КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Каб пачаць з нуля

эфір
Прывітанне, хлопцы,
як ужо напісаў у прэзентацыі есць энтузіяст, які вырашыў, нарэшце, паспрабаваць свае сілы ў ****llo аперацыйнай у гэтым выдатным прыгодзе.
Я заўседы глядзеў на іх з цікаўнасцю, свет апрацоўкі блокаў кіравання, для якіх у той час я спрабаваў знайсці якую-небудзь інфармацыю.
На самай справе ніколі не ўдалося атрымаць рэальнай рухаючай сілай засяродзіцца на рэчах, неабходных для таго, каб магчы пачаць змяняць адлюстраванне.
Я запампаваў некалькі праграм, але ўсе ж, я не знаемы ne, тым менш магу зразумець, які з іх выкарыстоўваць, для чаго і які з іх выкарыстоўваць для іншага...
Таму я быў бы рады, што хто-то дае мне які-небудзь савет для таго, каб вывучыць і пачаць паспрабаваць апрацоўку....

манро
мы тут для гэтага..., што сумневы ў вас у прыватнасці?

эфір
Прывітанне, Манро! Дзякуй за ветлівы адказ. Ві уявіце сабе, што хочаце пачаць вывучаць што-то і выкарыстоўваць некаторы праграмнае забеспячэнне. Што б вы параілі мне? Я бачыў, што есць дзесяткі праграм, але я не ведаю, які выкарыстоўваць . Файлы, блокі кіравання, я ўжо, але хацелася б зразумець дакладна, якое праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць, і калі ўдаецца знайсці якую-небудзь інфармацыю аб тым, як рухацца ўнутры карты. Што змяніць, што няма, у агульным-то кіраўніцтва-якое ў пэўным сэнсе вядзе ў выбары.

манро
sw больш просты ў выкарыстанні з'яўляецца ecm, так і ў 2001 годзе, што крыху састарэлыя, у цяперашні час, як тытан, які з'яўляецца найбольш...
таксама map3d добрае sw, але трохі грувасткім ў выкарыстанні з-за драйвераў...
sw, там іх шмат, хоць і робяць гэта больш-менш усе тое ж самае...
затым, калі вы хочаце топ есць winols, але гэта сапраўды "круты", у выкарыстанні відаў імі ў пачатку..

эфір
Вы дзякавалі. Сказаць па праўдзе, я пачаў так, каб зрабіць некаторыя выпрабаванні з дапамогай Titanium. Цяжкасці, якія я знайшоў, была прывязка супастаўленні арыгінала з паловай файл з драйверамі, якія есць у базе дадзеных. Многія, здавалася б, роўныя, нават як імя, але мне здаецца, што зменіцца, то ў некаторых параметрах.

манро
калі файлы, якія вы загружаеце арыгінальны тытан распазнае аўтаматычна драйвераў, права...

эфір
Заўседы і ў любым выпадку? У мяне-архіў файлаў арыгінальныя, і я паспрабаваў загрузіць для тэставання якой-небудзь файл (у фармаце zip і RAR), але Titanium не даў мне адказ правільны драйвер.

carlo abarth
сардэчна запрашаем, рады вам дапамагчы!!

манро
Заўседы і ў любым выпадку? У мяне-архіў файлаў арыгінальныя, і я паспрабаваў загрузіць для тэставання якой-небудзь файл (у фармаце zip і RAR), але Titanium не даў мне адказ правільны драйвер.
калі файл з'яўляецца цалкам арыгінальнай, табе ўсе ж знайсці заўседы і ў любым выпадку аўтаматычна драйвера...
прабачце, але вы, перш чым загружаць файл на тытан атрымаць з фармату rar/zip, праўда?

эфір
калі файл з'яўляецца цалкам арыгінальнай, табе ўсе ж знайсці заўседы і ў любым выпадку аўтаматычна драйвера...
прабачце, але вы, перш чым загружаць файл на тытан атрымаць з фармату rar/zip, праўда?

