Прагляд Поўнай Версіі : мала дыму...мала прадукцыйнасці
добры дзень,я выкажу маю праблему,
я заяўляю, што ў мяне bmw 530d 218cv
выдалены cat і dpf
2260v плюс, так і ўсмоктвання, выхлапу і слуп
інтэркулер 535
вядома, зрабіў карту
ціск турбіны 2,2 бар
rail 1720
дызельнае паліва ўпырскваецца каля 80 мг
адзіная праблема, што мы не выявілі вялікіх час паскарэнне 100-200
і не рабі празмернае курэнне...
з тых цісках і, што дызельнае паліва яны павінны рабіць..я думаю...
там будзе што-то, што не ідзі...тыпу расходомера паветра..
што скажаце???
Прабачце, але вы хочаце, каб надаць больш дызель толькі ўзняццем ціску ў рампы ? прымацуеце файлы, якія, безумоўна, вам, хто дапамагае...
я кажу, што не абавязкова машына disel ісці моцны павінен быць рассеяны........................................
яшчэ дым = больш коней-гэта формула, якая не працуе mettetevelo ў галаву.
вы робіце карту з дапамогай палітыкі вы pretazioni бліскучыя, без машыны як паравоз!!!
на самай справе праблема не ў курэнне,а прадукцыйнасць...я растлумачу:
bmw 530d 218cv, як мая, толькі карту штуршок 13,5 сек 100-200
мая толькі карту цягі сек 16
у далейшым, пасля ugrade,інтэркулер 535,надбаўкі turbo,выдаленне dpf і кат вынік 14 сек..
будуць нейкія праблемы...
есць правілы на гэтым форуме, калі я правільна зразумеў, што калі не перавышае 80msg ў вас есць абмежаванні...
Прабачце, але вы хочаце, каб надаць больш дызель толькі ўзняццем ціску ў рампы ? прымацуеце файлы, якія, безумоўна, вам, хто дапамагае...
есць правілы на гэтым форуме, калі я правільна зразумеў, што калі не перавышае 80msg ў вас есць абмежаванні...
таму я не магу прымацаваць нічога...
файлы вы можаце прымацаваць іх uploudare...
і наадварот, што вы не можаце зрабіць на дадзены момант...
аднак, калі гэта праўда, што впрысните 80mg дызельнае паліва, вы павінны быць вакол вас 340cv рухавіка, па крайняй меры, у тэорыі, дзіўна, што вы кажаце, што ваш аўтамабіль не выконвае...
файлы вы можаце прымацаваць іх uploudare...
і наадварот, што вы не можаце зрабіць на дадзены момант...
аднак, калі гэта праўда, што впрысните 80mg дызельнае паліва, вы павінны быць вакол вас 340cv рухавіка, па крайняй меры, у тэорыі, дзіўна, што вы кажаце, што ваш аўтамабіль не выконвае...
я кажу, што не выконваючая часу паскарэнне дасягнута...
аднак заўтра я павінен колькасць адкрытых карту....дзякуй загадзя...
Верагодна, вы ўсталявалі карту з 80mm3 але іх не ўкараняе з-за нейкі абмежавальнік або проста fatro, які не быў зададзены крытэрый карту пароў або трэба карту maf. З ціскам 2200 вы маеце на ўвазе адноснай або абсалютнай, і таксама вы кажаце, што ўсталяваны на карце або ты меў зваротную сувязь праз дыягностыку і/або магчымага барометр?
Прывітанне, хлопцы,сення, я прыкладаю карту,прашу прабачэння, не вельмі зручна яшчэ,дайце мне пацверджанне, калі можаце, прачытаць....
файл крычы не ў маім распараджэнні, таму што acquistandola была выкарыстаная ўжо stto трохі зменены...калі вы хочаце, то я,і я магу загрузіць...
