КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Мы вучымся разам, лепш выкарыстоўваць winols.

дэльфін
09-10-2012, 22:38
Я спадзяюся, што хто-небудзь хоча падзяліцца досведам усіх людзей, якія падышлі да гэтай праграме засталіся, пацярпелых ад яго магутнасці, але таксама ад яго складанасці

lumaracing
09-10-2012, 22:43
я таксама ўдзельнічаю!!!!

дэльфін
09-10-2012, 22:49
1340Comincio з прымацаваць pdf, хоць крыху датаваны, можа быць дапамога, каб пачаць першыя крокі.

дэльфін
10-10-2012, 23:14
не c'? праблемы мы ўсе тут, каб даведацца што-то, у нашай невялікай, я перакананы, што кожны з нас пу? у яго працы, быць карысным для іншых, з яго вопытам, на гэтую праграму я таксама для пачатку? крыху намаганняў і часу, безумоўна, мы будзем збіраць вынікі.
Напрыклад, цяжка? заключаецца таксама ў тым, як interreaggire паміж намі, па меншай меры, на дадзены момант, калі вы напішыце мне, што-то я не магу яе бачыць, але мы ідзем крок у чым? ваша праблема пачатковага задай пытанне, і калі я магу, я стараюся дапамагчы, давайце паспрабуем?

mecdoc
11-10-2012, 01:03
вы можаце растлумачыць мне, як зрабіць interaggire damos для файлаў, якія вы жадаеце прааналізаваць?

admin
11-10-2012, 12:21
Хлопцы, мы пазбягае непатрэбных адказамі, якія нічога не робяць, што развесці пост выдаліў некаторыя непатрэбныя адказы

magi1984
11-10-2012, 12:23
вы можаце растлумачыць мне, як зрабіць interaggire damos для файлаў, якія вы жадаеце прааналізаваць?

не ведаю, добра выкарыстоўваць winols, але, калі я не памыляюся, калі у вас есць damos падыходзіць на ваш файл, вы бераце яго і перацягнуць лінію на winols

дэльфін
11-10-2012, 18:02
у прыватнасці, і нават, як вы сказалі, ці з меню "імпарт" damos, або камбінацыі клавіш ctrl+d, рэальная праблема пачынаецца прама цяпер, дзе адзін экран і каментаваць разам.1349

манро
11-10-2012, 22:09
гэтая ініцыятыва таксама падабаецца мне і я хацеў бы ўдзельнічаць у ім, аднак, з таго, што я бачу ад экрана damos вы ўжо знайшлі тое, што мне здаецца, карту педаль ? у жоўты evidenziti i break з восямі X-Y у 2d графіцы, а на панэлі злева я бачу, усе астатнія карты вы выявіце, што калі мы далей адкрываюцца спачатку ў рэжым? hex, то ў 2d а потым у 3d тое, што я не разумею, я і, напрыклад, у 2d або 3d sugl'восі есць часам скажоныя лічбы, якія будуць ператвораныя з некаторага колькасці каэфіцыент пераўтварэння, па-відаць, з'? хто кажа, што damos таксама каэфіцыенты пераліку, але я менавіта пачатковец з winols і сказаць праўду я не damos не s? як зрабіць....

дэльфін
11-10-2012, 22:39
калі ініцыятыва вам падабаецца, неабходным для вывучэння сябе і крок я, калі мадэратары пагодзяцца, на дадзены момант я выкарыстоўваю ў якасці файлаў, што і alfa 147 1.9 (455-089) і яе адносны damos для таго, што пу? быць дапушчальным, то экран, калі я правільна памятаю, не ? ужо загружаны damos на самай справе я размясціў ніжэй, яшчэ тры экрана, каб убачыць, хто ніколі не спрабаваў загрузіць яго, так як вы павінны адказаць на некалькі пытанняў у розныя дзеянні, у адваротным выпадку damos ж нагрузкі, той жа, але выраўнаваць files, а? таму тое, што вы бачыце ? толькі карты прызнаныя, але без значэння, дадаваныя ў damos, калі вам і цярпення, дапамажы мне , і ты ўбачыш, што што-тое добрае мы можам зрабіць гэта, вядома, калі потым хто-то вялікі, каб даць нам руку, мы былі б вельмі рады. Прывітанне, заўтра.

манро
11-10-2012, 23:07

msport (exil77grande)
12-10-2012, 10:08
Хлопцы, я не туз з Winols наадварот.....
Такім чынам, мы бачым, калі тыя 3-4, якія казалі аб тым Winols вы робіце далей,у адваротным выпадку я павінен думаць, што пісаць, я ведаю, што выкарыстоўваць, як правіла, я там і pi? доўга.

cicciogsr
12-10-2012, 10:43
кожны damos ? звязаны дадзены файл крычы, спачатку вам неабходна загрузіць файл ori, а затым імпартаваць damos або ў залежнасці ад яго пашырэння пу? таксама перацягваць ўнутры пасля вы павінны выбраць усе карты damos і ісці наперад пасля sx вырастаюць усе адрасы damos.. ў накіроўвалыя, якія есць у сеткі c'? усе, што напісана...

cicciogsr
12-10-2012, 10:44
не ? проста spegiarlo словамі..

giarras
12-10-2012, 12:29
Хлопцы, я не туз з Winols наадварот.....
Такім чынам, мы бачым, калі тыя 3-4, якія казалі аб тым Winols вы робіце далей,у адваротным выпадку я павінен думаць, што пісаць, я ведаю, што выкарыстоўваць, як правіла, я там і pi? доўга.

я таксама я сказаў, што я заўседы адмаўляўся, магчыма, xch? я p? лянівы, але калі мы вядзем гаворку, і есць людзі, якія яго выкарыстоўваюць, з майго боку sar? першым у ім удзел.

filippin87
12-10-2012, 13:46
Каб загрузіць damos заказніка, хутчэй за ўсе, неабходна загрузіць карту, затым адкрыйце новы праект (project-new),затым вы ідзяце на Рэдагаванне,імпарт і ўнізе знаходзім "як мага Хутчэй" /damos націсні туды і адкрыецца меню,мы просім, каб выбраць файл,калі damos ? правільна, каб карты, якія вы ўвялі, проста ідзі наперад, у рэшце рэшт прымушае вас глядзець на тыя карты, якія ен знайшоў, калі вы хочаце, каб у ніжняй левай знаходзіцеся filter,вы можаце адфільтраваць, калі вы не хочаце бачыць карты, якія складаюцца толькі з аднаго біта ці іншае.Абраны фільтр ад "of them all" і гульня ? зрабіў

carmat70
12-10-2012, 13:52
Таксама хацеў бы прыняць удзел і дапамагчы там, дзе гэта магчыма, нават калі выкарыстанне WinOls без damos.

Прывітанне

дэльфін
12-10-2012, 15:54
Тое, як вы бачыце, асобныя доследы прыводзяць кожнага з нас, каб аб'ект ацэнкі-усе, што называецца, то я павінен яшчэ раз удакладніць, што я не зрабіў курсы па Winols, але я сапраўды зацікаўлены ў навучанні, мне вельмі спадабалася ваша ўдзел і вашы паведамленні, і мае доказы, я магу сказаць, што мы ідзем наперад, добра, як ciciogsr і filippin87 апісалі як адкрыць файлы і імпартаваць damos рэчы сказаны былі правільныя, але толькі часткова, так як для сумяшчэння двух файлаў трэба зрабіць зрушэнне, то я, як толькі магу, задняй адну за іншы экран, каб зрабіць кошт нават тыя, якія пі? таму. На самай справе сення раніцай пасля некалькіх спробаў, выкарыстоўваючы розныя файлы і damos тэст, у прыватнасці, даў вынікаў сі, то я пацвярджаю, што незалежна ад таго, я з damos, чаму? функцыі ўсе есць? таксама неабходна settarli.

дэльфін
12-10-2012, 16:01
для carmat70 сваю прысутнасць ? у жылым доме, чаму? у параўнанні са мной, ты зрабіў ход ? затым вы добра ведаеце праграму, вы маглі б размясціць прыклады выкарыстання і cos? кожны з нас пу? даведацца што-то. Паўтараю, мая пазіцыя адносна damos ўзнікае з-за таго, што некаторыя звесткі, ці есць у damos і таму, калі вам трэба зрабіць наладу прыватнасці, да машыны трэба мець інфармацыю.
Ад хлопцаў трэба толькі трохі добрай волі?, план трохі ў дзень, мы будзем працягваць тое, што вы павінны ў гэта паверыць.

msport (exil77grande)
12-10-2012, 16:51
я таксама я сказаў, што я заўседы адмаўляўся, магчыма, xch? я p? лянівы, але калі мы вядзем гаворку, і есць людзі, якія яго выкарыстоўваюць, з майго боку sar? першым у ім удзел.

