КПК

Перегляд Повної Версії : Ми разом вчимося, краще використовувати winols.

дельфін
09-10-2012, 22:38
Я сподіваюся, що хтось хоче поділитися досвідом всіх людей, які підійшли до цієї програми залишилися, постраждалих від його потужності, а також від його складності

lumaracing
09-10-2012, 22:43
я теж беру участь!!!!

дельфін
09-10-2012, 22:49
1340Comincio з прикріпити pdf, хоча трохи датований, може бути допомога, щоб почати перші кроки.

дельфін
10-10-2012, 23:14
не з'? проблеми ми всі тут, щоб дізнатися що-то, в нашій невеликий, я переконаний, що кожен з нас пу? в його роботі, бути корисним для інших, з його досвідом, на цю програму я теж для початку? трохи зусиль і часу, безумовно, ми будемо збирати результати.
Наприклад, важко? полягає також у тому, як interreaggire між нами, принаймні, на даний момент, якщо ви напишіть мені, що я не можу її бачити, але ми йдемо крок у чому? ваша проблема початкового задай питання, і якщо я можу я намагаюся допомогти, давайте спробуємо?

mecdoc
11-10-2012, 01:03
ви можете пояснити мені, як зробити interaggire damos для файлів, які ви хочете проаналізувати?

admin
11-10-2012, 12:21
Хлопці, ми уникаємо непотрібних відповідей, які нічого не роблять, що розбавити пост видалив деякі непотрібні відповіді

magi1984
11-10-2012, 12:23
ви можете пояснити мені, як зробити interaggire damos для файлів, які ви хочете проаналізувати?

не знаю, добре використовувати winols, але якщо я не помиляюся, якщо у вас є damos підходить на ваш файл, ви берете його і перетягніть лінію на winols

дельфін
11-10-2012, 18:02
зокрема, і навіть, як ви сказали, або з меню "імпорт" damos, або комбінації клавіш ctrl+d, реальна проблема починається прямо зараз, де один екран і коментувати разом.1349

манро
11-10-2012, 22:09
ця ініціатива також подобається мені і я хотів би брати участь у ньому, однак, з того, що я бачу на екрані damos ви вже знайшли те, що мені здається, карту педаль ? у жовтий evidenziti i break з осями X-Y в 2d графіку, а на панелі зліва я бачу, всі інші карти ви виявите, що якщо ми далі відкриваються спочатку в режим? hex, то в 2d а потім у 3d те, що я не розумію, я і, наприклад, в 2d або 3d sugl'осі є іноді спотворені цифри, які будуть перетворені з деякого числа коефіцієнт перетворення, мабуть, з'? хто каже, що damos також коефіцієнти перерахунку, але я саме початківець з winols і сказати правду я не damos не s? як зробити....

дельфін
11-10-2012, 22:39
якщо ініціатива вам подобається, необхідним для вивчення себе і крок я, якщо модератори погодяться, на даний момент я використовую в якості файлів, що і alfa 147 1.9 (455-089) і її відносний damos для того, що пу? бути допустимим, то екран, якщо я правильно пам'ятаю, не ? вже завантажений damos насправді я розмістив нижче, ще три екрани, щоб побачити, хто ніколи не намагався його завантажити, так як ви повинні відповісти на кілька запитань в різні дії, в іншому випадку damos ж навантаження, той же, але вирівняти files, а? тому те, що ви бачите ? тільки карти визнані, але без значення, що додаються до damos, якщо вам і терпіння, допоможи мені , і ти побачиш, що щось хороше ми можемо зробити це, звісно, якщо потім хтось великий, щоб дати нам руку, ми були б дуже раді. Привіт, завтра.

манро
11-10-2012, 23:07

msport (exil77grande)
12-10-2012, 10:08
Хлопці, я не туз з Winols навпаки.....
Отже, ми бачимо, якщо ті 3-4, які говорили про те Winols ви робите далі,в іншому випадку я повинен думати, що писати, я знаю, що використовувати, як правило, я там і pi? довго.

cicciogsr
12-10-2012, 10:43
кожен damos ? пов'язаний даний файл орі, спочатку вам потрібно завантажити файл ori, а потім імпортувати damos або залежно від його розширення пу? також перетягувати усередині після ви повинні вибрати всі карти damos і йти вперед після sx виростають всі адреси damos.. в направляючі, які є в мережі c'? все, що написано...

cicciogsr
12-10-2012, 10:44
не ? просто spegiarlo словами..

giarras
12-10-2012, 12:29
Хлопці, я не туз з Winols навпаки.....
Отже, ми бачимо, якщо ті 3-4, які говорили про те Winols ви робите далі,в іншому випадку я повинен думати, що писати, я знаю, що використовувати, як правило, я там і pi? довго.

я теж я сказав, що я завжди відмовлявся, можливо, xch? я p? ледачий, але, якщо ми ведемо мову, і є люди, які його використовують, з мого боку sar? першим в ньому участь.

filippin87
12-10-2012, 13:46
Щоб завантажити damos заказника, швидше за все, необхідно завантажити карту, потім відкрийте новий проект (project-new),потім ви йдете на Редагування,імпорт і внизу знаходимо "як можна Швидше" /damos натисни туди і відкриється меню,ми просимо, щоб вибрати файл,якщо damos ? правильно, щоб карти, які ви ввели, просто йди вперед, врешті-решт змушує вас дивитися на ті карти, які він знайшов, якщо ви хочете, щоб у нижній лівій знаходитесь filter,ви можете відфільтрувати, якщо ви не хочете бачити карти, що складаються тільки з одного біта або інше.Вибраний фільтр від "all of them" і гра ? зробив

carmat70
12-10-2012, 13:52
Теж хотів би взяти участь і допомогти там, де це можливо, навіть якщо використання WinOls без damos.

Привіт

дельфін
12-10-2012, 15:54
Те, як ви бачите, окремі досліди призводять кожного з нас, щоб об'єкт оцінки-все, що називається, то я повинен ще раз уточнити, що я не зробив курси по Winols, але я дійсно зацікавлений у навчанні, мені дуже сподобалося ваше участь і ваші повідомлення, і мої докази, я можу сказати, що ми йдемо вперед, добре, як ciciogsr і filippin87 описали як відкрити файли і як імпортувати damos речі сказані були правильні, але тільки частково, так як для поєднання двох файлів потрібно зробити зсув, то я, як тільки можу, задньо одну за інший екран, щоб зробити рахунок навіть ті, які пі? назад. Насправді сьогодні вранці після декількох спроб, використовуючи різні файли і damos тест, зокрема, дав результатів сі, то я підтверджую, що незалежно від того, я з damos, чому? функції все є? також необхідно settarli.

дельфін
12-10-2012, 16:01
для carmat70 свою присутність ? в житловому будинку, чому? порівняно зі мною, ти зробив хід ? потім ви добре знаєте програму, ви могли б розмістити приклади використання і cos? кожен з нас пу? дізнатися що-то. Повторюю, моя позиція щодо damos виникає з-за того, що деякі відомості, чи є в damos і тому, якщо вам потрібно зробити налаштування зокрема, до машини потрібно мати інформацію.
Від хлопців потрібно тільки трохи доброї волі?, план трохи в день, ми будемо продовжувати те, що ви повинні в це повірити.

msport (exil77grande)
12-10-2012, 16:51
я теж я сказав, що я завжди відмовлявся, можливо, xch? я p? ледачий, але, якщо ми ведемо мову, і є люди, які його використовують, з мого боку sar? першим в ньому участь.