ок,карту я знайшоў, першапачаткова, калі я купіў машыну, якую я allegatoqui...мне кажуць, што яна была ретушью злегку...проста хто-небудзь з вас мне можа сказаць...
я параўнаў файлы, што і ў маім старым bmw з тымі ж рухавікамі.
Я бачыў, з крокам turbo 1,2 бар (1200 кропак), крок павелічэння часу ўпырску 60% (магчыма, фарсункі розныя)
Абмежавальнікі крутоўнага моманту, які адзначае, ecm, абмежавальнікі крутоўнага моманту, не з'яўляюцца і moddati, як калі б яны былі. Я procurerei зыходны файл і працуюць на тое,
мой bmw 530 монта фарсунак 0445110216
на гэтай карце былі закрануты рэчы, якія ім не патрэбныя, і рэчы, якія былі на навобмацак, яны былі пакінутыя крычы...час ўпырску з'яўляюцца самыя жахлівыя mappavgt я statetoccate і мне не дапамагло...абмежавальнікі крутоўнага моманту руху, каб руху былі пакінутыя крычы...то есць, трохі прищуренные, як карту вы дзейнічалі без разумення, так што яно станавілася па мне..
акрамя таго, я кажу, што ты не впрысните 80mg, таму што ў першую чаргу ваш ecu працуе ў мм3, затым 80 мг будзе каля 96mm3, а затым на сваю карту нм на iq і была змененая і ў сапраўднай карце большасць дыягназаў ідзе чытанне...затым latua iq не з'яўляецца праўдзівай, калі вы не маеце кабель inpa...
на гэтай карце былі закрануты рэчы, якія ім не патрэбныя, і рэчы, якія былі на навобмацак, яны былі пакінутыя крычы...час ўпырску з'яўляюцца самыя жахлівыя mappavgt я statetoccate і мне не дапамагло...абмежавальнікі крутоўнага моманту руху, каб руху былі пакінутыя крычы...то есць, трохі прищуренные, як карту вы дзейнічалі без разумення, так што яно станавілася па мне..
акрамя таго, я кажу, што ты не впрысните 80mg, таму што ў першую чаргу ваш ecu працуе ў мм3, затым 80 мг будзе каля 96mm3, а затым на сваю карту нм на iq і была змененая і ў сапраўднай карце большасць дыягназаў ідзе чытанне...затым latua iq не з'яўляецца праўдзівай, калі вы не маеце кабель inpa...
Прывітанне Манро,загадзя дзякуем вас за вашыя дзеянні,на самай справе, я пахла, што c чыніць, нешта ненармальнае,таму што аўтамабіль не так, як павінен быў бы....
жадаючы дзяліць адзін ад арыгінала, ты не мог бы даць мне ўказанні, крок за крокам...
разлічваючы, што ў мяне турбіна плюс,інтэркулер 535, няма кошкі і няма dpf...
пераканаўшыся, што гэта 530 ідзе моцны...
вядома, я магу табе дапамагчы..між іншым, не табе гэта сказаў, але хто цябе выдаліў dpf, вы таксама скінутыя практычна палова кіравання tdc..гэта значыць, калі есць праблема ў аўтамабілі вы difficlmente вы бачыце, што напісана вышэй..
было б карысна, далека, аднак, параўнаць ваш файл з арыгінальнага файла, калі не існуе брэх атрымаць нумару hw і sw chevediamo аднавіць unfile ori ідэнтычныя вакол..
вядома, я магу табе дапамагчы..між іншым, не табе гэта сказаў, але хто цябе выдаліў dpf, вы таксама скінутыя практычна палова кіравання tdc..гэта значыць, калі есць праблема ў аўтамабілі вы difficlmente вы бачыце, што напісана вышэй..
было б карысна, далека, аднак, параўнаць ваш файл з арыгінальнага файла, калі не існуе брэх атрымаць нумару hw і sw chevediamo аднавіць unfile ori ідэнтычныя вакол..
ідэальны,дзе аднаўленне гэтых дадзеных? з дапамогай mpps?