а калі я conoscuto гэта sw, які я лічу адным з лепшых у абсалюце я страціў трохі часу, з добрымі вынікамі, але гэта гадоў таму, то менавіта з-за ляноты або жа таму, што праца не мела дазваляла, я больш хацеў бы ведаць, таму я аддаю перавагу сказаць, што я не ведаю яго дастаткова слова тым, хто ведае больш,калі ласка, не забудзьцеся, што пакора " будзе на першым месцы.

filippin87
12-10-2012, 20:24
Прывітанне Дэльфін,damos, што я спрабаваў я ніколі не павінен быў выкарыстоўваць зрушэнне, але калі мы распавядзем, як зрабіць вас, я быў бы ўдзячны.

дэльфін
12-10-2012, 22:53
я згодны ў поўнай меры згодны з вамі, адмін msport, вы кажаце, што вывучалі некалькі гадоў таму, я тут, чаму? я вельмі веру ў гэта sw, я стаўлю на абмеркаванне, хоць ведаючы нічога або амаль нічога, але я ўпэўнены, што калі ўсе разам мы можам дасягнуць больш сродкі? нейкі вынік, то варта сказаць, што sw-врі і damos добрае якасць? яны працуюць вельмі мала, дарэчы, размаўляў з адным, з'яўляюцца няпоўнымі, але ўсе гэтыя цяжкасці?; мы не павінны дакранацца, мы павінны дасягнуць вынік, даведацца што-то больш, калі вы ідзяце наперад, я ўжо даўно, дай нам дапамогі, нават ты.

для filippin87 ўпэўнены, што я скажу вам, як зрабіць наадварот, калі ў вас есць цярпенне, заўтра, максімум у бліжэйшыя дні, задняй з screen тып пакрокавае кіраўніцтва, ch eper туды хоча "p"? часу, на жаль, я магу надаваць толькі некалькі гадзін у дзень, так што impiegher? некаторы час я вы зразумееце, вы, тым не менш, указанні, cos? ніжэй:

Выкажам здагадку, што вы запампавалі файлы, bmw 330, і вы пачынаеце часу загрузкі damos, як добра вы ведаеце, вы павінны ripondere на пытанні, калі не памыляюся, на трэцяй маскі (кажа Will the damos/asap2 ect); у адпаведнасці з рыга (the data will be imported г.д.);
адразу ж пад вас ? сцяжок птушка (Use element information (recommended)), калі прыбраць галачку ніжэй, вы ўвойдзеце ў акно, у якім вы таму offsettare карту і тут пачынаецца рэальная цяжкасці? (і відавочна для тых, хто, як я, не маючы вопыту, не ведае з упэўненасцю, значэнне паставіць).
Значэння, выдатныя ад файлаў, калі вам цярпення, як толькі мне ўдасца тое, што я апісаў у гэтых радках ? eattamente тое, што я і размешчаную супраць неабходнага, каб зрабіць для ўсіх.

Паўтараю, мой цікавасць толькі ў гэтым ? вучыцца разам з вамі, калі хто-то мае матэрыял ім ўражанне я зразумеў, вы маеце некаторыя добрыя damos, каб зрабіць тэст, калі яго месцах, я іх паспрабую і listudiremo разам.

дэльфін
12-10-2012, 23:02
Затым, калі вы ідзяце, каб растлумачыць, як працы вы добра задаюць, ты таксама дзе-files загружаны з damos мы сутыкаемся і з дапамогай усіх, я ўпэўнены, вынікі, прабачце за пытанне, але твае damos, з якога крыніцы прыйшоў? ад сеткі або іх знайсці ў іншым месцы. Прывітанне

манро
13-10-2012, 00:00
у гэтым форуме ? выдатна, і гэта tread зрабіць? павярніце шарыкі ў некалькі, што st? рэчы, калі яны хацелі, каб трымаць усе, каб іх...не кажучы ўжо пра damos, што чуць пра некаторыя сімвалы, здаецца, што яны мошчаў preziosisssssssiiime!!!!
ідзіце, хлопцы, вы ў нагу!!!!!

giarras
13-10-2012, 00:48
хлопцы! я заўседы быў гультаяваты, з Winols, але ў гэты момант я думаю, rispolverarlo і вярнуць яго ў кампутары ў мяне былі, пераканаўшы, пачаць? з вамі вывучыць яго лепш, мы бачым, што ен выходзіць.

mecdoc
13-10-2012, 00:54
? пытанне часу ,але сказаць праўду? паглыбляцца ў winols ? заўседы быў адным з маіх мэтаў
я не магу чакаць,!!!!!!!!!!!!

дэльфін
13-10-2012, 16:01
s*lve * ўсе, што я бачу, з пі*воскі, якая l* cos* наш час, яны н*, п** колы*mo ** *nd*re *v*nti.
Як і ўсе s*піт * second* c і c*файлы*h з даўжыні **верш ? cio?:
32 кб, 64 кб, 128 кб, 265 кб, 512 кб, 1024 кб, і 2024 kb;
мы? *dc*дэ *шчэ з rel*тиви*d * mos 2*l hex эст quin** зрушэнне падаюць pr*тиц*розум * на *lline*re es*tt*выглядзе двух файлаў, калі vogli*mo *ccorgi*цар часу, калі qu*lcuno пу? d*re: парады ? добра *ccetto.
Будзе вельмі моцна@? tr* мала ** post*кароль і screnn абяцаў заўседы для таго, каб порт*re мы ўсе больш або менш *llo ж ****llo **, мо*.
:)

дэльфін
13-10-2012, 16:52

Нічога не робіць, вядома, будзе? ўладкованыя, мы па-ранейшаму прыкладаю у гэтым пасце, як патрапіць у кропку, увесці значэнне, ((у кіраўніцтве map3d гэта ўдакладненне для файлаў даўжыней 0x100000 эст робяць з sottrazzioni выходзіць нумар то ? значэнне зрушэння))
Прыкладаю частку экрана, абяцаныя, тыя месцы, дзе уставіць значэнне", "наперад" падбадзерцеся духам, рабіце, як я, адкрыйце праграму, загрузіце файлы і адпаведнага damos і давайце ўнутр, каб зразумець, што значэнне варта паставіць, на жаль, як вы добра ведаеце, што c'? працаваць, калі ніхто не прымушае нас зразумець, як гэта адбываецца, мы павінны высветліць гэта самастойна.

манро
13-10-2012, 17:32
дэльфін і практычна нагадаем, што гэтая працэдура з дапамогай экрана, які вас у курсе служыць для выраўноўвання damos з файлам ecu, што мы хочам вучыцца...ці не так?
? нела кіраўніцтва winols, што я,не тое, што гэты сайт не я, чаму? я не магу яе ўсталяваць,файлаў damos і allinieamenti не кажуць пра гэта, калі кіраўнікі згаджаюцца з тым, што я мог бы размясціць яго не s? скажыце мне, вы,....

дэльфін
13-10-2012, 18:16
вы манро ад таго нямногага, што я ведаю гэта ? тая працэдура, што ? напісана ў help і што possibilt? выраўнаваць files ? відавочна, як я ўжо сказаў, мне здаецца, ад fillipin87, што вы пу? таксама змясціць яго проста, прывеўшы яго з тэчкі дзе ? захоўваецца ў праграме ўжо? басейн проста перацягнуўшы яго на экране. Запрашэнне да ўдзелу carmat70, cicciogrs, fillippin87, кожны з вас, калі хоча пу? дапамагчы тым, cicciogrs калі вы хочаце адправіць спасылкі, дзе вы знайшлі абмежавальнікі або іншы cos? вывучаем, калі вы ідзяце я матэрыял, які адносіцца менавіта ў тым, як працаваць з damos і asap2 не знайшоў; carmat70, ты хочаш быць маей па вызначэнні, што-то аб праграме, бачачы, што вы яго выкарыстоўваеце без damos, нават mavaila1972, які, на шчасце для нас, ен sw арыгінал падавай нам руку.
У прыватнасці, carmat70 і mavaila1972 чаму? не загружаць файлы, і не робіце тое, напрыклад, розныя крокі, калі я правільна памятаю, то пост carmat70 вы казалі, што вы маглі б працаваць непасрэдна на files врі (Hexdump), да якога вы, змясціўшы ў кадр карце rendevi больш intelleggibile з пераносу важных дадзеных там ад рукі для задавальнення.
Не бойцеся, нават калі памыляемся, што-то, я не думаю, што здарылася б нічога, што хто-то corregger?, калі гэта avverr? можа толькі радаваць.

дэльфін
13-10-2012, 18:21
Ад giarras мы чакаем вас, хлопцы скажыце свае слова

filippin87
15-10-2012, 13:14
Прывітанне Дэльфін,таксама раблю свой жа працэдуру імпарту толькі ў тым, што я ніколі не настроены на зрушэнне, чаму? былі ўжо? ок, на damos,damos, што я знайшоў іх на dvd, які яны далі мне,я думаю, яны ўсе звычайныя*****unque, згодна з м? пачынаць варта растлумачыць, як працуе winols,як выбраць карты, etc., і тады мы ідзем да damos, чаму? праграмнага забеспячэння ? складаны, але ў той жа час дазваляе зразумець карту ў самыя кароткія тэрміны.