а коли я conoscuto це sw, який я вважаю одним з кращих в абсолюті я втратив трохи часу, з хорошими результатами, але це років тому, то саме з-за ліні або ж тому, що робота не мело дозволяла, я більше хотів би знати, тому я волію сказати, що я не знаю його досить слово тим, хто знає більше,будь ласка, не забудьте, що покірність " буде на першому місці.

filippin87
12-10-2012, 20:24
Привіт Дельфін,damos, що я намагався я ніколи не повинен був використовувати зсув, але якщо ми розповімо, як зробити вас, я був би вдячний.

дельфін
12-10-2012, 22:53
я згоден в повній мірі згоден з вами, адмін msport, ви говорите, що вивчали кілька років тому, я тут, чому? я дуже вірю в це sw, я ставлю на обговорення, хоча знаючи нічого або майже нічого, але я впевнений, що якщо всі разом ми можемо досягти більш кошти? якийсь результат, то слід сказати, що sw-орі і damos хороша якість? вони працюють дуже мало до речі, розмовляв з одним, є неповними, але всі ці труднощі?; ми не повинні торкатися, ми повинні досягти результат, дізнатися щось більше, якщо ви йдете вперед я вже давно, дай нам допомоги, навіть ти.

для filippin87 впевнений, що я скажу вам, як зробити навпаки, якщо у вас є терпіння, завтра, максимум у найближчі дні, задньо з screen тип покрокове керівництво, ch eper туди хоче "p"? часу, на жаль, я можу приділяти лише кілька годин в день, так що impiegher? деякий час я ви зрозумієте, ви, тим не менш, вказівки, cos? нижче:

Припустимо, що ви завантажили файли, bmw 330, і ви починаєте часу завантаження damos, як добре ви знаєте, ви повинні ripondere на питання, якщо не помиляюся на третій маски (говорить Will the damos/asap2 ect); у відповідності з ріго (the data will be imported тощо);
відразу ж під вас ? прапорець галочка (Use element information (recommended)), якщо прибрати галочку нижче, ви ввійдете в вікно, у якому ви тому offsettare карту і тут починається реальна труднощі? (і очевидно для тих, хто, як я, не маючи досвіду, не знає, з упевненістю, значення поставити).
Значення, відмінні від файлів, якщо вам терпіння, як тільки мені вдасться те, що я описав в цих рядках ? eattamente те, що я і розташовану проти необхідного, щоб зробити для всіх.

Повторюю, мій інтерес тільки в цьому ? вчитися разом з вами, якщо хтось має матеріал їм враження я зрозумів, ви маєте деякі хороші damos, щоб зробити тест, якщо його місцях, я їх постараюся і listudiremo разом.

дельфін
12-10-2012, 23:02
Потім, якщо ви йдете, щоб пояснити, як ви добре задають, ти теж де-files завантажений з damos ми стикаємося і з допомогою всіх, я впевнений, результати, вибачте за питання, але твої damos, з якого джерела прийшов? від мережі або їх знайти в іншому місці. Привіт

манро
13-10-2012, 00:00
в цьому форумі ? здорово, і це tread зробити? поверніть кульки в дещо, що st? речі, якщо вони хотіли, щоб тримати все, щоб їх...не кажучи вже про damos, що чути про деякі символи, здається, що вони мощей preziosisssssssiiime!!!!
ідіть, хлопці, ви в ногу!!!!!

giarras
13-10-2012, 00:48
хлопці! я завжди був ледачий, з Winols, але в цей момент я думаю, rispolverarlo і повернути його в комп'ютері у мене були, переконавши, що почати? з вами вивчити його краще, ми бачимо, що він виходить.

mecdoc
13-10-2012, 00:54
? питання часу ,але сказати правду? заглиблюватися в winols ? завжди був одним з моїх цілей
я не можу чекати,!!!!!!!!!!!!

дельфін
13-10-2012, 16:01
s*lve * все, що я бачу, з пі*воски, які l* cos* наш час, вони н*, п** круги*mo ** *nd*re *v*nti.
Як і всі s*піт * second* c*файли*h з довжини **вірш ? cio?:
32 кб, 64 кб, 128 кб, 265 кб, 512 кб, 1024 кб, і 2024 kb;
ми? *dc*де *ще з rel*тіві*d * mos 2*l hex ест quin** зміщення подають pr*тиц*ум * на *lline*re es*tt*увазі двох файлів, якщо vogli*mo *ccorgi*цар часу, якщо qu*lcuno пу? d*re: поради ? добре *ccetto.
Буде дуже сильно@? tr* мало ** post*король і screnn обіцяв завжди для того, щоб порт*re ми всі більш або менш *llo ж ****llo **, мо*.
:)

дельфін
13-10-2012, 16:52

Нічого не робить, звичайно, буде? влаштовані, ми як і раніше додаю в цьому пості, як потрапити в точку, ввести значення, (у керівництві map3d це уточнення для файлів довжиною 0x100000 ест роблять з sottrazzioni виходить номер ? значення зміщення))
Додаю частину екрану, обіцяні, ті місця, де вставити значення", "вперед" заспокойтесь, робіть, як я, відкрийте програму, завантажити файли і відповідного damos і давайте всередину, щоб зрозуміти, що значення слід поставити, на жаль, як ви добре знаєте, що c'? працювати, якщо ніхто не змушує нас зрозуміти, як це відбувається, ми повинні з'ясувати це самостійно.

манро
13-10-2012, 17:32
дельфін і практично нагадаємо, що ця процедура за допомогою екрана, який вас в курсі служить для вирівнювання damos з файлом ecu, що ми хочемо вчитися...чи не так?
? нела керівництво winols, що я,не те, що цей сайт не я, чому? я не можу її встановити,файлів damos і allinieamenti не говорять про це, якщо керівники погоджуються з тим, що я міг би розмістити його не s? скажіть мені, ви,....

дельфін
13-10-2012, 18:16
ви манро від того небагато, що я знаю це ? та процедура, що ? написано в help і що possibilt? вирівняти files ? очевидно, як вже сказав, мені здається, від fillipin87, що ви пу? також помістити його просто, привівши його з папки де ? зберігається в програмі вже? басейн просто перетягнувши його на екрані. Запрошення до участі carmat70, cicciogrs, fillippin87, кожен з вас, якщо хоче пу? допомогти тим, cicciogrs якщо ви хочете відправити посилання, де ви знайшли обмежувачі або інший cos? вивчаємо, якщо ви йдете я матеріал, який відноситься саме в тому, як працювати з damos і asap2 не знайшов; carmat70, ти хочеш бути моєю за визначенням, щось про програму, бачачи, що ви його використовуєте без damos, навіть mavaila1972, який, на щастя для нас, він sw оригінал подавай нам руку.
Зокрема, carmat70 і mavaila1972 чому? не завантажувати файли, і не робите те, наприклад, різні кроки, якщо я правильно пам'ятаю, то пост carmat70 ви говорили, що ви могли б працювати безпосередньо на files орі (Hexdump), до якого ви, помістивши в кадр карті rendevi більш intelleggibile з перенесення важливих даних там від руки для задоволення.
Не бійтеся, навіть якщо помиляємося, щось, я не думаю, що сталося б нічого, що хтось corregger?, якщо це avverr? може тільки радувати.

дельфін
13-10-2012, 18:21
Від giarras ми чекаємо вас, хлопці скажіть своє слово

filippin87
15-10-2012, 13:14
Привіт Дельфін,теж роблю свій процедуру імпорту тільки в тому, що я ніколи не налаштований на зсув, чому? були вже? ок, на damos,damos, що я знайшов їх на dvd, який вони дали мені,я думаю, вони всі звичайні*****unque, згідно з м? починати слід пояснити, як працює winols,як вибрати карти, etc., і тоді ми йдемо до damos, чому? програмного забезпечення ? складний, але в той же час дозволяє зрозуміти карту в найкоротші терміни.

