Перегляд Повної Версії : Проблема альфа 159 1,9 150cv
Всім привіт, хлопці, я прибув alfa 159 150cv з дивною проблемою....автомобіль має тільки відключення egr dpf зробив, як уже років тому і з обмежувачем rail турбо і крутний момент, переміщуються і подивіться трохи, що помилки мені? як ви ніколи не зможете?
який з двох помилок, вам це здається дивним?
Проблема в тому, тиску в магістралі високого тиску, поштою карту, так давайте подивимося, якщо було зроблено щось ненормальне.
be,але це не дивно...
напевно, якщо підняли обмежувачі, тому що після помилки " боялися, що тиск піднявся занадто
замість цієї помилки може бути пов'язано з датчиком,фільтр дизельного палива від бруду,на двох насосів або якого-небудь форсунки, що сеча і тому спустити тиск...
Вибачте, але це не дивно, що тиск йде в 1770 році, коли по карті їх повинно бути 1600?
перша помилка-це, звичайно, датчик зламався вже у мене були інші випадки...так що я не хвилююся, я видаляю dtc і на місці....
є й інші карти, які можуть дати ці помилки, якщо немає місця, орієнтації і мод вам не може допомогти.
Вибачте, я не розумію, але він тільки обмежувачі вставай або навіть всю карту?
як я вже писав, тільки обмежувачі...цього я не розумію....
тому я розумію,вони хотіли вирішити цю проблему, піднявши обмежувачі
оновлення з приводу цього авто.....проблеми були форсунки.... перероблені і проблема високого тиску з відносної помилки виключені...тепер залишається тільки перевірити, також геометрії для високого тиску турбіни, але у мене є питання для вас: якщо на ходу в мене стрілка турбіни, яка трохи вище нуля....ви думаєте це датчик, який має проблеми або дійсно завантажується натовп, щоб якісь проблеми?
Якщо ви тримаєте відкритою змінною геометрією, і тиск не падає-це несправність датчика.
Але форсунки, що вони х так підняти тиск, що не привіз типу засмітилися??!!
yes повернення форсунок була дуже високою, і кілька дверей, особливо у верхній....
для turbo: добре те, що ти говориш, вірно, але, як ніколи рухається з машиною в 850 обертів????
ймовірно, датчик несправний
ок, спасибі...навіть якщо я зроблю, а спробувати з картою геометрії все відкрито для того, щоб побачити до мінімуму, як він себе веде....
дякую за пораду
що зміниться з карти в геометрії працює?
ок, спасибі...навіть якщо я зроблю, а спробувати з картою геометрії все відкрито для того, щоб побачити до мінімуму, як він себе веде....
дякую за пораду
Для того, щоб все відкрити, поставити значення на 100% ?
Тому для усунення стрибків тиску в певні моменти потрібно збільшити значення в карту, вірно?
ні, зачекайте, я не думаю, що працює як 100, але до нуля, а потім макс значення може бути 75.....те, що я роблю, це спробувати зрозуміти, якщо геометрія блоків, але не може ходити
я не думаю, що до мінімуму цю карту будуть використовувати, а для того, щоб відкрити геометрію потрібно знизити
x геометрія відкрита, я хочу, щоб від'єднати трубку від депресії vgt, так і залишається відкритим, повертає менше, і подивитися, якщо падає тиск
ви перевірили картку, якщо він брудний всередині?
У вас recovery x надлишкового тиску турбо?
я працюючи..., був чорний шматок на практиці...тепер ремонт колектора і все, і ми бачимо,....
ви вже йдете в recovery для скидання надлишкового тиску турбо і до того, rail..вирішується шляхом чищення форсунок...
потім, після ретельного очищення всмоктування повітря і ревізії турбіни, проблеми вирішуються, все...крім помилки p2085 dpf, застосовуючи рішення тільки для комутаторів, а я намагаюся dtc з winols.....повинно бути, всю область dtc віддаляється від разів, за винятком того, що dtc тиску в магістралі rail....
потім, після ретельного очищення всмоктування повітря і ревізії турбіни, проблеми вирішуються, все...крім помилки p2085 dpf, застосовуючи рішення тільки для комутаторів, а я намагаюся dtc з winols.....повинно бути, всю область dtc віддаляється від разів, за винятком того, що dtc тиску в магістралі rail....
На жаль я не можу подивитися карти ,але з мого досвіду вам кажу, що якщо був відключений dpf, потрібно переконатися, що він був демонтований і замінений один макет, якщо немає датчика темп бюсти та recovery.... з різдвом
ви ringazio інтерес, але у мене зроблено так багато очищення dpf спочатку і у мене ніколи не було проблем...завжди зроблені з комутатором і деякі dtc і це було перше, що дав деякі проблеми....але, наскільки я потім зрозумів, була машина, що було до проблеми...
ви ringazio інтерес, але у мене зроблено так багато очищення dpf спочатку і у мене ніколи не було проблем...завжди зроблені з комутатором і деякі dtc і це було перше, що дав деякі проблеми....але, наскільки я потім зрозумів, була машина, що було до проблеми...
Але проблема з dpf або шпигуна revovery тобі дає, навіть з swicht off? Ви впевнені, що все відключення dpf в електронному вигляді? Іноді здається дивним, але від програмного забезпечення ecu однакові з тією лише різницею, цифри можуть змінитися, навіть якщо мало або, навпаки, криві ви впевнені, що swicchato все? У всякому разі, не я сподіваюся, ви використовуєте програмне забезпечення, щоб зробити dpf-off, тому що багато разів не робити роботу в борг і можуть об'єднати беззаконня....
Чистка форсунок, як у вас виконується? На моїй 147 150cv здається, що важко піднятися оборотів, а на 3500 об стіни і зусиль, щоб подолати їх. Але перш, ніж завантажується карта змінена, навіть якщо зроблено по-справжньому погано, ecu він дав мені помилку, p0091. Тепер ходити з картою орі, але машина, здається, гальмування рости обертів.