манро
15-10-2012, 14:19
мне, напрыклад, хацелася б зразумець значэння, якія знаходзяцца на некаторых картах неразборлівы, якія павінны быць пераўтвораны з дапамогай лікавых значэнняў...я так і не зразумеў, як яны гэта робяць тыя, хто winols+damos расшыфраваць гэтыя карты....

дэльфін
15-10-2012, 19:54

манро я настойваю на damos, чаму? я ведаю, што калі файлы арыгінальныя выраўноўваецца з damos або 2al ці іншы, калі ўстаноўлена добра з winols вы атрымаеце вынік, падобны на map3d з дадзенымі яшчэ больш дакладным блізка да таго, што вы хочаце, калі навесці курсор на карты, якія вы будзеце чытаць рэальныя значэння, то калі вы хочаце больш наперад вам будзе вельмі моцна@? спасылкі на некаторыя сайты, якія я наведваю, у якім вы кажаце таксама каэфіцыентаў пераліку.

Хлопцы, для мяне, не ? просты з рабочай сям'і і дзяцей, я спадзяваўся на carmat70 і яшчэ як зрабілі курсы ? можа схуднець, што. Прывітанне, хутка

Аднак я не здаюся, магчыма, у бліжэйшыя дні я ая arriver? мала матэрыялу і інфармацыі, і тады мы ўбачым.

манро
15-10-2012, 21:07
дэльфіна я магу сказаць толькі тры словы:ты вялікі!!!!

carmat70
16-10-2012, 20:16
Прывітанне Дэльфін,
я хацеў бы табе дапамагчы, але я ніколі не выкарыстоўваў або імпарту damos, я WinOls з ліцэнзіі, арыгінал, але без ўбудовы імпарту damos.
Вядома, я рушыў услед, не быў больш канкрэтным, па WinOls, курс быў на эбу, дзе выкарыстоўваецца ў WinOls для супастаўлення, пачынаючы з файла крычы і cos? я даведаўся аб праграме і яе альных магчымасцяў і пашырэнняў?.

Прывітанне

дэльфін
17-10-2012, 17:12
Прывітанне carmat 70, дзякуй за адказ, калі для вас няма ? есць праблема, якую я хацеў бы зразумець, як выкарыстоўваць праграму, як riquarda некаторыя з яго peculiarit? і cio? у адным з вашых пастоў я ? ей здавалася, каб зразумець, што не маючы убудоў вы вучылі мяне, як зрабіць больш удобочитаемым дадзеных, і больш канкрэтна, калі я не памыляюся, ты сказаў, што assegnado імены на картах і іншыя маглі прачытаць значэння тыя ж, і вы зразумееце, для тых, хто, як, м? узяў сабе выклік якая здольная пераламаць ход бітвы ў адзіночку праграму, як гэта не будзе ? легка сумяшчаць працу мае патрэбу? сямейныя, я, як і ўсе вы, я падзяляю гэтую запал і фільтраваць усе звесткі, выканайце розныя сайты ў працягу многіх гадоў, не маючы магчымасці па розных прычынах актыўна ўдзельнічаць на курсы, нягледзячы на тое, быў запрошаны шмат сяброў, у тым ліку і інжынераў ? вельмі цяжка, прабачце, я dilungando ў любым выпадку праз сайт або ў прыватнай форме, калі ў вас есць магчымасць? дапамагчы мне, я тады мог бы рухацца больш легка для мяне, і для вас усе зрабіць screen вывучаць самастойна ? доўга і цяжка, бескарысна dilungarmi больш, я думаю, вы зразумелі, калі вы ідзяце таксама любая інфармацыя можа быць карыснай. Прывітанне, хутка

ppsch
17-10-2012, 17:38
Я быў бы рады дапамагчы, але я толькі зараз зацікаўлены ў damos

Lucif3ro
20-10-2012, 18:02

msport (exil77grande)
20-10-2012, 18:41
вядома, электроннай пошты, а таксама ўкладанне, то дэльфін-тэст іх і нам ведаць.

дэльфін
21-10-2012, 10:12
дзякуй вам абодвум як адмін msport, як lucif3ro, у гэтай галіне любую дапамогу і добра, я прымаю кожнае даследаванне, або інфармацыі, якую ўдаецца знайсці, і нейкім чынам пратэставаць ? сапраўдны auito, дзякуй anticipatemente тых, хто хоча ўдзельнічаць, а затым электроннай пошты, а таксама.
Добры дзень, у бліжэйшы час.

Lucif3ro
21-10-2012, 22:54
Хлопцы, выбачайце, мне кажа, што файл ? занадта вялікі для uploadarlo з форуму. Я загружаны гэтак жа, на мой рахунак бясплатна, я магу паставіць спасылку? (файл rar 98mb)

giarras
21-10-2012, 23:44
x размяшчаць вы можаце паставіць спасылку на rapidshare.

Lucif3ro
22-10-2012, 00:49
x размяшчаць вы можаце паставіць спасылку на rapidshare.

Lucif3ro
24-10-2012, 10:11
Дэльфін novosti

дэльфін
24-10-2012, 16:30
Добры дзень, я прашу прабачэння калі вам не адказала я адразу, з першага экзамену параўнання тэчак, damos ад цябе, размешчаных ідэнтычныя маім, некалькі гадоў таму, і, на жаль, тыя ж, якія працуюць у сеткі з p?, пяро зрабіць? аднак доказаў validarne фактычнага выкарыстання, цалкам можа быць, што па меншай меры хто-то зможа працаваць, па меншай меры, каб здолець зразумець што-то больш?; для ісціны? я быў бы гатовы нават заплаціць сее-што, хоць, каб мець што-то ў руках, і ў той жа час я некалькі сустрэч, мы спадзяемся, што яны неслі што-тое добрае.

Lucif3ro
24-10-2012, 20:36
прабач мяне, але, бачачы, што я не разумею-як карыстацца? lippa sta матэрыял (я яшчэ ў пачатку pardon), я хацеў спытаць:
- як здабываюцца гэтыя damos?
- ці магу я нейкім чынам экстрапаляваць на damos ад майго аўтамабіля, а fornirtelo? (не дапускайце пашкоджанні, вядома) :D
можа быць, я проста спытаў, baggianate, але зноў жа не разумею, na бітай, я проста спрабую дапамагчы вам, за тое, што я магу :) (а наогул я хачу na ліра) :D

дэльфін
24-10-2012, 21:25
i damos ў рэальнасці? файлы progretto, распрацаваныя ў розных дамах, якія ўтрымлівалі ўсе неабходныя зьвесткі, разумець іх значэнні, выяўленыя ў карты (сказана вельмі спрошчана, на жаль, ад аўтамабіля не могуць атрымаць, усе роўна дзякуй ад наяўнасці. Прывітанне, хутка мы бачым, што калі хто-небудзь ведае больш? і хто мае жаданне падзяліцца вы тварам наперад. Вітаю увесь форум прывітанне ....

Lucif3ro
25-10-2012, 12:04

дэльфін
25-10-2012, 15:35

Прывітанне, хутка я проста навінкі? я дам вам ведаць, прывітанне ўсім

filippin87
25-10-2012, 21:48
Прывітанне Дэльфін, як я табе сказаў, што я па параўнанні damos, і яны амаль роўныя маім,вялікая частка файлаў OLS, але не, я без праблем загружаць файлы,растлумачце мне, у чым? вашу праблему?

дэльфін
25-10-2012, 22:50
мая праблема ў рэальнасці? ? той жа, што і мы, усе мы, я думаю, і cio? чытаць значэння карт, калі іх змяняеце, што вы пра які нагрузкі вы маеце на ўвазе, калі вы ідзяце па пошце файлы з адпаведным files ols і скажы мне, як зрабіць чытанне дадзеных, калі выкарыстанне map3d, я дакладна ведаю, што я, змяніўшы не ведаю, калі я не патлумачыў, ты бачыў нейкі экран swifect або winols з damos загружаны практычна прачытайце ўсю інфармацыю, што вы хочаце, але ва ўсім, калі я памыляюся, і як гаворыцца я гарачая вада гатовая, і я яе не бачу (шкада, калі я зрабіў нейкі дурны прыклад), калі ты мяне зразумеў, паспрабуй даць мне руку, калі вы хочаце праз skype, а затым працаваць, мы змесцім яго на сайце, калі ласка, усе) усе роўна Дзякуй за клопат і ваш прыязны адказ Добры дзень, у бліжэйшы час

filippin87
26-10-2012, 13:34
Магчыма, я не зразумеў,пры запампоўцы damos або файлы ols справа вы з'яўляюцца назвы карт, калі вы націснеце на імя, адкрывае для вас карту, і вы можаце адкрыць яго ў hex,2d,3d, каб закрыць яго, націсніце Esc, альбо крыжык у верхнім правым куце, і вы вяртаецеся на карту,у якасці альтэрнатывы вы можаце правесці поўную карту ў 2d, калі паглядзець карту выдзелена спынішся навядзенні паказальніка мышы дае імя карце, калі ? тое, што вас цікавіць, націсніце з дапамогай мышы на карту, і ен табе адкрываецца, як апісана вышэй, так у вас усе пераходы як у таблічным, што 2d або 3d.Я спадзяюся, што гэта вашы сумневы

