Прагляд Поўнай Версіі : Ціск турбо і IQ
Прывітанне ўсім, у мяне пытанне, што многім гэта падасца са зніжкай, але для мяне-няма....
Я чытаў, што калі павелічэнне значэння IQ такім чынам у мяне будзе павышэнне ціску turbo звязана найбольшая колькасць выхлапных газаў, гэта праўда, і што?
Здаецца праўдападобным, што, як і ў выпадку, калі была праўдзівай я павінен разгледзець і вылічыць прырашчэнне ціску турба функцыя для гэтага?
прывітанне,прабач, што значэння iq?
павелічэнне дызельнае паліва ўпырскваецца непазбежна прыводзіць да павелічэння pressioine з-за павелічэння выхлапных газаў.затым аўтаматычна ідзе пералік у tuttto.........
sportraxxx iq-гэта колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца ў кожны цыкл.
Ці залежыць кіраванне turbo адбываецца ў замкненым або адкрытым.
У першым выпадку ecu спрабуе захаваць значэнне ціску, усталяванае на карту.
У другім выпадку высвятляецца значэнне ў карту VGT незалежнай ад ціску, але залежыць ад IQ і ад абаротаў.
Як правіла, карту VGT адкалібраваць да пэўнага IQ.
Пераход ад завесы адкрыта на закрыта і кіруецца некаторыя крывыя з гістарэзісам, што яны абмяжоўваюць пераход ад аднаго кіравання да іншага
дзякую цябе, Фрэнк...
існуе гласарый, дзе можна прачытаць усе гэтыя абрэвіятуры ...некаторыя з іх вядомыя, іншыя няма..
як, напрыклад, у закрытым і адкрытым......
дзякуй
У выпадку vag edc15, што я вучуся, для пачатку, мы гаворым пра open або closed loop? як я магу зразумець гэта regolarmi і не рабіць шкоды?
Яшчэ grazieeee!
Прывітанне ўсім, у мяне пытанне, што многім гэта падасца са зніжкай, але для мяне-няма....
Я чытаў, што калі павелічэнне значэння IQ такім чынам у мяне будзе павышэнне ціску turbo звязана найбольшая колькасць выхлапных газаў, гэта праўда, і што?
Здаецца праўдападобным, што, як і ў выпадку, калі была праўдзівай я павінен разгледзець і вылічыць прырашчэнне ціску турба функцыя для гэтага?
гэтая рэч яшчэ больш відавочным з аўтамабіляў, аснашчаных турбінай і фіксаванай геаметрыі...
калі замест мантана з vgt ecu ўсе ж можа не быць "piccare". занадта шмат ціску турбо..
затым у залежнасці ад выпадку да выпадку
У выпадку vag edc15, што я вучуся, для пачатку, мы гаворым пра open або closed loop? як я магу зразумець гэта regolarmi і не рабіць шкоды?
Яшчэ grazieeee!
Пераход ад адкрытага цыклу на замкнены цыкл кіруецца ад эбу, і гэта, думаю, заўседы прысутнічае.
Open loop трэба кіраваць-то эфект overboost, карту, якая спасылаецца на гэта кіраванне, гэта карта, што на выхадзе працэнт клапана і уваходам IQ і Спіны. Што pressiione мае тыя ж ўваходы, але, відавочна, выходныя ад ціску аб'ектыў трымаць
Не ведаю, як сказаць вам дзякуй, вы былі сапраўды фантастычныя, Манро і Sportraxxx!
*Franco75: вы маеце на ўвазе, можа быць, N75 duty cicle? дзякуй вам вялікае, да вас таксама..
Не ведаю, як сказаць вам дзякуй, вы былі сапраўды фантастычныя, Манро і Sportraxxx!
*Franco75: вы маеце на ўвазе, можа быць, N75 duty cicle? дзякуй вам вялікае, да вас таксама..
на жаль, я пачатковец як і вы....
Пераход ад адкрытага цыклу на замкнены цыкл кіруецца ад эбу, і гэта, думаю, заўседы прысутнічае.
Open loop трэба кіраваць-то эфект overboost, карту, якая спасылаецца на гэта кіраванне, гэта карта, што на выхадзе працэнт клапана і уваходам IQ і Спіны. Што pressiione мае тыя ж ўваходы, але, відавочна, выходныя ад ціску аб'ектыў трымаць
Першы пытанне : на аснове чаго вырашае ecu ўлічваць карту мэта, turbo і, калі той, vgt ?
