КПК

Перегляд Повної Версії : межа iq

frenk85
добрий вечір всім! ця карта, яку я використовую кожен день,моя "проблема"і що я не можу подолати 100mm3 дизельного палива вводять
чи є проблема в цій карті?я знаю, що не топ,навіть.......але це вдалося зробити.
ви можете підняти iq?!?!

манро
не для того, щоб судити, але ця карта йде в журнал...
наприклад..
072348 клапан shut-off duty cycle поверніть його орі
072FBE перетворення крутного моменту>iq ви зупинилися в 90mm3 зайвим не є реальним обмежувачем, але якщо ви зміните це, ви повинні також змінити його зворотного запрошує 072E66...
0755FC карту збільшення уставки egr
не треба його змінити...
0758D0 за замовчуванням карту egr rimmetila орі
це не обмежувач..
0777B2 і 077800 є порогові значення для перемикання
у closed loop управління turbo, як їх hi факти ви
ти завжди з управління turbo в closed loop..
вгадай трохи? rimettili орі..
ваші карти педаль більш низькі, скільки ви хочете
додати ви не думаєте, що ви повинні піти з більш
запит??
ваш обмежувач крутного моменту і зупиняюся 100mm3
не вірите, що ви повинні підняти це теж?
крім того вихід своєї limitaore),
мм3 також повинен бути переглянутий...
078EFC є обмежувачем alzalo, скільки ви хочете додати
навіть ваші обмежувачі руху для руху
кріпляться до 100mm3 починають 079154...
є й інші речі, які не йдуть на цій карті
але perora я зупиняюся тут...

frenk85
насамперед я хотів би подякувати вам murno турботу!!потім, перш ніж продовжити, я деякі питання з портів,просто щоб зрозуміти і дізнатися, чи завжди ви йдете!
я можу?!?!

манро
ми тут для того,.....
далі стріляйте!!

frenk85
ок, спасибі!
адреса 072348 я думав, що карту витратомір повітря.......
обмежувачі марка для марсі вже я їх визначили, але я не думав, що вони важливі, і (як мені:) я думав про себе, як це робить ебу, щоб зрозуміти включеній передачі?!?! або я повинен змінити всі або ніхто.........
потім в closed loop обмежуся iq?

манро
o72348 не мапу витратомір повітря повірте..і duty cycle метелики/задухи spengnimento двигун...
обмежувачі руху для руху, тому що не повинні обмежувати iq, якщо ви просто називаю так?
ecu, щоб зрозуміти, передач додав він карті називається gear/rpm ставлення в залежності від швидкості автомобіля і обертів двигуна, знає, яка включена передача..
у closed loop vgt не обмежує нічого, тільки те, що не дозволити overboost турбо наприклад..
хоча я думаю, що ти сенсорами має disconessa від перепускний правда?

манро
тобі хотілося б спробувати активувати launch control для цієї машини?
якщо хочеш, я готую файл давайте подивимося, якщо ми не..

frenk85
звичайно, я довіряю!
я буду відразу ж редагувати їх!
в рг я підключений безпосередньо.

манро
вже правда, то я вам скажу пізніше...
однак, повторюю, я не впевнений, що це працює, і просто спробувати ок?

frenk85
звичайно, що ви!
ок, тоді берусь!

манро
тоді у вашому файлі 078518 починаються карти
відношення V/n, тобто
ті, що ви accenvo кілька постів тому, що карти
знаходити відносини передач у функції швидкості
автомобіль і rpm...те, що вам потрібно зробити, це скинути
адресу, який я тобі сказав, у тому числі 07851A
і 07851C після diche потрібно скопіювати значення заново
у 07851e в подальшому на практиці ви повинні переміщати весь
карту V/n три адреси...після цього
перейти до 079154, що ваш iq обмежувач для першої передачі
і від indirzzo сказав налічує 11 біт, а потім скидання
решта карти, що є 15x1 так роблять в теорії
ви повинні активувати launch-близько 2800..
cioèda фіксатор, стискаючи його весь газ двигун
слід зупинитися на 2800 об / хв...після матчу машини
все має повернутися до normalita тобто
ви можете прискорити спокійно, поки шкала
але тільки з транспортного засобу, що рухається нагадує...
зараз тест, так, і давайте подивимося, якщо працює то
ми бачимо також відповідати pop-corn в launch..

frenk85
це нормально?!?