прывітанне Манро, сказаць па праўдзе, няма...гэта, загрузіўшы файл у фармаце zip распазнае.
Вы кажаце, што было б лепш выняць? які фармат я павінен прымусіць яго чытаць?

манро
яго трэба загрузіць etraendolo daqualsiasi фармат сціску....
тытан чытае звычайныя файлы senzanessun дзіўны фармат...
толькі счытвае байт файла карту....

эфір

Пытанне: калі я мяняю розных карт, карт эбу, калі я раблю крокі, каб захаваць файл, ен аўтаматычна мне захаваць у файл, што ўжо падрыхтавана для змен, ці не так? Не выходзіць захаваць у зыходны файл, правільна?пасля захавання проста перанесці файлы ў эбу з абсталяваннем у наяўнасці ці я павінен зрабіць які-то іншы аперацыі ?

Errecinque

Пытанне: калі я мяняю розных карт, карт эбу, калі я раблю крокі, каб захаваць файл, ен аўтаматычна мне захаваць у файл, што ўжо падрыхтавана для змен, ці не так? Не выходзіць захаваць у зыходны файл, правільна?пасля захавання проста перанесці файлы ў эбу з абсталяваннем у наяўнасці ці я павінен зрабіць які-то іншы аперацыі ?
Вы бяжыце занадта.....гэта не так проста, калі вы не хочаце, каб шкоду. тым часам вы абавязкова павінны прачытаць файл з эбу, які вы хочаце змяніць, і знайсці нумар hw і sw, і паведаміць вам, шукаеце на форуме, калі гэта ecu легка для запісу ў паслядоўны або калі патрабуецца чытанне і запіс з дапамогай іншых метадаў. Адпаведна выбіраць hw больш падыходзіць для таго, каб пазбегнуць блокаў ecu ці іншыя праблемы. Таксама супастаўленне дрэнна зроблена, калі вы можаце гэта легка можа прывесці да пашкоджання рухавіка. Таму вам прыйдзецца страціць трохі часу і ўважліва прачытаць усе тэмы форуму, каб зразумець, што ідзеш насустрач.

эфір
Ок. Дзякуй за савет.
Але.пытанне на дадзены момант-гэта, магчыма, па-дурному, але калі я ўжо адлюстраванне арыгінала не магу знайсці гэтую інфа ад адлюстравання, што я ўжо? Я павінен абавязкова знайсці info.адлюстраванне блока кіравання, на якім я хачу ўмяшацца? Таму не ўсе абсталяванне і праграмнае забеспячэнне даступныя ў стане ўздзейнічаць на ўсе блокі?

манро
для супастаўлення арыгінал вы маеце на ўвазе зыходны файл вашай машыны?
калі вы чыталі прама з машыны ці вы ўпэўненыя, што ен мае тыя ж лічбы, апаратнае і праграмнае забеспячэнне, вы можаце змяніць яго(з веданнем таго, што вы робіце) і пуй пісаць...
аўтамабіль ў пытанне, што коды hw і sw?

эфір
Для адлюстравання арыгінала я маю на ўвазе тыя машыны, або нават тыя, якія знаходзяцца ў розных базах дадзеных знайсці.
Я ўжо дазвалялі мае пытанні здадуцца трывіяльнымі, але цікава : дзе знаходзяцца коды SW і hw? Я, як.я буду ведаць, якія яны ?

Errecinque
Для адлюстравання арыгінала я маю на ўвазе тыя машыны, або нават тыя, якія знаходзяцца ў розных базах дадзеных знайсці.
Я ўжо дазвалялі мае пытанні здадуцца трывіяльнымі, але цікава : дзе знаходзяцца коды SW і hw? Я, як.я буду ведаць, якія яны ?
Трэба менш як зрабіць ecu id, падключыўшыся да вашага эбу, каб быць упэўненым у лічбах.

frenk85

эфір
Трэба менш як зрабіць ecu id, падключыўшыся да вашага эбу, каб быць упэўненым у лічбах.

