Прагляд Поўнай Версіі : defap-egroff і картаграфіі па ypsilon 1.3 mjt 6f3
прывітанне, хлопцы, я рабіў гэтую працу, я прашу вас, калі я, рухаючыся прама прыкладаю файл крычы ўжо выразаць і мод файл з egr off, dpf off для момант, калі ок, паеду з адлюстраваннем!!!!
Здаецца нармальна.. Зрабіце абнуленне з дыягностыкі, а затым перайсці з пісання..
прывітанне cinqueturbo, што я павінен скінуць, перш чым пісаць?
у любым выпадку перад запісам я яго супастаўленне і я хацеў бы быць імгненне, потым, калі я раблю правільна, калі гэты мод ок, паеду з супастаўленняў і месца, каб праверыць, дзякуй
прывітанне cinqueturbo, што я павінен скінуць, перш чым пісаць?
Я думаю, хоча сказаць, сцерці памылкі ў дыягназе і зрабіць l) працэдуры абнулення параметраў, якія тычацца dpf. (Замена засмечвання і інш )
Менавіта тое, што я меў на ўвазе..
ок, ідэальна, дзякуй!
я даў яму зірнуць на карту з тытана не маглі б вы пацвердзіць, калі гэтыя адрасы правільныя?
08DE86 прэс-turbo
08DBE6 карту не indentificata
081714 лім. IQ
0817EC maf
0819C0-081D60-0833DE мне здаецца, абмежавальнікі, але не вельмі добра разумею, што
затым драйвер ecm l ўпырску parzializzato мне здаецца, час ўпырску
l ўпырску parzializzato(map1) мне здаецца limitatorre дыму
затым абмежавальнік крутоўнага моманту#3-класічны абмежавальнік крутоўнага моманту, у той час як іншыя два я не зразумеў
што я раблю няправільна?
хто-то можа дапамагчы мне з гэтых адрасоў?
я не damos гэтую карту і winols, не дае мне нават магчымыя карты мне патрэбна дапамога!
хто-то можа дапамагчы мне з гэтых адрасоў?
я не damos гэтую карту і winols, не дае мне нават магчымыя карты мне патрэбна дапамога!
Прыгатуйце гэтыя Файлы, каб пачаць разумець што-то больш..
MJD6F3HW04P
Num SW: 3548B596
Dis FIAT: 51862580
MJD6F3HW03P
Num SW: 3144P754
Dis FIAT: 51796241
Ваш файл карты істотнымі з'яўляюцца гэтыя...
0805EA
084B46
085F2C
089744
08AC68
08E662
08E682
08F217
08F480
08F4D7
09040C
09053C
090672
090C36
090D76
091066
09109C
0910DE
091130
0912B6
0912E6
091B3A
091CB6
091CFE
0920D1
092212
092975
092B08
092C23
092D63
сабе хто-то час ад вачэй і ад слова..
ок, файлы я знайсці Кропку G, і 500, і абодва 75cv giuto?
таму што вы кажаце мне, гледзячы на гэтыя два файла? я не damos, таму я ў любым выпадку ў нуль ці я памыляюся?
аднак, як толькі я магу іх visiono два.
Але damos для гэтага ecu існуе?
у любым выпадку, вялікае дзякуй за дапамогу!
калі хто-то тым часам мне ўдаецца даваць імены карта буду вельмі ўдзячны!
Добры вечар, хлопцы, тады я вывучаў карту, і карт, указаных у cinqueturbo, тыя, карту я не вельмі дапаможа, таму што я не маю damos, а затым я павінен spulciarle як карту Y, затым я перайшоў непасрэдна да гэтай.
я знайшоў якой-то адрас, калі хто-то можа даць мне руку, ласкава і паглядзім дзякуй.
-0805FC карту невядома
-085F3C невядома
-085FCC мне здаецца, карту lim rail
-08608C карту rail
-089766 невядома
-08ABFC Абмежавальнік дыму
-08E664 Лім. пара #3 (наменклатура ECM), я не разумею, што гэта карта
-08E684 Лім. пара #3 (наменклатура ECM), я не разумею, што гэта карта
-08F218 невядома
-08F4D8 невядома
-09040E лім. пара (наменклатура ECM), я не разумею, што гэта карта
-09053E лім. пара (наменклатура ECM), я не разумею, што гэта карта
-090672 лім. пара 2# (наменклатура ECM) не я, здараецца, нават гэтая
-090c36 невядома
-090d76 невядома
-091130 мне здаецца, яшчэ адзін абмежавальнік rail
-091b3a невядома
-092976 невядома
-092c24 невядома
-092d64 невядома
вялікі дзякуй!!!
