Прагляд Поўнай Версіі : мяжа iq
добры вечар усім! гэта карты, якія я выкарыстоўваю кожны дзень,мая "праблема"і што я не магу пераадолець 100mm3 дызельнага паліва ўпырскваецца
ёсць якія-небудзь праблемы ў гэтай карце?я ведаю, што гэта не топ,на самай справе.......але гэта ўдалося зрабіць.
вы можаце падняць iq?!?!
не для таго, каб судзіць, але гэтая карта ідзе часопіс...
напрыклад..
072348 клапан shut-off duty-cycle вярніце яго на врі
072FBE пераўтварэнні крутоўнага моманту>iq спыніўся на 90mm3 і зламаныя не рэальны абмежавальнік, але калі змяніць гэта вы павінны змяніць яго зваротнага, што было ў 072E66...
0755FC карту адытыўная уставкой egr
не трэба яго змяніць...
0758D0 карту па змаўчанні egr rimmetila ў
гэта не абмежавальнік..
0777B2 і 077800 з'яўляюцца парогавыя значэння для пераключэння
гэты замкнёны цыкл кіравання турба, як іх hi факты ты
ты заўсёды з кіравання turbo ў closed loop..
адгадайце, што? прабач..
вашы карты педаль, больш нізкіх, чым ты хочаш
надаць я не думаю, што табе варта ісці далей з
запыт??
свой абмежавальнік крутоўнага моманту і месцы да 100mm3
не думаю, што мы павінны падняць гэта?
акрамя таго, выхад ваш абмежаваны дыму і ў
мм3 гэта таксама перагледзеў...
078EFC гэта абмежавальнік ўстаю на вас, калі вы хочаце надаць
нават вашыя абмежавальнікі руху для руху
фіксуюцца ў 100mm3 пачынаюць 079154...
ёсць і іншыя рэчы, якія не ідуць на гэтай карце
але пакуль я спынюся тут...
перш за ўсё, я хацеў бы падзякаваць сцен за клопат!!затым, перш чым працягнуць, у мяне ёсць некаторыя пытанні,так, каб зразумець і вывучыць, калі хочаш!
я магу?!?!
мы тут для гэтага.....
далей здымаеце!!
ок, дзякуй!
адрас 072348 я думаў, што карту датчык выдатку паветра.......
абмежавальнікі брэнд гнілыя вы ўжо выяўлены, але не думаў, што яны былі важныя, і (як дурань) я думаў, паміж мной і мной, як гэта робіць эбу, каб зразумець уключанай перадачы?!?! ці я павінен змяніць усе ці ніхто.........
затым у closed loop абмяжоўвае iq?
o72348 гэта не карта датчык выдатку паветра, павер..і duty cycle матылі удушша/spengnimento рухавіка...
абмежавальнікі руху для руху, чаму яны не павінны абмяжоўваць iq, калі менавіта так называецца?
ecu для таго каб зразумець уключанай перадачы ёсць карта называецца gear/аб / мін, суадносіны ў залежнасці ад хуткасці аўтамабіля і абаротаў рухавіка, ведае, якая перадача ўстаноўлена..
у closed loop вгт не абмяжоўвае нічога, толькі тое, што не дазваляе турбо наддува напрыклад..
хоць я думаю, што ты сэнсарамі, ён дазволіць wastegate так?
гарбаты або паспрабаваць актываваць launch control на гэты аўтамабіль?
калі хочаш, я прыгатую табе файл, каб убачыць, калі вы можаце..
вядома, я давяраю табе!
буду адразу ж рэдагаваць іх!
у рг я падлучаны напрамую.
ужо праўда, то я табе скажу пазней...
аднак, паўтараю, я не ўпэўнены, што гэта працуе, і, толькі каб паспрабаваць, добра?
вядома, што вы!!
ок, тады прыступаю!