Ок . Ідэальна. Але id ecu я заўседы з titanium ?

эфір

Errecinque
Ок . Ідэальна. Але id ecu я заўседы з titanium ?
У тытан, як winols і яшчэ sw прызначаны для працы карту і рэдагаваць файлы, але і чытаць і пісаць гэты файл, вы павінны падключыць фізічна да эбу.

эфір
Ок. Добра. Я прачытаў адзін пост, у якім гаворыцца аб прызнанні дадзеных эбу з дапамогай galletto. Пачынае быць план больш ясна ўсе....але блок кіравання павінен быць, каб сіла, усталяванага ў аўтамабілі для чытання, ці я магу працаваць нават ўключыць, выдаліце ?

mecdoc
Залежыць ад тыпу эбу, а да школы яны ўсе адзіным недахопам з'яўляецца тое, што некаторыя з іх і бескарысным адкрываць, і існуе магчымасць разрыву ўнутранай

эфір
Залежыць ад тыпу эбу, а да школы яны ўсе адзіным недахопам з'яўляецца тое, што некаторыя з іх і бескарысным адкрываць, і існуе магчымасць разрыву ўнутранай

ок. можа быць, я дрэнна выказаў, кажучы пра "зняць". Я меў на ўвазе, лепш сказаць "выдаліць з аўтамабіля". пасля вымання і расходу ў школе і, падлучанага інструмента вы можаце рабіць тыя ж рэчы, якія можна зрабіць, калі ўсталяваны ?

Tano
Прывітанне, хлопцы,
як ужо напісаў у прэзентацыі есць энтузіяст, які вырашыў, нарэшце, паспрабаваць свае сілы ў ****llo аперацыйнай у гэтым выдатным прыгодзе.
Я заўседы глядзеў на іх з цікаўнасцю, свет апрацоўкі блокаў кіравання, для якіх у той час я спрабаваў знайсці якую-небудзь інфармацыю.
На самай справе ніколі не ўдалося атрымаць рэальнай рухаючай сілай засяродзіцца на рэчах, неабходных для таго, каб магчы пачаць змяняць адлюстраванне.
Я запампаваў некалькі праграм, але ўсе ж, я не знаемы ne, тым менш магу зразумець, які з іх выкарыстоўваць, для чаго і які з іх выкарыстоўваць для іншага...
Таму я быў бы рады, што хто-то дае мне які-небудзь савет для таго, каб вывучыць і пачаць паспрабаваць апрацоўку....
Прывітанне, хлопцы....я прыкладаю тут, таму што я трохі ў тым жа стане, у эфір.... я хацеў бы пачаць разумець тое-сее, а я....

З Павагай Гаэтана

tranky

Я хацеў бы таксама даць інфа пра чытання, рэдагавання і запісу відаць, што тут нядаўна, і тое нямногае, што я ведаю, я хацеў бы падзяліцца ім з вамі, каб унесці свой уклад у развіцце групы.
Для чытання і запісы блокаў кіравання, якія маюць шмат meorie, але для большасці гэтай ўразлівай flash, у якой знаходзіцца памяць, змяніць, для супастаўлення, выкарыстоўваюцца наступныя прылады, з дапамогай адпаведнага праграмнага кіравання: MPPS & GALLETTOv54
Для рэдагавання файла, як правіла, выкарыстоўваецца: WinOLS - ECM-Titanium
Для маніторынгу якіх-небудзь адхіленняў, есць 2 шляху-khan: ELM327 і Delphi
Я спадзяюся, што гэтая інфармацыя не ўхіляўся оффтопик ne супраць правілаў, есць толькі рэкамендацыі, каб даць "імены" суадносіць даследаванні з ******.
З павагай

andrea80
Id ecu ты з абсталяванне, з якім вы хочаце прачытаць ваш эбу...х, прызнаць, што драйвер для ecm 2001 вы павінны прачытаць апошнія тры лічбы, hw і сабе,вы знаходзіцеся драйвер

andrea80
У выпадку, калі Titanium , павінна знайсці драйвер аўтаматычна...за выключэннем некаторых асаблівых выпадкаў. ..спадзяюся, што гэта дапамагло. ..