манро
ні, не добре так...ви обнуляється перші три адреси, але значення цих трьох потрібно покласти в три адреси молодшої системою і так далі для всіх значень, що подивитися...обмежувач крутного моменту для руху, то ти нуль, все, що я сказав тобі 11bit 11 пострілів курсор після адреси, що ви дали ви повинні скинути...я не можу поставити навіть один scren, тому що ви не можете бачити...

frenk85
перш ніж приступити l.c. я зробив кілька тестів, щоб побачити, якщо я можу підвищуйте iq і прийшов до 104.00 мм3 тільки я зробив крок "страшних" нічого не робити........

манро
поштова карту мод, який ви зробили, давайте подивимося, що не йди...

frenk85
Це було останнє, що я поставив,у мене мод працює,кроком високі......

манро
то frenk або бачив карту те, що не вдається додати стільки, скільки ви хочете, що я розумію, я 130mm3 може залежати від 3 факторів...
1 ваш maf або датчик витрати повітря не читає достатньо повітря і диму карту ви обмежені, ніж iq
2 твої карти терміни розраховуються до 70mm3, ймовірно, потрібно rescale осей і ricalcolarti всі карти часи, коли ви хочете додати..
3 про те, що подивитися в діагностиці може виявитися, що це межа ecu. тобто, навіть якщо, може бути, ви, вклавши понад 104mm3 ecu ви не бачите, тому що це її межа в діагноз...
моя порада починає відкидати все, що в той час, і ми бачимо, що відбувається..
якщо вам потрібна рука, я тут..

манро
ах, я забув..хотів запитати, ти впевнений, що ваші форсунки будуть в змозі дати вам те iq?

frenk85
тоді в діагноз кількість повітря obbiettiva і цим існує чітке розходження,я спробую інший датчик витрати повітря по maf не знаю.......
карти час не хотів торкатися, щоб не бути труба,але я постараюся ricarcolarle.
для форсунок в 2.4 jtd 136cv я думаю, що вони йдуть добре......
тоді я не зміг зробити l.c. але постріл ви мене вже й раніше, але його зняв, тому що я стріляв занадто рано,подивіться, як виглядає?!?!дякую

frenk85
я забув опублікувати його...................

манро
ваш постріл не добре....вісь крутного моменту повинно бути зроблено по-різному останні 2 breack йдуть з дуже близької відстані між ними...наприклад, 4800>4810..
існує також unaltro спосіб, щоб зробити її стріляти covresti знайти біт обмеження обертів, який встановлений в 6000 оборотів в хвилину від золота йде знизили...
потім зробіть лог подивитися, скільки мг всмоктує повітря твій маф або датчик витрати повітря те ж саме, якщо, наприклад, ваш maf закон 800mg/inj логічно, що не піде плавати в карту парів на breack, що вам потрібно, щоб дати вам деяку iq..
інша справа, що потрібно контролювати і temp дизель у мене враження, що ваш обмежувач дизельного палива залежно від темп дизель ж обмеження ваш iq дата, температура дизельного...

frenk85
місце укладення журналу

манро
я не маю можливості переглянути файл у форматі csv, тому що на цьому комп'ютері у мене не встановлено excel...
пошта екран (screen), якщо можна, подивимося, що вийде..

frenk85
це, я думаю, що буде добре..........

манро
ваш maf закон тільки 552mg повітря, якщо я бачив, ну це нормально, що ви не можете надати більш 104mm3 в карту курите ви обмежені, ніж iq!!!! через читання, так і низького повітря...
і як, якщо ваш автомобіль використовує тільки мета-дизель, що ти дав мені карту парів завжди для читання, так низько...
ви сказали, це правильне місце?
коробку фільтра і всі шланги, які ведуть до турбіна на цій машині призначені для 80-100cv зараз veeery sottodimensionate але в будь-якому випадку ваш maf повітря, ти повинен прочитати....він повинен йти куди-400-450mg до мінімуму, бачачи, що ви скасували egr більш 1000-1100 мг до повних обертів..журнал з руху ти це зробив? як правило, він ставить 4 і тягне до максимуму обертів...

