Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : чытанне і запіс у паслядоўны пеўнік v54

patrickms
прывітанне ўсім
будучы на першы вопыт, цікава парады для вас спецыялістаў, калі вы можаце ласкава мне дапамагчы:
я узброены galletto v54(клон),,,,, што тое, што я зразумеў, гэта быў не мудры выбар(150 еўра, таму я думаю, cineseria чыста),,,, для таго, каб выдаліць egr на блоку bmw EDC16C35 (520d 163cv), а потым рабіў з карты, каб атрымаць вопыт,,,, (я маю велізарную запал да электроннай,,,,але вельмі мала ведаў у галіне праграмнага забеспячэння і абсталявання, аўтамабілі...),я думаў, што магу выпрабаваць усе, праз паслядоўны порт,я купіў таксама mpps,але, на шчасце, пасля прачытання некалькіх вашых водгукаў, я сышоў з mpps, і перадаецца на гайку-баранчык,,,, але ад таго, што я зразумеў, я павінен зрабіць, па меншай меры, поўнага рэзервовага капіявання ў bdm, каб не знайсці сабе пешшу, ці не так?,,,пасля прагляду больш ці менш крокі, каб запусціць яго ў bmd шчыра кажучы, я ўжо зрабіў гэта ў ніжнім бялізну, я ў курсе кошт для блок кіравання новы..без, а потым казаць пра кадовак ,,,абнаўлення,,і інш,вы скажаце, што гэтыя рэчы няхай робяць прафесіяналы!,і вы цалкам маеце рацыю,але мая запал настолькі моцная, што я не змог застацца па-за...(ужо ў 12 гадоў я быў ашаломлены, некалькі пк эпохі,з'яўляецца віцэ-нашу з дзяцінства...)
у заключэнне,я спадзяюся, каб зрабіць чытанне ў паслядоўны,змяніць файл для выключэння рэцыркуляцыі з такіх праграм, толькі 1.2,ecu safe або яшчэ і перапісаць усе заўседы ў паслядоўны?ці я лаўлю сябе на ногі?нейкі іншы шлях, менш risciosa можаце?

project
Прывітанне Патрык, што лепш, па мне, гэта лепш заўседы рабіць копію для чытання ў bdm, каб кожны блок, таму ў выпадку непрыемнасцяў вы заўседы файл.
калі вы не ўпэўненыя ў сваей практычнасці, можа быць, у першую чаргу спрабуе выправіць некаторыя эбу і зрабіць трохі выпрабаванні і будзеш займацца.

sportknight

franco75
vsto, што ў вас есць mmps зрабіце таксама чытаць тое.
Выконвайце радзе sportknight, выкарыстоўвае зарадная прылада прыгожы вялікі.
Я з mpps я зрабіў, што эбу без праблем, перш, але я зрабіў копію ў BDM эбу, вядома, клоны не ўсе роўныя.
Стаў уважлівым і з Пеўнік, час таму адзін мой прыяцель заблакаваў VW edc16u, а затым аднавіць з зыходным файлам, а з kess і з mpps я ніколі не сутыкаліся з праблемамі.

patrickms

я яшчэ раз дзякую вас,я адчуваю, што мяне больш камфортна з вашай падтрымкай,вы лепшыя!!!віншую сайт!
добры дзень усім.