Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема альфа 159 1,9 150cv

ducati83
Усім прывітанне, хлопцы, я прыбыў alfa 159 150cv з дзіўнай праблемай....аўтамабіль мае толькі адключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf зрабіў, як ужо гадоў таму і з абмежавальнікам rail турба і крутоўны момант, перамяшчаюцца і паглядзіце крыху, што памылкі мне? як вы ніколі не зможаце?

sportknight
які з двух памылак, вам гэта здаецца дзіўным?

franco75
Праблема ў тым, ціску ў магістралі высокага ціску, па пошце карту, так давайце паглядзім, калі было зроблена нешта ненармальнае.

sportknight
be,але гэта не дзіўна...
напэўна, калі паднялі абмежавальнікі, таму што пасля памылкі " баяліся, што ціск падняўся занадта

замест гэтай памылкі можа быць звязана з датчыкам,фільтр дызельнага паліва ад бруду,на двух помпаў або якога-небудзь фарсункі, што мача і таму спусціць ціск...

ducati83
Прабачце, але гэта не дзіўна, што ціск ідзе ў 1770 годзе, калі па карце іх павінна быць 1600?
першая памылка-гэта, вядома, датчык зламаўся ўжо ў мяне былі іншыя выпадкі...так што я не хвалююся, я выдаляю dtc і на месцы....

ugoboss
есць і іншыя карты, якія могуць даць гэтыя памылкі, калі няма месца, арыентацыі і мод вам не можа дапамагчы.

sportknight
Прабачце, я не разумею, але ен толькі абмежавальнікі уставай або нават усю карту?

ducati83
як я ўжо пісаў, толькі абмежавальнікі...гэтага я не разумею....

sportknight
таму я разумею,яны хацелі вырашыць гэтую праблему, падняўшы абмежавальнікі

ducati83

ducati83
абнаўленне па нагоды гэтага аўто.....праблемы былі фарсунак.... перарабіў і праблема высокага ціску з адноснай памылцы выдаліў...засталося цяпер праверыць нават геаметрыю высокага ціску турбіны, але ў мяне пытанне для вас: калі, як мінімум, у мяне стрэлка турбіны, якая крыху вышэй за нуль....вы думаеце, гэта датчык, які мае праблемы ці на самай справе загружаеце натоўп, каб узніклі праблемы?

overbooster
Калі вы трымаеце адкрытай, зменнай геаметрыяй і ціск не падае-гэта няспраўны датчык.
Але фарсункі што яны х падняць так ціску не было расходу тыпу заблакаваныя??!!

ducati83
yes вяртанне фарсунак быў вельмі высокі і вельмі мала расходу, асабліва ў верхняй....
для натоўп: ок, то, што вы кажаце правільна, але як ніколі не рухаецца разам з машынай, 850 абаротаў????

franco75
верагодна, няспраўны датчык

ducati83
ок дзякуй...нават калі я зраблю, трэба паспрабаваць з картай геаметрыі ўсім адкрытым, каб убачыць, да мінімуму, як ен сябе вядзе....
дзякуй за савет

franco75
што змяняецца з карты ў геаметрыі адкрыта?

Errecinque
ок дзякуй...нават калі я зраблю, трэба паспрабаваць з картай геаметрыі ўсім адкрытым, каб убачыць, да мінімуму, як ен сябе вядзе....
дзякуй за савет

Па ўсім адкрытым вы жадаеце змясціць значэнне на 100% ?
Таму для падаўлення скокаў ціску ў пэўных сітуацыях, трэба павялічыць значэння ў карту правільна?

ducati83
не, знешні выгляд я не думаю, што адкрыта як 100, але да нуля, а затым макс значэнне можа быць 75.....тое, што я раблю, стараюся зразумець, калі геаметрыя заблакаваны, але вы не можаце хадзіць

franco75
я не думаю, што на мінімум, што карта будзе uilizzata, а каб адкрыць геаметрыю трэба павысіць,

overbooster
x геаметрыя адкрытай я маю на ўвазе адлучыць трубкі ад дэпрэсіі, vgt, і так і застаючыся адкрытай працуе менш, і паглядзець, калі падае ціск

праверылі map, калі ен брудны ўнутры?

overbooster
У вас recovery x залішняга ціску турба?

ducati83
я працуючы..., быў чорны кавалак на практыцы...цяпер рамонт калектара і ўсе, і мы бачым,....

ducati83
вы ўжо ідзяце ў recovery для скіду залішняга ціску турба і да таго, rail..вырашаецца шляхам чысткі форсунок...

ducati83
затым, пасля дбайнай ачысткі ўсмоктвання паветра і рэвізіі турбіны, праблемы вырашаюцца, усе...акрамя памылкі p2085 dpf, ужываючы рашэнне толькі для камутатараў, а я спрабую dtc з winols.....павінна быць, усю вобласць dtc выдаляецца ад раз, за выключэннем таго, што dtc ціску ў магістралі rail....

amgtuning
затым, пасля дбайнай ачысткі ўсмоктвання паветра і рэвізіі турбіны, праблемы вырашаюцца, усе...акрамя памылкі p2085 dpf, ужываючы рашэнне толькі для камутатараў, а я спрабую dtc з winols.....павінна быць, усю вобласць dtc выдаляецца ад раз, за выключэннем таго, што dtc ціску ў магістралі rail....

На жаль я не магу паглядзець карты ,але па маім досведзе кажу вам, што калі быў адключаны dpf, трэба пераканацца, што ен быў дэмантаваны і заменены адзін макет, калі няма датчыка тэмп бюсты і recovery.... з калядамі

ducati83
вы ringazio цікавасць, але ў мяне зроблена так шмат ачыстку dpf першапачаткова і ў мяне ніколі не было праблем...заўседы зробленыя з камутатарам і некаторыя dtc і гэта было першае, што даў некаторыя праблемы....але, наколькі я потым зразумеў, была машына, што было да праблемы...

eobdexpression
вы ringazio цікавасць, але ў мяне зроблена так шмат ачыстку dpf першапачаткова і ў мяне ніколі не было праблем...заўседы зробленыя з камутатарам і некаторыя dtc і гэта было першае, што даў некаторыя праблемы....але, наколькі я потым зразумеў, была машына, што было да праблемы...

Але праблема з dpf або шпіена revovery табе дае, нават з swicht off? Вы ўпэўненыя, што ўсе адключэння dpf у электронным выглядзе? Часам здаецца дзіўным, але ад праграмнага забеспячэння ecu аднолькавыя з той толькі розніцай, лічбы могуць змяніцца, нават калі мала або, наадварот, крывыя вы ўпэўненыя, што swicchato ўсе? Ва ўсякім выпадку, я спадзяюся, вы выкарыстоўваеце праграмнае забеспячэнне, каб зрабіць dpf-off, таму што шмат разоў не рабіць працу ў доўг і могуць аб'яднаць бязмежжа....

alfa147q2
Чыстка фарсунак, як у вас робіцца? На маей 147 150cv здаецца, што цяжка падняцца абаротаў, а на 3500 аб сцены і намаганняў, каб пераадолець іх. Але перш, чым загружаецца карта зменена, нават калі зроблена па-сапраўднаму дрэнна, ecu ен даў мне памылку, p0091. Цяпер хадзіць з картай на врі, але машына, здаецца, тармажэння расці абароты.