манро
15-10-2012, 14:19
мені, наприклад, хотілося б зрозуміти значення, які знаходяться на деяких картах нерозбірливий, які повинні бути перетворені за допомогою числових значень...я так і не зрозумів, як вони це роблять ті, хто winols+damos розшифрувати ці карти....

дельфін
15-10-2012, 19:54

манро я наполягаю на damos, чому? я знаю, що якщо файли оригінальні вирівнюється з damos або 2al або інший, якщо встановлена добре з winols ви отримаєте результат, схожий на map3d з даними ще більш точним близько до того, що ви хочете, якщо навести курсор на карти ви будете читати реальні значення, якщо ви хочете більше наперед вам буде дуже сильно@? посилання на деякі сайти, які я відвідую, в якому ви говорите також коефіцієнтів перерахунку.

Хлопці, для мене, не ? простий з робочої сім'ї і дітей, я сподівався на carmat70 і ще як зробили курси ? може схуднути. Привіт, скоро

Однак я не здаюся, можливо, в найближчі дні я arriver? мало матеріалу та інформації, і тоді ми побачимо.

манро
15-10-2012, 21:07
дельфіна я можу сказати лише три слова:ти великий!!!!

carmat70
16-10-2012, 20:16
Привіт Дельфін,
я хотів би тобі допомогти, але я ніколи не використовував або імпорту damos, я WinOls з ліцензії, оригінал, але без плагіна імпорту damos.
Звичайно, я пішов, не був конкретним, за WinOls, курс був на ебу, де використовується у WinOls для зіставлення, починаючи з файлу орі і cos? я дізнався про програму та її соціальних можливостей і розширень?.

Привіт

дельфін
17-10-2012, 17:12
Привіт carmat 70, дякую за відповідь, якщо для вас немає ? є проблема, яку я хотів би зрозуміти, як використовувати програму, як riquarda деякі з його peculiarit? і cio? в одному з ваших постів я ? їй здавалося, щоб зрозуміти, що не маючи плагінів ви вчили мене, як зробити читання даних, і більш конкретно, якщо я не помиляюся, ти сказав, що assegnado імена на картах і інші могли прочитати значення ті ж, і ви зрозумієте, для тих, хто, як, м? взяв собі виклик яка здатна переламати хід битви поодинці програму, як це не буде ? легко поєднувати роботу потребує? сімейні, я як і всі ви, я поділяю цю пристрасть і фільтрувати всі відомості, виконайте різні сайти протягом багатьох років, не маючи можливості з різних причин активно брати участь на курси, незважаючи на те, був запрошений багато друзів, у тому числі і інженерів ? дуже важко, вибачте, я dilungando в будь-якому випадку через сайт або в приватній формі, якщо у вас є можливість? допомогти мені, я тоді міг би рухатися більш легко для мене, і для вас все зробити screen вивчати самостійно ? довго і важко, марно dilungarmi більше, я думаю, ви зрозуміли, якщо ви йдете також будь-яка інформація може бути корисною. Привіт, скоро

ppsch
17-10-2012, 17:38
Я був би радий допомогти, але я тільки зараз зацікавлені в damos

Lucif3ro
20-10-2012, 18:02

msport (exil77grande)
20-10-2012, 18:41
звичайно, електронної пошти, а також вкладення, то дельфін-тест їх і нам знати.

дельфін
21-10-2012, 10:12
спасибі вам обом як адмін msport, як lucif3ro, в цій області будь-яку допомогу і добре, я приймаю кожне дослідження, або інформації, яку вдається знайти, і якимось чином протестувати ? дійсний auito, спасибі anticipatemente тих, хто хоче брати участь, а потім електронної пошти, а також.
Здрастуйте, найближчим часом.

Lucif3ro
21-10-2012, 22:54
Хлопці, вибачте, мені говорить, що файл ? занадто великий для uploadarlo з форуму. Я завантажений так само, на мій рахунок безкоштовно, я можу поставити посилання? (файл rar 98mb)

giarras
21-10-2012, 23:44
x розміщувати ви можете поставити посилання на rapidshare.

Lucif3ro
22-10-2012, 00:49
x розміщувати ви можете поставити посилання на rapidshare.

Lucif3ro
24-10-2012, 10:11
Дельфін novosti

дельфін
24-10-2012, 16:30
Здравствуйте, я вибачаюся якщо вам не відповіла я відразу, з першого іспиту порівняння папок, damos від тебе, розміщених ідентичні моїм, кілька років тому, і, на жаль, ті ж, які працюють у мережі з p?, перо зробити? однак доказів validarne фактичного використання, що цілком може бути, що принаймні хтось зможе працювати, принаймні, щоб зуміти зрозуміти щось більше?; для істини? я був би готовий навіть заплатити дещо, хоча, щоб мати щось у руках, і в той же час я кілька зустрічей, ми сподіваємося, що вони несли щось хороше.

Lucif3ro
24-10-2012, 20:36
прости мене, але, бачачи, що я не розумію-як користуватися? lippa sta матеріал (я ще на початку pardon), я хотів запитати:
- як видобуваються ці damos?
- чи можу я якимось чином екстраполювати на damos від мого автомобіля, а fornirtelo? (не допускайте пошкодження, звичайно) :D
може бути, я просто запитав, baggianate, але знову ж таки не розумію, na битою, я просто намагаюся допомогти вам, за те, що я можу :) (а взагалі я хочу na ліра) :D

дельфін
24-10-2012, 21:25
i damos в реальності? файли progretto, розроблені в різних будинках, які містили всі необхідні відомості, розуміти їх значення, виражені в карти (сказано дуже спрощено, на жаль, від автомобіля не можуть отримати, все одно спасибі від наявності. Привіт, скоро ми бачимо, що якщо хтось знає більше? і хто має бажання поділитися ви обличчям вперед. Вітаю весь форум привіт....

Lucif3ro
25-10-2012, 12:04

дельфін
25-10-2012, 15:35

Привіт, скоро я просто новинки? я дам вам знати, привіт всім

filippin87
25-10-2012, 21:48
Привіт Дельфін, як я тобі сказав, що я в порівнянні damos, і вони майже рівні моїм,велика частина файлів OLS, але не, я без проблем завантажувати файли,поясніть мені, в чому? вашу проблему?

дельфін
25-10-2012, 22:50
моя проблема в реальності? ? той же, що і ми, всі ми, я думаю, і cio? читати значення карт, коли їх змінюєте, що ви про який навантаження ви маєте на увазі, якщо ви йдете поштою файли з відповідним files ols і скажи мені, як зробити читання даних, коли використання map3d, я точно знаю, що я, змінивши не знаю, якщо я не пояснив, ти бачив якийсь екран swifect або winols з damos завантажені практично прочитайте всю інформацію, що ви хочете, але у всьому, якщо я помиляюся, і як говориться я гаряча вода готова, і я її не бачу (шкода, якщо я зробив якийсь дурний приклад), якщо ти мене зрозумів, спробуй дати мені руку, якщо ви хочете через skype, а потім працювати, ми помістимо його на сайті, будь ласка, все) все одно Дякую за турботу і ваш доброзичливий відповідь Здрастуйте, найближчим часом

filippin87
26-10-2012, 13:34
Можливо, я не зрозумів,при закачуванні damos або файли ols праворуч ви з'являються назви карт, якщо ви натиснете на ім'я, відкриває для вас карту, і ви можете відкрити його в hex,2d,3d, щоб закрити його, натисніть Esc, або хрестик у верхньому правому куті, і ви повертаєтеся на карту,в якості альтернативи ви можете провести повну карту в 2d, коли показати карту виділена зупинишся наведенні покажчика миші дає ім'я карті, якщо ? те, що вас цікавить, натисніть за допомогою миші на карту, і він тобі відкривається, як описано вище, так у вас всі переходи як у табличному, що 2d або 3d.Я сподіваюся, що це ваші сумніви

