КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Ecu Iaw 59f scodifica і запісы

эфір
Прывітанне хлопцы, я пачатковец, і я пачала зусім нядаўна гаварыў на блокі кіравання.
Я купіў дэкодэр і я dilettando у riverginare і зняць иммобилайзер на iaw 59f. Я выкарыстоўваю праграмнае забеспячэнне mtuning 59f.
Пачытаць трохі ў сеткі, я чытала, што на самой справе не ўсе блокі кіравання аднолькавыя, на самай справе існуюць hw010, hw610 etc etc. Гэтыя info, добра ці дрэнна вы чыталі самога праграмнага забеспячэння. Мяне турбуе нараджаецца на sw ... я чытала, што на практыцы вы можаце загрузіць файл *.на врі толькі з ідэнтычным sw, інакш блакуюць. Але я, дзе я знаходжу інфармацыю sw на картах? Што праграмнае забеспячэнне або апаратнае забеспячэнне, я павінен выкарыстоўваць, каб быць упэўнены, што на карце, што я збіраюся загрузіць на эбу не пасылаеш у блок ж эбу?

egs
Усе 59F дзеляцца на два сямейства: HW<100, Motorola; HW>100 Сіменс. Вы можаце ператварыць экю толькі ў выпадку, калі яны з адной сям'і (motorola або siemens), што hw роўная (59F з 59F, 5AF з 5AF). Праграмнага забеспячэння з'яўляецца актуальнай і так, і няма. Або лепш, калі вы возьмеце блок кіравання 59F.M5, вы можаце змяніць з іншага М5 без змены sw. 99% ідуць добра, тое ж самае, нават калі змены ў sw.

эфір
Ок. Ужо пачала ацаніць сітуацыю. Але калі ў мяне есць некалькі файлаў *.оры (пераўтварэння руху ў гэтым выпадку) усе, вядома, для адзінак 59 F, як я магу ведаць, калі адлюстраванне, што я хачу, каб загрузіць на блок кіравання сумяшчальны з адным з двух "сям'і"? Як я магу экстрапаляваць гэтую інфармацыю?
Тады ў гэты момант я riallacciò тое, што прапанаваў мне ты, калі я знаходжу двух блокаў кіравання , напрыклад, hw > 100 і siemens, на гэтых я магу загрузіць, каму не лянота раскладку, якая была напісана для siemens (і, такім чынам, з hw > 100)?