КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Выдаленне Абмежавальніка хуткасці на EDC16 Групы Wv

clabsport
Прывітанне, хлопцы, я хацеў спытаць, калі я, вы ведаеце, ласкава пазначыць дакладна адрас, каб выдаліць абмежавальнік хуткасці на гэтай карце
загадзя дзякую.

манро
porva так і дайце нам ведаць...па-мойму, у любым выпадку гэта speed limit гэтых аўтамабіляў знаходзіцца ў e2p....

манро
я diemticato...у e2p фіксуецца ў 220 для 2.0 і 199 за 1.9...

clabsport
Дзякуй манро, паспрабуем і месца зняволення.

clabsport
Нічога не рабіць, не ідзе ні так.

манро
я сказаў....
тады знаходзіцца ў e2p абмежавальнік...
вы павінны прачытаць у bdm, а затым шукаць абмежавальнік ўручную ў e2p і выключыць яго...
на некаторыя з іх атрымоўваецца выключыць абмежавальнік ад дыягнастычны раздым з дапамогай кабеля vag але працэдура гэта даволі складаная, аднак...
так што табе лепш зняць эбу і зрабіць працу паказана вышэй...

sportknight
паспрабуйце так

ugoboss
вы ў e2prom, і я памятаю, што, чытаючы ў bdm, cmd, табе далі магчымасць змяніць яго.

clabsport
Але не ведаючы адрас, і форму мне здаецца, што даволі складана, у нас есць скрыншот, як спасылка?

clabsport
паспрабуйце так

Ужо даказана і нічога не рабіць.

манро
пошты, файл e2p цябе я зраблю гэта з задавальненнем.....

манро
затым, калі вы хочаце скрыншот няма праблем....
скажы мне, ты...

манро
Але не ведаючы адрас, і форму мне здаецца, што даволі складана, у нас есць скрыншот, як спасылка?
пошты, файл e2p я табе дапамагу гэта зрабіць....
калі вы аддаеце перавагу вас месца экрана...

манро
oopss прабачце, мяне заклініла клавішу enter......

cinqueturbo
А BDM 1255 мае функцыю разблакоўкі на гэтых ECU VAG..

ugoboss

цябе робіць праграма.

clabsport
Дзякуй, хлопцы, за гатоўнасць, як толькі я e2p яго месца.

clabsport
Хлопцы, проста каб быць дакладным у дачыненні да тых, хто даў мне руку.
Pultroppo яшчэ не было магчымасці размясціць файл толькі і можаце месца.

ducati83
хлопцы, але гэта не павінна быць цяжка знайсці абмежавальнік ў e2p бачыў, што ў фармаце можна легка знайсці літары і лічбы...толькі я не зразумеў, калі я знайду напісаў запар ці есць паслядоўнасцяў выразныя?

eobdexpression
Калі вы выкарыстоўваеце cmd пры падключэнні ў bdm вы можаце выдаліць абмежавальнік хуткасці на максімум фактаў, поўнае чытанне і пошты e2prom, што вы разблакаваць абмежавальнік хуткасці

gabrielikkiu
Калі вы выкарыстоўваеце cmd пры падключэнні ў bdm вы можаце выдаліць абмежавальнік хуткасці на максімум фактаў, поўнае чытанне і пошты e2prom, што вы разблакаваць абмежавальнік хуткасці
гэта можна зрабіць на любым аўто?