КПК

Перегляд Повної Версії : edc15/16 перетворення електричного сервоприводу turbo

манро
Привіт, хлопці
як випливає з назви tread я шукаю трохи інфо і suggeriemti одну ідею, яка перетворює мене в голові за якийсь час..
я поясню, переважна більшість турбокомпресорів в даний час і пропонує сервоприводи для управління vgt і в машині багато оброблених встановлюються турбіни типу gtb1756vk або gtb2260vk, що, як я думаю, ви добре знаєте, що всі вони здійснюються в електронному вигляді, а перетворюються з роботи N75 "депресії".
моя ідея така: я побачив, що n75 працює в duty cycle-це, я думаю, навіть attutatori працюють точно так само, бо не впоратися з останніх безпосередньо з ecu, як якщо б n75?
або тому, що не може керувати виконавчими можливо, з карти egr, що я думаю, що вона навіть робота в duty cycle зокрема, fiat group?
моя проблема ще полягає в тому, що обладнання електричної не зверху, де видно, що, наприклад, в n75 буде керованим ебу, з 2 стренгами, як ви можете керувати attuattore електронних проводів, він 4 чи 5?
illuminatemi....

egs
Але, як правило, привід на 4 проводи (Наприклад, останні EGR), мають: Масу, джерело Живлення, Контактний датчик положення, і Pin-код для управління Duty cycle. Зазвичай це пін-код.

манро
дякую, що відповіли egs..
залишивши в стороні для легкого керування приводу через egr...і бажаючи управляти привід з 2-провідного клапана N75 як це можна зробити?
два дроти N75 повинні бути однією масою, а інший-12v, яка, однак, працює в duty cycle правильно?
на приводі замість цього ми 5 терморегулятори когось є схеми??

манро
хлопці, якщо хтось з вас люб'язно поділився ******** або sw схожі може сказати мені їй терморегулятори приводу hella/мансардний 6NW008412/712120?
і я хотів би також пін-код з коробки порожній з групи vag....Дякую

манро
я думаю, бути поруч рішення, завтра в майстерні, я намагаюся, то місце, результату...

манро
75 відвідувань і навіть не допоможуть...
передаю все, що мені вдалося на vag edc15p....я підключив два дроти клапана pierburg n75 на актуатор vgt електронний і з деякими змінами all sw ecu привід працює....
однак я не думаю, що викладу ще результати....мене, я буду тримати це для мене....
ще раз спасибі всім інтерес..

egs
Привіт манро, здається, що єдине, що ви відповіли, був саме я, але я був зайнятий і не було часу, я добув також схема N75 VW. Шкода, тому що було щось цікаве, в результаті привід став як egr, може бути, треба було змінити карту, яка управляє duty cycle від egr в залежності від функції, N75, нічого сформулювати, я думаю. У будь-якому випадку, вітаю, браво.

манро
ви привіт egs дякую, що відповіли мені, принаймні, ви...
на жаль, з приводу електронний vag не працює, чому це працює в автономному режимі може..
я використовував інший привід..

franco75
Опв, я уникнув цієї цікавої теми.
З точки зору управління ECU, безумовно, ви знаєте більше за мене.
З точки зору підключення споживання струму від N75 схожий на одного приводу vgt?
Вибачте, якщо я відповім на одне питання, але якщо є зворотній зв'язок (датчик положення) ви впевнені, що це не використовується для контролю відкриття?

манро
обидва приводи працюють pwm (duty cycle..
ні на edc15 або 16 подаються сигнал зворотного зв'язку, тому проблем не виникає...

franco75
то єдині проблеми, які, можливо, є частота ШІМ і вихідного струму.
Хто знає, якщо споживаний струм і частота роботи є дані, розміщені в інтернеті.
Будучи приводи індуктивні я думаю, що ці параметри можуть бути корисні, щоб добре працювати приводи і не спалити кілька остаточним ебу

манро
у n75 працює близько 250 гц, принаймні, з того, що я міг зрозуміти,....
привід vgt працює близько 300гц, тому я б сказав, chesiamo в межах допуску.
піди зробив деякі коригування в екю, однак, в іншому випадку працює не правильно...

манро
хто-небудь, будь ласка, може розмістити терморегулятори коробки соленоїди A3 2.0 tdi 140cv з двигуном bkd?
я шукаю, щоб реалізувати електронний привід на машини мого брата, але я не знаходжу схеми..
хто-то чи існує він?

манро
щоб зрозуміти краще, мені потрібна терморегулятори цього: