Прагляд Поўнай Версіі : парады для неафіта....edc15, 16 і 17.
першы пытанне: якую лепш інтэрфейс, каб спакойна працаваць з гэтымі эбу?
другое пытанне: я ведаю, што для edc15 трэба выправіць таксама cks (кантрольная) хоць edc16 і 17 яго выпраўляюць аўтаматычна ....магу зрабіць з тытанам ці есць праграма, размешчаны насупраць?
трэці пытанне: што значыць працаваць у загрузкі tricore?
на дадзены момант я спынюся тут....
першы пытанне: якую лепш інтэрфейс, каб спакойна працаваць з гэтымі эбу?
гэта вы можаце зрабіць яе практычна ўсе праграмісты, але калі вы хочаце праграміст з сказаць трохі і зрабіць трохі усе вазьмі пеўня, v54 добрае якасць
другое пытанне: я ведаю, што для edc15 трэба выправіць таксама cks (кантрольная) хоць edc16 і 17 яго выпраўляюць аўтаматычна ....магу зрабіць з тытанам ці есць праграма, размешчаны насупраць?
тытан спакойна выпраўляе большасць edc15,16, з'яўляюцца правільнымі, праграміст,некаторыя 17
трэці пытанне: што значыць працаваць у загрузкі tricore?
І рэжым, у якім трэба адкрыць ecu, і дайце нам спасылкі на плаце
[QUOTE]
есць нават аўтамабілі на бензіне, але дызель, тым больш на рынку
гэта вы можаце зрабіць яе практычна ўсе праграмісты, але калі вы хочаце праграміст з сказаць трохі і зрабіць трохі усе вазьмі пеўня, v54 добрае якасць
тытан спакойна выпраўляе большасць edc15,16, з'яўляюцца правільнымі, праграміст,некаторыя 17
вось, тут я не зусім зразумеў...праграміст гэта такое? але edc16 не робяць аўтаматычна? у 17 я ўжо зразумеў, што казіно....я avvicinerò вельмі асцярожна...
І рэжым, у якім трэба адкрыць ecu, і дайце нам спасылкі на плаце
то бок, гэта было б, як працаваць у bdm?
[QUOTE]
але вы бачылі, што elencavano толькі аўтамабілі з дызельным рухавіком мне было цікава, калі ў машыне бензін, ідуць і зроблены з чаго-то канкрэтнага або няма....
прывітанне pasticciona.....
кажу я...праграміст-гэта інтэрфейс, які падключаецца ад разеткі серыйны аўтамабіль, або раз'ем obd да кампутара для праграмавання займаецца ecu....сядзеў рабіць на дадзены момант толькі ваш edc15 я вам рэкамендую mpps v12 з найменшымі выдаткамі шэсць ціхім месцы на гэтыя экю...
mpps на edc16gruppo vag і fiat ідзе аўтаматычнае выпраўленне кантрольнай сумы запісу....кожны раз, калі вы рэдагуеце файл, нават толькі адзін біт кантрольная сума заўседы ідзе правільна або праграмнае забеспячэнне для праграмавання/рэдагавання або ад працы/праграміст ж...
загрузкі tricore,bdm,jtag, boot mode: рэжым чытання і запісы ecu "школы" то бок з той жа дэмантаваная з аўтамабіля і andadosi падключыць толькі на плаце, у выпадку bdm...
у tricore нас вы ідзяце звязаць заўседы на плаце, таксама з даданнем спецыяльных рэзістараў раз, але тут есць даданне ісці і нават падключыць праз распиновка ecu...не ва ўсіх выпадках залежыць ад ecu на ecu....
у асноўным ад паслядоўнага порта будзе "просіць дазволу" на ecu, дайце нам дадзеныя, якія нам патрэбныя...
andandosi размясціць via платы і распиновка "кіруе" на ecu нам, як нам трэба...
я спадзяюся, вам усе ясна...
P. S:прыемна мець жанчыну сярод многіх кіраўнікоў чып....
жаноцкасці есць хоча заўседы і ўсюды....
прывітанне pasticciona.....
кажу я...праграміст-гэта інтэрфейс, які падключаецца ад разеткі серыйны аўтамабіль, або раз'ем obd да кампутара для праграмавання займаецца ecu....сядзеў рабіць на дадзены момант толькі ваш edc15 я вам рэкамендую mpps v12 з найменшымі выдаткамі шэсць ціхім месцы на гэтыя экю...
mpps на edc16gruppo vag і fiat ідзе аўтаматычнае выпраўленне кантрольнай сумы запісу....кожны раз, калі вы рэдагуеце файл, нават толькі адзін біт кантрольная сума заўседы ідзе правільна або праграмнае забеспячэнне для праграмавання/рэдагавання або ад працы/праграміст ж...
Выдатна! але карэкцыя cks на edc15 з mpps, але я павінен даць я каманды або робіць гэта толькі калі я іду, каб выратаваць?..... праблема ў тым, што я яшчэ не купіў ні адзін інтэрфейс, і, таму, ведаю, што-то тэорыі, але на практыцы гэта ооочень найбольш эфектыўным....я вучуся, як forsennata...але некаторыя рэчы ўсе яшчэ далека і, такім чынам, я павінен вас, што вы ведаеце мяне даўжэй....
загрузкі tricore,bdm,jtag, boot mode: рэжым чытання і запісы ecu "школы" то бок з той жа дэмантаваная з аўтамабіля і andadosi падключыць толькі на плаце, у выпадку bdm...
што такое пхд? дарэчы bdm: мне сказалі, што з каня я магу працаваць нават у bdm...гэта праўда? таму, калі я купляю пеўнік у тэорыі я магу зрабіць, калі mpps і bdm100? таму што, калі я магу мець толькі адзін інтэрфейс, які дазваляе мне рабіць усе, і ен надзейны, вядома, гэта лепш, замест таго, каб мець некалькі інтэрфейсаў,...то, вядома, па меры развіцця маіх ведаў і навыкаў, andrei прымаць рэчы больш канкрэтныя, калі трэба...
у tricore нас вы ідзяце звязаць заўседы на плаце, таксама з даданнем спецыяльных рэзістараў раз, але тут есць даданне ісці і нават падключыць праз распиновка ecu...не ва ўсіх выпадках залежыць ад ecu на ecu....
вось на дадзены момант я не знаемы, па-ранейшаму арабскі для мяне!
у асноўным ад паслядоўнага порта будзе "просіць дазволу" на ecu, дайце нам дадзеныя, якія нам патрэбныя...
andandosi размясціць via платы і распиновка "кіруе" на ecu нам, як нам трэба...
я спадзяюся, вам усе ясна...
P. S:прыемна мець жанчыну сярод многіх кіраўнікоў чып....
жаноцкасці есць хоча заўседы і ўсюды....
ок..пытанне № 1:на edc15 ne mpps у пеўнік робяць карэкцыі cheksum запісу quela трэба зрабіць, ты..з mpps есць магчымасць зрабіць гэта да запісу ў ecu, але калі вы зменіце ўсе файлы з тытана гэта цябе папраўляе яго, заўседы, аднак, у аўтаматычным cks, так што вы зможаце з ціхім..
domandan°2: пхд-гэта circuto друкаванай ecu, дзе знаходзіцеся ўсе кампаненты, звараныя на калі адкрыць, каб яго можна было чытаць і пісаць у любым рэжыме....
з galletto v53/54 і яго папярэднікі, вы можаце на самой справе мець магчымасць programazzione паслядоўны і праз pcb з дапамогай толькі аднаго інструмента без купіць шмат інтэрфейсаў...я, аднак, ці магу я дазволіць сабе пайсці адкрыць, то ecu, каб потым прачытаць/запісаць яе з клонам, толькі не мне, я ніколі не адчуваў..потым кожны робіць так, як лічыць патрэбным...
пытанне № 3:тое, што вы кажаце усе правільна, за выключэньнем таго, што серыйны чытайце толькі дадзеныя eprom я частка з іх у bdm напрыклад, вы можаце прачытаць eprom-мікра-да e2p па асобнасці, так і далека не тры...але ведай, што, напрыклад, у bosch edc15 вы не можаце зрабіць іх у bdm далей пхд ў выпадку блакавання, памылкі, etc...калі ен блакуе эбу гэтага вы націсніце адкрыць ecu отпаяйте eprom, прачытаць праграміст eprom тыпу willem упа etc, а затым прылітаваць eprom і зачыніце ўсе...таму я б сказаў, што для пачатку есць mpps вам ідзе больш, што таксама добра, улічваючы кошт...у цяперашні час знаходзяцца ў 20 еўра, у той час як для пеўня, стрыманы ne вы павінны выдаткаваць па меншай меры 100, і ўсе роўна вы не маеце магчымасць аднаўлення вашай edc15 ні ў якім выпадку..
ок..пытанне № 1:на edc15 ne mpps у пеўнік робяць карэкцыі cheksum запісу quela трэба зрабіць, ты..з mpps есць магчымасць зрабіць гэта да запісу ў ecu, але калі вы зменіце ўсе файлы з тытана гэта цябе папраўляе яго, заўседы, аднак, у аўтаматычным cks, так што вы зможаце з ціхім..
domandan°2: пхд-гэта circuto друкаванай ecu, дзе знаходзіцеся ўсе кампаненты, звараныя на калі адкрыць, каб яго можна было чытаць і пісаць у любым рэжыме....
з galletto v53/54 і яго папярэднікі, вы можаце на самой справе мець магчымасць programazzione паслядоўны і праз pcb з дапамогай толькі аднаго інструмента без купіць шмат інтэрфейсаў...я, аднак, ці магу я дазволіць сабе пайсці адкрыць, то ecu, каб потым прачытаць/запісаць яе з клонам, толькі не мне, я ніколі не адчуваў..потым кожны робіць так, як лічыць патрэбным...