дэльфін
26-10-2012, 15:15
добра, калі, напрыклад, што інтэрпрэтацыя, што ад яго значэння, тое, што ты бачыў ? мы? што прымушае бачыць файлы ols, damos files ці яшчэ значна больш, у тым сэнсе, што пры навядзенні паказальніка мышы на карту вам кажа непасрэдна значэння, а не толькі тое, што, дакладна, паколькі знаходзяцца ў стадыі вывучэння, я магу памыляцца, таму я прымаю volentiri усе формы дапамогі, дзякую цябе, так як у вас аформленая частка праблемы, мы павінны проста працягваць вучыцца і шукаць інфармацыю. Прывітанне, хутка ...

filippin87
29-10-2012, 13:04
З усіх тэстаў, што я зрабіў, мне здаецца, тое, што вы сказалі, і cio? што пры навядзенні курсора на карту вы бачыце значэння (вы маеце на ўвазе як таму ecmtitanium аб новых падыходных драйвераў), калі ў вас адзін экран артыкул чытаць.Для інфармацыі, розніца паміж damos файлы і ols ? што ў апошняя ? загрузіў damos на карту з зрушэнне правільна, то лепш ols, як дакладнасць.

bart
04-11-2012, 10:53
Прывітанне ўсім, я дадам у абмеркаванне, так як я хацеў бы пачаць, я таксама з дапамогай гэтай праграмы...
Я толькі што усталяваў на пк (Win XP SP3), але мне адзін дзіўны недахоп: кожны раз, калі я націскаю некаторыя клавішы на клавіятуры (CTRL, shift, стрэлкі, etc...), замест таго, каб выканаць правільную каманду ў пары, не што іншае, як перайсці з аднаго рэжыму ў іншы (тэкст, 2D,3D) заўседы вяртаюцца да пачатку! Я шукаў, калі есць ? што-то ў ipostazioni, але я не знайшоў нічога пра гэта: хто-то атрымаў мой жа ўразлівасці, ці ведае, як яе вырашыць? Ці мой ? версія няспраўны або мае якія-небудзь incompatibilit? coa іншых праграм?

filippin87
04-11-2012, 12:23
Добры дзень, bart,версія, што ў вас есць ? няспраўнасць я і я і затым ne h знойдзена добрая ў сеткі.

bart
04-11-2012, 14:02

mavaila1972
11-11-2012, 21:41
дэма-версія studiarci вышэй ідзе больш чым добра, вока да версіі крак, што часам вылічаюць дрэнна chk!!!!

elettro72
20-11-2012, 00:11

elettro72
22-11-2012, 21:19
гэта быў проста прыклад, каб паказаць, што, загрузіўшы файл+damos паказвае назва карты і восяў z і x , у адваротным выпадку, калі не маюць damos з загрузкай файла вы бачыце potensiali карты, не ведаючы, што і карты,так што я думаю, што калі вы выкарыстоўваеце дэма-версію не прывялі да вельмі,каб прама зараз версіі кар працуюць толькі на xp

antonio.o
06-01-2013, 19:22
гэта быў проста прыклад, каб паказаць, што, загрузіўшы файл+damos паказвае назва карты і восяў z і x , у адваротным выпадку, калі не маюць damos з загрузкай файла вы бачыце potensiali карты, не ведаючы, што і карты,так што я думаю, што калі вы выкарыстоўваеце дэма-версію не прывялі да вельмі,каб прама зараз версіі кар працуюць толькі на xp
прывітанне праекту адмовіліся, я пачатковец і хацеў бы даведацца, як я, з самага пачатку, што яны знаемыя з нуля, але мне падабаецца, і я хацеў бы даведацца, чыста для асабістага задавальнення на маім аўто.

max75
27-01-2013, 10:08
прывітанне ўсім я таксама зацікаўлены ў гэтай праграме , з самага пачатку, што я пачатковец, як і раней, пытанне ,для ўводу damos, вам неабходна запусціць праграму або змясціць у тэчку.

nuovaecu
27-01-2013, 13:42
Хлопцы, я гатовы ўключыцца ў гэты цікавы пост я хачу навучыцца

panny200555
06-02-2013, 00:33
таксама я зацікаўлены! на ад не робіце памерці гэта абмеркаванне!!

antonio.o
06-02-2013, 20:18
прабачце, у пакеце знайшлі ў сеткі ? тэчку skript б damos? калі няма, як вы яго выкарыстоўваеце.
дзякуй.

panny200555
06-02-2013, 21:37
я б не сказаў, фігня, але damos маюць пашырэнне .dam

дэльфін
07-02-2013, 16:59
у мяне ? у мяне вялікія праблемы, як асабістыя, так і звязаныя з сеткай, у цяперашні час падарожжа некалькі кб я не магу часам нават проста адкрыць Інтэрнэт-старонак, я не хацеў бы адмовіцца ад абмеркавання, на жаль, я чакаў большага агульнага рэсурсу, так і sw, што damos, я ў дадзены момант не ўдалося атрымаць дастаткова матэрыялу, на якім вучыцца, damos вакол не добрыя, такім чынам, да таго моманту, пакуль не знаходжу, па меншай меры, адзін, які добра працуе, вам трэба? чакаць. Добры дзень, у бліжэйшы час.

panny200555
08-02-2013, 14:23
хлопцы, я damos калі хочаце, я магу паставіць спасылку ..калі адмін дазваляе мне..я знайсці 2 версіі...архіў 100 мб, а другі-каля 90мб.

antonio.o
08-02-2013, 17:42
хлопцы, я damos калі хочаце, я магу паставіць спасылку ..калі адмін дазваляе мне..я знайсці 2 версіі...архіў 100 мб, а другі-каля 90мб.
але ты глядзі, не не, што яны роўныя ў двух тэчках?
прывітанне.

panny200555
08-02-2013, 22:56
але ты глядзі, не не, што яны роўныя ў двух тэчках?
прывітанне.

выкананне дэталевага адсочвання здаецца, што мы амаль падобныя... але архіў 100 мб утрымлівае шмат damos ўзяць у якасці прыкладу.
дайце мне ведаць..

rsteam
09-02-2013, 04:20

panny200555
09-02-2013, 19:31

прывітанне... я не эксперт, але кажу табе, што няма ? тое ж самае... як жа эбу не азначае адно і тое ж праграмнае забеспячэнне(карты) кіравання. Менавіта таму, што? у блокі з 2 машын ? іншы таму? іх спосаб зрабіць/рэагаваць sar? розныя.. і гэта-тое, чаму? кожная машына мае патрэбу ў яго персанальнай кіравання... спадзяюся, што патлумачыў што-то карыснае..
прывітанне

panny200555
11-02-2013, 16:25
прывітанне, хлопцы
я спрабаваў загрузіць damos (edc16c39), каб зразумець што-тое, але вы нічога не разумееце!
мне зарада damos правільна(па крайняй меры, я думаю), але гэта не робіць мяне бачыць, наадварот, не звязвае імены на патэнцыял карты.. да карты патэнцыйны назад праверыць, ці бясконцае info, што не ў карты, але ўсе праграмнае забеспячэнне для кіравання ўсей машыны... ма.. хто-небудзь ведае, прасьвятліць мяне? дзякуй

antonio.o
11-02-2013, 16:53
прывітанне, хлопцы
я спрабаваў загрузіць damos (edc16c39), каб зразумець што-тое, але вы нічога не разумееце!
мне зарада damos правільна(па крайняй меры, я думаю), але гэта не робіць мяне бачыць, наадварот, не звязвае імены на патэнцыял карты.. да карты патэнцыйны назад праверыць, ці бясконцае info, што не ў карты, але ўсе праграмнае забеспячэнне для кіравання ўсей машыны... ма.. хто-небудзь ведае, прасьвятліць мяне? дзякуй
глядзіце, я разумею значна менш вас? я думаю, што загрузка ад damos яго выбіраеце самі. boh...

panny200555
11-02-2013, 17:10
глядзіце, я разумею значна менш вас? я думаю, што загрузка ад damos яго выбіраеце самі. boh...

так, вы маеце рацыю, апошні крок ўвозу пытаецца ў мяне, што імпартаваць... але спіс рэчаў ? бясконцасці, і ўсе рэчы, якія не ўплываюць на карты... на практыцы c'?і ўсе кіраванне машынай, а не толькі рухавіка... :-(

rsteam
11-02-2013, 17:39
можа быць, паспрабаваць рабіць выбар, а не шляхам імпарту single value напрыклад.. :)

pitty
02-03-2013, 14:09
але гэта праграмнае забеспячэнне ? як ECM Titanium? таму тыя ж рэчы?

msport (exil77grande)
02-03-2013, 17:09
але гэта праграмнае забеспячэнне ? як ECM Titanium? таму тыя ж рэчы?

