Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : адлюстраванне парады і меркаванні

project
Добрай раніцы,
тады я ўяўляю, адлюстраванне зроблена яшчэ даўно, ад складальнікаў машына, на мой пытанне брава jtd 105.
я хацеў бы зразумець вас, калі карта зроблена добра ці не, я прыкладаю карту на врі і мод, і скажу вам, што на маю думку не ў тым, каб правільна зразумець, калі я, разумеючы, што-то тое, што я вучуся!
то есць спіс таго, што мне дрэнна ў гэта адлюстраванне.
-абмежавальнік ціску ў рампы засталася арыгінальнай.

-карту ціску ў рампы была павялічана і перавышае значэння, абмежавальнік press(і на маю думку, гэта можа прывесці да блакавання і/або запальвання індыкатар рухавіка) і быў зменены, на мой погляд, дрэнна з павялічаныя значэння крыху без логікі

-карту ўпырску parzializzata была павялічана толькі на max нагрузкі і павялічваецца па мне па-за чаргой

-карты parzializzate map 1 і 2 былі зроблены па-рознаму, і павялічваецца, як мне здаецца, зроблены некаторыя выпадкова
на map2 есць павелічэнне пры нізкай нагрузцы на сярэдніх абарачэннях рухавіка больш за 30, што на мой погляд, гэта бескарысна і можа зрабіць машына scattosa.

дарэчы, за кіроўцам есць яшчэ крокам, што, аднак, не ведаю, што яны есць.

egs
Такім чынам, карту ціску ў рампы ў вас прырашчэння, якія могуць апынуцца памылковымі або лепш не лінейныя, і ў любым выпадку трэба было павялічыць, а таксама абмежавальнік, на мой погляд. Карту, якую вы паказваеце ў якасці ін'екцый parzializzata, з'яўляецца абмежавальнікам дыму, і не было зменена дрэнна. Іншыя змены па-за драйвера, што вы кажаце, есць і на іншых картах. Ва ўсім гэтым, машына як ідзе? Карта не вельмі, перабольшаныя, і машына павінна пайсці добра, я думаю. Скажы нам, ці ты.

project
тады я кажу, невуцкія ў пытаннях і гэта правільна, каб высветліць, калі мая логіка і правільна ці няправільна я не кажу, што зроблена дрэнна, я проста хачу даведацца, як зразумець, калі гэта зроблена канчатковае або няма, а тое, што я напісаў, - гэта мая інтэрпрэтацыя! вядома, не дакладнае!
у любым выпадку машына ў парадку і ў ****llo прадукцыйнасць ўзрасла вельмі frperò есць арыгінал, не трымае магутнасць і санкі таксама новую паліць, як турэцкай, але, я думаю, таму што turbo з'яўляецца фіксаванай і першапачаткова не быў крануты!
стала вельмі адчувальная l праводцы акселератара на самай справе, калі вы крыху руку, як тычыцца l праводцы акселератара здымкі! а потым раз стрэліў у машыну, загараецца кантрольная лямпа і згасае, і гэта, я думаю, што гэта звязана з абмежавальнікам ціску, што гэта арыгінал.
я, шчыра кажучы, я бачыў дзіркі, якія я не ведаю, вы верныя, тое ж нагрузку і ўсе павелічэнне абаротаў на карту ,зараз не памятаю, які я павінен пайсці і перагледзець, значэння ў поле падаюць не крыху, а пасля riaumentano не ведаю, ці правільна так, але на мой погляд маглі б вы дзіркі, якая, магчыма, у кіраўніцтве не адчуваеце, пяро

egs
Машына паліць і праслізгвае счапленне, таму што час ўпырску былі загружаны крыху шмат. Не для турба у фіксаванай геаметрыі. Можна зрабіць карты, якія ідуць і якія не паляць і счаплення не буксуюць. Таксама пара была павялічана нават на нізкіх абарачэннях ўжо на 400 абаротаў, каб сказаць вам.

project
час ўпырску, як бы ў адпаведнасці з ecm?
я думаю, што я іх з драйвера, а таксама карту пары.
на winols я не damos для гэтай карты і nanche я магу іх бачыць.
затым curiosity, але parzializzato map1 і 2 б не павялічваюцца ў роўнай ступені?
я хацеў бы зрабіць яе трохі лепш, гэтую карту, па-мойму, вы можа зрабіць гэта лепш, як ты кажаш, egs?

манро
parzializzato 1 і 2-час ўпырску..