дельфін
26-10-2012, 15:15
добре, якщо, наприклад, що інтерпретація, що від його значення, те, що ти бачив ? ми? що змушує бачити файли ols, damos files або ще набагато більше, в тому сенсі, що при наведенні покажчика миші на карту вам говорить значення безпосередньо, а не тільки те, що, точно, оскільки знаходяться в стадії вивчення, я можу помилятися, тому я приймаю volentiri всі форми допомоги, дякую тобі, так як у вас оформлена частина проблеми, ми повинні просто продовжувати вчитися і шукати інформацію. Привіт, скоро ...

filippin87
29-10-2012, 13:04
З усіх тестів, що я зробив, мені здається, те, що ви сказали, і cio? що при наведенні курсору на карту ви бачите значення (ви маєте на увазі як тому ecmtitanium про нових відповідних драйверів), якщо у вас один екран статтю читати.Для інформації, різниця між damos файли і ols ? що остання ? завантажив damos на карту з зсув правильно, то краще ols, як точність.

bart
04-11-2012, 10:53
Привіт всім, я додам до обговорення, так як я хотів би почати, я теж за допомогою цієї програми...
Я тільки що встановив на пк (Win XP SP3), але мені один дивний недолік: щоразу, коли я натискаю деякі клавіші на клавіатурі (CTRL, shift, стрілки, etc...), замість того, щоб виконати правильну команду в парі, не що інше, як перехід з одного режиму в інший (текст, 2D,3D) завжди повертаються до початку! Я шукав, якщо є ? щось в ipostazioni, але я не знайшов нічого про це: хтось отримав мій же вразливості або знає як її вирішити? Чи мій ? версія несправний або має якісь incompatibilit? coa інших програм?

filippin87
04-11-2012, 12:23
Здрастуйте, bart,версія, що у вас є ? несправність я і я і потім ne h знайдена хороша в мережі.

bart
04-11-2012, 14:02

mavaila1972
11-11-2012, 21:41
демо-версія studiarci вище йде більш ніж добре, очей до версії крак, що іноді обчислюють погано chk!!!!

elettro72
20-11-2012, 00:11

elettro72
22-11-2012, 21:19
це був лише приклад, щоб показати, що, завантаживши файл+damos показує назву карти і осей y і x , в іншому випадку, якщо не мають damos завантаження файлу ви бачите potensiali карти, не знаючи, що й карти,так що я думаю, що якщо ви використовуєте демо-версію не призвели до дуже,щоб прямо зараз версії кар буде працювати тільки на xp

antonio.o
06-01-2013, 19:22
це був лише приклад, щоб показати, що, завантаживши файл+damos показує назву карти і осей y і x , в іншому випадку, якщо не мають damos завантаження файлу ви бачите potensiali карти, не знаючи, що й карти,так що я думаю, що якщо ви використовуєте демо-версію не призвели до дуже,щоб прямо зараз версії кар буде працювати тільки на xp
здрастуйте, проект покинутий я новачок і хотів би дізнатися, як я з самого початку, що вони знайомі з нуля, але мені подобається, і я хотів би дізнатися, суто для особистого задоволення на моєму авто.

max75
27-01-2013, 10:08
всім привіт, я також зацікавлений в цій програмі , з самого початку, що я новачок, як і раніше, питання ,для введення damos, вам необхідно запустити програму або помістити в папку.

nuovaecu
27-01-2013, 13:42
Хлопці, я готовий включитися в цей цікавий пост я хочу навчитися

panny200555
06-02-2013, 00:33
також я зацікавлений! на від не робіть померти це обговорення!!

antonio.o
06-02-2013, 20:18
вибачте, у пакеті знайшли в мережі ? папку skript б damos? якщо ні, як ви його використовуєте.
спасибі.

panny200555
06-02-2013, 21:37
я не хочу сказати, фігня, але damos мають розширення .дам

дельфін
07-02-2013, 16:59
у мене ? у мене великі проблеми, як особисті, так і пов'язані з мережею, в даний час подорожі декілька кб я не можу іноді навіть просто відкрити Інтернет-сторінок, я не хотів би відмовитися від обговорення, на жаль, я очікував більшого загального ресурсу, так і sw, що damos, я в даний момент не вдалося отримати достатньо матеріалу, на якому вчитися, damos навколо не хороші, отже, до того моменту, поки не знаходжу, принаймні, один, який добре працює, вам треба? чекати. Здрастуйте, найближчим часом.

panny200555
08-02-2013, 14:23
хлопці, я damos якщо хочете, я можу поставити посилання ..якщо адмін дозволить мені..я знайти 2 версії...архів 100 мб, а інший-близько 90мб.

antonio.o
08-02-2013, 17:42
хлопці, я damos якщо хочете, я можу поставити посилання ..якщо адмін дозволить мені..я знайти 2 версії...архів 100 мб, а інший-близько 90мб.
але ви їх переглянули, не, що вони рівні у двох папках?
привіт.

panny200555
08-02-2013, 22:56
але ви їх переглянули, не, що вони рівні у двох папках?
привіт.

зробивши ретельної перевірки, здається, що ми майже схожі... але архів 100 мб, містить багато damos взяти в якості прикладу.
дайте мені знати..

rsteam
09-02-2013, 04:20

panny200555
09-02-2013, 19:31

привіт... я не експерт, але кажу тобі, що ні ? те ж саме... як же ебу не означає одне і те ж програмне забезпечення(карти) управління. Саме тому, що? у блоки 2 машин ? інший тому? їх спосіб зробити/реагувати sar? різні.. і це-те, чому? кожна машина має потребу в його персональній управління... сподіваюся, що пояснив щось корисне..
привіт

panny200555
11-02-2013, 16:25
привіт, хлопці
я намагався завантажити damos (edc16c39), щоб зрозуміти щось, але ви нічого не розумієте!
мені заряду damos правильно(принаймні я думаю), але це не робить мене бачити, навпаки, не пов'язує імена на потенціал карти.. до карти потенційний тому побачити нескінченну info, що не карти, але все програмне забезпечення для управління всієї машини... ма.. хто знає, просвітити мене? дякую

antonio.o
11-02-2013, 16:53
привіт, хлопці
я намагався завантажити damos (edc16c39), щоб зрозуміти щось, але ви нічого не розумієте!
мені заряду damos правильно(принаймні я думаю), але це не робить мене бачити, навпаки, не пов'язує імена на потенціал карти.. до карти потенційний тому побачити нескінченну info, що не карти, але все програмне забезпечення для управління всієї машини... ма.. хто знає, просвітити мене? дякую
дивіться, я розумію набагато менше вас? я думаю, що завантаження від damos його обираєте самі. boh...

panny200555
11-02-2013, 17:10
дивіться, я розумію набагато менше вас? я думаю, що завантаження від damos його обираєте самі. boh...

так, ви праві, останній крок ввезення запитує мене, що імпортувати... але список речей ? безкінечності, і всі речі, які не впливають на карти... на практиці c'?і все управління машиною, а не тільки двигуна... :-(

rsteam
11-02-2013, 17:39
може бути, спробувати робити вибір, а не шляхом імпорту single value наприклад.. :)

pitty
02-03-2013, 14:09
але це програмне забезпечення ? як ECM Titanium? тому ті ж речі?

msport (exil77grande)
02-03-2013, 17:09
але це програмне забезпечення ? як ECM Titanium? тому ті ж речі?