таму што вы кажаце мне, гледзячы на гэтыя два файла? я не damos, таму я ў любым выпадку ў нуль ці я памыляюся?
Калі я ведаю, cinqueturbo....калі вы загружаеце гэтыя файлы з ecm павінны uscirti драйвераў значна больш поўнымі. Знаходзіцеся тыя ж карты на ваш файл і ў вас засталося
Вы errecinque l, я толькі што зрабіў, і я хацеў пісаць!
я знайшоў крывыя, падобныя на так што я магу даць мне ідэю таго, што рысы, адрасы, але не аднолькавыя, дакладна?
Вы errecinque l, я толькі што зрабіў, і я хацеў пісаць!
я знайшоў крывыя, падобныя на так што я магу даць мне ідэю таго, што рысы, адрасы, але не аднолькавыя, дакладна?
Адрасы пачатку і канца карту будуць рознымі, але вы павінны глядзець на карты, якія вас цікавяць у 2d і шукаць усе ж у файле.
дзякуй errecinque, слухай, я павінен прачытаць некалькі саветаў, каб супаставіць гэты аўтамабіль не маючы damos сівы marelli есць крыж! я ў плане, чытаючы кіраўніцтва marelli, што мы тут, на форуме, але да гэтага часу мы гаварылі толькі 70, на winols, каб працаваць, я павінен ведаць, па меншай меры, фактараў і зрушэння на ecm выхады карты, як яны? пасля некаторай прамой, месца файл таму, калі вы хочаце, каб я паглядзіце дзякуй!
я шкадую, што не магу загрузіць....але калі вам трэба што-то пытацца, я бачу, з табой дапамагчы, асабліва для фактараў пераўтварэння...
дзякуй errecinque, слухай, я павінен прачытаць некалькі саветаў, каб супаставіць гэты аўтамабіль не маючы damos сівы marelli есць крыж! я ў плане, чытаючы кіраўніцтва marelli, што мы тут, на форуме, але да гэтага часу мы гаварылі толькі 70, на winols, каб працаваць, я павінен ведаць, па меншай меры, фактараў і зрушэння на ecm выхады карты, як яны? пасля некаторай прамой, месца файл таму, калі вы хочаце, каб я паглядзіце дзякуй!
Калі вы вучыцеся на абмеркаванне marelli multijet, якія есць на форуме, там знойдзеце практычна ўсе. Каэфіцыенты пераўтварэння, безумоўна, есць, і яны такія ж, як у вашай.
Azzz, вы не былі вялікім падмогай?
карту Ціску ў рампы то ведаў? амаль усе фільтры,ціск турбо,узбагачэнне пры паскарэнні,etc etc
можа быць, калі я пачаў, я б выяўленыя на лета так..
Ducati83 дзякую цябе, я б вялікую дапамогу.
Errecinque вы ў абмеркаванне, аднак, ен шмат кажа пра 70cv і я не ведаю, калі фактары супадаюць
Cinqueturbo вы маеце рацыю, прабачце мяне, гэта была мая памылка, я не адразу зразумеў, убачыўшы іх з ECM мы прыбылі пасля pardon :P
на самай справе я знайшоў хвалю карты зараз паспрабую зразумець, што ставіцеся да іх і іх scrivero тут, так давайце паглядзім, калі я магу патрапіць на яго.
аднак я па параўнанні нават з карты 90cv, што практычна такая ж, як і ў адрасы, адзіныя адрозненні, якія я знайшоў, яны, разам з гульней у карты з некаторым крокам, і нават не ўсе, але я заўважыў, што змена апошняга біта які-небудзь восі, што ў 75 будзе закранутае ў высокіх значэннях, а не ў 90 значэнне працягвае шкале я даў ўражанне, што ў 70cv пакласці, а камутатар у ВР менш на гэтай карце, то ставіцца так, каб ecu не бярыце cosider ці правільна гэта?