манро
com unque, калі вы магу сказаць, чаму гэта карта адстой... мне не падабаецца нічога, я растлумачу, чаму...
пачынаючы з пачатку файла, я лічу, сістэмы рэцыркуляцыі ог не зачынены....lim press turbo не закрануў, але прэс-turbo больш наперад...
lim пара цалкам перарабляць, ды і partitti ад нізкіх абаротаў ужо з крокам sostanziosisi якія служаць толькі, каб падкрэсліць механіка, акрамя таго, што вы toccatto таксама вось кручэння-дэ-абмежавальнік ж я не разумею, чаму..
ін'екцыі parzializzato г. зн. lim дыму зроблена на член сабачы...я павялічыць, вынікаючы логіцы afr або няма-гэта проста ...потым час ўпырску map 1 і 2, што яны адпраўляюцца з інтэрвалам зайшлі ўжо з нізкім узроўнем iq і нізкія ціску ў магістралі rail... адзінае, што добра ў гэтай карце, а прэс-rail, але бачыў, што не жадае, каб падняць яго лім быў зроблены іншы пэндзлямі падушцы-шапка манамаха...паўтараю, для мяне, таму ісці арганізме, то не ведаю...

project
дзякуй манро вядома, можна сказаць, свой я ўсе вушы :Стар.
у любым выпадку, нават мяне з'явіўся так трохі sensa лагічны сэнс, цяпер я не адзін туз, а я менш, чым pivellino pero, я б паставіў, па меншай меры, лім. rail ў адпаведнасці з ціску ў рампы і map 1 і 2 я іх факты роўныя.
Гледзячы на карту, на 2D графіка, але не, здаецца, так і зроблена дрэнна, здаецца, зроблена лепш, ес лі онлайн, трохі крыва але іх, здаецца, не так, занадта вялікай, не занадта выраблена ў парадку, але, гледзячы на табліцы, мне здаецца, зроблена дрэнна.
у любым выпадку абмежавальнік ціску турба, ціску турба я не знайшоў іх і ўсе роўна мне здаецца дзіўным, што есць, так як гэта фіксаванай геаметрыі, калі хоць бы змяніць іх, я думаю, не падыходзіць у вельмі, улічваючы, што эбу не будзе рэгуляваць ціск.
l egr аднак я зачынена з пліты, так як на гэтыя аўтамабілі, лямпа не гарыць, захоўвае l памылку, але не загараецца кантрольная лямпа.
абмежавальнік дыму, на практыцы што варта змяніць?
і проста з цікаўнасці, з якой sofware l у вас выгляд?

манро
'я бачыў з ecm...лім дым ідзе, каб абмежаваць колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца....
прэс-turbo і адносны лім і праўда, што не кіруе турба на гэтыя машыны, але калі вы ідзяце, каб павялічыць паслядоўнага iq таксама павелічэнне press turbo, таму што есць больш выхлапных газаў, якія прымушаюць круціцца хутчэй, турбакампрэсар... у вашым выпадку варта яшчэ больш, таму што тых, хто зрабіў табе карту ідзе, каб падмануць ecu іпотым вы, безумоўна, piccate прэс-turbo і падымаецца трохі, каб не мець праблем аднаўлення або розныя індыкатары гараць...
на гэтых ecu для змены тым, што добра проста адкрыць усе фільтры дызель і нават не дакранаючыся час аўтамабіль ідзе больш, чым добра...

манро
карты tmpi ін'екцыі ўжо разлічаны, каб надаць да 1500 бар press rail і 70mm3 з турба і счаплення крычы ты ўжо на мяжы з гэтым дызель...

frenk85
не posoo адкрыць ўручную, але cove апісваецца........................lim крутоўнага моманту ў 400 аб / мін не мае сэнсу,гэта класічная карта ад азс-кухар,закрануў час ін'екцыі, таму што не ведае, як разблакаваць ўсе, таму назад дым.............
выконвайце радзе манро.
ціску turbo вы можаце змяніць яго ўручную з дапамогай wg, калі вам неабходна...
каб счапленне, я прапаную вам змяніць яго apresindere,па меншай меры, націскной дыск і дыск, армаваныя

project
цяпер я паспрабую змяніць, і я забуду на форум, каб абмеркаваць гэта з вамі так пачала вучыцца што-то!
Фрэнк на самай справе, гэта, што я зрабіў быў трэнер-машыны, ралі, але тады я выявіў, што некалькі машын, якія рыхтаваў scocciavano turbo і некаторыя рухавікі.
аднак turbo я думаю, што гэта lascero арыгінал так зарада 1,3 бар арыгінальны не ведаю, таму што ў мяне ўсталяваны вымяральнік ціску пасля змены.
манро для разраднікаў дым, я знайшоў ваш пост, дзе растлумачу, як умяшацца.
таму правільна зразумець, калі я павелічэнне абмежавальнікі дыму,абмежавальнікі крутоўнага моманту і абмежавальнікі прэс-машыны ўжо ідзе лепш?
гэта possibbile калі не павелічэнне ne ціску ne часы?
цікаўнасць, але карта turbo вы ведаеце адрасы або вы іх бачыце, ecm? чаму б мне іх не робяць бачыць.
іншы цікаўнасць з карту mod ecm не знайсці драйвер я думаю, гэта нармальна, таму што змяняецца cecksum і не прызнае яго, праўда?