гэта ў асноўным sw апрацоўкі тыпу titanium, але ў адрозненне ад тытана тут вы робіце паўночнікаў, каб ведаць, выкарыстоўваць і тое, нават пасьля бяссонных начэй вяртацца зноў, таму што гэта даволі складаны, але, нарэшце, без damos, што ніхто не падзяляе ці, хто іх прадае дорага-не", то рабы значна.

antonio.o
02-03-2013, 20:14
гэта ў асноўным sw апрацоўкі тыпу titanium, але ў адрозненне ад тытана тут вы робіце паўночнікаў, каб ведаць, выкарыстоўваць і тое, нават пасьля бяссонных начэй вяртацца зноў, таму што гэта даволі складаны, але, нарэшце, без damos, што ніхто не падзяляе ці, хто іх прадае дорага-не", то рабы значна.
прабачце, я паўтараю, я праводжу бяссонных начэй і грошай на абсталяванне для чысты густ, каб ведаць і разумець, але чаму? мы не ствараем групу для куплі damos і тады я кажу' n'? фігня, вы падзяляеце.

msport (exil77grande)
02-03-2013, 20:27
прабачце, я паўтараю, я праводжу бяссонных начэй і грошай на абсталяванне для чысты густ, каб ведаць і разумець, але чаму? мы не ствараем групу для куплі damos і тады я кажу' n'? фігня, вы падзяляеце.

і дзе ці ад тых, хто іх знаходзіце?

манро
02-03-2013, 20:29
я думаю, што не ? вельмі магчыма, што.......
разлічвае, што damos пу? каштаваць таксама 500 еўра, а ? выдзелены для адной ecu...

antonio.o
02-03-2013, 20:50
дзе іх знайсці, be, я думаю, ад тых, хто прадае winols, колькі ecu значыць я не ведаю, але мы адкрываем профіль і паглядзім, колькі вы прапануеце (калі гэта выканальна абмену).
прывітанне.

pitty
02-03-2013, 21:24
мммм... я ў выпадку есць... Але давайце паглядзім, калі я правільна зразумеў. Гэтыя daemons на практыцы, як драйверы ECM або зусім іншае? Cio? на практыцы з маей winols усталяваны не раблю нічога, калі я не sti daemons. каб праверыць, ці толькі мой, я павінен знайсці тое, што edc17cp14 ці ж я павінен знайсці адзін, агульны, які робіць edc17? cio?, у daemons, што ўдаецца зрабіць?

дэльфін
12-03-2013, 17:01
для антоніа.ці; выбачайце, жадае сказаць, што я асабіста папрасіў у кампанію і мне адказалі, што не прадаюць damos, але прадаваць іх розных кампаній, якія будуюць ecu (як правіла, тых, хто купляе іх ecu таксама атрымлівае files), у бліжэйшы час.

ecucilacunta
12-03-2013, 20:43
Усім прывітанне.
Я пачынаю з ringraziavi за падтрымку, якую вы далі да гэтага часу. Нават я-пачатковец, і ідэя навучыцца выкарыстоўваць winols зачароўвае мяне шмат.
Што тычыцца damos, я бачыў на emule, што есць шмат пакетаў з рознымі damos. Мой пытанне ? яны надзейныя? Што пашырэнне і памер, і, як правіла, damos?

pitty
12-03-2013, 20:49
boooo, я... я апынуўся адзін certella поўны damons пасля таго, як я купіў пеўня і іх davono разам з winols і ў тых розных праграм, якія вы можаце знайсці ўнутры dvd.... Калі вы хочаце, каб я вам іх магу прайсьці, і вы бачыце, калі яны ок або няма!

SandroMarciano
13-03-2013, 13:40
выбачайце, але, магчыма, вы не зразумелі, што такое damos...
Трэба, каб вывучыць ecu: напрыклад, я павінен вывучыць edc 17cp14, калі я damos, сума на winols, і я бачу кожную карту з яго імем і яго пераўтварэння фактараў.
Экю паказвае, на якой вы хочаце працаваць, вельмі наўрад ці вы зможаце? ўжываць непасрэдна на ім, damos, то праца, што вы робіце ў такіх выпадках ? параўнанне, карты (па крайняй меры, асноўных) становяцца ўсе больш? прыкладна такая ж!

Для працы з winols, аднак, не з'яўляюцца неабходнымі ей damos, ? праграма, якая не патрабуе выкарыстання драйвераў, як ecm, але я лічу, у вельмі хутка змяніць, чаму? праграма самастойна папярэдне выбірае карты меркаваных, тое c'? нават сколкава? дадаць, выбраўшы раене меркаванага і, націснуўшы "k".

antonio.o
13-03-2013, 14:50
я лічу, што без damos, па крайняй меры, для менш вопытных winols нам трэба вельмі мала.

antonio.o
13-03-2013, 14:53
апраўдання? тыя, хто знаходзяцца вакол, тыпу EDC16C/Fiat дзе прымаюць іх такім чынам, каб яны c'? вы павінны зразумець крыніца.
Прывітанне.

SandroMarciano
13-03-2013, 15:37
winols вы выкарыстоўваеце, калі вы знаемыя карт, дзе яны размешчаны, як яны зроблены, і г.д.. damos я тыя, што маюць усе... я не ведаю, дзе яны знаходзяцца, але калі вам удалося знайсці крыніца вазьміце свісток! (я таксама, я заплаціў бы разумную плату, каб мець іх)

pitty
14-03-2013, 00:06
таму мы і кажам, што калі вы ведаеце цалкам карту можна адкрыць без Damons. застаецца x? доказы таго, што вырабіць? у pi? хутка, я спадзяюся. ды ды.

SandroMarciano
14-03-2013, 07:14
таму мы і кажам, што калі вы ведаеце цалкам карту можна адкрыць без Damons. застаецца x? доказы таго, што вырабіць? у pi? хутка, я спадзяюся. ды ды.
- так, але не ? cos? цяжка як здаецца... я пачаў з edc15c7, затым карты, якія адносяцца да іншых edc15 ўсе я зразумела, на вока, без думаючы, што вывучаў, чаму? вы ведаеце, чаго чакаць, як іх распазнаць у значэннях і ў туза!

antonio.o
17-04-2013, 12:12
- так, але не ? cos? цяжка як здаецца... я пачаў з edc15c7, затым карты, якія адносяцца да іншых edc15 ўсе я зразумела, на вока, без думаючы, што вывучаў, чаму? вы ведаеце, чаго чакаць, як іх распазнаць у значэннях і ў туза!
Можа быць, вы маглі б зрабіць невялікі opuscoletto каб даць зразумець нам, таксама розныя крывыя карты.
Прывітанне.

SandroMarciano
17-04-2013, 13:39
Можа быць, вы маглі б зрабіць невялікі opuscoletto каб даць зразумець нам, таксама розныя крывыя карты.
Прывітанне.

мне вельмі шкада, але я не маю дастаткова часу, каб зрабіць там?, аднак, вы можаце зрабіць гэта, ад вас, я стаў рабіць скрыншоты карт у 2d-значэнні па восях, і тыя карты, каэфіцыенты пераўтварэння і адзінка? вымярэння, то кожны раз, калі я стаяў перад карту sfosgliavo старонкі, якія я надрукаваў, і зазіраў у такія, каб яны былі падобныя... ? pi? складана сказаць, чым зрабіць!
Затым, калі трэба, я тут!

gameiruz
26-04-2013, 20:41

з павагай

Ужо
04-05-2013, 22:39
Усім прывітанне і віншаванні дух падзелу.

Я хацеў бы спытаць тых, хто яго выкарыстоўвае, пасля загрузкі damos, вы выйшлі з прыліву карты, усіх памераў. У тыл па адной або c'? нейкі метад, каб выбраць тыя, якія карысныя

SandroMarciano
07-05-2013, 18:57
усе пракруціць у 2d, то націсніце уверсе злева, дзе паглядзець напісаў, напрыклад, "bosch:16x16"

Dragonfly
23-05-2013, 19:51
Azzzzz я хачу таксама навучыцца выкарыстоўваць winols, але гэтыя damos я не зразумеў, трэба ці не?

SandroMarciano
23-05-2013, 22:57
Azzzzz я хачу таксама навучыцца выкарыстоўваць winols, але гэтыя damos я не зразумеў, трэба ці не?