аднак я па параўнанні нават з карты 90cv, што практычна такая ж, як і ў адрасы, адзіныя адрозненні, якія я знайшоў, яны, разам з гульней у карты з некаторым крокам, і нават не ўсе, але я заўважыў, што змена апошняга біта які-небудзь восі, што ў 75 будзе закранутае ў высокіх значэннях, а не ў 90 значэнне працягвае шкале я даў ўражанне, што ў 70cv пакласці, а камутатар у ВР менш на гэтай карце, то ставіцца так, каб ecu не бярыце cosider ці правільна гэта?
Зрабіце перапынак.....я ведаю, што вы "злегку" бянтэжыць. калі перачытайце, што вы напісалі, вы не разумееце, нават ты !!!!
ну, гэта на самай справе я не разумею нават я!
аднак я хацеў сказаць, што я параўнаў мой файл, які 75cv з файл 90cv, і я заўважыў, што адлюстраванне не змяняецца вельмі, і, шчыра кажучы, я думаў, што паспрабаваць скапіяваць з крокам 90cv.
і я бачыў таксама, што крывыя восяў некаторых карт, змена апошняга значэння, і я думаў, што гэта было не з тым, каб чытаць у экю 75, што апошняе значэнне!
прыклад: l вось кручэння карты ў 90 даходзіць да 5200, а на 75 той жа восі, што і саму карту атрымаеце да 4800 і тое, дзе на 90 ce 5200 тут ce піка тыпу 12000( лічбы наўздагад)
толькі я магу ў ліміт я стаўлю экран, калі ты не зразумеў
Тады гэтыя карты з дапамогай адпаведных восяў і каэфіцыенты пераліку, якія я знайшоў у некаторых не ўдалося ідэнтыфікаваць іх і на карце дыму я не ўпэўнены, ці будзе гэтая:
08ABFA час ўпырску 24x16 Восі X:Бар Y, IQ Z:us
09040E карту педаль 8x16 Восі X:аб / мін: Y:%педалі Z:крутоўны Момант, Нм
09053E карту педаль 8x16 Восі X:аб / мін: Y:%педалі Z:крутоўны Момант, Нм
090672 Абмежавальнік крутоўнага моманту ў эксп тэмп вады 10x16 Восі X:аб / мін Y:Тэмпература°C Z:Nm
084B48 Лім. пара 8x1 Восі X:RPM Z:Nm 16bit
08e684 Лім. пара 8x1 Восі X:RPM Z:Nm 16bit
08E664 Лім. пара 8x1 Восі X:RPM Z:Nm 16bit
0910E0 Лім. Пара 12X1 Восі XRPM Z:Nm 16bit
0912B8 Лім. Пара 12X1 Восі XRPM Z:Nm 16bit
091CC2 Лім. пара ??????
08F218 Лім. прэс???? 16x16 Восі X:аб / мін: Y:IQ Z:??? 8bit
08F4D8 ??????? 16x16 8bit
08999E lim press map 16х16, 16 біт ?????
091B3A ???? 16x16 Восі X:аб / мін: Y:IQ Z:??? 8bit
092976 ????? 16x16 Восі X:аб / мін: Y:IQ Z:??? 8bit
092C24 ???? 16x16 Восі X:аб / мін: Y:IQ Z:??? 8bit
092D64 ??? 16x16 Восі X:аб / мін: Y:IQ Z:??? 8bit
091CFE ??? 10х10 8bit
0920D2 lim press turbo 16x16 Восі X:аб / мін: Y:IQ Z:??? 8bit
092212 lim press turbo 16x16 Восі X:аб / мін: Y:IQ Z:??? 8bit
0805FC павінен быць абмежавальнік дыму 8x16
0806FC падлучаны да сеткавага дыму я думаю, 8x16
090c36____________T. Over Boost__________16x16
090D76____________T. Over Boost__________16x16
ФАКТАРЫ ПЕРАЎТВАРЭННЯ
БАР: 2,000 Offsett на карту -100
ЦІ: 0,002930 АБО 0,002941
ЗША: Без перакладу
RPM: Без перакладу
%ПЕДАЛЬ ACC: 0,004
Нм: 0.023438
TEMP. ВАДА: 0,5
Проста ў мяне есць трохі часу, мы абдумаем ўверх разам (я вучыцца таксама). Я цаню ваша імкненне знайсці сябе ў інфа. Брава.
ну, гэта на самай справе я не разумею нават я!