frenk85
project,калі гэта не праблема,вы можаце размясціць крайнасці,таму я магу зразумець, і я таксама?!?

project

манро
цяпер я паспрабую змяніць, і я забуду на форум, каб абмеркаваць гэта з вамі так пачала вучыцца што-то!
Фрэнк на самай справе, гэта, што я зрабіў быў трэнер-машыны, ралі, але тады я выявіў, што некалькі машын, якія рыхтаваў scocciavano turbo і некаторыя рухавікі.
аднак turbo я думаю, што гэта lascero арыгінал так зарада 1,3 бар арыгінальны не ведаю, таму што ў мяне ўсталяваны вымяральнік ціску пасля змены.
манро для разраднікаў дым, я знайшоў ваш пост, дзе растлумачу, як умяшацца.
таму правільна зразумець, калі я павелічэнне абмежавальнікі дыму,абмежавальнікі крутоўнага моманту і абмежавальнікі прэс-машыны ўжо ідзе лепш?
гэта possibbile калі не павелічэнне ne ціску ne часы?
цікаўнасць, але карта turbo вы ведаеце адрасы або вы іх бачыце, ecm? чаму б мне іх не робяць бачыць.
іншы цікаўнасць з карту mod ecm не знайсці драйвер я думаю, гэта нармальна, таму што змяняецца cecksum і не прызнае яго, праўда?
тое project turbo, як я сказаў, я...вы 1.3 press turbo без яго нават не дакрануўся да турбіны, таму што ў вас есць больш дызельнага паліва ў камеры згарання, які вырабляе moolti больш выхлапных газаў, якія прымушаюць круціцца больш velocemte turbo, які больш ціску turbo....
у дадатак да картах, якія ты сказаў, што ў ecu есць і іншыя абмежавальнікі, якія блакуюць дызель....не турбуйцеся, мы знаходзім іх разам...калі-то знойдзены і ўстаноўлены, як карту часу і ўжо ўсталяваны, вы можаце пазбегнуць змены часу ў лепшым выпадку толькі ў прэс-rail відаць, што вось часоў press, і падняўся ад мамы fiat да 1500bar...іх потым усе роўна прыйдзецца рабіць log press rail, каб ваш помпа, як быццам..., але да гэтага мы падыдзем пасля.. карту turbo ў ecm не паглядзець, але ваш трэнер на змяненне знаходзіцеся ў 07F7FE....тытан і ў цэлым ecm распазнае толькі арыгінальныя файлы..

project
ок, ідэальны, ва ўсякім выпадку, то сплю арыгінальная карта, і я зраблю часопіса cn усе дадзеныя, press rail,масавага расходу паветра,часу ўпырску і колькасці карбюратара, так, каб мець адпраўную кропку і зразумець, што менавіта я змяніў, і як рэч, якая, я думаю, можна зразумець з карты, але паступова туды можна дабрацца нават я з вопытам.

аднак, падводзячы вынік, я пачынаю з зачыніць egr бачылі, што я лічу, што калі я не памыляюся, то павінна быць у пачатку карту,і тады я працягваю з l павялічыць абмежавальнік turbo, такім чынам, каб не ствараць непрыемнасцяў шпіена і аднаўлення розных.
l адрас, які ты мне даў і turbo або.яго абмежавальнік?

project
выбачайце манро я разважаеце на аснове таго, што ты сказаў мне,госпадзе, калі я памыляюся.
ты сказаў мне, што час ўпырску для гэтай машыны ў config оры ўжо дастаткова, каб вытрымаць presione 1500 бар.
такім чынам, паводле таго, што я ведаю, каб быць лепш, чым гэты дызель трэба больш колькасць дызельнага паліва і паветра, вядома.
цяпер, улічваючы, што часу ўжо дастаткова, мне дастаткова было падняць толькі ціск развагі, якія я зрабіў наступнае
з тых жа часоў ўпырску, калі павышэнне ціску я прыводзіць да павелічэння колькасці ўводзяць-гэта правільна?
таму мы і кажам, што час ўпырску будуць павялічаны толькі ў тым выпадку, калі ціск, з якім хачу працаваць карта не будзе дастаткова?
калі я павялічваючы ціск aumentassi нават злегку часу, аднак, не было б павелічэнне ў ****llo прадукцыйнасці?

frenk85
вядома, што вы!
hw
sw

frenk85
калі не прарывы "абмежавальнік" колькасць ўводзяць у кожны цыкл ўсе той жа!

project
прама зараз я не магу frenk толькі я прыходжу дадому табе даю, прабачце!
абмежавальнікі заўседы тыя, якія я не бачу?

frenk85
ko!