tranky
Дзякуй andrea80 і дадам, што механізм з тытана абмежавана з-origiarietà файла.. ен metcha толькі на АРЫГІНАЛЬНЫЯ файлы, якія маюць выразна пэўны md5, змяніўшы яго страціце, то md5 і ўводзіцца ўручную драйвер са спісу для класіфікацыі карт.

tranky
Быць кансультантам кампутарнай карысці ў такіх выпадках, шкада, не дапаможа рабіць карты, не маючы ведаў, добра механічнага аўто.. mannagg...

andrea80
X, то вы павінны вучыцца і працаваць шмат...

tranky
я чытаю як мага больш, у тым дакументацыя, кіраўніцтва, табліцы і ўсе астатняе, у вольны час з працы, пераважнай і прыгнятальным!
мы спадзяемся, што зразумець што-тое, што я прыбыў у "мертвых" кропак з адлюстраваннем..
паміж карты з драйвера і значэння вр-гэта сапраўды казіно, усталяваць нагрузкі сінхроннай паміж рознымі карты і вызначыць абмежавальнікі, але не немагчыма, як я разумею і бачыў.
На шчасце, на гэтым сайце есць людзі, з () (), якія даюць інфа, колькі трэба ў acrescimento.
;)

Tano

Я хацеў бы таксама даць інфа пра чытання, рэдагавання і запісу відаць, што тут нядаўна, і тое нямногае, што я ведаю, я хацеў бы падзяліцца ім з вамі, каб унесці свой уклад у развіцце групы.
Для чытання і запісы блокаў кіравання, якія маюць шмат meorie, але для большасці гэтай ўразлівай flash, у якой знаходзіцца памяць, змяніць, для супастаўлення, выкарыстоўваюцца наступныя прылады, з дапамогай адпаведнага праграмнага кіравання: MPPS & GALLETTOv54
Для рэдагавання файла, як правіла, выкарыстоўваецца: WinOLS - ECM-Titanium
Для маніторынгу якіх-небудзь адхіленняў, есць 2 шляху-khan: ELM327 і Delphi
Я спадзяюся, што гэтая інфармацыя не ўхіляўся оффтопик ne супраць правілаў, есць толькі рэкамендацыі, каб даць "імены" суадносіць даследаванні з ******.
З павагай
дзякуй за інфармацыю...паеду шукаць тут....
Яшчэ раз дзякуй
Tano

Tano
Быць кансультантам кампутарнай карысці ў такіх выпадках, шкада, не дапаможа рабіць карты, не маючы ведаў, добра механічнага аўто.. mannagg...
За тое, што я магу...аб механіка... калі хочаш, магу даць тлумачэнні...
Багаж мой...хоць і маленькі, мне яго зрабілі за гэтыя гады...

tranky
дзякуй.. толькі я скончыў вывучэння мяне добрыя карты, калі вы не scocio а ты бачыў, што я не рамяство, і я шмат памылак у механіцы ў дачыненні да ecu
Дзякуй, і вы таксама, калі ў вас есць яшчэ пытанні, не атрымаць сабе праблем, страляе чэргамі..

Tano
дзякуй.. толькі я скончыў вывучэння мяне добрыя карты, калі вы не scocio а ты бачыў, што я не рамяство, і я шмат памылак у механіцы ў дачыненні да ecu
Дзякуй, і вы таксама, калі ў вас есць яшчэ пытанні, не атрымаць сабе праблем, страляе чэргамі..

canotto2000
Рага, я хацеў бы зрабіць маленькае пытанне:

хто ведае, як растлумачыць, чаму ў зыходнай карце есць дыскі, і ў гэтай mod, вы страціце гэтыя звесткі?