аднак я хацеў сказаць, што я параўнаў мой файл, які 75cv з файл 90cv, і я заўважыў, што адлюстраванне не змяняецца вельмі, і, шчыра кажучы, я думаў, што паспрабаваць скапіяваць з крокам 90cv.
і я бачыў таксама, што крывыя восяў некаторых карт, змена апошняга значэння, і я думаў, што гэта было не з тым, каб чытаць у экю 75, што апошняе значэнне!
прыклад: l вось кручэння карты ў 90 даходзіць да 5200, а на 75 той жа восі, што і саму карту атрымаеце да 4800 і тое, дзе на 90 ce 5200 тут ce піка тыпу 12000( лічбы наўздагад)
толькі я магу ў ліміт я стаўлю экран, калі ты не зразумеў
Я copierei толькі карту ўчастка ін'екцый.. аднак, не 105л.з..
дзякуй errrcinque я люблю гэты свет і я раблю гэта сапраўды з любоўю!
хоць асабіста ў мяне шмат недахопаў яшчэ, напрыклад, высветліць, што злучок карты мне ўсе ж удаецца трохі цяжка мне зразумець механізм і фактары, калі не было тое, што мне ўдалося знайсці, вакол было б сур'езна, у адкрытым моры, так як я не ведаю дакладна, як іх знайсці! у любым выпадку, я рады, цікавіцца ею з вамі!
cinqueturbo, таму што не па ўсей карце тады? калі мы самі фарсункі,помпа і турбіну, можна нават зрабіць усю карту спакойна і, магчыма, будзе нават студыя для рамонту
у любым выпадку глядзіце файл 105, я пайшоў, усе вочы можна карту менавіта ў 8E6D4 можа быць lim press rail дайце нам паглядзець
я зрабіў некаторыя даследаванні, я ўбачыў, што паміж 75 і 90 змяняецца помпы і турбіны, а не паміж 75 і 105 змяняецца помпа-фарсункі і турба! затым ovviamentr фарсункі ад 105 маюць вялікую далекасць, час ўпырску не магу быць прыняты ў якасці спасылкі, у той час як тыя ў 90, трэба толькі ўбачыць, калі яны incremetati па параўнанні з 75 сення я зраблю якой-то адбываецца!
хто-небудзь з вас даў адзін погляд на гэтыя адрасы выпадкова?
ducati ледзь вышэй я напісаў карты з восях і фактараў, якія мне ўдалося знайсці, зараз я стаўлю, спрабуючы зразумець па карце, што я яшчэ не вызначыў, і чакаю, што хто-небудзь, дайце мне пацверджанне, калі я іду на правільным шляху!
навінка
08f218 карту press rail ў 8бит фактуры 7,51 і offsett -100
08d493 здавалася б, абмежавальнік, магчыма, rail, але я не разумею, і гэта ў 8бит
затым 09106e можа быць 4 limitatiori адзін упэўнены, іншых не ведаю
я сумую карту soi я не магу знайсці
Карту перадаплаты знойдзена і павінна быць, што ўсе адрас 08999E.
Адзінае, што мне здаецца дзіўным, што, кантралюючы час і загадзя з разлікаў я зразумеў, што inizione заканчваецца на 30 градусаў перад ВМТ.
цяпер ці я памыляюся, што-то я ці гэтыя машыны працуюць даволі ранняе.
Карту перадаплаты знойдзена і павінна быць, што ўсе адрас 08999E.
Адзінае, што мне здаецца дзіўным, што, кантралюючы час і загадзя з разлікаў я зразумеў, што inizione заканчваецца на 30 градусаў перад ВМТ.
цяпер ці я памыляюся, што-то я ці гэтыя машыны працуюць даволі ранняе.
ну мы damos дзякуючы backgroop
цяпер трэба толькі праверыць, калі тое, што я зрабіў, так як цяпер гэта правільна!
errecinque мяне там хоча некаторы час, перш чым зразумець усе, калі ў вас есць час, не маглі б вы даць паглядзець, ці справядліва тое, што я сказаў, і нават той ступені inizione!
цяпер трэба толькі праверыць, калі тое, што я зрабіў, так як цяпер гэта правільна!
errecinque мяне там хоча некаторы час, перш чым зразумець усе, калі ў вас есць час, не маглі б вы даць паглядзець, ці справядліва тое, што я сказаў, і нават той ступені inizione!
