КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Як вы думаеце, дзе я памыляюся? Iaw 5af

luchetto19
Добры вечар усім, я спрабаваў scodificare адзін iaw 5af, што мала, як 59f, каб зразумець.л я ўвод у boot азнаеміцца з пеўнік, апрацаваная з immo Універсальны devoding і ў стадыі напісання, я атрымаў паведамленне, што ен не будзе выпраўленая cheksum я даў ок аднолькава pensado, што яна ўжо выпраўленая праграма, у канцы запісу я хацеў паспрабаваць ecu на маей 600, які мантажуе аднак 59f і калі я іду, каб уключыць запальванне вы пачуеце дзіўны шум рэле і машына не заводзіцца як вы думаеце, гэта праблема cheksum або праблема з ecu, улічваючы, што гэта два ecu?

tecnoecu
добры дзень, на fiat 600 nn можна паспрабаваць 5af не сумяшчальны

egs
У 5AF усталеўваецца на машыну з бодзі-кампутарам, таму няма сувязі can, улічваючы, што 600 не мае цела. Замест 59F яны ўсталяваць на машыну без цела. Трэба атрымаць 59F аднаго і таго ж тыпу і з HW роўна, таму што тады можа змяніцца ў ****llo кампанентаў.

luchetto19
Ок...так cheksum гэта правільна па-вашаму ?

luchetto19
Мне патрэбна ваша дапамога, таму што ў мяне яшчэ праблемы з гэтым ecu...давайце паглядзім, што ж я чытаў файл крычы л я судзімы з immo універсальны decoting то не ўпэўненыя, cecksum я пайшоў на ecm я загрузіў файл врі і мод файл я адкрыў кантрольную функцыю, абранай сям'і ecu, і мне сказалі, што кантрольная сума была няправільнай л я выпраўленая і захаваны файл, і напісаў на ecu...я сабраў ecu на lancia y помпа ўключаецца, але аўто няма... ад чаго гэта можа залежаць?

luchetto19
Калі які-то мадэратар тут праходзіць цікава, калі вы можаце перанесці дыскусію на immo off, можа быць, што, магчыма, бачнасць больш прыдатны