Прагляд Поўнай Версіі : Першая карта
Прывітанне ўсім, хлопцы, я хацеў бы паспрабаваць рэалізаваць маю першую карту, я знайшоў у інтэрнэце арыгінальны файл маей машыны, Fiat Bravo 1.9 Jtdm 120cv. Якія параметры я павінен змяніць, каб атрымаць павелічэнне магутнасці? І, перш за ўсе, як мне зразумець ці магу я сябе?
Я з дапамогай ECM Titanium, я прыкладаю файл крычы. Любы савет будзе для мяне каштоўным, дзякуй усім.
p.s. я заяўляю, што для мяне гэта першы раз, калі я спрабую зрабіць адлюстраванне, я пачынаю разумець, як працуе праграма, але я не ведаю, што змяніць, як і колькі.
сярод некаторага пачатку, я таксама пакласці рукі...
не загрузілі карту!
аднак, вы можаце пачаць з ціску ў рампы і IQ, калі законаў трохі, вакол есць розныя сродкі, якія дапамогуць зразумець, як рухацца!
Прывітанне,
будучы нават я, пачатковец, можна спытаць, першыя крокі выканаць, каб мець уяўленне, як і што пачаць, каб выканаць правільнае пачатак адлюстравання?
Відавочна, гаворка то звяртаюся тым, хто ведае і не ў непатрэбных каментарыяў і, перш за ўсе, таксама, як выканаць разлікі для dtc і evenuali выключэння, незалежна ад пастаўшчыкоў у ecu.
Дзякуй, і я спадзяюся, што гэта accettala запыт выглядам добрых намераў набыць патрэбную інфармацыю, каб даведацца рэжым працы.
Пачніце без complicarvi жыцце занадта шмат mod карты педаль, звязаных абмежавальнікі крутоўнага моманту, ціску турба (паступова) да max 150 балаў ) з адпаведных абмежавальнікаў. Такім чынам, тым часам вы навучыцеся разумець, спрабуе машыны, як змяніць рэакцыю на націск педалі акселератара і адэкватных, як вам падабаецца. Для астатніх, пачытайце шматлікія абмеркавання, якія есць на гэтых рухавіках, і план, каб дадаць розныя mod разумеючы, чаго вы дакранаецеся. Драйверы ecm на гэтыя ecu, як правіла, з'яўляюцца досыць поўнымі, легка зразумець.
паспрабуем...і мы будзем інфармаваць вас...