тады ў вашым файле ў 078518 пачынаюцца карты
адносіны V/n, то есць
тыя, што вы accenvo некалькі пастоў таму, што карты
знаходзіць адносіны перадач у функцыі хуткасці
аўтамабіль і rpm...тое, што вам трэба зрабіць, гэта скінуць
адрас, які я табе сказаў, у тым ліку 07851A
і 07851C пасля diche трэба скапіяваць значэння зноўку
у 07851e у далейшым на практыцы вы павінны перамяшчаць ўвесь
карту V/n тры адрасы...пасля гэтага
перайсці да 079154, што ваш iq абмежавальнік для першай перадачы
і ад indirzzo сказаў налічвае 11 біт, а затым скід
тыя, што засталіся карты, што з'яўляецца 15x1 так робяць у тэорыі
вы павінны актываваць launch-каля 2800..
cioèda фіксатар, сціскаючы яго ўвесь газ рухавік
варта спыніцца на 2800 аб / мін...пасля матчу машыны
усе павінна вярнуцца да normalita то есць
вы можаце паскорыць спакойна, пакуль шкала
але толькі з транспартнага сродку, які рухаецца нагадвае...
цяпер тэст, так, і давайце паглядзім, калі працуе тое што
мы бачым таксама адпавядаць pop-corn у launch..
не, не так добра...вы абнуляецца першыя тры адрасы, але значэнне гэтых трох трэба пакласці ў тры адрасы малодшай сістэмай і гэтак далей для ўсіх значэнняў, што паглядзець...абмежавальнік крутоўнага моманту для руху, то ты ў нуль, усе, што я сказаў табе 11bit 11 стрэлаў курсор пасля адрасы, што вы далі вы павінны скінуць...я не магу паставіць нават адзін scren, таму што вы не можаце бачыць...
перш чым прыступіць l.c. я зрабіў некалькі тэстаў, каб убачыць, калі я магу падвышайце iq і прыйшоў да 104.00 мм3 толькі я зрабіў крок "страшных" нічога не рабіць........
паштовы карту мод, які вы зрабілі, давайце паглядзім, што не ідзі...
Гэта было апошняе, што я паставіў,у мяне мод працуе,крокам высокія......
тое frenk ці бачыў карту тое, што не атрымоўваецца надаць столькі, колькі вы хочаце, што я разумею, я 130mm3 можа залежаць ад 3 фактараў...
1 ваш maf або датчык выдатку паветра не чытае дастаткова паветра і дыму карту вы абмежаваныя, чым iq
2 твае карты тэрміны разлічваюцца да 70mm3, верагодна, трэба rescale восяў і ricalcolarti усе карты часы, калі вы хочаце надаць..
3 аб тым, што паглядзець у дыягностыцы можа апынуцца, што гэта мяжа ecu. то есць, нават калі, можа быць, вы, уклаўшы больш 104mm3 ecu вы не бачыце, таму што гэта яе мяжа ў дыягназ...
мой савет пачынае выключаць усе, што ў той час, і мы бачым, што адбываецца..
калі вам патрэбна рука, я тут..
ах, я забыўся..хацеў спытаць, ты ўпэўнены, што вашы фарсункі будуць у стане даць вам тое iq?
тады ў дыягназ колькасць паветра obbiettiva і рэальныя існуе выразнае адрозненне,я паспрабую іншы датчык выдатку паветра па maf не ведаю.......
карты час не хацеў дакранацца, каб не быць труба,але я паспрабую ricarcolarle.
для фарсунак у 2.4 jtd 136cv я думаю, што яны ідуць добра......
тады я не змог зрабіць l.c. але стрэл вы мяне ўжо і раней, але зняў яго, таму што я страляў занадта рана,паглядзіце, як выглядае?!?!дзякуй
я забыўся апублікаваць яго...................
ваш стрэл не добра....вось крутоўнага моманту павінна быць зроблена па-рознаму апошнія 2 breack ідуць з вельмі блізкага адлегласці паміж імі...напрыклад, 4800>4810..
існуе таксама unaltro спосаб, каб зрабіць яе страляць covresti знайсці біт абмежаванне абаротаў, які ўсталяваны ў 6000 абаротаў у хвіліну ад золата ідзе знізілі...
затым зрабіце лог паглядзець, колькі мг паветра усмоктвае твой маф або датчык выдатку паветра тое ж самае, калі, напрыклад, ваш maf закон 800mg/inj лагічна, што не пойдзе плаваць у карту пароў на breack, што вам трэба, каб даць вам некаторую iq..
іншая справа, што трэба кантраляваць і temp дызель у мяне ўражанне, што ваш абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмп дызель ж абмежаванні ваш iq дата, тэмпература дызельнага...
