КПК

Перегляд Повної Версії : читання тиск турбіни...

sportraxxx
Добрий день,з допомогою діагностики autocom на моєму bmw 530 я помітив, що вона має межу в читанні тиску турбіни...я розумію, що не перевищує 2 бар...
я хочу знати, якщо це обмеження програми або діагностики, а датчик на місці на авто?
дякую

манро
має бути межа датчика..
мені здається, що це 3bar потім sotraendo 1 бар прес атмосферного максимум, що може читати 2 бар.
слід замінити на 4 бар тест, щоб побачити, якщо тих, 535d так...
пошук в інтернеті..

ducati83
я згоден з монро...проблема це датчик...приведи інший порадив, і ви побачите, що ви будете читати без проблем реальної вартості....але якщо ви обробляє пропоную поставити манометр і перестрахуватися...

sportraxxx

ducati83
дивіться, що можна зробити невеликий отвір і поставити кермо манометр правильно, коли rimappi.....які потім можна використовувати також для інших автомобілів...***** і я, і перейдіть впевнений, що ви не шипи шкідливі при зіставленні....часто зміни тиску дуже швидко, що з діагнозом ви не розумієте.

sportraxxx
дивіться, що можна зробити невеликий отвір і поставити кермо манометр правильно, коли rimappi.....які потім можна використовувати також для інших автомобілів...***** і я, і перейдіть впевнений, що ви не шипи шкідливі при зіставленні....часто зміни тиску дуже швидко, що з діагнозом ви не розумієте.
ви кермо-це відмінна ідея...але все одно мені доведеться провести дроти з моторного відсіку all салону.....

манро
ви кермо-це відмінна ідея...але все одно мені доведеться провести дроти з моторного відсіку all салону.....
тільки трубки, яка приносить вам тиск...
перо потрібно зробити невеликий отвір десь на впускному колекторі і avvitarci один niples шланга...

sportraxxx
Який самий надійний? Цифровий або аналоговий з трубкою?

манро
манометр звичайний з трубкою..

ducati83
я шланг такий крок зовні від скла багато, залишається тільки niples гуми на колектор...манометр залишається моїм використовую тільки при зіставленні

sportraxxx
проблема вирішена...був обмежувач турбіни був низьким...один раз підняв, діагноз прочитала тиску до 2.5...

sportraxxx
я забув... я вважаю, що датчик закони до 3 бар фактичні...крім того, бар атмосферного тиску..