечар ercinque, etc афіцыйнага робіць аўтамабілі разлік cecksum у адваротным выпадку вы павінны бачыць, калі інтэрфейс робіць у машыне

манро
паспрабуйце праверыць, ці, калі winols вам сістэмы cks....

legendaryslave
вось да цябе cke зрабіў

mecdoc
Winols яго вылічыць без праблем

Errecinque
Дзякуй legendaryslave, што вельмі зручна. Сення я стараюся ўсе гэта, і я перайду на

Errecinque
Тым не менш, я хацеў бы ведаць тэхнічна, што перашкаджае ў ecm разлічыць cks, убачыў, што знаходзіцца таксама сумяшчальны драйвер.

Errecinque
Абнаўленне....машына матчу cks на месцы, усім дзякуй. Я проста хачу паказаць іншым карыстальнікам, што ў гэтай машыне для чытання ў паслядоўны з v54 не поўны, не чытае частка асноўнай карты з карты педаль і ўсе абмежавальнікі. Цяпер я чытаю з mpps, каб паглядзець, што выйдзе. Тады я вам кажу. Калі няма толькі bdm

antonios25
Для вопыту на Ford, Mazda і opel заўседы счытвання bdm. Праўда, то есць перасялення, але калі вы можаце чытаць заўседы bdm ўсе аўтамабілі, якія падтрымлівае гэты выгляд чытання, так на ўсялякі выпадак заўседы есць поўны файл, каб вырашыць праблемы

carlo abarth
зробленыя заўседы ў bdm!!!! ідзіце на ўсялякі выпадак!!

Errecinque
Вось, цяпер, аднак, я сумняваюся.....калі я павінен перагледзець карту працуе, то файл ужо мод заўседы bdm я павінен паўтарыць cks таксама на файл rimodificato? Ці я магу перапісаць без ricalcolarlo бачыў, што ўжо адрозніваецца ад врі?

mate89
па-мойму, пануры вопыт ідзе пералічваецца кожны раз, калі вы ўносіце змены, але чакаць нейкай іншай пацвярджае.

ugoboss
упэўнены, што ідзе разлічана на ўсе змены, выкананыя на файл, мне здаецца, вельмі дзіўна, што інтэрфейс не цябе выправіць, ты паглядзеў, калі ен піша ў паслядоўны?

mate89
дзякуй за пацверджанне Уга.

Errecinque
упэўнены, што ідзе разлічана на ўсе змены, выкананыя на файл, мне здаецца, вельмі дзіўна, што інтэрфейс не цябе выправіць, ты паглядзеў, калі ен піша ў паслядоўны?
У паслядоўны я не давяраю вам пісаць, таму што чытанне дае мне карту няпоўным.....я eserciterò ў яго вылічэння з winols....

ugoboss
на вялікую колькасць блокаў кіравання вырабляецца чытанне "няпоўнай", але гэта не ўплывае на запіс, праграма піша, што чытае.

Errecinque
на вялікую колькасць блокаў кіравання вырабляецца чытанне "няпоўнай", але гэта не ўплывае на запіс, праграма піша, што чытае.
праблема ў тым, што не чытае карты асноўных..

ugoboss
паспрабуйце адправіць паслядоўнага чытання, што вы зрабілі.

sportknight
зробленыя ў паслядоўны, без якіх-небудзь праблем,нават без поўнага файла, але патрабуюць толькі карты

Errecinque
зробленыя ў паслядоўны, без якіх-небудзь праблем,нават без поўнага файла, але патрабуюць толькі карты
З tool ? я кажу пра v54. І ўбачыў, што ў базе дадзеных есць файлы з ложка, і гэта яны таксама няпоўныя, я мяркую, што гэта менавіта так. Калі няма, скажыце мне, дзеянні, каб чытаць толькі карты?

Pasticciona0
Вось, цяпер, аднак, я сумняваюся.....калі я павінен перагледзець карту працуе, то файл ужо мод заўседы bdm я павінен паўтарыць cks таксама на файл rimodificato? Ці я магу перапісаць без ricalcolarlo бачыў, што ўжо адрозніваецца ад врі?

Прывітанне Errecinque, для кожнага змены, якія вы робіце, ідзе змена cks, пытанне не ў тым, што файл ўжо адрозніваецца ад врі, але пытанне разлікаў байт...пры змене нават адной коскі эбу, калі заўважае, чаму кантрольная сума не адпавядае выніку алгарытм, які разлічвае эбу.
На практыцы cks гэта не больш чым форма кантролю: блок кіравання прымае ўся інфармацыя, што есць у ім, вылічае з дапамогай алгарытму і праверце атрыманы вынік з тым, што файл напісаны...калі не адпавядае, ідзе ў абарону.