я хачу нагадаць, што ў bmw з такім жа нумарам sw вы можаце знайсці адрозненні ў sw, трэба абапірацца на cks.
Я згодны з Манро, заклікаюць зыходны файл
ідэальны,дзе аднаўленне гэтых дадзеных? з дапамогай mpps?
вы калі робіш дадзеных ecu...
але вы чытайце і пішыце mpps гэтай машыны?
смелы...я ведаю, што mpps блакуе гэтыя ecu...
вы калі робіш дадзеных ecu...
але вы чытайце і пішыце mpps гэтай машыны?
смелы...я ведаю, што mpps блакуе гэтыя ecu...
вы выкарыстання mpps,на самай справе мой сябар, ен мне ўсталявалі карту,я вучуся яшчэ...
аднак, удалося атрымаць дадзеныя, якія служылі
bmw hardware id:07798422
bmw software id: 07793829
bosch абсталяванне : 0281011120
бош праграмнае забеспячэнне : 1037374712
дата 29.05.2004
у той час як праграмнае забеспячэнне будзе найбольш прыдатным для прачытаць і ўсталяваць карты для bmw?
Пеўнік v54 або 1260 (залежыць ад патрэбаў)
Манро, я параўнаў, есць адрозненні да карты і, магчыма, не даступны для запісу прама на машыны.
Не каб спрачацца, але змены incommentabili
на самай справе я не магу загрузіць яго,але я мог бы паказаць, што чапаць, а што няма..
вядома, я ўяўляю, не легка...для мяне вядома...
у любым выпадку вы можаце даведацца толькі прымерка...
Манро, я параўнаў, есць адрозненні да карты і, магчыма, не даступны для запісу прама на машыны.
Не каб спрачацца, але змены incommentabili
на самай справе я не магу загрузіць яго,але я мог бы паказаць, што чапаць, а што няма..
вядома, я ўяўляю, не легка...для мяне вядома...
у любым выпадку вы можаце даведацца толькі прымерка...
то я кажу вам крыху карты, каб ваш эбу, то калі ў вас есць цяжкасці, як
змяніць, скажы мне, што я скажу вам, як дзейнічаць..
ніжэй я ўклаў усе карты, якія не знаходзяцца ў тытана-тыя, што вам кажа
sw, калі вы не ведаеце, што яны робяць і як працуюць, вы можаце папрасіць..
таму для пачатку вы
адрас
0c0320 (7x1) карту, якая зніжае крутоўны момант impostaala усе ў 0
0c0864 (7x7)карту карэкцыі пара f хуткасць рухавіка і транспартнага сродку
так усю 8192(я не ніколі не змяняецца і
паспрабуйце, каб убачыць, як паводзіць сябе аўтамабіль), вы можаце
паспрабаваць усе azzerarla
0c0be2 (14X1) гэта абмежавальнік iq у залежнасці ад всасываемого паветра праз maf
наладзьце усе як хочаце надаць
0c0c74 (4x1) абмежавальнік iq вызначце, колькі вы хочаце надаць цяпер 60mm3
0c0c7a (5x1) абмежавальнік iq, каб на нізкіх абарачэннях ўсталеўвае а як вы хочаце надаць
0c3910 (1x1) адзін біт абмежаванне масы паветра ў 1500mg
0c391e (1x1) абмежавальнік абаротаў на 6000 аб / мін, калі вы хочаце стрэліць abbassalo у 5350-5450
0c3928 (1x1) ложак біці абмежаванне па iq, роўным 100mm3 цяпер не дакрануцца да яго
0c5158 (16x16) карту нм>iq у рэгенерацыі вярніце яго на врі або пакінуць на стале, так
0c5536 (10x1) рэгуляваны абмежавальнік крутоўнага моманту вашай восі кручэння і быў крануты, дрэнна, пакладзіце яе на месца
0c5562 (10x1) рэгуляваны абмежавальнік крутоўнага моманту
0c558c 10x1 абмежавальнік крутоўнага моманту
0c55b6 10x1 абмежавальнік крутоўнага моманту
0c55de 9x1 абмежавальнік крутоўнага моманту
0ccffe 1x1 адзін біт абмежаванне абаротаў для поп-корн-гэта таксама ідзі апусціў
0cd454 20х1 абмежавальнік крутоўнага моманту
0cd4a8 20х1 абмежавальнік крутоўнага моманту
0cd7b0 8x8 абмежавальнік iq, пры ўстанаўленні ў прамой лініі ў 100mm3
0cdfbc 4x1 абмежавальнік iq падатку 100mm3
цяпер довольствуйся гэтай, то, як толькі я скажу вам астатняе..
