КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Edc 15c2 peugeot 307 перавышэння ліміту скід памылак

federicot77
У мяне 307 з сістэмай ўпырску bosch edc15c2 арыгінальны заблякаваны таму што быў перавышаны мяжа выдалення памылак, мне было цікава, калі хто-то ведае, як скінуць лічыльнік, і, адпаведна, разблакаваць блок кіравання

дзякуй

манро
абмежаванне на скід памылак?
гэта першы раз, калі я чую што-то падобнае...
не ведаю, што сказаць..

carlo abarth
rivergina экю!!!

domenik

сиско
У мяне 307 з сістэмай ўпырску bosch edc15c2 арыгінальны заблякаваны таму што быў перавышаны мяжа выдалення памылак, мне было цікава, калі хто-то ведае, як скінуць лічыльнік, і, адпаведна, разблакаваць блок кіравання

дзякуй

я чуў яшчэ такую рэч, мне здаецца, што пасля 50 адмены памылкі (я не памятаю, калі вы не ўваходзіце ў дыягназ ці не сцерці больш памылак), дзе я чытаў, казалі, што з lexia можна было скінуць

federicot77
Гэта мяжа для адмены памылкі і пасля гэтага дыягназ будзе заблакаваная, і вы не ў стане ачысціць памяць guastie і робіць актыўныя дыягназы, rigenerzione fap etc...

carlo abarth
вы вырашылі???

federicot77
Няма я riverginando экю, як толькі я навіны паведамляю вам, дзякуй тым

giama
няма не патрэбна riverginazione .. пераходзіць у дыягназ, як eobd і выдаленні перайсці ціхі

federicot77
Вырашана riverginando ecu, Eobd не сцерці ўсе памылкі, але толькі некаторыя, між іншым riverginandola у паслядоўны порт не працаваў, я павінен быў атрымаць яе ў школе. Вы разумееце, у дыягностыцы некаторых тэстараў паведамляе вам, колькі ануляванне памылкі былі зробленыя, на шчасце, толькі Peugeot і citroen маюць адбываецца няшчасце, дзякуй усім

carlo abarth
мак узяў тады!!