Прагляд Поўнай Версіі : Логіка некалькі ін'екцый Jtdm
Прывітанне, я хацеў бы зваротную сувязь аб тым, што яны заўважылі з дапамогай праграмнага забеспячэння дыягностыкі на multijet / jtdm, што ін'екцыі пілот перастае існаваць пры тэмпературы вады вышэй за 62 градусаў і, як у маім выпадку (147 jtdm 16v edc 16 c39 без dpf), не толькі ніколі не будзе выкарыстаная ін'екцыя пасаду (я думаю, гэта карысна толькі ў выпадку рэгенерацыі dpf, якой я не надзеленая), але не sinpresenta нават ін'екцыі after ў любой сітуацыі...
after і post ін'екцыі з'яўляюцца тым жа, то есць ін'екцыі, якія avvegono пасля асноўнага ўпырску або Main injection..
калі ваш аўтамабіль не абсталяваны dpf гэта нармальна, што postiniezione не будзе ніколі..
на вашым multijet вы можаце мець да 5 ін'екцый, то есць ін'екцыі пілот папярэдняга ўпырску і ў рэальным prorpia, вядома, Галоўны і два, якія я сказаў вам, перш чым...аб multijet другога пакалення ін'екцыі, могуць быць таксама 8...
Няма, запэўніваю вас, што ін'екцыі after і post, хоць абодва, як вы слушна сказалі, пасля асноўнай, дзве ін'екцыі асобна. У after павінна быць на некалькі градусаў (не больш за 15 градусаў, калі я правільна памятаю) пасля вмт, пост-гэта значна далей, і тую падаюць толькі ў стадыі рэгенерацыі для павышэння тэмпературы выхлапных газаў, убачыў каля пачатку адкрыцця выпускнога клапана. Тое, што было цікава, калі вы заўважылі (як і я праз дыягностыку), што пілот прысутнічае толькі на халодную, а дакладней-ва ўзросце да 62 градусаў астуджальнай вадкасці.
У надзеі зрабіць што заўгодна Вам прыкладаю гэта кіраўніцтва для Фап, дзе есць растлумачце, ін'екцыі
На самай справе есць пост і пасля асобна.
Я мяркую, што нам трэба было ін'екцыі, звязаных з функцыянаваннем fap выдаляюцца пасля defap.
На самай справе мая 147 халоднай змянілася пасля defap.
калі я напісаў, што пост і пасля былі тыя ж, што я меў на ўвазе тое, што entrabe ін'екцыі, аднак, адбываецца пасля вмт...так што для мяне after і post, аднак, вы называеце пасля ін'екцыі, якія ім не патрэбныя, каб вырашыцца пайсці моцны дызель нават пры апрацоўцы моцна дызель спрабуе пазбегнуць ісці ў пост згарання.