Вы можаце ўставіць дыск у ECM T?

andrea80
Растлумачу..у выпадку драйвер ecm распазнае карту арыгінал ад вельмі многіх рэчаў, hw sw і асабліва cheksum ... карту мод не мае больш той жа cheksum і, такім чынам, не можа быць прызнана...спадзяюся, я растлумачыў.

andrea80
Акрамя таго, калі вы кажаце праграмнага забеспячэння рэдагаваць карту не арыгінальны вы не можаце дадаваць драйверы...

Errecinque
Як няма драйвера, яго можна выбраць ўручную, проста націсніце на кнопку драйвер ўніз і выбраць правільны, калі вы ведаеце, hw і sw

andrea80
Не я яго ўручную....я ўстаноўка драйвераў, ecm t .... вы не можаце, калі праграмнае забеспячэнне не з'яўляецца сапраўдным. Я меў на ўвазе тое,

canotto2000
Дзякуй, Андрэй, цяпер я зразумеў.

Але калі я выберу драйвер ўручную, я магу змяніць mod файл?

andrea80
Вядома, можна

sevio

tranky

сайт трохі змрочны.. але n'roses anticchia..

CIRIAUTO
Прывітанне, хлопцы,
я аматар, які вырашыў, нарэшце, паспрабаваць свае сілы ў ****llo аперацыйнай ў гэта прыгода.Я заўседы глядзеў на іх з цікаўнасцю, свет апрацоўкі блокаў кіравання, для якіх у той час я спрабаваў знайсці якую-небудзь інфармацыю.
але на самай справе ніколі не ўдалося атрымаць рэальнай рухаючай сілай засяродзіцца на рэчах, неабходных для таго, каб магчы пачаць змяняць адлюстраванне.затым, будучы ў пачатку вопыту, я хацеў бы ведаць, які прадукт больш падыходзіць для мяне, улічваючы, што ў мяне выгляд, дастаткова сказаць, у гандлі і дзе я мог бы знайсці іх assicurandomi, што яны будуць працаваць добра, незалежна ад таго, што яны клоны або няма
popi я хацеў бы ведаць розніцу паміж k/дзень kess і пеўнік і інш дзякуй

canotto2000
Сардэчна запрашаем, то Kess дазваляе чытаць і пісаць большасць ЭКЮ ў звароце ў раз'ем OBD, замест K-tag-прылада для чытання і запісы ў BDM, гэта значыць, са спецыяльнай сістэмай кантактаў, якія прымяняюцца ў ****llo абсталявання на борд мама ECU да школы. Гэта тое, што я магу сказаць на гэтыя прылады ў маім распараджэнні. Добры форум

CIRIAUTO
добрай раніцы, гумавая лодка, дзякуй вялікі х мне патлумачылі адрозненні розных прыбораў ,але, будучы пачаткоўцамі, такія як m згаджаецца хадзіць па крамах для noter пачаць выкарыстоўваць і жаваць усе гэта ??яго kiedo вас, улічваючы, што m вы толькі што напісалі, што вы з'яўляецеся уладальнікам абодвух інструментаў, дзякуючы

canotto2000
Я б парэкамендаваў вам у kess, тым часам, каб пачацца, і ў вас есць вопыт, каб зрабіць... Тое, што праграмнае забеспячэнне гаспадарчымі ksuite і ECM Titanium, вы можаце чытаць і рэдагаваць карты, каб потым перапісаць іх у ECU. Раю набыць усім, хто можа вам дапамагчы, па меншай меры, на працягу першых месяцаў, інакш можа быць шмат праблем. Не кажучы ўжо пра пашкоджанні, якія могуць прывесці да ECU кліентаў і сяброў...