таму для пачатку вы
адрас
0c0be2 (14X1) гэта абмежавальнік iq у залежнасці ад всасываемого паветра праз maf
0c0c7a (5x1) абмежавальнік iq, каб на нізкіх абарачэннях ўсталеўвае а як вы хочаце надаць
0c391e (1x1) абмежавальнік абаротаў на 6000 аб / мін, калі вы хочаце стрэліць abbassalo у 5350-5450
0c3928 (1x1) ложак біці абмежаванне па iq, роўным 100mm3 цяпер не дакрануцца да яго
0c5158 (16x16) карту нм>iq у рэгенерацыі вярніце яго на врі або пакінуць на стале, так
0c5536 (10x1) рэгуляваны абмежавальнік крутоўнага моманту вашай восі кручэння і быў крануты, дрэнна, пакладзіце яе на месца
0ccffe 1x1 адзін біт абмежаванне абаротаў для поп-корн-гэта таксама ідзі апусціў
у 2d-рэжыме карта адлюстроўваецца ў motorola 16bit..
у 2d-рэжыме карта адлюстроўваецца ў motorola 16bit..
Ок... я спрабую такім чынам
таму для пачатку вы
адрас
добры вечар,я пачаў пробования сябе з праграмай ecm...што-то мне не ўсе яшчэ ясна:
напрыклад, дзе я ў вас)))
"0c0c74 (4x1) абмежавальнік iq вызначце, колькі вы хочаце надаць цяпер 60mm3"
як ты можаш бачыць, што гэта ў 60mm3?пасля ўстаноўкі адрасы, што нас цікавіць, і выдзелена крывая, як гэта магчыма, каб перайсці ад графіка да значэнняў?
што вы маеце на ўвазе, каб з графіка значэння? пераход ад 2d да таблічнай?калі карту і з драйвераў вы не можаце адкрыць яго ў таблічным, але і ў 2d можна змяніць спакойна, як вам больш падабаецца...
што вы маеце на ўвазе, каб з графіка значэння? пераход ад 2d да таблічнай?калі карту і з драйвераў вы не можаце адкрыць яго ў таблічным, але і ў 2d можна змяніць спакойна, як вам больш падабаецца...
добра, я зразумеў,таму, калі вы кажаце мне, што, напрыклад, ін'екцыі ў 60mm3, калі я хачу давесці да 80, напрыклад, з 2d, дастаткова таго, што я разлік адсотка надбаўкі, а затым рост крывой...ці не так?
калі вы глядзіце ў 2d, што карта 4x1 ўстаноўлена ў 6000 у дзесятковы (г. зн. 60mm3, каб насіць яго ў 80mm3 вы павінны давесці яго да 8000 знакаў пасля коскі
калі вы глядзіце ў 2d, што карта 4x1 ўстаноўлена ў 6000 у дзесятковы (г. зн. 60mm3, каб насіць яго ў 80mm3 вы павінны давесці яго да 8000 знакаў пасля коскі
выдатна..план пачатку зразумець...
выдатна..план пачатку зразумець...
вы выбралі вучыцца на ecu дастаткова складаным...
вочы...