месца заключэння часопіса
я не маю магчымасці прагледзець файл у фармаце csv, таму што на гэтым кампутары ў мяне не ўстаноўлены excel...
пошта экран (screen), калі можна, паглядзім, што выйдзе..
гэта, я думаю, што будзе добра..........
ваш maf закон толькі 552mg паветра, калі я бачыў, ну гэта нармальна, што вы не можаце надаць больш 104mm3 ў карту паліце вы абмежаваныя, чым iq!!!! з-за чытання, так і нізкага паветра...
і як, калі ваш аўтамабіль выкарыстоўвае толькі мета-дызель, што ты даў мне ў карту пароў заўседы для чытання, так нізка...
вы сказалі, гэта правільнае месца?
скрынку фільтра і ўсе шлангі, якія вядуць да турбіна на гэтай машыне прызначаныя для 80-100cv цяпер veeery sottodimensionate але ў любым выпадку ваш maf паветра, ты павінен прачытаць....ен павінен ісці куды-400-450mg да мінімуму, бачачы, што вы вы адмянілі egr больш 1000-1100 мг да поўных абаротаў..часопіс з, што руху ты гэта зрабіў? як правіла, ен ставіць 4 і цягне да максімуму абаротаў...
так што гэта пытанне "паветра"
корпус фільтра і трубы былі выдаленыя,што мне рабіць?!
часопіс я зрабіў з 3 да поўных абаротаў
вам патрэбен maf або расходомер паветра, якая счытвае правільна...
але вы ўпэўненыя, што логі ўключаны?
Я не думаю, што з гэтым мала паветра, вы можаце ўводзіць усе, што дызельнае паліва, здавалася б, што ў паветры, так і падзяліць на 2, у адваротным выпадку avrsti адзін стехиометрической толькі 6.
Dovrsti паліць, як цэнтр вугальнай,
Вы маглі б мець некалькі адтулін у трубе, папярэдне turbo, які злучае датчык выдатку паветра на турбіне гэта што-то даволі распаўсюджаная, і будзе апраўдваць меншае чытання датчык выдатку паветра, і, адпаведна, ін'екцыі ад цябе жаліцеся
я думаю, што яны праведныя,і іншыя параметры, напрыклад, ціск ў магістралі высокага ціску-гэта правільна!
не дым, як у трубу,у норме,да ўступлення turbo, і гэта яшчэ адзін аспект, які мяне не пераконвае..................
я буду праверыць, калі есць "дзіркі"
я пытанне,але ці магу я ліквідаваць debimeto карта?!вы можаце гэта зрабіць?!?!
Калі дзірка, дакладна, гэта паміж турба і датчык выдатку паветра дакладна не курыш толькі таму, што аўтамабіль дыхае, але эбу лічыць, дыхаць менш і, такім чынам, нават пры максімальным ўводзяць худы паліць... ты гэта робіш, калі прабоіна знаходзіцца пасля турбіны, і, такім чынам, як часта адбываецца ў ск вышэй або ніжэй.. вы Не думалі, калі жалішся гэтых трапленняў не падправіць межы карты, дым да тых часоў, пакуль усё знаходзіцца на мяжы прымальнага, па меншай меры, каб праверыць, калі ў гэтым дыяпазоне адпавядае багаты прырост цягі?? Таму што, калі б гэта было так, гэта значыць, што ты далёка ад парога, за якім няма больш эфектыўнасці, і ў гэтым выпадку будзе выклікана збоямі ў кропку ад мяне, выказалі здагадку, або да нізкай эфектыўнасці датчык выдатку паветра. Іншае доказ, не вы калі-небудзь спрабавалі адлучыць раз'ем на датчык выдатку паветра , што за непазбежнага шпіён (заўсёды, калі не выключыць з карты), вы можаце зрабіць машыну або мацней у выпадку, калі гэта неэфектыўна?
я спрабаваў зняць датчык выдатку паветра, і машына не так цяжка падняцца,але не ўваходзіць у recovery.....
калі я не прашу занадта шмат, як гэта выдаліць?!?!
трэба працаваць maf, як датчык выдатку паветра?!?!
