Перегляд Повної Версії : читання tool boot
Привіт... я прочитав цей блок один free2 2.2 td4 і я не можу зробити іншого типу read all, єдине, що я побачив, а тільки те, що ви бачите в даних ебу...
потім я хотів запитати, де ce писав protected означає, що файл захищений, і я не можу читати нічого..
вибачте за запитання від мирської, але і моє перше читання tool boot і я хотів би зрозуміти, якщо блок управління, що і захищене мені що я помиляюся..спасибі
ці ecu не захищені,зроблені в десятки і більше між freelander і evoque ,може бути, якщо поставити зображення, трохи більше, я розумію, що ви хочете сказати
якщо ви робите read all вас закон спокійно?
коли ви питаєте поради ви повинні дати ще інфо можливі на машини і на блоці, цифри hw sw, потужність двигуна, рік і так далі, в іншому випадку ви тільки втратите час.
вибачте ugobos, якщо мої дані не є повними, але і я розібрали на половину знесений кілька місяців тому, і не riccordo всі дані
sportknight не знаю, як ви бачите на фото, тому що після публікації на форумі я не можу відкрити його, щоб побачити, якщо він був добре помітний, однак, якщо я resd all я не бачу нічого, читаю тільки дані ебу, натиснувши connect
вибачте ugobos, якщо мої дані не є повними, але і я розібрали на половину знесений кілька місяців тому, і не riccordo всі дані
я зрозумів, але якщо у вас є ecu в руки, принаймні, пошту дані hw і sw.
ви впевнені, що у вас введення в boot mode з дроту припаяти на ecu?
У мене провід з опором на ecu, але якось я не зварила його тільки покласти його в отвір, що я робив, див. посилання
Hw 0281017917
Sw 1039s45299
Якщо не помиляюся, ці
це EDC17CP42, пропоную використовувати голки висувний, якщо не хочете, припій дріт, тільки покласти в отвір може мати контакт ненадійний і змінити опір, один з них я не зміг прочитати півень, але дав мені помилку, як тільки я починала читати, читати з kess.
Ок ugoboss дякую за інформацію
Якщо не читати, ймовірно, спалили ЕБУ, може бути, коли була відкрита
Коли я відкрита, я зробив увагу, і я перевірив, що це не він зробив пошкодження, однак, спробуйте прочитати її я використовую в якості блоку управління тест
завжди riprovarla в машині відразу після її прийому і