Перегляд Повної Версії : Видалення Обмежувача швидкості на EDC16 Групи Wv
Привіт хлопці, хотів запитати, якщо я, ви знаєте, вказують, ввічливо, з упевненістю, адресу, щоб видалити обмежувач швидкості на цій карті
заздалегідь дякую.
porva так і дайте нам знати...для мене у всякому разі speed limit на ці машини, знаходиться в e2p....
я diemticato...e2p фіксується на 220 для 2.0 і 199 за 1.9...
Спасибі манро спробуємо та місце укладання.
Нічого не робити не йде не так.
тобі сказали....
знаходиться в e2p обмежувач...
потрібно читати по bdm, а потім спробувати обмежувач вручну в e2p і виключити його...
на деяких вдається виключити обмежувач від гнізда діагностичного роз'єму за допомогою кабелю vag, але процедура досить складна, проте,...
потім ви повинні зняти ecu і зробити роботу зазначено вище...
у e2prom, і я пам'ятаю, що вона сита по bdm з cmd ви давали можливість змінити його в тому, що.
Але не знаючи адресу і форма, мені здається, що досить складно, у нас є скріншот як посилання?
спробуйте так
Вже доведено і нічого не робити.
поштовий файл в e2p вас, я роблю це з задоволенням.....
а якщо ви хочете, скріншот не є проблем....
скажи мені ти...
Але не знаючи адресу і форма, мені здається, що досить складно, у нас є скріншот як посилання?
поштовий файл в e2p, я допоможу вам це зробити....
якщо ви віддаєте перевагу місці, екранна...
oopss вибачте, я застрягла клавіша enter......
А в BDM 1255 має функцію розблокування на цих ECU VAG..
вас робить програма.
Спасибі, хлопці, за все, що я e2p його місце.
Хлопці, просто щоб бути точними у відношенні тих, хто дав мені руку.
Pultroppo як і раніше не вдається відправити файл, який тільки що і можете його місці.
хлопці, але це не повинно бути важко знайти, обмежувач в e2p видно, що в двійковій легко знайти букви і цифри...тільки я не зрозумів, якщо я написав поспіль або є послідовностей, роблячи?
Якщо ви використовуєте cmd при підключенні у bdm, ви можете видалити його, лімітер швидкості, на максимум зробити повне читання та пошти e2prom, що ви розблокувати обмежувач швидкості
Якщо ви використовуєте cmd при підключенні у bdm, ви можете видалити його, лімітер швидкості, на максимум зробити повне читання та пошти e2prom, що ви розблокувати обмежувач швидкості
це можна зробити на будь-якому авто?