Maf гэта датчык выдатку паветра, можа быць, вы хацелі сказаць карты?? У любым выпадку вам не трэба ўносіць змены ў карты толькі для таго, каб імітаваць датчык выдатку паветра ў выпадку яго ліквідацыі, максімум аптымізацыі з улікам яго выдаленне! Каб выдаліць карту, у тэорыі проста выдаліць з табліцы dtc бачыў, што блок кіравання ў выпадку яго адсутнасці-аўтаматычна, камутатар апрацоўвае сігнал з іншых датчыкаў, для таго, каб мець ўказанне (хоць і некалькі больш набліжанага) значэння стехиометрических нумароў (асабліва праз сігнал лямбда-MAP)
для таго, каб зняць датчык выдатку паветра або maf, што тое ж самае вы павінны знайсці "серыі" ў ecu, то адзін раз зрабіў трэба канвертаваць абмежавальнік дыму ад maf на map аснове, дзе замест паветра ідзе ціск турбо...
мы ведаем, што кіраванне дызель ў map based таму паліць столькі, аўтамабіль ў пытанне з-за не аптымальнай каліброўкі паветра і паліва ў камеры згарання, асабліва падчас паскарэння, задымленасць, становіцца празмерным для выкарыстання ў чыста дарожнай...
я кажу, што і лепш сабраць адзін маф ў стане правільна чытаць, паветра, які ўваходзіць у рухавік...
вы можаце таксама ўсталяваць адзін з 2.4 jtd ў стане прачытаць больш паветра, але затым лінейны або ў ecu, што лёгка зрабіць, проста скапіяваць линеаризации 2.4 на 1.9
І карта без датчык выдатку паветра, таму паліць для таго, каб той просты факт, што hanuna вымярэння ціску, а не фактычнага arian"праглынуў" ад рухавіка. Не можа быць алгарытму дакладным, каб дазволіць карэляцыю ціск / колькасць паветра, якое ўваходзіць у пакой, таму што апошняе значэнне залежыць ад іншых зменных, нават у роўнасці ціску.
frenk я падрыхтаваў файл з maf off і launch control..
файл і ў любым выпадку крычы так, цябе, ты, як больш падабаецца..
і ў абмежавальнік map based я знарок пакінуў iq, больш нізкага, чым той, што вы ўводзіце зараз, каб убачыць, калі ён працуе, калі ён працуе, вы можаце павялічыць smoke map, як вам будзе заўгодна...
добры вечар!
я спрабаваў карту,дастаткова добра толькі, што не ўпырсквае больш за 75.50mm3 толькі, што я забыўся падняць абмежавальнік крутоўнага моманту,усталяваны ў 65. можа быць?!?! l.c я спрабаваў, але не працуе манро,ні на стаянцы,ні ў руху
спрабавала з датчык выдатку паветра адключаны?
пасля гэтага адлучыце датчык выдатку паветра, калі гарыць, то выключаецца, з выдаленнем кодаў у ecu...
ўсталяваць у ва ўсе карту, калі вы хочаце надаць і факты вакол...
для старту я прыгатую табе іншы файл і паглядзець, калі гэта працуе....
забыўся сказаць, што lim дыму на аснове map я павінен зрабіць усё, што ў прамой лініі да нуля, каб убачыць, калі ён працуе ці няма з больш бяспекі..
прабач, я памылілася, не на аснове map, але, відавочна, тое, на аснове maf, г. зн. класічны абмежавальнік гаворым...
паспрабуйце прама зараз!!!..........
тэст, каб убачыць, калі ён працуе так...
я адключыў датчык выдатку паветра,у мяне "inearizzato" карту дыму, на врі і mod новае,я паспрабаваў.
мне ўдалося надаць 98mm3, хоць у мяне такое ўражанне, што аўтамабіль on-off, чым раней.......
добра,не загараюцца светлавыя індыкатары,толькі на дыягностыцы выдала памылку на датчык выдатку паветра і тэмпературы паветра.
цяпер я спрабую гэты файл сценах!
добра, значыць маф off працуе....цяпер падатак smoke map, як вы хочаце надаць таксама павінен быў ўстаць у прамую лінію, чым вы хочаце надаць абмежавальнік дыму, і гульні, і зрабіў...тое, што адчуваеце, on-off і нармальна з такой канфігурацыяй ўпырску дызельнага паліва, з'яўляецца значна больш рэзкі..., каб пазбегнуць гэтай "раздражняльнасць" вы павінны наладзіць трохі лепш карты педаль і lim пара так, каб не мець столькі дызельнага паліва ў ніжнім..