гэта ? пытанне, які выходзіць за межы выкарыстання winols, у любым выпадку, я спрабую адказаць, damos патрэбныя, калі есць намер вучыцца вывучаць значэнне розных карт, а не спадзявацца на тое, што кажуць (дрэнна), драйвераў і розных файлаў налады...

motorsport
04-07-2013, 21:22
Хлопцы, я бачу, што вы адмовіліся ад абмеркавання вельмі важна, я не туз, я раблю гэта крыху па winols разлік cks загружаць карты і знайсці які-небудзь адрас з Damos, што мы ўсе, а затым мод у ціта, я хацеў бы дапамагчы вам, так як я зацікаўлены, я таксама змяніць і даведацца, што новага? гэтай цудоўнай праграмы, якая вельмі зачароўвае яго альных магчымасцяў і пашырэнняў?!!

sno74
04-07-2013, 23:46
памеры ў поўны motorsport гэтай дыскусіі, я лічу, што я таксама вельмі важна выкарыстанне таксама я winols і я быў бы зацікаўлены ў любых novit?........
:o

SandroMarciano
05-07-2013, 08:17
хлопцы, я выкарыстоўваю яго як sw не так шмат, таму я не кажу, што ведаю, як мае кішэні, але няшмат я ведаю, перамяшчэння, спытаеце, калі яны могуць адкажу з задавальненнем!

antonio.o
05-07-2013, 08:29
хлопцы, я выкарыстоўваю яго як sw не так шмат, таму я не кажу, што ведаю, як мае кішэні, але няшмат я ведаю, перамяшчэння, спытаеце, калі яны могуць адкажу з задавальненнем!
Добры дзень, не маглі б вы зрабіць кіраўніцтва, мілка каб зрабіць мод, каб шмат, як м? што не разумее кувалдай?.
З павагай.

motorsport
06-07-2013, 01:41
кіраўніцтва si pu? зрабіць меры, мы публікуем што-то,а пачала я тады сандра і даступна + яшчэ калегі,для пачатку анто..трэба сек, нават на soft.....

Першая працэдура для загрузкі файла-крычы + damos адкрыць winols,з працоўнага стала атрымаць файл нясі непасрэдна на экране праграмы, так і раблю, загружае яго аўтаматычна.

затым націсніце на кнопку project перайсці на ex & import затым, нарэшце, імпарт damos & asap2.. адкрываецца экран, наперад знаходзіцеся выпадальнае меню, дзе атрымаць damos ў тэчку, якую ты захаваў на пк, што трэба звязаць ваш файл на врі,гэты факт робіць нагрузак наперад націсніце кнопку "ALL", то ў КАНЦЫ.........

на sx знаходзіцеся адрасы і назвы карт,на ds знаходзіцеся карт у 2d, што вы хочаце змяніць,выбраўшы карту з наканечнікам мышы, пстрыкніце правай кнопкай націсніце на кнопку "change аб"% - адкрыецца акно, неабходна размясціць галачку на "current data" і галачку на "працэнт" у пустым полі увядзіце значэнне, напрыклад, 10 mod у %....потым ок......канец mod!!

для захавання змененага файла на працоўным стале, зайдзіце ў project/ex & import........ то "экспарт файлаў" "import file"...... канец!!

*сандра для damos пры загрузцы трэба ўсталяваць off set?? або аўтаматычна ў парадку??

хлопцы, я спадзяюся, што добра растлумачыў....:)

SandroMarciano
06-07-2013, 08:51
...*сандра для damos пры загрузцы трэба ўсталяваць off set?? або аўтаматычна ў парадку??

калі файл *.hex, на якіх вы хочаце імпартаваць ? тое, што канкрэтны дзе ? у спалучэнні з damos не c'? не трэба ўсталеўваць зрушэнне, так як адрасы будуць аднолькавыя. Калі вы хацелі б прымяніць яго на падобны файл divenderebbe неабходным, але варта ўлічваць, што, як правіла, 2 арыгінальныя файлы не маюць зрушэння, але яны маюць шмат больш, таму ў рэшце рэшт, калі вы хочаце працаваць з damos калі трымаць адчыненым акно з загружанай на сваім *.hex і параўнаць, далей карты з файла, які нас цікавіць.

Дадам, што можна змяніць? таксама, пасля выбару вобласці ад moddare націсніце "enter" або "=", і калі ласка, увядзіце значэнне, якое вы хочаце мець на абранай вобласці. Ці пу? ўнесці змены ў пункты націскам "+" і улічваючы, павялічвае "1", або "ctrl +" павялічваецца "100" (павінен быць спосаб, каб змяніць гэтыя значэння, але ўсе яшчэ не? я знайшоў)

motorsport
06-07-2013, 12:11
Дзякуй сандра добры,я хацеў бы дадаць яшчэ, каб выдаліць мод, з дапамогай кнопкі "F11" вяртаецца на врі......з "delete" здымае экран, вылучанага з дапамогай мышы!!

motorsport
06-07-2013, 13:00
сандра я хацеў спытаць, калі ў функцыю "інтэрпаляцыя" Дзякуй

SandroMarciano
06-07-2013, 13:40
сандра я хацеў спытаць, калі ў функцыю "інтэрпаляцыя" Дзякуй

што я ведаю, няма, раз усе, што я павінен інтэрпаляваць выкарыстоўваю прыкладанне на android і ўводжу дадзеныя интерполируются.

motorsport
06-07-2013, 13:50
Ок...я хацеў бы ведаць, ці гэта прыкладанне на android, як называецца, можа быць, я спрабую!!

SandroMarciano
06-07-2013, 14:36
вы шукаеце "linear interpolation" на Play Store і знайшлі ў багацці!

antonio.o
08-07-2013, 12:20
кіраўніцтва si pu? зрабіць меры, мы публікуем што-то,а пачала я тады сандра і даступна + яшчэ калегі,для пачатку анто..трэба сек, нават на soft.....

Першая працэдура для загрузкі файла-крычы + damos адкрыць winols,з працоўнага стала атрымаць файл нясі непасрэдна на экране праграмы, так і раблю, загружае яго аўтаматычна.

затым націсніце на кнопку project перайсці на ex & import затым, нарэшце, імпарт damos & asap2.. адкрываецца экран, наперад знаходзіцеся выпадальнае меню, дзе атрымаць damos ў тэчку, якую ты захаваў на пк, што трэба звязаць ваш файл на врі,гэты факт робіць нагрузак наперад націсніце кнопку "ALL", то ў КАНЦЫ.........

на sx знаходзіцеся адрасы і назвы карт,на ds знаходзіцеся карт у 2d, што вы хочаце змяніць,выбраўшы карту з наканечнікам мышы, пстрыкніце правай кнопкай націсніце на кнопку "change аб"% - адкрыецца акно, неабходна размясціць галачку на "current data" і галачку на "працэнт" у пустым полі увядзіце значэнне, напрыклад, 10 mod у %....потым ок......канец mod!!

для захавання змененага файла на працоўным стале, зайдзіце ў project/ex & import........ то "экспарт файлаў" "import file"...... канец!!

*сандра для damos пры загрузцы трэба ўсталяваць off set?? або аўтаматычна ў парадку??

хлопцы, я спадзяюся, што добра растлумачыў....:)

Дзякуй вам абодвум, вы вельмі добрыя, і толькі ў гэты момант я атрымаў ад іншых праблем, і я не так даўно сек, ўсе роўна дзякуй і, вядома, яшчэ disturbero яшчэ.
Прывітанне.

ducati83
19-11-2013, 20:47
шкада, што мы не можам бачыць экран, чаму? я быў зацікаўлены ў тым, каб зразумець больш.....

elettro72
19-11-2013, 22:54
каб зразумець, як працуе winols дастаткова таго, што мы некаторы час праблемы з'яўляюцца damos, таму што без іх не вырашыць вялікая........

ducati83
20-11-2013, 08:45
вы, вядома, калі мы не крокі часу....? напрыклад, мяне больш турбуе, што зразумець функцыі, для якой ? дата стварэння праграмы....я проста не магу зразумець, якія клавішы, напрыклад, каб убачыць значэння крывых у 2d....клавішы для павелічэння, не адзін момант, але шэраг кропак, паўторыце на больш крывыя....карацей кажучы, звычайныя і класічныя каманды, якія выкарыстоўваюць у titanium

SandroMarciano
21-11-2013, 08:36
для таго каб зразумець гэтыя рэчы, я магу параіць вам, а таксама прачытаць старонак назад паспрабаваць выкарыстоўваць розныя кнопкі і каманды, і паглядзець, што адбываецца.
*электра i damos толькі адна з мноства функцый winols, калі вы ведаеце хоць бы трохі дазваляе рэдагаваць файлы вельмі хутка і галоўнае зразумець у поўнай меры, карту, як ен працуе.

ducati83
21-11-2013, 11:14
тыпу??

dvdtuning
16-01-2014, 00:30
Riesumo пост, так як я хацеў бы chiederevi як я магу зрабіць зум на карту для vedeee лепш?

elettro72
16-01-2014, 08:17
у верхняй левай частцы, дзе c? напісаў Х:100% Y:100%, усе стрэлы, якія есць у частцы павелічэння або памяншэння восяў

dvdtuning
16-01-2014, 10:52
Nn, а мне назад выкарыстоўваць, калі я выгляд у 2d зацемна...

elettro72
16-01-2014, 13:14
не ведаю, што за версія ў вас , ты мая робіць так, як я пісаў раней працуе

dvdtuning
16-01-2014, 18:21
1.71 мне здаецца.

elettro72
16-01-2014, 19:32
мая ? у 2.24.........

motorsport
16-01-2014, 20:35
у верхняй левай частцы, дзе c? напісаў Х:100% Y:100%, усе стрэлы, якія есць у частцы павелічэння або памяншэння восяў

пацвярджаю, мне таксама працуе ў v2.24!!