і тут дзякую цябе за парады, з'яўляюцца каштоўнымі, калі вы пачынаеце...
пытанне № 3:тое, што вы кажаце усе правільна, за выключэньнем таго, што серыйны чытайце толькі дадзеныя eprom я частка з іх у bdm напрыклад, вы можаце прачытаць eprom-мікра-да e2p па асобнасці, так і далека не тры...але ведай, што, напрыклад, у bosch edc15 вы не можаце зрабіць іх у bdm далей пхд ў выпадку блакавання, памылкі, etc...калі ен блакуе эбу гэтага вы націсніце адкрыць ecu отпаяйте eprom, прачытаць праграміст eprom тыпу willem упа etc, а затым прылітаваць eprom і зачыніце ўсе...таму я б сказаў, што для пачатку есць mpps вам ідзе больш, што таксама добра, улічваючы кошт...у цяперашні час знаходзяцца ў 20 еўра, у той час як для пеўня, стрыманы ne вы павінны выдаткаваць па меншай меры 100, і ўсе роўна вы не маеце магчымасць аднаўлення вашай edc15 ні ў якім выпадку..
Вы былі вельмі добрыя, я і збіраюся купляць mpps і зраблю, крыху практыкі...
але e2p б eeprom?
вы e2p-гэта eeprom....
прабачце pasticciona rinfrescami памяць...якая было сумневаў, n°4?
P. S:не вы нічога не дзякаваць мяне, што мы на форуме спецыяльна, каб дапамагчы....мне падабаецца, пакуль не магу...не турбуйцеся ні аб чым..
Добры дзень, калі вы шукаеце лепш, там толькі спіс транспартных сродкаў, транспартных сродкаў, якія падтрымліваюцца і спосаб, як прачытаць дадзеныя, затым спрабуе задаць нейкі знаемы, дзе можна знайсці тое, што вам трэба, каб пачаць, таму што гэта не вельмі надзейны ў выкарыстанні інструмент 20-Е на любой сям'і есць блокі кіравання рухавіком...........
вы e2p-гэта eeprom....
прабачце pasticciona rinfrescami памяць...якая было сумневаў, n°4?
P. S:не вы нічога не дзякаваць мяне, што мы на форуме спецыяльна, каб дапамагчы....мне падабаецца, пакуль не магу...не турбуйцеся ні аб чым..
я капіюю і ўстаўце: "чацверты сумневы: у сеткі ў пошуках розных інтэрфейсаў і спрабуючы ацаніць, што было лепшым, я заўважыў, што многія з гэтых (напрыклад kess V2) segnavano спіс аўтамабіляў усе (але менавіта ўсе тыя, якія пералічаны), якія працуюць на дызель....па якой прычыне? у гэты момант я задаюся пытаннем, калі есць нейкая розніца паміж блокамі кіравання дызель і бензін....я ведаю, што хто-то будзе смяяцца, але толькі не атрымалася туды дабрацца толькі.... "
прывітанне pasticciona..***** і цалкам справядліва сказаў вам, запал рухавікі, калі вы шукаеце лепш, транспартных сродкаў, якія падтрымліваюцца для дадзенага інтэрфейсу вы ўбачыце, што ен таксама падтрымлівае розныя транспартныя сродкі, бензін...
Добры дзень, калі вы шукаеце лепш, там толькі спіс транспартных сродкаў, транспартных сродкаў, якія падтрымліваюцца і спосаб, як прачытаць дадзеныя, затым спрабуе задаць нейкі знаемы, дзе можна знайсці тое, што вам трэба, каб пачаць, таму што гэта не вельмі надзейны ў выкарыстанні інструмент 20-Е на любой сям'і есць блокі кіравання рухавіком...........
Дзякуючы Страсці рухавікі, на самай справе ricontrollando у вас есць прычына, вы і манро.....
прывітанне pasticciona..***** і цалкам справядліва сказаў вам, запал рухавікі, калі вы шукаеце лепш, транспартных сродкаў, якія падтрымліваюцца для дадзенага інтэрфейсу вы ўбачыце, што ен таксама падтрымлівае розныя транспартныя сродкі, бензін...
Манро вы былі неацэнную дапамогу мае першапачатковыя сумневы.....
у рэшце рэшт, я вырашыў выбраць для galletto v54 (бачыў, што я буду раздаваць, я я раблю падарунак, што яно таго варта).....
што вы думаеце пра гэта?
P. s: але калі ў мяне есць матэрыял, карысна (як яны могуць быць ручныя для noifiti, або мноства файлаў, п...), дзе ім павінен (калі я магу) пасля?
;)
для файлаў ori існуе адпаведны банк даных...
для дакументаў, таксама есць спецыяльны раздзел, дзе вы можаце "uploudare" усе...
у v54-добры інструмент, проста пераканайцеся, што вы не ўзяць клон клон....
вакол есць шмат лайна...факты кансультаваць тут, на форуме лепшае месца, дзе ўзяць v54 добра...
прывітанне