Перегляд Повної Версії : ебу edc15c2 смерті
привіт давно я видалив egr fap від мого peugeot 307 hdi і оскільки у мене були проблеми з am29f400 я вирішила поставити гніздо в разі, якщо мені потрібно прошити новий чіп . Quanche місяць тому я знайшов ебу з тим же обладнанням, і я вирішив застосувати почитати з мого, як st95p08, що flashando мій файл orifinale 29f400 . сьогодні я обмінявся і автомобіль футбольний зазвичай, коли я вимкнув, але не більше розподілені, я з'являється значок esp і не відчуває, насос для дизельного палива, що частина. проблема в тому, що робить те ж саме, з обох блоків управління .
хто може допомогти мені, спасибі.
Модель ми говоримо? 2.0 hdi? коней?рік?
привіт давно я видалив egr fap від мого peugeot 307 hdi і оскільки у мене були проблеми з am29f400 я вирішила поставити гніздо в разі, якщо мені потрібно прошити новий чіп . Quanche місяць тому я знайшов ебу з тим же обладнанням, і я вирішив застосувати почитати з мого, як st95p08, що flashando мій файл orifinale 29f400 . сьогодні я обмінявся і автомобіль футбольний зазвичай, коли я вимкнув, але не більше розподілені, я з'являється значок esp і не відчуває, насос для дизельного палива, що частина. проблема в тому, що робить те ж саме, з обох блоків управління .
хто може допомогти мені, спасибі.
зараз з моєю edc15c2 автомобіль, але з цієї клонованої на раз, якщо я вимикаю я повинен чекати деякий час, перш ніж обмінюватися .
ви впевнені, що це залежить від блоку управління? коли під час руху t
все налаштувати ?
у вас проблема з bsi..я думаю, він не пошкоджений..хороший корости..
прости екю золотих і якщо у вас є lexia спробуйте повторити вирівнювання безконтактними ecu і bsi...
однак, може статися, що він сказав, потік лайна, а потім спробуйте відчути хтось інший..
якщо кожен так йде, а іноді ні добре зварних швів
тобто я оновлюю ситуації
у мене майнула знову клон як 29f400, що st95p08.
зроблені ряд випробувань, вмикання і вимикання і на місці все ок
я роблю кілька кілометрів (автомобіль йде ідеально), повертаюся в гараж, вимикаю і намагаюся включити, але не частини контрольна лампа esp горить.
ремонт ебу оригіналу все ок
хто мені може пояснити, що відбувається капусти
але в діагнозі у вас виникли проблеми на лінії can???
Всім привіт,пенелопа, у мене була аналогічна проблема на 407 такий же ебу робить вирішена шляхом зварних з'єднань на клемній колодці блоку управління дефект не представлений більш, я сподіваюся, що було корисно............