це в основному sw обробки типу titanium, але на відміну від титану тут ви робите опівнічників, щоб знати, використовувати і то, навіть після безсонних ночей повертатися знову, тому що це досить складний, але, нарешті, без damos, що ніхто не розділяє або, хто їх продає дорого-не в тому, що тоді рабині дуже.

antonio.o
02-03-2013, 20:14
це в основному sw обробки типу titanium, але на відміну від титану тут ви робите опівнічників, щоб знати, використовувати і то, навіть після безсонних ночей повертатися знову, тому що це досить складний, але, нарешті, без damos, що ніхто не розділяє або, хто їх продає дорого-не в тому, що тоді рабині дуже.
вибачте, я повторюю, я проводжу безсонних ночей і грошей на обладнання для чистий смак, щоб знати і розуміти, але чому? ми не створюємо групу для покупки damos і тоді я кажу' n'? фігня, ви поділяєте.

msport (exil77grande)
02-03-2013, 20:27
вибачте, я повторюю, я проводжу безсонних ночей і грошей на обладнання для чистий смак, щоб знати і розуміти, але чому? ми не створюємо групу для покупки damos і тоді я кажу' n'? фігня, ви поділяєте.

і де або від тих, хто їх знаходите?

манро
02-03-2013, 20:29
я думаю, що не ? дуже можливо, що.......
розраховує, що damos пу? варто також 500 євро, а ? виділений для однієї ecu...

antonio.o
02-03-2013, 20:50
де їх знайти, be, я думаю, від тих, хто продає winols, скільки ecu є я не знаю, але ми відкриваємо розділ і подивимося, скільки ви пропонуєте (якщо це здійснимо обміну).
привіт.

pitty
02-03-2013, 21:24
мммм... я в випадку є... Але давайте подивимося, якщо я правильно зрозумів. Ці daemons на практиці, як драйвери ECM або зовсім інше? Cio? на практиці з моєї winols встановлений не роблю нічого, якщо я не sti daemons. щоб побачити тільки мій, я повинен знайти те, що edc17cp14 або ж я повинен знайти один, спільний, який робить edc17? cio?, у daemons, що вдається зробити?

дельфін
12-03-2013, 17:01
для антоніо.або; вибачте, бажає сказати, що я особисто попросив компанію і мені відповіли, що не продають damos, але продавати їх різних компаній, які будують ecu (як правило, тих, хто купує їх ecu також отримує files), найближчим часом.

ecucilacunta
12-03-2013, 20:43
Всім привіт.
Я починаю з ringraziavi за підтримку, яку ви надали досі. Навіть я-новачок, і ідея навчитися використовувати winols зачаровує мене багато.
Що стосується damos, я бачив на emule, що є багато пакетів з різними damos. Моє питання ? вони надійні? Що розширення і розмір і, як правило, damos?

pitty
12-03-2013, 20:49
boooo, я... я опинився один certella повний damons після того, як я купив півня і їх davono разом з winols і в тих різних програм, які ви можете знайти всередині dvd.... Якщо ви хочете, щоб я вам їх можу пройти, і ви бачите, якщо вони добре або ні!

SandroMarciano
13-03-2013, 13:40
вибачте, але, можливо, ви не зрозуміли, що таке damos...
Потрібно, щоб вивчити ecu: наприклад, я повинен вивчити edc 17cp14, якщо я damos, сума на winols, і я бачу кожну карту з його ім'ям і його перетворення факторів.
Екю вказує, на якій ви хочете працювати, дуже навряд чи ви зможете? застосовувати безпосередньо на ньому, damos, то робота, що ви робите в таких випадках ? порівняння, карти (принаймні, основних) стають все більш? приблизно така ж!

Для роботи з winols, однак, не є необхідними їй damos, ? програма, яка не вимагає використання драйверів, як ecm, але я вважаю, дуже швидко змінити, чому? програма самостійно попередньо вибирає карти передбачуваних, то c'? навіть сколково? додати, вибравши районі передбачуваного і, натиснувши "k".

antonio.o
13-03-2013, 14:50
я вважаю, що без damos, принаймні, для менш досвідчених winols нам потрібно дуже мало.

antonio.o
13-03-2013, 14:53
виправдання? ті, хто знаходяться навколо, типу EDC16C/Fiat де приймають їх таким чином, щоб вони c'? ви повинні зрозуміти джерело.
Привіт.

SandroMarciano
13-03-2013, 15:37
winols ви використовуєте, коли ви знайомі карт, де вони розташовані, як вони зроблені, і т. д.. damos я ті, що мають все... я не знаю, де вони перебувають, але якщо вам вдалося знайти джерело візьміть свисток! (я теж, я заплатив би розумну плату, щоб мати їх)

pitty
14-03-2013, 00:06
тому ми і говоримо, що якщо ви знаєте повністю карту можна відкрити без Damons. залишається x? докази того, що зробити? у pi? скоро, я сподіваюся. так так.

SandroMarciano
14-03-2013, 07:14
тому ми і говоримо, що якщо ви знаєте повністю карту можна відкрити без Damons. залишається x? докази того, що зробити? у pi? скоро, я сподіваюся. так так.
- так, але не ? cos? важко як здається... я почав з edc15c7, потім картки, що відносяться до інших edc15 все я зрозуміла, на око, без думаючи, що вивчав, чому? ви знаєте, чого чекати, як їх розпізнати в значеннях і в туза!

antonio.o
17-04-2013, 12:12
- так, але не ? cos? важко як здається... я почав з edc15c7, потім картки, що відносяться до інших edc15 все я зрозуміла, на око, без думаючи, що вивчав, чому? ви знаєте, чого чекати, як їх розпізнати в значеннях і в туза!
Може бути, ви могли б зробити невеликий opuscoletto щоб дати зрозуміти нам, також різні криві карти.
Привіт.

SandroMarciano
17-04-2013, 13:39
Може бути, ви могли б зробити невеликий opuscoletto щоб дати зрозуміти нам, також різні криві карти.
Привіт.

мені дуже шкода, але я не маю достатньо часу, щоб зробити там?, однак, ви можете зробити це, від вас, я став робити скріншоти карт в 2d-значення по осях, і ті карти, коефіцієнти перетворення і одиниця? вимірювання, то кожен раз, коли я стояв перед карту sfosgliavo сторінки, які я надрукував, і заглядав у такі, щоб вони були схожі... ? pi? складно сказати, ніж зробити!
Потім, якщо потрібно, я тут!

gameiruz
26-04-2013, 20:41

з повагою

Вже
04-05-2013, 22:39
Всім привіт і поздоровлення дух поділу.

Я хотів би запитати тих, хто його використовує, після завантаження damos, ви вийшли з припливу карти, всіх розмірів. В тил по одній або c'? якийсь метод, щоб вибрати ті, які корисні

SandroMarciano
07-05-2013, 18:57
все прокрутити в 2d, то натисніть вгорі зліва, де подивитися написав, наприклад, "bosch:16x16"

Dragonfly
23-05-2013, 19:51
Azzzzz я теж хочу навчитися використовувати winols, але ці damos я не зрозумів, потрібно чи ні?

SandroMarciano
23-05-2013, 22:57
Azzzzz я теж хочу навчитися використовувати winols, але ці damos я не зрозумів, потрібно чи ні?