Я б пабіць мяне з espace і range rover, і я префлоп фтп-натс на марелли ....порт хвілінку цярпення
вы спакойна! тым часам я спрабую знайсці табліцу расходу фарсунак, так што, магчыма, там страляніна, што-то больш!
Добры дзень, Project, акрамя таго, я вывучаў трохі гэтую ecu хоць у апошні час у мяне зусім не было часу... я даў яму хуткі погляд у крычы гэта Y, і я хацеў бы паказаць, якія карты, што добра ці дрэнна я вызначаю...
0805FC - limit, IQ
0806FC - limit, IQ
083228 - limit, IQ
084B48 - крутоўны момант limit
084B98 - limit, IQ
08999E - Prex Rail
08ABFA - Duration
08D850 - Lambda
08E664 - крутоўны момант limit
08E684 - крутоўны момант limit
08E6D4 - Lambda
08E914 - Lambda
08EB12 - Лямбда?
08F218 - Prex Rail
08F4D8 - Prex Rail
09040E - Driver Wish
09053E - Driver Wish
090672 - крутоўны момант limit
091068 - крутоўны момант limit
09109A - крутоўны момант limit
0910E0 - крутоўны момант limit
091130 - крутоўны момант limit
0912B8 - крутоўны момант limit
091B3A - Turbo limit
091CFE - Turbo limit
0920D3 - Overboost
092213 - Overboost
092976 - Turbo limit
092C24 - Overboost
092D64 - Overboost
Можа быць, што ў спешцы, у каго прапусціць або зблытаць якія-небудзь, а затым riguardatele з асцярожнасцю...
Ужо, па меншай меры, што вы не твар змены "інвазівных", вам не трэба пайсці і змяніць... маторы надзейныя, але і аксэсуары, прызначаныя дрэнна... думаюць, што адчуваюць сябе значна ўжо толькі закрыцце EGR...
Прывітанне alxcrs, дзякуй вялікі, як толькі я магу do зірнуць таксама з damos проста не магу studiarmelo трохі, па-ранейшаму гледзячы на так я бачыў, што вы кажаце, што карту ў 8999E карта prex rail, мне здалося карце SOI, вы можаце праверыць, ласкава?
Добры дзень, project, прабач, але ў апошні час я не вельмі шмат часу... (зараз я ў абедзенны перапынак)...
А, на самай справе "" быць SOI (і не прэс. rail), але тое, што не пераконвае мяне ў тым, што ў восі чытаю 20478, якія могуць быць 60mm3, у іншым чытаю: 3333, якія могуць быць RPM, але па восі Z (у карту) я чытаю значэння ў дыяпазоне ад 2688 да 640... то есць гэты рухавік працаваў бы з авансаў 42-10 градусаў... мне здаецца шмат...
Мы спадзяемся, што на думку некаторых гуру, гэтыя ecu!!!
Не хвалюйся, разумею цябе, на самай справе гэта тое, што я пісаў некалькі пастоў таму, зрабіўшы дзве вылічэнняў(тыя, што я ведаю, і я нават не ўпэўнены, што яны правільныя), мне не вельмі ранняе, цяпер у мяне есць damos гэтыя блокі кіравання, як толькі ў мяне будзе час, я паспрабую, каб вывучыць яго і паглядзець, што яны па-за стрэлу!
тады, хлопцы, я знайшоў што-то, я прыкладаю малюнак карты, адкрытыя карты, лямбда-выразы, якія павінны быць дапусцім, абмежавальнік дыму, ce біт канвертаваць гэтыя карты ў іншы акенца маленькі, дзе ce-каэфіцыент стехиометрической, цяпер, улічваючы, што гэтыя карты працуюць на лямбда-фактар множання яго на каэфіцыент стехиометрической ад устаноўленых біт вы afr, есць базавая карта і абмежавальнік верхні і адзін ніжні.
можа быць, можна, як і што?
у калькулятар ce, доказ таго, што я зрабіў на карце абмежавальнік і сыходзіць у 18, як тое, што мне здаецца праўдападобным.
цяпер я хацеў бы зразумець, і толькі я магу фару паспрабаваць, калі не зорка, маштаб карты з дапамогай каэфіцыента лямбда, калі проста выправіць біт задыяку стехиометрической, каб мець крокам IQ, а затым, адпаведна, будуць павялічаныя яго разраднік!