КПК

Перегляд Повної Версії : Як ви думаєте, де я помиляюся? Iaw 5af

luchetto19
Добрий вечір всім, я намагався scodificare один iaw 5af, що мало, як 59f, щоб зрозуміти.л я введення в boot ознайомитися з півник, оброблена з immo Універсальний devoding і в стадії написання, я отримав повідомлення, що він не буде виправлена cheksum я дав ок однаково pensado, що вона вже виправлена програма, в кінці запису я хотів спробувати ecu на моїй 600, який монтує однак 59f і коли я йду, щоб включити запалювання ви почуєте дивний шум реле і машина не заводиться як ви думаєте, це проблема cheksum або проблема з ecu, враховуючи, що це два ecu?

tecnoecu
здравствуйте, на fiat 600 nn можна спробувати 5af не сумісний

egs
У 5AF встановлюється на машину з боді-комп'ютером, тому немає зв'язку can, враховуючи, що 600 не має тіла. Замість 59F вони встановити на машину без тіла. Потрібно отримати 59F одного і того ж типу і з HW одно, тому що тоді може змінитися в ****llo компонентів.

luchetto19
Ок...так cheksum це правильно по-вашому ?

luchetto19
Мені потрібна ваша допомога, тому що у мене проблеми з цим ecu...давайте подивимося, що ж я читав файл орі л я судимий з immo універсальний decoting не впевнені, cecksum я пішов на ecm я завантажив файл орі і мод файл я відкрив контрольну функцію, обраної сім'ї ecu і мені сказали, що контрольна сума була неправильною л я виправлена і збережений файл, і написав на ecu...я зібрав ecu на lancia y насос включається, але авто немає... від чого це може залежати?

luchetto19
Якщо якийсь модератор тут проходить цікаво, якщо ви можете перенести дискусію на immo off, може бути, що, можливо, видимість більш відповідний