КПК

Прагляд Поўнай Версіі : чытанне ціск турбіны...

sportraxxx
Добры дзень,з дапамогай дыягностыкі autocom на маім bmw 530 я заўважыў, што яна мае мяжа ў чытанні ціску турбіны...я разумею, што не перавышае 2 бар...
я хачу ведаць, калі гэта абмежаванне праграмы або дыягностыкі, а датчык размясціць на аўто?
дзякуй

манро
павінен быць мяжа датчыка..
мне здаецца, што гэта 3bar затым sotraendo 1 бар прэс атмасфернага максімум, што можа чытаць, 2 бар..
вы павінны замяніць яго з адным з 4 бар тэст, каб убачыць, калі тыя 535d так...
пошук у інтэрнэце..

ducati83
я згодны з манро...праблема-датчык...пастаў іншы параіў, і вы ўбачыце, што вы будзеце чытаць без праблем рэальнай кошту....але калі вы апрацоўвалі, я прапаную вам паставіць манометр і перастрахавацца...

sportraxxx

ducati83
глядзіце, што вы можаце зрабіць невялікае адтуліну і пакласці руль манометр, проста каб калі rimappi.....якія затым можна выкарыстоўваць таксама для іншых аўтамабіляў...***** і я, і перайдзіце ўпэўнены, што вы не шыпы шкодныя пры супастаўленні....часта змены ціску вельмі хутка, што з дыягназам вы не разумееце.

sportraxxx
глядзіце, што вы можаце зрабіць невялікае адтуліну і пакласці руль манометр, проста каб калі rimappi.....якія затым можна выкарыстоўваць таксама для іншых аўтамабіляў...***** і я, і перайдзіце ўпэўнены, што вы не шыпы шкодныя пры супастаўленні....часта змены ціску вельмі хутка, што з дыягназам вы не разумееце.
вы руль-гэта выдатная ідэя...але ў любым выпадку мне прыйдзецца правесці правады з маторнага адсека, салона all.....

манро
вы руль-гэта выдатная ідэя...але ў любым выпадку мне прыйдзецца правесці правады з маторнага адсека, салона all.....
толькі трубкі, якая прыносіць вам ціск...
пяро трэба зрабіць невялікае адтуліну дзе-то на впускном калектары і avvitarci адзін niples шланга...

sportraxxx
Які самы надзейны? Тое лічбавай або аналагавы, з трубкай?

манро
манометр звычайны з люлькай..

ducati83
я шланг такі крок звонку ад шкла шмат, застаецца толькі niples гумы на калектар...манометр застаецца мой выкарыстоўваю толькі пры супастаўленні

sportraxxx
праблема вырашана...быў абмежавальнік турбіны быў нізкім...адзін раз падняў, дыягназ прачытала ціску да 2.5...

sportraxxx
я забыўся... я мяркую, што датчык законы да 3 бар фактычныя...акрамя таго, бар атмасфернага ціску..