CIRIAUTO
гумавая лодка, для гэтага я іду, з ног d свінцу x ведаць, што тып d купіць прадукт, і асабліва, як вы кажаце, вас хто-то што т-выконвайце за мной, я не кажу, крок за крокам, але, па крайняй меры, калі ен мае якія-небудзь цяжкасці ,класічная вакол, ен прадае ўсе, і больш ..але тады вы павінны паглядзець, што і як табе іх даюць ...калі вы ведаеце, indicarme вас ці нейкі іншы тут на сайце хто-то сур'езна, дзе можна набыць розныя прадукты і даць вам мінімальны у дапамогу

canotto2000
Залежыць ад таго, якія задачы трэба выконваць, **** llo аматарскія існуюць кітайскія клоны гэтыя прылады, але і дапамогу вы знойдзеце мала... То есць афіцыйных рэсэлераў або партнераў, якія прапануюць вам формулу slave і cioèti продажу прылад для чытання і запісы ECU і прымусіць вас змяніць карту, вы то чытайце і пішыце ніжэй за свае кірункі і даюць онлайн крэдыты для прылад, якія пасля такога-то колькасці аперацый чытання і запісы, яны павінны spece для зарадкі.
Лагічны выдаткі, яны зусім розныя...

CIRIAUTO
я мог бы пачаць з "amatorialmente ", але ва ўсіх выпадках, маючы дзейнасці x ад майго імя я стараюся d рабіць гэта як працу, таму быць незалежнай ад усяго і ўсіх ,можа быць у пачатку быць ніжэй справядліва x зразумець ìe пачаць жаваць усе, потым адзін раз узялі d рукі і бачыць, як яна ідзе, што я вырашыў таксама вырашаць свае выдаткі і зрабіць адзін coso d навучанне x можа выконваць усе ў адзіночку

Pasticciona0

знайсці іх, калі вы злучыцеся з інтэрфейсам для чытання ЭБУ. Я выкарыстоўваю пеўнік v54, і калі я падлучыць мяне назад зрабіць, ІДЭНТЫФІКАТАР машыны, і іх, кажа мне код HW і SW.

Pasticciona0

вядома, можна. вам прыводжу практычны прыклад: я выкарыстоўваю ECM titanium, з якім я ўжо некалькі драйвераў (у выпадку, калі б іх я магу купіць крэдыты, зрабіўшы запыт). Калі я выклаў сваю першую карту, я атрымаў прызнанне ў аўтамат, калі я яго змененая, і я паспрабаваў зарадзіць яго я не пазнаваў ў аўто, я павінен быў выбраць драйвер ўручную, выбраўшы марку, мадэль і яны вам спіс аўтамабіляў, даступных і вы ідзяце, каб выбраць сваю. Калі вы змяняеце, а затым загружае драйвер ўручную вы набралі з сцягамі тыя часткі карты, што вы пайшлі на змены. Як толькі я магу, я пакажу вам здымкі, якія з'яўляюцца найбольш яснымі для разумення.

Pasticciona0

tranky
вядома, можна. вам прыводжу практычны прыклад: я выкарыстоўваю ECM titanium, з якім я ўжо некалькі драйвераў (у выпадку, калі б іх я магу купіць крэдыты, зрабіўшы запыт). Калі я выклаў сваю першую карту, я атрымаў прызнанне ў аўтамат, калі я яго змененая, і я паспрабаваў зарадзіць яго я не пазнаваў ў аўто, я павінен быў выбраць драйвер ўручную, выбраўшы марку, мадэль і яны вам спіс аўтамабіляў, даступных і вы ідзяце, каб выбраць сваю. Калі вы змяняеце, а затым загружае драйвер ўручную вы набралі з сцягамі тыя часткі карты, што вы пайшлі на змены. Як толькі я магу, я пакажу вам здымкі, якія з'яўляюцца найбольш яснымі для разумення.
Прызнанне ECM звязаны з MD5 файла унікальнае файла КРЫЧЫ, змяніўшы яго вы зменіце такое MD5 і аўтаматычнага распазнавання варта зрабіць дабраславіць.
Кожны файл мае свой MD5, ні адзін файл мае тое ж.. лічбавым подпісам немагчыма. (загрузіце winmd5 і вы бачыце на свае вочы... гэта opensource).