це ? питання, яке виходить за межі використання winols, в будь-якому випадку я намагаюся відповісти, damos потрібні, якщо є намір вчитися вивчати значення різних карт, а не покладатися на те, що говорять (погано), драйверів і різних файлів налаштування...

motorsport
04-07-2013, 21:22
Хлопці, я бачу, що ви відмовилися від обговорення дуже важливо, я не туз, я роблю це трохи по winols розрахунок cks завантажувати карти і знайти який-небудь адресу з Damos, що ми всі, а потім мод у тита, я хотів би допомогти вам, так як я зацікавлений я теж змінити і дізнатися, що нового? цієї чудової програми, яка дуже заворожує його соціальних можливостей і розширень?!!

sno74
04-07-2013, 23:46
розміри в повний motorsport цієї дискусії, я вважаю, що я також дуже важливо використання також я winols і мені було б цікаво на всі новинки?........
:o

SandroMarciano
05-07-2013, 08:17
хлопці, я використовую його як sw не так багато, тому я не кажу, що знаю, як мої кишені, але трохи я знаю, переміщення, запитаєте, якщо вони можуть відповім з задоволенням!

antonio.o
05-07-2013, 08:29
хлопці, я використовую його як sw не так багато, тому я не кажу, що знаю, як мої кишені, але трохи я знаю, переміщення, запитаєте, якщо вони можуть відповім з задоволенням!
Доброго дня, чи не могли б ви зробити керівництво, щоб зробити милашка мод, щоб багато, як м? що не розуміє кувалдою?.
З повагою.

motorsport
06-07-2013, 01:41
керівництво si pu? зробити мірою, ми публікуємо щось,а почала я тоді сандро і доступно + ще колеги,для початку анто..потрібно рубав, навіть на soft.....

Перша процедура для завантаження файлу-орі + damos відкрити winols,з робочого столу отримати файл неси безпосередньо на екрані програми, так і роблю, завантажує його автоматично.

потім натисніть на кнопку project перейти на ex & import потім, нарешті, імпорт damos & asap2.. відкривається екран, вперед знаходитесь випадаюче меню, де отримати damos в папку, яку ти зберіг на пк, що потрібно зв'язати ваш файл орі,цей факт робить навантажень вперед натисніть кнопку "ALL", то НАПРИКІНЦІ.........

на sx знаходитесь адреси і назви карт,на ds знаходитесь карт в 2d, що ви хочете змінити,вибравши карту з наконечником миші, клацніть правою кнопкою натисніть на кнопку "change"% - відкриється вікно, необхідно розмістити галочку на "current data" і галочку на "відсоток" у порожньому полі введіть значення, наприклад, 10 mod в%....тоді ок......кінець mod!!

для збереження зміненого файлу на робочому столі, зайдіть в project/ex & import........ потім "експорт файлів" "import file"...... кінець!!

*сандро для damos при завантаженні треба встановити off set?? або автоматично в порядку??

хлопці, я сподіваюся, що добре пояснив....:)

SandroMarciano
06-07-2013, 08:51
...*сандро для damos при завантаженні треба встановити off set?? або автоматично в порядку??

якщо файл *.hex, на яких ви хочете імпортувати ? те, що конкретний де ? у поєднанні з damos не з'? не потрібно встановлювати зміщення, так як адреси будуть однакові. Якщо ви хотіли б застосувати його на подібний файл divenderebbe необхідним, але слід враховувати, що, як правило, 2 оригінальні файли не мають зміщення, але вони мають багато більше, тому в кінці кінців, якщо ви хочете працювати з damos якщо тримати відкритим вікно з завантаженої на своєму *.hex і порівняти, далі картки з файлу, який нас цікавить.

Додам, що змінити можна? також, після вибору області від moddare натисніть "enter" або "=", і введіть значення, яке ви хочете мати на обраній області. Або пу? внести зміни в пункти натисканням "+" і враховуючи, збільшує "1", або "ctrl +" збільшується "100" (повинен бути спосіб, щоб змінити ці значення, але все ще не? я знайшов)

motorsport
06-07-2013, 12:11
Спасибі сандро добрий,я хотів би додати ще, щоб видалити мод, з допомогою кнопки "F11" повертається орі......з "delete" знімає екран, виділеного за допомогою миші!!

motorsport
06-07-2013, 13:00
сандро я хотів запитати, якщо у функцію "інтерполяція" Дякую

SandroMarciano
06-07-2013, 13:40
сандро я хотів запитати, якщо у функцію "інтерполяція" Дякую

що я знаю, немає, раз все, що я повинен інтерполювати використовую додаток на android і вводжу дані інтерполюються.

motorsport
06-07-2013, 13:50
Ок...я хотів би знати, це додаток на android, як називається, може бути, я намагаюся!!

SandroMarciano
06-07-2013, 14:36
ви шукаєте "linear interpolation" на Play Store, і ви знайдете в достатку!

antonio.o
08-07-2013, 12:20
керівництво si pu? зробити мірою, ми публікуємо щось,а почала я тоді сандро і доступно + ще колеги,для початку анто..потрібно рубав, навіть на soft.....

Перша процедура для завантаження файлу-орі + damos відкрити winols,з робочого столу отримати файл неси безпосередньо на екрані програми, так і роблю, завантажує його автоматично.

потім натисніть на кнопку project перейти на ex & import потім, нарешті, імпорт damos & asap2.. відкривається екран, вперед знаходитесь випадаюче меню, де отримати damos в папку, яку ти зберіг на пк, що потрібно зв'язати ваш файл орі,цей факт робить навантажень вперед натисніть кнопку "ALL", то НАПРИКІНЦІ.........

на sx знаходитесь адреси і назви карт,на ds знаходитесь карт в 2d, що ви хочете змінити,вибравши карту з наконечником миші, клацніть правою кнопкою натисніть на кнопку "change"% - відкриється вікно, необхідно розмістити галочку на "current data" і галочку на "відсоток" у порожньому полі введіть значення, наприклад, 10 mod в%....тоді ок......кінець mod!!

для збереження зміненого файлу на робочому столі, зайдіть в project/ex & import........ потім "експорт файлів" "import file"...... кінець!!

*сандро для damos при завантаженні треба встановити off set?? або автоматично в порядку??

хлопці, я сподіваюся, що добре пояснив....:)

Спасибі вам обом, ви дуже добрі, і тільки в цей момент я дістав від інших проблем, і я не так давно рубав у будь-якому випадку дякую вас, і, безсумнівно, ви disturbero ще.
Привіт.

ducati83
19-11-2013, 20:47
шкода, що ми не можемо бачити екран, чому? я був зацікавлений в тому, щоб зрозуміти більше.....

elettro72
19-11-2013, 22:54
щоб зрозуміти, як працює winols просто, що є певне, треба сказати, що проблема є damos, тому що без них не вирішити велике, що........

ducati83
20-11-2013, 08:45
ви, звичайно, якщо ми не кроки часу....? наприклад, мене більше турбує, що зрозуміти функції, для якої ? дата створення програми....я просто не можу зрозуміти, які клавіші, наприклад, щоб побачити значення кривих в 2d....клавіші для збільшення, не один момент, але ряд точок, повторіть на більш криві....коротше кажучи, звичайні і класичні команди, які використовують у titanium

SandroMarciano
21-11-2013, 08:36
для того щоб зрозуміти ці речі, я можу порадити вам, а також прочитати сторінок назад спробувати використати різні кнопки і команди, і подивитися, що відбувається.
*електро i damos лише одна з багатьох функцій winols, якщо ви знаєте хоча б трохи дозволяє редагувати файли дуже швидко і головне зрозуміти в повній мірі, карту, як він працює.

ducati83
21-11-2013, 11:14
типу??

dvdtuning
16-01-2014, 00:30
Riesumo пост, так як я хотів би chiederevi як я можу зробити масштаб на карті, щоб vedeee краще?

elettro72
16-01-2014, 08:17
у верхній лівій частині, де c? написав Х:100% Y:100%, всі стріли, які є в частині збільшення або зменшення осей

dvdtuning
16-01-2014, 10:52
Nn, а мені назад, коли я вид в 2d затемнені...

elettro72
16-01-2014, 13:14
не знаю, що за версія у вас , ти моя робить так, як я писав раніше працює

dvdtuning
16-01-2014, 18:21
1.71 мені здається.

elettro72
16-01-2014, 19:32
моя ? в 2.24.........

motorsport
16-01-2014, 20:35
у верхній лівій частині, де c? написав Х:100% Y:100%, всі стріли, які є в частині збільшення або зменшення осей

підтверджую, що мені теж працює в v2.24!!