дайце мне ведаць, для запуску і скажы, коды памылкі, якія мы спрабуем выдаліць dtc...
у мяне былі праблемы з ноўтбукам і толькі сёння раніцай мне ўдалося запісаць у файл,я паспрабаваў з новымі зменамі,я змог зрабіць яго менш sgorbutica,veeeeeeery больш прадукцыйным.не ўдалося ўвайсці з-за не прызнання інтэрфейсу,мне трэба знайсці драйвер.lc нічога не працуе.
хехех... я рады, што ты застаўся задаволены...
для запуску трэба больш працаваць..але цяпер, які файл у вас на? апошняе, што я выклаў?
толькі вы можаце зрабіць лог, каб убачыць, што ўпырсквае і дай мне dtc maf off, што выключае...
ты заўсёды гатовы праверыць launch?
так, я на апошні файл,я падняў карту курыш, як ты сказаў, ты і дапрацавалі новы я рыф, карты, педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту,і больш паступова, нават калі выскочившим на 2.5 бар і больш (манометр мае fondoscala ў 2.5)такім чынам, галюцынацыі,проста я не магу разабрацца ў інтэрфейсе лёгка, і ўвайсці,мне цікава!!!!
што турбіна горы? выкарыстоўвайце рг у "дэпрэсія" ці звычайны?
як толькі я магу я перарабіць файл і паглядзім, ці зможам мы актываваць launch
я пасля вашага 3d на доказы працы turbo,але я не зразумеў, так добра.........
паспрабуйце так frenk..у гэты раз я зрабіў некаторыя разлікі...
я прашу прабачэння за чаканне, але я быў зачыніў за праблем дзен.............
тады я не змог зрабіць лог-за інтэрфейсу,заўтра я завязу вас да свайго сябра, і мы бачым. для.c. працуе, але ёсць праблема, ён робіць гэта з усімі 5-ступеністая
тады я не змог зрабіць лог-за інтэрфейсу,заўтра я завязу вас да свайго сябра, і мы бачым. для.c. працуе, але ёсць праблема, ён робіць гэта з усімі 5-ступеністая
у якім сэнсе? launch працуе ў функцыі кіламетраў/хуткасць транспартнага сродку, калі спыняцца любой перадачы зацепите рухавік заўсёды спыняецца на паваротах, устаноўленыя ў launch, як толькі транспартны сродак рухаецца і перавышае 3 км launch аўтаматычна адключаецца і дазваляе разганяцца да абмежавальніка абаротаў...
я растлумачу паводзіны.
з месца,ўстаўляю першы,я спяшаюся, і ўмешваецца ў вашыя.c. ідэальна падыходзіць..... ўстаўляю другі і ўмешваецца зноў, і там.c і гэтак далей для ўсіх высокіх перадач.......
нават калі яны знаходзяцца ў руху, і вынік той жа.
ммм дзіўна...які файл вы цяпер на апошні адказваў?
вы апошні,але без зменаў,калі гэта працуе, і ўсе працэдуры.
Гэта значыць, я правільна разумею...любой перадачы праверце, як вы атрымаеце спіны, устаноўленых у launch не разганяецца больш?
тады ты робіш што-то паспрабуйце вярнуць у першы абмежавальнік і змяніць, гэтак жа абмежавальнік адразу пасля...
дай мне ведаць..***** unque у дні прыносяць мне кропку jtd максімум некаторыя тэсты, я таксама....паглядзім, хто вырашыць раней...
добры вечар усім!
пасля шматлікіх выпрабаванняў,я не змог зрабіць гэты блаславёны l.c. нічога не рабіць,адзінае, што "працуе" - гэта апошняе, што ты выклаў сцены,але ён гэтую праблему,то робіць гэта на ўсіх перадачах.я хацеў бы зрабіць відэа, каб зразумець, як ен сябе вядзе..................
для часопіса я спаліў скуру, і я чакаю, што мне прыходзіць гэты новы.для астатніх-гэта сапраўдная бомба,адзінае што,я не змог знайсці абмежавальнік абаротаў,нават з damos, што ты выклаў сцены.тады я хацеў бы папрасіць тлумачэнні, калі гэта магчыма.
раскажы мне ўсё..для launch ты пакінуў зменены толькі абмежавальнік руху, што я зрабіў правільна?