canotto2000
Дзякуй pasticciona, тлумачэнне досыць ясная, я рушыў услед за ей, але драйвер, што нагрузкі становяцца ўсе завышаныя, з некалькімі фіктыўнымі значэннямі... я Павінен знайсці карту, якая нам паходзіць, я думаю...

canotto2000
Ок Tranky, цяпер я спрабую знайсці яго

canotto2000
Я запампаваў невялікую праграму, я адкрыў файл mod, і я знайсці код кантрольнай сумы бягучай, цяпер што мне рабіць?
У вобласці пад кажа мне, каб ўставіць код, каб праверыць, але нічога.

Pasticciona0
Дзякуй pasticciona, тлумачэнне досыць ясная, я рушыў услед за ей, але драйвер, што нагрузкі становяцца ўсе завышаныя, з некалькімі фіктыўнымі значэннямі... я Павінен знайсці карту, якая нам паходзіць, я думаю...

Чаму вы кажаце, што яны завышаныя? Што паглядзець? Ці можаце вы сказаць мне, што ECU гэта? З больш info, можа быць, мы можам дапамагчы вам крыху больш... ☺

canotto2000
Reggiti моцны... - Гэта megane 3 1.5, і ecu-гэта sid305, я адкрыў пост у раздзеле для пачаткоўцаў. Калі вы хочаце info знойдзеш там. Так што, калі вы можаце дапамагчы, то напішыце там. Усе роўна дзякуй

canotto2000
Tranky, ці можаце вы растлумачыць мне, што праграмка winmd5?

tranky
Вядома..
Не спасылаецца на цюнінг, але і кампутарнай.
На практыцы любы файл "нумарны знак" унікальны параўнаць з macaddress сеткавай карты, якія з'яўляюцца унікальнымі ў агульнай форме.
ECM мае ў жывот-вынік md5 усе золата, якога ен драйвер, і ен metcha аўтамабіль прызнання.
Я спадзяюся, што ясна

tranky
https://it.m.wikipedia.org/wiki/Checksum
Я спадзяюся, што не з правілаў з спасылкамі, але чыста інфарматыўны noprofit

canotto2000
Таму я магу толькі яго чытаць, але вы не можаце змяніць? ECM змяняе, калі мы выратуем змяненне карты?

tranky
Вядома, можна змяніць, але пасля змены змены ў md5, і, адпаведна, адкрыўшы яго з ECM п***** аўтамабіль распазнання драйвераў, так як ECM распазнае ад гэтага фактару, маючы ў "жывот" унікальную радок для гэтага кіроўцы на гэтай мадэлі.
Для астатніх, ведаючы ўжо, пачынаючы, што hw і sw гэта, вы можаце загрузіць яго ўручную шукаць яго ў базе дадзеных ECM.

tranky
Каб лепш зразумець, паспрабуйце..
Адкрыйце любы файл крычы, што ECM вам знайсці драйвер, на машыне.. Скапіюйце яго на працоўны стол і вы ўбачыце, што 2, файлы маюць той жа md5.
Адкрываеце копію з двайковы рэдактар і змяніць адзін біт, і захаваць зменены файл.
Калі вярнуць md5, вы ўбачыце, што змяняецца і ў гэтым выпадку іх ECM не распазнае ў машыне.

canotto2000
Вельмі добра, прыгожае тлумачэнне, я трохі з прабіркі і я вам скажу.Grz

Прывітанне, хлопцы я таксама родаў з асновы...я ўжо рабіў гэта на эбу...у пачатку у мяне быў сябар, папраўкамі файла, а затым я пачаў спрабаваць, толькі з машыны самыя звычайныя, скажам, улічваючы тое, што я зрабіў 1 курс навучання..затым нарыхтоўкі на працягу 1 года, добра я кінула і цяпер я лаўлю момант і ****...ці магу я папрасіць вас інфармацыі?

