Прагляд Поўнай Версіі : Карту 147 1.9 jtd
Прывітанне ўсім, хацеў бы спытаць вашага савета адносна таго, гэтую карту 147.
Машына ідзе добра, але калі, напрыклад, есць які-то пад'ем, і я іду, каб паскорыць, мне загараецца чырвоны рухавік, і аўтамабіль пераходзіць у recovery за некалькі секунд. Гэта адбываецца толькі тады, калі прыходзіць да 3000giri. Як памылка ад ціску sovralimtazione. Механічна усе ў парадку. Я спрабаваў пісаць карту арыгінал і праблема знікае. Вы мне ласкава растлумачыць, што там не так з картай? ці, можа быць, мне ператварыць яго ў completamenta новай і больш прадукцыйнай?
Я просты пачатковец-гэта я хацеў бы даведацца крыху больш пра карта майго аўто.
Дзякуй усім
Прабач, але карта не вялікая. Вы ўпэўненыя, што праблема не будзе ціску ў магістралі высокага ціску?
Вы павысілі карту Rail, але не яго абмежавальнік
якія памылкі дае? чырвоны індыкатар, гэта трохі цяжка зразумець, dtc
якія памылкі дае? чырвоны індыкатар, гэта трохі цяжка зразумець, dtc
ціск sovralimtazione.. код не памятаю..заўтра мне дыягназ, і я скажу вам дакладны код
Прабач, але карта не вялікая. Вы ўпэўненыя, што праблема не будзе ціску ў магістралі высокага ціску?
Вы павысілі карту Rail, але не яго абмежавальнік
але самае дзіўнае, што памылка sovralimtazione
Памылка inerenete ціску turbo калі ласка, праверце карту ціску турба і яго абмежавальнікі
гэтая карта з'яўляецца класічным прыкладам таго, як не ведаючы, зняць розныя абмежавальнікі эбу edc15 ўмешваецца толькі на час і на ціск ў магістралі высокага ціску і турбіна, каб даць крыху "паветра" больш....
свае часы менавіта вельмі нагрузак, гэта выклікае рост ціску, некантралюемым turbo, таму што ecu лічыць, што стаяць ін'екцыйных 60mm3 напрыклад, апрацоўвае лапаткі vgt, каб даць вам некаторы press з iq, але на самай справе прыходзіць у турбіны хваля газу неспадзяванае і тут piccata, і памылка....
аднак вы таксама добры нагрузкі press rail, а яе абмежавальнікі засталіся ori...
дарэчы карты turbo, а таксама іх прыгожыя зарадаў 190 фіксаваных кропак, на галоўнай карце, а больш за 240-карэкцыі press turbo ў залежнасці ад тэмпературы...нават тут, абмежавальнікі засталіся ori...так як lim пара і не казаць, абмежавальнік дыму, што смокча...
калі хочаце савет rifalla..
толькі адказ, што я шукаў.. дзякуй мунро. нават пры жаданні паўтарыць карту я ведаю толькі як змяніць параметры ў таблічнай, зрабіўшы курс для пачаткоўцаў некаторы час таму. але яны не ў стане зразумець на 100% як змены, унесеныя вада паводзіць сябе на машыне. гэтая карта, што вы бачылі, было зроблена ў абмен выступае вядомы фітнес-трэнер з маіх частак. Карту я ў любым выпадку я адмеў. як толькі я знаходжу нагрузкі, і я спадзяюся, вы маглі глядзець на яе, і дайце мне ваша меркаванне
тады, хлопцы, я прыкладаю карту, што я, перш чым загрузіць гэтую карту, што ў вас ужо бачыў.. спадзяюся на вашыя парады і, магчыма, дапамога для таго каб палепшыць карту маей 147. яшчэ раз дзякуй
я не люблю наогул, нават не гэта...
час ўпырску таксама тут прыгожых нагрузкі і абмежавальнікі press rail, калі глядзіш у 2d робяць вас ванітаваць не кажучы ўжо аб карце fumi...su гэтыя машыны, не дакранаючыся часоў, але толькі разблакаваць розныя абмежавальнікі, як разлічваецца ў карту час ужо ад вытворцы вы можаце прымусіць іх ісці моцны..