для таго, каб абмежавальнік абаротаў, я магу дапамагчы табе спакойна...
гэта дакладна!
я не змог знайсці абмежавальнік абаротаў........
для тлумачэнні, я хацеў бы спытаць, калі вы можаце, што каэфіцыент пераўтварэння n,m-fuel можа падняць ціск ў рампы?!?г. зн. карту, што ecm называецца ціскам parzializzato (map1) і (map2) мае гэты фактар,калі павелічэнне больш мне ўвайсці ў блок з памылкай,раней выяўлена, ціск ў рампы праверыць.
я не зусім зразумеў, што ты хацеў сказаць, але карты, якія вы працытавалі, вы павінны быць карты часу ўпырску...
машына маёй сяброўкі карту launch мантуецца на з першыя тры адрасы скінутыя ў карты ratio/n і значэння ўсіх іншых карт, перавесці я думаю, што гэта першае, што я размясціў у гэтай tread дзіўна, што ў вас не працуе,...
ваш перамыкачом счаплення працуе?
час ўпырску карты, перш чым я думаю,тое, што я кажу, я тыя пасля (inj map basic start of main inj without pilot inj angle f:n,m-fuel)
мы зараз паглядзім!
выключальнік-гэта было першае, што я праверыў на дыягностыкі,паглядзім!.........
не магу ўвайсці, таму што я не..............
карты, якія вы кажаце, з'яўляюцца авансавыя плацяжы...
два таму, што авансы з ціскам пілот, а іншы авансы без папярэдняга ўпырску, так як карты час мне здаецца, што абмежаванне на ўключэнне або la'іншы карце, гэта 2800 абаротаў...але, што ў цябе праблема з дарогай цяпер?
я даў каля 4 градусаў,калі я пайду далей пераходзіць у recovery. гэта занадта шмат? для абслугоўвання гэтых прырашчэння?
для таго, каб абмежавальнік кажаце мне, што я павінен шукаць?!?
шукаць у адным з бітаў у 6000 знакаў пасля коскі каля карты, час, калі я правільна памятаю, але ў любым выпадку на damos павінны ўбачыць..
авансы таксама маюць абмежавальнік будзь асцярожны 4 градусаў некалькі...
так што 4 градусаў ўжо мяжа!
абмежавальнік абаротаў не ўдалося знайсці,не бачу...
паспрабуйце 07ba3a устанаўленні ў 5000 павінен страляць у 5000 абаротаў
і вось я зноў!тады я знайшоў абмежавальнік і добра.
неабходна адзначыць, што ні адзін з двух блокаў кіравання, з'яўляюцца арыгінальнымі маёй машыны.таксама была змененая ад старога ўладальніка, перш чым купіць,а іншы-узяў я на сметніку.
акрамя абмежавальнікі, якія ўжо ў курсе, дзякуючы табе манро, як:076356,076736,ёсць і іншыя?
ты мне дапаможаш, зноў манро?
я не разумею, што мне трэба спампаваць? і што я павінен вам дапамагчы знайсці абмежавальнікі..ок...але на які з 2 файлаў размешчаны?
так што цяпер запуск працуе і з якой мод файл?
вы хочаце, каб выклікаць стрэл, калі ён спыніўся з launch ўвялі?
гэта файл з l.c і абмежавальнік абаротаў
хочаш, я дапамагу табе змрочнай абмежавальнікі iq?
вы хочаце, каб выклікаць стрэл, калі ён спыніўся з launch?
вы дакладна манро!няма damos.....я знайшоў тыя, што я выклаў раней,г. зн. абмежавальнік iq і тое, паляць.машына "закрывае"занадта рана.
цяпер задаю дурное пытанне,я не рысь,але цалкам магчыма, што гэты ecu як раз той арыгінальны аўтамабіль?!?
што тычыцца стрэлы,занадта шмат стрэлаў балюча да фарсунак?!?!
той факт, што ecu арыгінальны аўтамабіль я не ведаю, што сказаць...
для запуску ўспышкі больш, што да фарсунак дрэнна для разгортвання....рэмень ў першую чаргу, а потым усё астатняе,клапаны,спружыны,і г. д....