мегамозок
17-01-2014, 01:03
І ви ? помилка на старій версії, я рекомендую його оновити.

cinqueturbo
17-01-2014, 01:41
І ви ? помилка на старій версії, я рекомендую його оновити.

Я був трохи позаду.. але вам вдалося змусити його працювати на win7?

elettro72
17-01-2014, 01:43
він працює на win 7

motorsport
17-01-2014, 13:33
Я був трохи позаду.. але вам вдалося змусити його працювати на win7?
п'ять мало часу і sw доступні кроку вперед з agg. :)

cinqueturbo
17-01-2014, 15:47
п'ять мало часу і sw доступні кроку вперед з agg. :)

від пояснені краще, що писав?..

motorsport
17-01-2014, 15:56
ahhahaha ви праві, я говорю по-польськи,і важко знайти sw 2.24, і ви зробили в доб. :)

dvdtuning
17-01-2014, 17:00
Спасибі, хлопці, тому в мережі ? доступно 2.24?

motorsport
17-01-2014, 17:41

flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 18:04
Я хотів би знати, як ви за допомогою цієї програми, а також, що ви можете? з ним робити.
Його consigliereste замість ecm2001?

ducati83
06-02-2014, 20:25
ну я відповідаю, що я як останнє колесо вагона: звичайно, не має нічого спільного один з одним....хоча і допустимим....але в цьому і його damos ви дійсно повної картини того, що c'? в ecu...я, звичайно, як для одного, і для іншого c'? потрібно мінімальне знання основною в полі.

racit
06-02-2014, 21:20
Добрий вечір всім v
Я додам, як я, чому? я хотів би почати розуміти карти. Я завжди обробляли ,двигуни, будучи ing. Але завжди виглядати доглянутими інший ing, з яким я не дуже d угоди. У вас, випадково, посібники та інші матеріали, щоб послати мені, chiss? розумієте, щось. Спасибі всім

checchitotiralaleva
12-02-2014, 14:51
Прошу вибачення за невігластво, але що значить "Damos"?
Дякую

Брат
12-02-2014, 15:04
На сайті Evc є прога демо, і навіть три damos, гарний початок, тільки, що б словниковий запас rus-eng технічної інтерпретації написи з карти

checchitotiralaleva
12-02-2014, 17:56
Я скачав але у мене ще не було часу його встановити... не можу дочекатися!

flamingsn3Ak3r
12-02-2014, 17:56
крім того, я хотів знати, що хотів сказати, damos

Брат
15-02-2014, 15:36
Існують damos на російську мову, я знайшов їх на англійській, а хтось німецькою мовою

motorsport
15-02-2014, 23:43
не існує..

SandroMarciano
16-02-2014, 10:16
навпаки, ви повинні бути раді, коли ви були в кирилиці, ****** перекладач поруч, і в шлях!!

cawadany
25-02-2014, 15:47
Я хотів запитати вас про одну річ: але для кожної версії hw і sw файл, c'? є damos конкретне? Чи ce n'? один загальний, який йде добре на цей тип ecu?
Наприклад: Bosch, Med9.1... ви можете? використовувати damos для будь-якого файлу, Med9.1 розкрийте, або для кожної версії hw і sw має свій damos пов'язано? Спасибі.

SandroMarciano
25-02-2014, 16:35
Я хотів запитати вас про одну річ: але для кожної версії hw і sw файл, c'? є damos конкретне? Чи ce n'? один загальний, який йде добре на цей тип ecu?
Наприклад: Bosch, Med9.1... ви можете? використовувати damos для будь-якого файлу, Med9.1 розкрийте, або для кожної версії hw і sw має свій damos пов'язано? Спасибі.
кожні n? sw має свій damos зокрема, damos ви використовуєте для порівняння, відкрий і порівняння карт, від damos візьми фактори, опис і осями кожної таблиці, яку ви хочете вивчати.

cawadany
25-02-2014, 16:43
Ок, спасибі. Все ясно.

Машиніст
31-03-2014, 23:13
Привіт всім, я приїхав, я теж в цій темі після декількох peripezzie в тому, щоб працювати в Winols на Win 7 x64. ;)

Щоб не відпустити втратив цю тему, що мені здається дуже цікавим, я хотів би вас побачити, якщо ви думаєте, я на правильному шляху, щоб те, що стосується використання Damos на файлів (що, мені здається, що те, що ви намагалися зробити в попередніх постах).

Взявши за приклад класиків, Damos, що можна знайти в мережі, я взяв на розгляд те, що 147 1.9 JTD 455_089. Відкривши цю папку, всередині знаходиться файл орі, що файл ".DAM" файл ".HEX"

Беручи файл ".HEX" і trainando в winols, завантажується карта. У цей момент, trainando завжди в winols файл ".ДАМ", з'являється вікно імпорту damos. Натиснувши далі, ви потрапите потім у вікно, де пу? фільтрації різних карт або адрес (наприклад, виключити карти, які містять тільки singioli-розрядної etc...).

Після selezzionato зі списку і фільтрації карти, які ми хочемо побачити, що вийде щось подібне, де з допомогою damos мають значення безпосередньо на карті:

7497
7498

Якщо це ? те, що ви намагалися потрапити в пост precendeti, я сподіваюся бути в змозі допомогти. Пам'ятаю, що, ймовірно, працює тільки з файлами ".HEX", присвячений цій damos.

gionag
26-06-2014, 15:15
додам, що (щодо цього damos конкретне, що ти сказав)
при імпорті файлу .HEX вибір "intel hex", як тип файлу (класичний binary), а на питання, якщо імпортувати його в різних областях, як ви кажете, немає.. сов? створити єдиний блок і там просити? розмір 1 МБ (1024 байт) цей файл ? правильний розмір.

Тільки cos? я міг змусити його побачити правильно, в протилежному випадку я стрибала 3/4 карти...

frantik3
12-09-2014, 10:58
Однак, повертаючись до damos у мене є клієнт, який має їх у курсі aoggi

Машиніст
12-09-2014, 12:34

ugoboss
12-09-2014, 12:36
ті, як правило, не використовують, продають.

frantik3
12-09-2014, 14:52
Ви насправді продає повний пакет або ліжко, але я впевнений, що mokto менше, ніж бігають знаю тільки, що 11 гб damos

ake85
14-10-2014, 13:50
я їх, у мене є всі ті в курсі але драйвер на winols створив їх самостійно, знаючи всі криві і карти... і потім потрібно damos були оновлені до нової ECU так що дивіться на тих, хто говорить тільки брехня:cool:

cattivik
18-10-2014, 12:54
очі sti пакети, які дійсно змушують вас посилку! Довелося, наприклад, один мій знайомий, який дав 119 євро, якщо я не помиляюся, то x не знаю, скільки гігабайт damos і в кінці кінців ви ? знайшли посилку!!!

ake85
18-10-2014, 14:45
я не використовую їх ніколи не драйвери створив поодинці :cool:

frantik3
18-10-2014, 16:53
8705

ось неповний список

просто взяти потрібних людей? також окремі просто запитайте, і ви avr? у damos, якщо доступно!!!!

Errecinque
29-11-2014, 10:32
Привіт всім, я приїхав, я теж в цій темі після декількох peripezzie в тому, щоб працювати в Winols на Win 7 x64. ;)

Щоб не відпустити втратив цю тему, що мені здається дуже цікавим, я хотів би вас побачити, якщо ви думаєте, я на правильному шляху, щоб те, що стосується використання Damos на файлів (що, мені здається, що те, що ви намагалися зробити в попередніх постах).

