КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблемы saab 9.3 1.9 ttid. HW 0281015212 SW 1037393448

Omt
Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема з saab 9.3 ttl 180cv, HW 0281015212, SW 1037393448. Апісваю коратка прыгода гэтага аўто:

Кліент прыходзіць у майстэрню з просьбай выключыць dpf.

Dpf на гэтай машыне я выключыў ўжо даўно выкарыстоўваюць для чытання і запісы певень клон праз obd.

Кліент зрабіў змяніць карту некалькі разоў да іншых, каб знайсці сябе ў saab для рамонту якога saab зрабіў абнаўленне, уключыўшы зноў dpf.

Відавочна, што маючы кат пусты просты белы дым.

На гэты раз я выкарыстаў кв, так як кесс крычы, я казаў, што для чытання за ўсё трэба адкрыць блок. (Я выкарыстаў інструмент, каб пазбегнуць глупства...)

Адкрываю (ужо была адкрыта кім-то іншым, яны таксама разбурылі маршруты...), чытаю, раблю рэзервовую копію, а копію з асобных файлаў, працэс файл карты з чаргу, дае супастаўленне светлая, я пішу ў файл (толькі карты), усталяваны на і машына не заводзіцца! Нават самакат атакуе!!

Я думаў, што вы няправільна што-то, але нічога, з маім дыягназам не ў працягу.

Я вазьму машыну і ў saab, каб убачыць, калі з дапамогай іх сістэмы вы маглі б перабудаваць..але нічога!!

Я сапсаваў! Вядома, гэта адбываецца, калі казіно ў e2p..

Парады??

Я прыкладаю рэзервовага капіявання.

Загадзя дзякуй усім :-))

Alessio93
але я зрабіў рэзервовую копію ў bdm? піша зыходны файл, і паглядзець, як пойдзе, калі боку, ёсць што-то на файл, які вы рэдагавалі

Omt
Прывітанне. Вы backup зрабілі ў bdm. Я ўжо спрабаваў перапісаць усе, але не той жа. Я спрабаваў раней пісаць толькі карты, і нічога. Тады я паспрабаваў напісаць усе рэзервовыя копіі, але нічога не. Дзякуй

Alessio93
праверце кампаненты ecu, часам у лютасьці, каб адкрыць гэты ecu года парушаная

Omt
На першы погляд не падобна на тое, што нічога дзіўнага...у баку ад трасы, рэканструяваны. Ты прымусіла мяне прыйсці ў галаву, што, аднак, Alessio93...выпадку, калі вы ніколі смол рэканструкцыі ідуць замкнёныя паміж сабой??? Хто-то можа, калі ласка, праверце, калі ласка, калі файл, які адправіў мяне, аказваецца пашкоджаным? У вас, выпадкова, яшчэ 1, каб параўнаць?

Alessio93
ну я думаю, што гэта лёгка, хапае сярод іх інструмент не павінен чытаць ecu

Omt
Тады гэта таямніца. Boh. Я гуляю ў казіно толькі хацеў...

Alessio93
па-мойму есць які-то кампанент, кампраміс вось чаму ў дыягностыцы не кантактуе .... трэба праверыць ecu ты боку, дзе мы робім рычаг, каб адкрыць

Omt
Хлопцы, на рым ёсць хто-то, каму я магу прывесці чортаву ecu, каб убачыць, каб вырашыць праблему?

Omt
Хлопцы, я заўважыў сёе-што вельмі дзіўнае...колькасць hw-ложак з рэзервовай копіі, аказваецца, адрозніваецца ад таго, выбіты на корпусе!
Я растлумачу: з рэзервовай копіі, мне вынік n° Hw 0281015963 і SW 1037505255.
У той час як на блок кіравання, надрукаваную ў n° 0281015212.
Так як потым, у гэтым аўто я чытаў, і напісана 2 гады таму з певень клон, я аднавіў файлы і правяраючы ў мяне hw 0281015212 (як каркас) і sw 1037393448.
Цяпер, гэты аўтамабіль 2 месяцы таму, зведаў абнаўленне ў saab на замак запальвання, а затым яны стварылі усё, я ў казіно зноў ўключыць dpf. Я магу зразумець, нумар sw-іншаму, давялося на абнаўленне, але нумар hw-іншаму няма. Ці я памыляюся?
Затым, паўтараю, я прачытаў і перапісаў апошнія абноўленыя файлы ў saab.

ugoboss
розныя нумары могуць залежаць ад таго, што яны зрабілі ў saab, але табе застаецца сумневаў, ecu, трэба, паспрабаваць з іншым эбу.

sportknight
але нават у bdm цябе закон?

Omt
Нічога, хлопцы, я замовіў некаторы час таму новую і проста. Не магу выйсці з розуму х яна :-))

Omt
X цяпер, дзякуй за ўсё. :-)

sportknight
і нават выкарыстоўваць ты яе знайшоў?

Omt
Нічога так. Я звязаўся аб'яву мяжой, але быў прададзены. На жаль, мы машыны іх мала вакол. Ён сказаў мне, дрэнна!! Віншаванні

sportknight
колькі вы патрацілі на дробязі?

Omt
600 + Пдв. Хоць яны абяцалі мне зніжку :-(

cinqueturbo
600 + Пдв. Хоць яны абяцалі мне зніжку :-(

Выбачайце, але астатнія машыны, і Добра? не і што якой-то інжэктар ён таксама адмовіўся, і не ідзе пад ціскам Common Rail і значыць, ты не частка машыны?

Omt
Не стартар. Увёўшы электронны ключ асвятляе карціну, але, здаецца, збой, противоюзовый, стартар не круціцца. Як быццам адключылі. Гэта, як правіла, уставіць ключ, магчыма, КТ, а затым згоду на самакат

explode82
для мяне не залежыць ад файла ложкамі, але менавіта ад ecu, што зламалася, калі хочаш, каб цябе сумневу,з ecu, і аўтамабіль, які ідзе ў руху, улічваючы, што павінен прачытаць ecu, каб зрабіць працу,атрымаць рэзервовую копію ecu, новую і напішы ў той старой,у горы і паглядзець, калі частка аўто.........калі не эбу, або,калі частка, то праблема пашкоджаных файлаў

eobdexpression
Не стартар. Увёўшы электронны ключ асвятляе карціну, але, здаецца, збой, противоюзовый, стартар не круціцца. Як быццам адключылі. Гэта, як правіла, уставіць ключ, магчыма, КТ, а затым згоду на самакат

Знайсці эбу ідэнтычныя і scodifca e2prom вы ўбачыце, што, безумоўна, з'яўляецца праблема ў ecu, магчыма, нават амаль напэўна, калі гэты дэфект я зрабіў гэта толькі пасля таго, як разабраць ecu, можа быць, у адкрыць выпадкова ў вас пашкоджаны якой-то транзістар і т. д. і г. д. таксама selegge і піша bdm, часам не значыць, што ecu як усе інтэгруецца....