толькі тое, што лагічна больш высокія абароты, дзе адбываецца стрэл,тым больш у доўгатэрміновай перспектыве,гэта можа прывесці да пашкоджання кампанентаў, што я казаў раней...выбар..
дызель не нарадзіўся, каб быць абмежаваным абаротаў, але ecu, як вы маглі бачыць на розных картах, рычаг, дызель паступова да яго не браць больш абаротаў, потым усё роўна і замацаваны таксама абмежавальнік, праўда, менавіта ў ecu устаноўлены для бяспекі ў 6000 абаротаў у хвіліну, але амаль ніколі не дасягнуў...
калі адзін з чацвёртага ў планшэт замест таго, каб паставіць пяты чапляе выпадкова трэці...хоць у гэтым выпадку абмежавальнік ці няма пашкоджанняў вы робіце, аднак...
для таго, каб абмежавальнікі ў экю, цяпер ужо позна, можа заўтра спакойна я табе скажу...
я хацеў спытаць, але на гэта вы заўсёды хочаце працаваць з maf off?
для эбу было цікава, так, каб ведаць,так як працуе l.c.і я заўважыў, што на нізкіх-сярэдніх абарачэннях штурхае нашмат больш, каб потым памерці на 3800.а змены тыя ж, што і высокае.
для стральбы першыя тры-марс,калі ліміт быў на 4500 было непазбежна,цяпер замест 5000,яна ідзе нашмат лепш.
сукенка ў 5км ад трасы,не монца he! але вы выпрабоўваеце задавальненне, і не кожную нядзелю, але амаль, там я выходжу, затым стрэл, мы ўцяклі.
тады іншая справа,ці есьць у мяне шанец знайсці трубы і трубкі сталевыя смешны цане,памеры 100x60x1 або 100x80x1,5 які памер лепш выбраць?!?!
прабачце, frenk сталевыя трубы для чаго? разгрузкі?
для ecu вось трохі адрасоў "ідзі з спружынамі" на гэтым ecu,edc15c5,не існуе damos падрабязна, для якіх тое, што вы сказалі, гэта для простага распазнавання карт, але я магу sbgliarmi на некаторых трэба было б паэксперыментаваць..
такім чынам, вы:
73400 lim press turbo ў функцыі тэмпературы паветра 10х10
73536 абмежавальнік iq 8х8
76736 карту крутоўнага моманту ў функцыі педалі 12х12 не рэальная абмежавальнік
і яшчэ, карту разліку пара на ўнутранай ecu
77006 карту мінімуму, калі вы хочаце змяніць мінімуму, вы можаце дзейнічаць зыходзячы з гэтага ;-)
79b62 lim iq у залежнасці rail press " і " temp дызель(гэта адзін з тых карт, што я сказаў вам раней)
7a42a выпраўленне boost станоўчым у функцыі масы паветра і тэмпературы паветра(тое ж самае як вышэй)
7939a авансаў
7ad7a lim авансаў
7ac52 boost limiter
76558 svbl
74a6c svbl
74a70 svbl
que абмежавальнік у выглядзе прамой лініі, усе ў 6000 вы ведаеце, што такое...калі вы хочаце зрабіць maf off і перамыкач рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, скажы мне, што вы замест адрасы
добрая праца
дзякуй манро!
вы трубы для зліву.
я мод амаль усе, акрамя двух карт 79b62 і 7a42a і svbi не ведаю, як мод....
міха і сказаў, што іх трэба, каб прымусіць змяніць...
хай на врі і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль..
для асобных бітаў рэгулявання турба-і некаторыя ўсталеўваюцца ў 1500 пунктаў, т. е. 1,5 бар max boost яшчэ на 2500 ачкоў, г. зн. заўседы 1,5 boost +1 бар атмасфернага ціску....impostali так, што не рэжуць, калі турба перавышае ціск...
вось змены з "абмежавальнікі"усе іншыя карты ідэнтычныя той, што была раней.аўтамабіль палепшылася яшчэ сее-што ніжэй,але нічога вышэй..............
добры дзень!карыстаюся выпадкам, каб пажадаць вам шчаслівага новага года ўсім forumisti і ў правілы форуму!!!
Добры вечар усім!!!!!
Я хацеў бы ведаць, чаму гэтая карта мне tagia на высокіх абарачэннях
Есць які-то іншы біт чапаць, каб даць яму гэтыя блаславеныя "падарожжы"