Взявши за приклад класиків, Damos, що можна знайти в мережі, я взяв на розгляд те, що 147 1.9 JTD 455_089. Відкривши цю папку, всередині знаходиться файл орі, що файл ".DAM" файл ".HEX"

Беручи файл ".HEX" і trainando в winols, завантажується карта. У цей момент, trainando завжди в winols файл ".ДАМ", з'являється вікно імпорту damos. Натиснувши далі, ви потрапите потім у вікно, де пу? фільтрації різних карт або адрес (наприклад, виключити карти, які містять тільки singioli-розрядної etc...).

Після selezzionato зі списку і фільтрації карти, які ми хочемо побачити, що вийде щось подібне, де з допомогою damos мають значення безпосередньо на карті:

7497
7498

Якщо це ? те, що ви намагалися потрапити в пост precendeti, я сподіваюся бути в змозі допомогти. Пам'ятаю, що, ймовірно, працює тільки з файлами ".HEX", присвячений цій damos.

2 питання......якщо я файл з ecu у bin, що damos я можу імпортувати файл орі, або я повинен перетворити його якимось чином і я не знаю, яка у форматі HEX?

Я помітив, що в багатьох випадках шляхом імпорту файлів, HEX і damos відповідного автоматично знаходить зміщення. C'? спосіб її обчислити або знайти?

joker01
я riallaccio в цю дискусію,
я одужав, damos, що мені потрібно для alfa 147 jtd.
це файл .osl завжди damos або щось змінити.
я стару версію winols і damos їх не робить мене завантажити;я встановив демо версію, навантаження, damos, і я бачу багато карт з адресами, що починаються з F, але я не можу зрозуміти, як взаємодіяти з мій файл....
хтось допомагає мені......

Exelion1986
якщо ви маєте на увазі .ols проекти, зроблені з winols, які або не можуть містити damos файли, завантажені файли
я раджу вам шукати на ****** winols method 1...

joker01
я шукав в мережі щоб встановити winols повний, але не є не можу....у мене завжди помилка start process...
не міг би ти пояснити мені, як встановити його.я вже пробував на 3 пк, 2 з яких з xp.
але я впевнений, що помиляюсь, щось......

франк-електричний
шановні панове адмін дайте мені дозвіл завантажте win ols help rus, щоб продовжити разом з іншими користувачами, ця розмова
дякую

joker01
мені вдалося з допомогою 64-розрядної версії...
тепер у мене тільки навчання....

франк-електричний
де я можу завантажити winols

Exelion1986
вас на ****** winols method 1, що ви знайдете також керівництво

Emanuele54
Привіт всім, я намагаюся зрозуміти, що-то winols.... За те, що я зрозумів, і sw, з яким я можу відкрити будь-який тип карти, але тільки більш досвідчені ( хто знає значення карт і складні зміни, 2D ), можуть змінити, але, щоб повернутися простіше мені і вам більше недосвідчені, нам потрібні так звані драйвери (див. титан), що, якщо я правильно зрозумів, тут називають damos і мають все, що самі недосвідчені потрібно: що карту ми, переглянувши, вже перетворені в речові числа, і, отже, одиниця виміру і осі правильно. Потім нам буде потрібен банк даних оновлюється і правильні ці damos.....

Це помітили?
Дякую

Я теж беру участь

Emanuele54
Привіт всім я намагаюся winols....навантаження будь-якого оригіналу, а потім я намагаюся завантажити damos, але я не можу, і " імпорт", наведений у даній процедурі, не відповідає.... Тобто під edit я не вважаю свою команду імпорт/damos..... Може хто підкаже, як це зробити?

P. s. Не існує dll для мови на італійську sw? Я також спробував завантажити з rapidshare damos посилання опубліковано раніше і не вдалося.... Хтось там зміг? Ви можете повернути посилання? Дякую

Exelion1986
тоді, по-перше, якщо команда для імпорту damos не існує або не є інтерактивним, це означає, що встановлена версія не розблоковано добре (практично тільки демо)
дивіться мій попередній пост, що вирішуйте
titanium я вважаю, безпосередній, як уявлення, але часто водії не праві і, отже, не можна довіряти сліпо, не знаючи вже, мінімум карти
крім того, не дозволяє працювати в табличній якщо не з карти, що міститься в драйверах.
winols впевнений, є більш складним, але також набагато більш потужним
на початку може трохи налякати, але хвилинку терпіння можна швидко взяти нас в руки, принаймні, з функціями основних
i damos не зовсім еквівалент драйверів, містять повний перелік усього, що є в файлі орі, а також більше 10000 карт
проте, як і раніше в самоті damos не досить, мають всі ознаки на адреси, але ви повинні знати, які карти шукати

Emanuele54
Привіт всім,
Мені вдалося встановити sw і спробувати.... Я мав в наявності єдиного файлу 147jtd, так і з розширенням bin hex, і її damos ( якщо й не мають, що це добре....) я помітив, що в лівому вікні на додаток до рядку всі карти були відкриті багато рядків з текстом.... В тому числі, наприклад, системи EGR та ін.... І коли натискаю на нього спливає вікно, яке питає мене діапазон бітів ( я думаю, для аналізу на всю карту або частину карти .....) але як я повинен налаштувати це вікно? Тоді, я очікував, що при введенні damos від потенційних карт я estraesse ті основні імена, наприклад, турбо, впорскування, фільтри, тиск в магістралі високого тиску та ін

Не працює так???

Дякую

frantik3
ні, ви виходить все, що вставляється в damos, за винятком, якщо ви, коли виберете ви говорите, importarti тільки диспетчери двигуна, але залежить від damos

Emanuele54

Добрий день всім,
це зображення на екрані, що я говорив,
як я можу знати, які карти "система управління двигуном" або завантажити тільки ці?

дякую

Exelion1986
ви повинні інформувати і вивчати, sw, якщо не говорить вам, які карти корисні для зміни
коли ти знаєш, що карти вам потрібні, ви можете знайти в damos, або якщо у вас є сумніви, що це карта, ви можете піти і подивитися
у будь-якому разі, пошук по форуму, напевно знайдеш інформацію на 147 jtd без damos побачив, що це досить поширене

thx for help mate

isfedale82
привіт я намагаюся завантажити файл .cvs не можу....хтось може мені допомогти

filoxio
Привіт, я прочитав всю дискусію, дуже цікаво, я був би зацікавлений, якщо хтось має я хочу поділитися, зрозуміти, як після того як ви завантажили файл, відкрив його damos, як знайти певного DTC, а також якщо є своя область, яка приносить recovery....

дякую

tac89
привіт, я завантажив карти і шашки, тільки шашки не перетинаються, я тільки список вище, і вниз, я від потенційних карти
як ніколи?

Khendal

Errecinque
Привіт, я прочитав всю дискусію, дуже цікаво, я був би зацікавлений, якщо хтось має я хочу поділитися, зрозуміти, як після того як ви завантажили файл, відкрив його damos, як знайти певного DTC, а також якщо є своя область, яка приносить recovery....

дякую

Кожна сім'я ecu має свій "система" DTC не так просто, якщо у вас є damos конкретного файлу, зокрема знайти зону recovery....я є я втратив в ночі, але деяке задоволення я її зняла, без програмного забезпечення...пояснити це дуже важко, потрібно мати очей і носа від трюфель

привіт, я завантажив карти і шашки, тільки шашки не перетинаються, я тільки список вище, і вниз, я від потенційних карти
як ніколи?

ви повинні відкрити файл або глухого кута, а потім імпортувати з допомогою екс-імпорт файлу A2l і все робить автоматично

tac89
Це ок, але в Машині не з нічого, ймовірно, sw damos і бу не збігаються, навіть якщо вони з тієї ж сім'ї, ми говоримо про edc15c2