Файлы павінны загружацца на забеспячэнне іх цэласнасці, без сціску, rar і інш

crist83
Прывітанне ўсім, даўно хацеў пагрузіцца ў гэты свет, я, нарэшце, вырашыў...
Я б шмат пытанняў ад вас, але давайце пачнем у спакоі...
Інжынер-механік з запалам рухавікоў невялікі...
Добра, я скончу мае апісанне, і я вас чым-то для пачатку...
Я купіў galletto v54, каб чытаць і пісаць на ecu...
Добра, я сення прыбыў, што я павінен зрабіць, каб пачаць???
Існуе некалькі крок за крокам кіраўніцтва для пачатку?
Калі прачытаеце карту(што яшчэ не ведаю, як вы робіце), як змяніць?
Пасля змены, як перапісаць?
Дзякуй усім за любыя адказы...
Прабачце, калі вам паламаць трохі...
PS: віншую сайт з'яўляецца выключным і поўным дасведчаных людзей.....

Errecinque
Прывітанне ўсім, даўно хацеў пагрузіцца ў гэты свет, я, нарэшце, вырашыў...
Я б шмат пытанняў ад вас, але давайце пачнем у спакоі...
Інжынер-механік з запалам рухавікоў невялікі...
Добра, я скончу мае апісанне, і я вас чым-то для пачатку...
Я купіў galletto v54, каб чытаць і пісаць на ecu...
Добра, я сення прыбыў, што я павінен зрабіць, каб пачаць???
Існуе некалькі крок за крокам кіраўніцтва для пачатку?
Калі прачытаеце карту(што яшчэ не ведаю, як вы робіце), як змяніць?
Пасля змены, як перапісаць?
Дзякуй усім за любыя адказы...
Прабачце, калі вам паламаць трохі...
PS: віншую сайт з'яўляецца выключным і поўным дасведчаных людзей.....
Па-першае, што машына ў вас, як і раней, марской свінкі? Лепш было б, калі вы ніколі не рабілі нічога мець экю выкарыстоўваецца як пагрузчык, каб вырабіць выпрабаванні

crist83
Добры дзень, дзякуй за адказ, як свінкі у мяне 307 1.6 hdi 90cv

crist83
Прывітанне ўсім, пасля чытання файла, эбу, якую праграму выкарыстоўваць для рэдагавання файла???
Дзякуй прывітанне

tranky
ECM titanium або winols

Errecinque
Прывітанне ўсім, пасля чытання файла, эбу, якую праграму выкарыстоўваць для рэдагавання файла???
Дзякуй прывітанне

Ты ўжо прачытана або трэба яшчэ чытаць? Калі гэта так, зрабіце пошук, каб бачыць, які інструмент лепш чытаць на гэтай машыне. Я думаю, гэта рызыкоўна, яна вельмі паслядоўны, калі не ў вас есць правільны інструмент.

crist83
Ты ўжо прачытана або трэба яшчэ чытаць? Калі гэта так, зрабіце пошук, каб бачыць, які інструмент лепш чытаць на гэтай машыне. Я думаю, гэта рызыкоўна, яна вельмі паслядоўны, калі не ў вас есць правільны інструмент.

Я павінен яшчэ чытаць, я, як інструмент, пеўнік v54.
Я магу прачытаць праз obd???

tranky
паспрабуйце прачытаць яго і параўнаць md5 файла крычы.

walter_ie
Вы што ecu павінны здолець прачытаць, ад eobd з пеўня!!

crist83
Вы што ecu павінны здолець прачытаць, ад eobd з пеўня!!

Ок, дзякуй...
Паспрабую на тыдні...