мегамозг
17-01-2014, 01:03
І вы ? памылка на старой версіі, я рэкамендую яго абнавіць.

cinqueturbo
17-01-2014, 01:41
І вы ? памылка на старой версіі, я рэкамендую яго абнавіць.

Я быў крыху ззаду.. але вам удалося прымусіць яго працаваць на win7?

elettro72
17-01-2014, 01:43
ен працуе на win 7

motorsport
17-01-2014, 13:33
Я быў крыху ззаду.. але вам удалося прымусіць яго працаваць на win7?
пяць мала часу і sw даступныя кроку наперад з agg. :)

cinqueturbo
17-01-2014, 15:47
пяць мала часу і sw даступныя кроку наперад з agg. :)

ад растлумачаны лепш, што на пісаў?..

motorsport
17-01-2014, 15:56
ahhahaha вы маеце рацыю, я кажу па-польску,і цяжка знайсці sw 2.24 і вы зрабілі вы ў доб. :)

dvdtuning
17-01-2014, 17:00
Дзякуй, хлопцы, таму ў сеткі ? даступна 2.24?

motorsport
17-01-2014, 17:41

flamingsn3Ak3r
06-02-2014, 18:04
Я хацеў бы ведаць, як вы з дапамогай гэтай праграмы, а таксама, што вы можаце? з ім рабіць.
Яго consigliereste замест ecm2001?

ducati83
06-02-2014, 20:25
ну, я адказваю, што я як апошні кола вагона: вядома, не мае нічога агульнага адзін з адным....хоць і дапушчальным....але ў гэтым і яго damos вы сапраўды поўнай карціны таго, што c'? у ecu...я, вядома, як для аднаго, і для іншага c'? трэба мінімальнае веданне асноўнай у поле.

racit
06-02-2014, 21:20
Добры вечар усім v
Я дадам, як я, чаму? я хацеў бы пачаць разумець карты. Я заўседы апрацоўвалі ,рухавікі, будучы ing. Але выглядаць заўседы дагледжанымі іншы ing, з якім я не вельмі d пагаднення. У вас, выпадкова, дапамогі і іншыя матэрыялы, каб паслаць мне, чисс? разумееце, што-то. Дзякуй усім

checchitotiralaleva
12-02-2014, 14:51
Прашу прабачэння за невуцтва, але што значыць "Damos"?
Дзякуй

Брат
12-02-2014, 15:04
На сайце Evc есць прога дэма, і нават тры damos, добры пачатак, толькі, што б слоўнікавы запас rus-bel тэхнічнай інтэрпрэтацыі надпісы з карты

checchitotiralaleva
12-02-2014, 17:56
Я запампаваў але ў мяне яшчэ не было часу яго устанавіць... не магу дачакацца!

flamingsn3Ak3r
12-02-2014, 17:56
акрамя таго, я хацеў ведаць, што хацеў сказаць, damos

Брат
15-02-2014, 15:36
Існуюць damos на рускую мову, я знайшоў іх на англійскай, а хто-то на нямецкай мове

motorsport
15-02-2014, 23:43
не існуе..

SandroMarciano
16-02-2014, 10:16
наадварот, вы павінны быць рады, калі вы таксама былі ў кірыліцы, ****** перакладчык побач, і ў шлях!!

cawadany
25-02-2014, 15:47
Я хацеў спытаць вас пра адну рэч: але для кожнай версіі hw і sw файл, c'? есць damos канкрэтнае? Ці ce n'? адзін агульны, які ідзе добра на гэты тып ecu?
Напрыклад: Bosch, Med9.1... вы можаце? выкарыстоўваць damos для любога файла, Med9.1. раскрыйце, або для кожнай версіі hw і sw мае свой damos звязана? Дзякуй.

SandroMarciano
25-02-2014, 16:35
Я хацеў спытаць вас пра адну рэч: але для кожнай версіі hw і sw файл, c'? есць damos канкрэтнае? Ці ce n'? адзін агульны, які ідзе добра на гэты тып ecu?
Напрыклад: Bosch, Med9.1... вы можаце? выкарыстоўваць damos для любога файла, Med9.1. раскрыйце, або для кожнай версіі hw і sw мае свой damos звязана? Дзякуй.
кожныя n? sw мае свой damos прыватнасці, damos вы карыстаецеся для параўнання, адкрый і параўнання карт, ад damos вазьмі фактары, апісанне і восямі кожнай табліцы, якую вы хочаце вывучаць.

cawadany
25-02-2014, 16:43
Ок, дзякуй. Усе ясна.

Машыніст
31-03-2014, 23:13
Прывітанне ўсім, я прыехаў, я таксама ў гэтай тэме пасля некалькіх peripezzie ў тым, каб працаваць у Winols на Win 7 x64. ;)

Каб не адпусціць страціў гэтую тэму, што мне падаецца вельмі цікавым, я хацеў бы вас пабачыць, калі вы думаеце, што я на правільным шляху, каб тое, што тычыцца выкарыстання Damos на файлы (што, мне здаецца, што тое, што вы спрабавалі зрабіць у папярэдніх пастах).

Узяўшы ў прыклад класікаў, Damos, што можна знайсці ў сеткі, я ўзяў у разгляд тое, што 147 1.9 JTD 455_089. Адкрыўшы вышэйпаказаную тэчку, унутры знаходзіцца файл крычы, што файл ".DAM" файл ".HEX"

Прымаючы файл ".HEX" і trainando ў winols, загружаецца карта. У гэты момант, trainando заўседы ў winols файл ".ДАМ", з'яўляецца акно імпарту damos. Націснуўшы далей, вы трапіце затым у акно, дзе пу? фільтрацыі розных карт або адрасоў (напрыклад, выключыць карты, якія ўтрымліваюць толькі singioli-разраднай etc...).

Пасля selezzionato з спісу і фільтрацыі карты, якія мы хочам убачыць, што атрымаецца што-то падобнае, дзе з дапамогай damos маюць значэння непасрэдна на карце:

7497
7498

Калі гэта ? тое, што вы спрабавалі трапіць у пост precendeti, я спадзяюся быць у стане дапамагчы. Памятаю, што, верагодна, працуе толькі з файламі ".HEX", прысвечаны гэтай damos.

gionag
26-06-2014, 15:15
дадам, што (адносна гэтага damos канкрэтнае, што ты сказаў)
пры імпарце файла .HEX выбар "intel-hex", як тып файла (не класічны binary), а на пытанне, калі імпартаваць яго ў розных галінах, як вы кажаце, няма.. сов? стварыць адзіны блок і там прасіць? памер, 1 МБ (1024 байт) гэты файл ? правільны памер.

Толькі cos? я мог прымусіць яго ўбачыць правільна, у адваротным выпадку я скакала 3/4 карты...

frantik3
12-09-2014, 10:58
Аднак, вяртаючыся ў damos у мяне есць кліент, які мае іх у курсе aoggi

Машыніст
12-09-2014, 12:34

ugoboss
12-09-2014, 12:36
тыя, як правіла, не выкарыстоўваюць, прадаюць.

frantik3
12-09-2014, 14:52
Вы на самай справе прадае поўны пакет ці ложак, але я ўпэўнены, што mokto менш, чым бегаюць ведаю толькі, што 11 гб damos

ake85
14-10-2014, 13:50
я іх, у мяне есць усе тыя ў курсе але драйвер на winols стварыў іх самастойна, ведаючы ўсе крывыя і карты... і потым трэба damos былі абноўлены да новай ECU так што глядзіце на тых, хто кажа толькі хлусня:cool:

cattivik
18-10-2014, 12:54
вочы sti пакеты, якія сапраўды прымушаюць вас пасылку! Давялося, напрыклад, адзін мой знаемы, які даў 119 еўра, калі я не памыляюся, то x не ведаю, колькі гігабайт damos і ў рэшце рэшт вы ? знайшлі пасылку!!!

ake85
18-10-2014, 14:45
я не выкарыстоўваю іх ніколі не драйверы стварыў у адзіночку :cool:

frantik3
18-10-2014, 16:53
8705

вось няпоўны спіс

проста ўзяць патрэбных людзей магчымасць? таксама асобныя проста спытаеце, і вы avr? у damos, калі даступна!!!!

Errecinque
29-11-2014, 10:32
Прывітанне ўсім, я прыехаў, я таксама ў гэтай тэме пасля некалькіх peripezzie ў тым, каб працаваць у Winols на Win 7 x64. ;)

Каб не адпусціць страціў гэтую тэму, што мне падаецца вельмі цікавым, я хацеў бы вас пабачыць, калі вы думаеце, што я на правільным шляху, каб тое, што тычыцца выкарыстання Damos на файлы (што, мне здаецца, што тое, што вы спрабавалі зрабіць у папярэдніх пастах).