Другі : ведаючы перш за ўсе сям'і edc16 групы "фіят" я ніколі не чытаў гэтай closed і open loop. Існуе нават на гэтых ecu ці гэта прэрагатыва іншых сем'яў, тыпу vag? Выбачайце, але аргумент, што я не ведаю і хацеў бы паглыбіць
пацвярджаю,таксама цікавіць мяне, паглыбіць..
існуюць крывых гістарэзісу ў залежнасці ад абаротаў, якія яны выбіраюць рэжым кіравання. Есць карта парог IQ, калі яны перавышаюць або апускаюцца значэнне крывой адбываецца пераключэнне на рэжым open або closed loop.
На практыцы, калі зададзенае колькасць абаротаў ўпырскваецца IQ вышэй крывой выкарыстоўваецца open loop(эфект overboost),
калі аб'ем падае ніжэй іншы крывой выкарыстоўваецца рэжым closed loop, г. зн ECU "гоніць" set point-карта turbo.
Так, прывітанне, я заўважыў, нават я гэта з'ява дыягназ, у прыватнасці, здаецца, што да пэўнага ****llo ціску ecu ніжэй зададзеных значэнняў у карту vgt, у прыватнасці, з рухавіком, які не патрабуе шмат пара.. Прыклад, да 1800 абаротаў з арыгінальнай карце ў нейтральнае становішча адкрыцця vgt варта, як усталяваць карту на самай справе перавышае 100 мбар прыкладна значэнне ціску turbo усталяваны на аднайменнай карце, што ў фесе я бачу, як "ціск аб'ектыў"
існуюць крывых гістарэзісу ў залежнасці ад абаротаў, якія яны выбіраюць рэжым кіравання. Есць карта парог IQ, калі яны перавышаюць або апускаюцца значэнне крывой адбываецца пераключэнне на рэжым open або closed loop.
На практыцы, калі зададзенае колькасць абаротаў ўпырскваецца IQ вышэй крывой выкарыстоўваецца open loop(эфект overboost),
калі аб'ем падае ніжэй іншы крывой выкарыстоўваецца рэжым closed loop, г. зн ECU "гоніць" set point-карта turbo.
Франк, у вас маецца гэтыя крывыя гістарэзісу, на якія вы робіце спасылку ці гэта твае выснова??
не, гэта не мая выснова, пошты, файл-прыклад, і мы бачым іх знайсці
Не можа быць, замест карты парог ціску, у якіх, калі значэнне адхіляецца пэўнага столькі тое, месца на карце, прысвечаны ціску turbo by праходзіць карту vgt, каб кантраляваць праз нейкі механізм зваротнай сувязі, электронны, як зваротную сувязь ад MAP тым, што трымаеце ў значэнне, найбольш блізкае да зададзенага?
Роўна як і я ў маей jtdm 16v, які мае edc 16 c39 (еўра-4 з віхрам) overboost, я ніколі не чытала ў розныя часопісы
магчыма, я дрэнна растлумачыў, прабачце.
Есць дзве крывыя, блізкія, у залежнасці ад абаротаў усталяваны яшчэ IQ, калі ен перавышае IQ першым павароце ен пераходзіць у рэжым openloop, калі яна падае ніжэй IQ другі крывой пераходзіць у closedloop.
*made83, што вы маеце на ўвазе, каб не бачыць overboost у дыягназ?
Што ціск не адыходзіць ніколі, акрамя зададзенай у табліцы " ціск у дачыненні да абаротаў, і на iq, паўтараю, у дзейнасці з найменшымі запыце пара, але я думаю, што ен не можа зразумець, overboost, як sonnpressioni пад паловай бар. У любым выпадку я вам не кажу, што nonnhai прычына толькі ў тым, што я не разумею, якім чынам, відаць, што есць ужо карта ціскам па адносінах да iq і абаротаў там можа быць іншая карта (той, на які вы робіце спасылку, вы) што трэба, каб абыйсці агульны tenedos кошт тых жа значэнняў крыжаваных, я не ведаю, калі я растлумачу
Прабачце Made83, па-твойму, карту VGT, які забяспечвае працэнт адкрыцця геаметрыі ў функцыі абаротаў і iq, што павінна служыць?
Паводзіны карты vgt ясна, калі ты мне задаў гэтае пытанне, гэта значыць, што не я зрабіў зразумець, дастаткова, я проста пытаюся, на якіх каштоўнасцях грунтуецца на карту гістэрэзіс якой ты казаў, каб праштурхнуць кіравання turbo на карце, vgt, што і ціску турба.
гэта не карта, але есць дзве крывыя. У залежнасці ад абаротаў, на выхадзе парогавага значэння IQ
Be пошты screenhot гэтых крывых