КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Пачатковец-ратавальнікаў.

Прывітанне прывітанне!

Мы прыходзім у першы пост пасля прывітання ў цэлым. Давайце паглядзім, калі я chiarii часткай сітуацыі, і ці магу я вучыць тое, што мне трэба, каб працягнуць руку ў мой швагер, які ўжо незваротна "заразілі" ад віруса апрацоўка аўто.

Перш за ўсе, мне неабходна прыйсці ў распараджэнні зыходнага файла, edc15 і 16 (гэтыя апошнія, я думаю), могуць быць прачытаны і запісаны з дапамогай БД і праграмістаў "Простых" тыпу MPPS. З туалетам ECM можна mofifidare усе змяняецца карта (ціск розны, абмежавальнікі і іншае) праз "Sbroglio" ў карту праз прыдатныя драйвера, уключаныя ў праграмнае забеспячэнне. Раз быць, удалося ўнесці адпаведныя змены, змена карты зноў будзе зараджацца на блок кіравання з дакладнымі вышэй спосабаў.

З самага тут есць?

edc17 (усе ці амаль ўключаюць antituning) не можна, ці па меншай меры не разумна, працаваць праз OBD. Прычым апошнія будуць цягнуць ад аўтамабіля, адкрытыя і з дапамогай падыходных праграмістаў (пеўнік і да таго падобнае), счытваюцца і запісваюцца ў умовах BOOT. У procedute мне аказваюцца знаемыя, гадоў таму, я выканаў некалькі riprogrammazioni у lerroti DVD папулярныя кансолі, такія ж былі абаронены, і можна было атрымаць да іх доступ, прымушаючы ЧЫП ўнутры прыняць шлях ЗАГРУЗКІ, замест звычайнай!

Затым вы ідзяце ў рэдагаванне Зыходнага файла: Тут у мяне невялікі прабел і трохі блытаніны аб тым, compatitemi, там я вучуся, толькі некалькі дзен.

Унутры вынятага файла гэтыя апошнія, dobrebbe знаходзіцца адзін Біт, што "Toggla" анты-цюнінг, intercettandolo і змяніць яго пасля будзе можна дзейнічаць ад порта OBD, не баючыся ўбачыць загінуць ЭКЮ.

Якія праграмы выкарыстоўваць для таго, каб адрэгуляваць гэтыя апошнія тыпы файлаў origianli мне не ясна. ECM ў стане?
калі няма, то на якія праграмы я павінен пачаць чытаць?

Для прама цяпер я спыняюся тут, я ўжо зразумеў, што напісаў занадта шмат!

я пакідаю слова, хто ласкава можа апраўдаць і выправіць, што я сказаў!

з павагай

Джо

Я сапраўды яго так і вялікія, каб пагарджаць ўсіх!

манро
на форуме поўна інфармацыі, проста cercarsele і атрымалася...
калі ў вас есць якія-небудзь сумневы, што, у прыватнасці, спытаеце, можа быць, адкрыўшы ў пратэктар..

Дзякуй Манро.

Чакаю прыезду праграміста. пасля таго, procurerò марскую свінку і, магчыма, я пачну задаваць пытанні больш канкрэтныя і прамыя!