frenk85
так що це питання "повітря"
корпус фільтра і труби були видалені,що мені робити?!
журнал я зробив з 3 до повних обертів

манро
вам потрібен maf або витратомір повітря, яка зчитує правильно...

franco75
але ви впевнені, що логи включені?
Я не думаю, що з цим мало повітря ви можете ввести все, що дизельне паливо, здавалося б, що в повітрі, так і розділити на 2, в іншому випадку avrsti один стехиометрической тільки 6.
Dovrsti палити, як центр вугільної,

Ви могли б мати декілька отворів у трубі, попередньо turbo, який з'єднує датчик витрати повітря на турбіні це щось досить поширена, і буде виправдовувати менше читання датчик витрати повітря, і, відповідно, ін'єкції від тебе скаржитеся

frenk85
я думаю, що вони ніби праведні,і інші параметри, наприклад, тиск в магістралі високого тиску-це правильно!
не дим, як у трубу,в нормі,до вступу turbo, і це ще один аспект, який мене не переконує..................
я буду перевірити, якщо є "дірки"
я питання,але чи можу я ліквідувати debimeto карта?!ви можете це зробити?!?!

манро

frenk85

манро

манро

манро

frenk85

манро

манро

frenk85

манро

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85
добрий вечір всім!

манро

frenk85

манро

манро

frenk85

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85

манро

frenk85
для ебу було цікаво, так, щоб знати,так як працює l.c.і я помітив, що на низьких і середніх обертах штовхає набагато більше, щоб потім померти на 3800.а зміни ті ж, що і високе.
для стрільби перші три-марсі,коли ліміт на 4500 було неминуче,тепер замість 5000,вона йде набагато краще.
сукня в 5км від траси,не монца he! але ви відчуваєте задоволення, і не щонеділі, але майже, там я виходжу, потім постріл, ми втекли.
тоді інша справа,чи є у мене шанс знайти труби і трубки сталеві смішною ціною,розміри 100x60x1 або 100x80x1,5 який розмір краще вибрати?!?!

манро
вибачте, frenk сталеві труби для чого? розвантаження?
для ecu ось трохи адрес "іди з пружинами" на цьому ecu,edc15c5,не існує damos докладно, для яких те, що ви сказали, це для простого розпізнавання карт, але я можу sbgliarmi на деяких треба було б поекспериментувати..
отже, ви:
73400 lim press turbo в функції температури повітря 10х10
73536 обмежувач iq 8х8
76736 карту крутного моменту в функції педалі 12х12 не реальна обмежувач
і ще, карту розрахунку пари на внутрішній ecu
77006 карту мінімуму, якщо ви хочете змінити мінімуму, ви можете діяти виходячи з цього ;-)
79b62 lim iq в залежності rail press " і " temp дизель(це один з тих карт, що я сказав вам раніше)
7a42a виправлення boost позитивним у функції маси повітря і температури повітря(те ж саме як вище)
7939a авансів
7ad7a lim авансів
7ac52 boost limiter
76558 svbl
74a6c svbl
74a70 svbl
que обмежувач у вигляді прямої лінії, все в 6000 ви знаєте, що таке...якщо ви хочете зробити maf off і перемикач рециркуляції відпрацьованих газів, скажи мені, що ви замість адреси
хороша робота

frenk85
спасибі манро!
ви труби для зливу.
я мод майже всі, крім двох карт 79b62 і 7a42a і svbi не знаю, як мод....

манро
миха і сказав, що їх треба, щоб змусити змінити...
нехай орі і подивитися, як веде себе автомобіль..
для окремих бітів регулювання турбо-і деякі встановлюються в 1500 пунктів, тобто 1,5 бар max boost ще на 2500 очок, тобто завжди 1,5 boost +1 бар атмосферного тиску....impostali так, що не ріжуть, коли турбо перевищує тиск...

frenk85
ось зміни з "обмежувачі"всі інші карти ідентичні тієї, що була раніше.автомобіль покращилася ще дещо нижче,але нічого вище..............

frenk85
добрий день!користуюся нагодою, щоб побажати вам щасливого нового року всім forumisti і в правила форуму!!!

frenk85
Добрий вечір всім!!!!!
Я хотів би знати, чому ця карта мені tagia на високих оборотах
Є якийсь інший біт чіпати, щоб дати йому ці благословенні "подорожі"