мне падабаецца твая шчырасць у рэчы, і казаць дзякуй.. вяртаючыся да карце, я хацеў толькі сказаць, што гэтая карта робіцца адразу пасля курсу.. на жаль, не ў стане зразумець, як зрабіць поўную карту.. я проста ведаю, як змяніць параметры ў таблічным
вы забыліся на іншую карту педаль па адрасе 078332,то вы не кранулі, нават не абмежавальнік.
вы забыліся на іншую карту педаль па адрасе 078332,то вы не кранулі, нават не абмежавальнік.
прывітанне frenk.. як ужо сказаў, я пачатковец, а другі-карту педаль нават не ведаю, што існуе
frenk, па мне, праблема больш для нас, пачаткоўцаў, гэта проста, як рэдагаваць карты...
у тым сэнсе, што мне проста цяжка зразумець, як змяніць deeterminate карты
трэба пачынаць заўседы з карты педаль бін маючы на ўвазе ў першую чаргу, што вы хочаце надаць, напрыклад, калі вы хочаце надаць 70mm3 ў педаль трэба запытаць трохі больш, скажам, 80-85mm3 пачынаючы gradualmete ад 1250-1500 аб / мін і з 50% педалі..зрабілі гэта, а затым перайсці да розных абмежавальнікі і ў вас есць час, то трохі ціску турба і гульня зробленая..
трэба пачынаць заўседы з карты педаль бін маючы на ўвазе ў першую чаргу, што вы хочаце надаць, напрыклад, калі вы хочаце надаць 70mm3 ў педаль трэба запытаць трохі больш, скажам, 80-85mm3 пачынаючы gradualmete ад 1250-1500 аб / мін і з 50% педалі..зрабілі гэта, а затым перайсці да розных абмежавальнікі і ў вас есць час, то трохі ціску турба і гульня зробленая..
Мне падлучэнне за гэты адказ, каб спытаць, калі мае разважанне дакладна, бачыў, што ты кажаш, па-мойму справядліва паставіў сабе мэту на колькасць дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць, перш чым рабіць любыя змены, гэта значыць, кажучы эбу EDC16c8 ў 147 відаць, што час ўпырску ў карту, разлічаны да 80mm3 для пачаткоўцаў, як і я, каб не пакласці руку на карту часоў (бо не ведае нават, з чаго пачаць) гэта зручна, па меншай меры, першапачаткова fermersi да 80mm3 дызельнага паліва ў якасці мэты?
Мне падлучэнне за гэты адказ, каб спытаць, калі мае разважанне дакладна, бачыў, што ты кажаш, па-мойму справядліва паставіў сабе мэту на колькасць дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць, перш чым рабіць любыя змены, гэта значыць, кажучы эбу EDC16c8 ў 147 відаць, што час ўпырску ў карту, разлічаны да 80mm3 для пачаткоўцаў, як і я, каб не пакласці руку на карту часоў (бо не ведае нават, з чаго пачаць) гэта зручна, па меншай меры, першапачаткова fermersi да 80mm3 дызельнага паліва ў якасці мэты?
упэўнены, што...з 80mm3 вы атрымліваеце ўжо даволі mostricciatolo...
не "пэцкаць" гэта tread адкрыць адзін ваш вы ўбачыце, што дапамогу вы атрымаеце..
манро, я мог бы растлумачыць, як убачыць карту педаль колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца?
манро, я мог бы растлумачыць, як убачыць карту педаль колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца?
вашы карты педаль ўжо выхад на запыт у мм3...
Прывітанне, хлопцы. прабачце за неактыўнасць, але я быў хворы. аднак, вяртаючыся да карце педалі, я зменены так, то ў 100% нагрузцы ўпырсквае ад 63 мм3 да 80mm3.. не ведаю, калі я зменены ў парадку, але я даў 15% і фіксаваны крок. я пацверджана, што гэта менавіта так, як змяніць?