Узяўшы ў прыклад класікаў, Damos, што можна знайсці ў сеткі, я ўзяў у разгляд тое, што 147 1.9 JTD 455_089. Адкрыўшы вышэйпаказаную тэчку, унутры знаходзіцца файл крычы, што файл ".DAM" файл ".HEX"

Прымаючы файл ".HEX" і trainando ў winols, загружаецца карта. У гэты момант, trainando заўседы ў winols файл ".ДАМ", з'яўляецца акно імпарту damos. Націснуўшы далей, вы трапіце затым у акно, дзе пу? фільтрацыі розных карт або адрасоў (напрыклад, выключыць карты, якія ўтрымліваюць толькі singioli-разраднай etc...).

Пасля selezzionato з спісу і фільтрацыі карты, якія мы хочам убачыць, што атрымаецца што-то падобнае, дзе з дапамогай damos маюць значэння непасрэдна на карце:

7497
7498

Калі гэта ? тое, што вы спрабавалі трапіць у пост precendeti, я спадзяюся быць у стане дапамагчы. Памятаю, што, верагодна, працуе толькі з файламі ".HEX", прысвечаны гэтай damos.

2 пытанні......калі я файл з ecu у bin, што damos я магу імпартаваць файл крычы, ці я павінен ператварыць яго нейкім чынам, і я не ведаю, якая ў HEX фармаце?

Я заўважыў, што ў многіх выпадках шляхам імпарту файлаў, HEX і damos адпаведнага аўтаматычна знаходзіць зрушэння. C'? спосаб яе вылічыць або знайсці?

joker01
я riallaccio ў гэтую дыскусію,
я ачуняў, damos, што мне трэба для alfa 147 jtd.
гэта файл .osl заўседы damos або што-то змяніць.
я старую версію winols і damos іх не робіць мяне загрузіць;я ўсталяваў дэма-версію, нагрузкі, damos, і я бачу шмат карт з адрасамі, якія пачынаюцца з F, але я не магу зразумець, як узаемадзейнічаць з мой файл....
хто-то дапамагае мне......

Exelion1986
калі вы маеце на ўвазе .ols праекты, зробленыя з winols, якія або не могуць утрымліваць damos файлы, загружаныя на файлы
я раю вам шукаць на ****** winols method 1...

joker01
я шукаў у сеткі, каб усталяваць winols поўны, але не есць не магу....у мяне заўседы памылка start process...
ты не мог бы растлумачыць мне, як усталяваць яго.я ўжо спрабаваў на 3 пк, 2 з якіх з xp.
але я ўпэўнены, што памыляюся, што-то......

франк-электрычны
паважаныя спадары адмін дайце мне дазвол загрузіце win ols help rus, каб працягнуць разам з іншымі карыстальнікамі, гэты размова
дзякуй

joker01
мне ўдалося з дапамогай 64-разраднай версіі...
цяпер у мяне толькі вучоба....

франк-электрычны
дзе я магу спампаваць winols

Exelion1986
шукайце на ****** winols method 1, якія вы таксама знойдзеце інструкцыі

Emanuele54
Прывітанне ўсім, я спрабую зразумець, што-то winols.... За тое, што я зразумеў, і sw, з якім я магу адкрыць любы тып карты, але толькі больш вопытныя ( хто ведае значэнне карт і складаныя змены, 2D ), могуць змяніць, але, каб вярнуцца прасцей мне і вам больш нявопытныя, нам патрэбныя так званыя драйверы (гл тытан), што, калі я правільна зразумеў, тут называюць damos і маюць усе, што самыя нявопытныя трэба: што карту мы, прагледзеўшы, ужо ператвораныя ў рэчавыя колькасці, і, такім чынам, адзінка вымярэння і восі правільна. Затым нам будзе патрэбны банк даных абнаўляецца і правільныя гэтыя damos.....

Гэта заўважылі?
Дзякуй

Я таксама ўдзельнічаю

Emanuele54
Прывітанне ўсім я спрабую winols....нагрузкі любога арыгінала, а затым я спрабую загрузіць damos, але я не магу, і " імпарт", прыведзены ў дадзенай працэдуры, не адпавядае.... То есць пад edit я не лічу сваю каманду імпарт/damos..... Можа хто падкажа, як гэта зрабіць?

P. s. Не існуе dll для мовы на італьянскі sw? Я таксама паспрабаваў з rapidshare спампаваць damos спасылкі раней апублікавана і не ўдалося.... Хто-то там змог? Вы можаце вярнуць спасылку? Дзякуй

Exelion1986
тады, па-першае, калі каманда для імпарту damos не існуе, або не з'яўляецца інтэрактыўным, гэта азначае, што ўсталяваная версія не адмыкнутая добра (практычна толькі дэма)
глядзіце мой папярэдні пост, што вырашайце
titanium я лічу, самы непасрэдны, як ўяўленне, але часта вадзіцелі не маюць рацыю, і, такім чынам, нельга давяраць слепа, не ведаючы ўжо, мінімум карты
акрамя таго, не дазваляе працаваць у таблічнай калі не з карты, якая змяшчаецца ў драйверах.
winols упэўнены, з'яўляецца больш складаным, але таксама значна больш магутным
у пачатку можа напалохаць трохі, але хвілінку цярпення можна хутка ўзяць нас у рукі, па крайняй меры, з функцыямі асноўных
i damos не зусім эквівалент драйвераў, ўтрымліваюць поўны пералік усяго, што маецца ў файле на врі, а таксама больш за 10000 карт
аднак па-ранейшаму ў адзіноце damos не дастаткова, маюць усе прыкметы на адрасы, але вы павінны ведаць, якія карты шукаць

Emanuele54
Прывітанне ўсім,
Мне ўдалося ўсталяваць sw і паспрабаваць.... Я меў у наяўнасці адзінага файла 147jtd, так і з пашырэннем bin і hex, і яе damos ( калі і не маюць, што гэта добра....) я заўважыў, што ў левым акне і ў дадатак да радка ўсе карты былі адчыненыя шмат радкоў з тэкстам.... У тым ліку, напрыклад, сістэмы EGR і інш.... І калі пстрыкаю на яго ўсплывае акно, якое пытаецца ў мяне дыяпазон бітаў ( я думаю, для аналізу на ўсю карту або частка карты .....) але як я павінен наладзіць гэта акно? Тады, я чакаў, што пры ўводзе damos ад патэнцыйных карт я estraesse тыя асноўныя імены, напрыклад, турба, ўпырск, фільтры, ціск ў магістралі высокага ціску і інш

Не працуе так???

Дзякуй

frantik3
няма, вы выходзіць усе, што ўстаўляецца ў damos, за выключэннем, калі вы, калі вылучыце ці вы кажаце, importarti толькі дыспетчары рухавіка, але залежыць ад damos

Emanuele54

Добры дзень усім,
гэта малюнка на экране, што я казаў,
як я магу ведаць, якія карты "сістэма кіравання рухавіком" або загрузіць толькі гэтыя?

дзякуй

Exelion1986
трэба высвятляць і вывучаць, sw калі не кажа вам, якія карысныя карты для рэдагавання
калі вы ведаеце, што карты, вам трэба вы можаце знайсці ў damos, або калі ў вас есць сумненні ў тым, што карту вы можаце пайсці і паглядзець
у любым выпадку пошук па форуме, напэўна, знайшлі звесткі на 147 jtd, без неабходнасці damos ўбачыў, што гэта даволі распаўсюджана

thx for help mate

isfedale82
добры дзень, я спрабую загрузіць файлы .cvs, я не магу....хто-то можа мне дапамагчы

filoxio
Добры дзень, я прачытаў усе абмеркаванне вельмі цікава, я быў бы зацікаўлены, калі хто-небудзь хоча падзяліцца, зразумець, як пасля таго як вы загрузілі файл, адкрыў яго damos, як знайсці пэўнага DTC і нават калі іх плошча, што прыводзіць recovery....

дзякуй

tac89
прывітанне, я загрузіў карты і шашкі, толькі шашкі не перасякаюцца, я толькі спіс вышэй, і ўніз, я ад карты патэнцыйных
як ніколі?

Khendal

Errecinque
Добры дзень, я прачытаў усе абмеркаванне вельмі цікава, я быў бы зацікаўлены, калі хто-небудзь хоча падзяліцца, зразумець, як пасля таго як вы загрузілі файл, адкрыў яго damos, як знайсці пэўнага DTC і нават калі іх плошча, што прыводзіць recovery....

дзякуй

Кожная сям'я ecu мае свой "сістэма" DTC не так проста, калі ў вас есць damos канкрэтнага файла, у прыватнасці знайсці зону recovery....я ёсць я страціў у ночы, але некаторы задавальненне я яе зняла, без праграмнага забеспячэння...растлумачыць гэта вельмі цяжка, трэба мець вачэй і носа ад труфель

прывітанне, я загрузіў карты і шашкі, толькі шашкі не перасякаюцца, я толькі спіс вышэй, і ўніз, я ад карты патэнцыйных
як ніколі?

вы павінны адкрыць файл У або тупіка, а затым імпартаваць з дапамогай экс-імпарт файла A2l і ўсё робіць аўтаматычна

tac89
Гэта ок, але ў Машыне не з нічога, верагодна, sw damos і бу не супадаюць, нават калі яны з той жа сям'і, мы гаворым пра edc15c2