манро
выбачайце манро я разважаеце на аснове таго, што ты сказаў мне,госпадзе, калі я памыляюся.
ты сказаў мне, што час ўпырску для гэтай машыны ў config оры ўжо дастаткова, каб вытрымаць presione 1500 бар.
такім чынам, паводле таго, што я ведаю, каб быць лепш, чым гэты дызель трэба больш колькасць дызельнага паліва і паветра, вядома.
цяпер, улічваючы, што часу ўжо дастаткова, мне дастаткова было падняць толькі ціск развагі, якія я зрабіў наступнае
з тых жа часоў ўпырску, калі павышэнне ціску я прыводзіць да павелічэння колькасці ўводзяць-гэта правільна?
таму мы і кажам, што час ўпырску будуць павялічаны толькі ў тым выпадку, калі ціск, з якім хачу працаваць карта не будзе дастаткова?
калі я павялічваючы ціск aumentassi нават злегку часу, аднак, не было б павелічэнне ў ****llo прадукцыйнасці?
так, але гаворка была трохі больш складаны, чым так...
ecu пераўтворыць у continuzione параметры ў карту, каб даць вам unacerta iq...
зараз выкажам здагадку, што вы патрабаваць карту 65mm3 пры 4000rpm ок?
экю, таму што ідзе interpolarsi ў карту час(спрашчаючы шмат, але есць некалькі іншых крокаў) для 65mm3 прэс-rail правільна, і час ўпырску падыходзіць, каб даць вам гэтую дату iq...
зараз, калі вы павялічваецца толькі прэс-rail і пры ўмове, што ваш помпа rail, так і ў выдатнай форме, таксама правядзенне прэс-1500 бар ecu difficlmente пойдзе табе такое ціск для iq нізкі або абмежаваныя ад ecu ж..

манро
для frank85 hw і sw project 928 212

project
ок, мне ў любым выпадку разблакоўкі дадзеных на блокі, каб рухацца правільна!
цяпер толькі ад мяне sti капуста блокаў!і разблакаваць, і тады мне карту на oc працуе на ціску ў рампы і жадаючы ісці на абмежавальнік дыму!
час было б лепш пакінуць іх арыентацыі вы кажаце?

манро
паверце счаплення і з'явіўся на врі лепш пакінуць іх залатыя часы...
зрабіце тэставую карту postala, што вы, - кажу я, а затым, як гэта выправіць і разблакаваць..

frenk85
дзякуй манро!
я даў хуткі погляд, і я знайшоў(калі не памыляюся) limit 07b270,07c54c,07fe02,iniez парз 07cd32,07cf58,lim rail 07edb8 цяпер.мы бачым, у.......

манро
тады
07b270 не абмежаваныя, гэта карта запыту iq на avvaimento рухавік
07c53c нават ен не з'яўляецца абмежавальнікам і карту duty cycle рэгулятар ціску ў рампы
07fe02-гэта карта, якая адносіцца да предпускового падагрэву, не дакранайцеся..
07cd32 час ўпырску
07cf58 і ціск у магістралі rail запыце ў стартара
07edb8 гэта абмежавальнік ціску ў рампы ў залежнасці тэмпературы газойлю

project
ок, я пачынаю адразу ўсе твор, - гэта груз!

frenk85

o7f7fe

манро
некаторыя карты для вас..
079abc ціску turbo
07bc22 iq limiter (10x1)
07bc5e iq limiter via fuel temp (6х6)
07d180 і 07d228 lim press, turbo 1920 на можна, нават не датыкаючыся да іх, калі хочаце
07d2cc авансавыя плацяжы, і не дакранайцеся да іх,
07fa74 lim press turbo, функцыя press атмасфернага
07fbd0 iq абмежавальнік iq (16x10) усталюйце ўсе ў 70mm3

манро

o7f7fe

frenk85

манро

frenk85

project

манро

манро

project

манро

project

манро

project

манро

project

project

манро

project
добрай раніцы,

project

манро

манро

project

frenk85

project

project

манро

project

frenk85

project

project

project

project

манро

project

project

манро

project

project

манро

манро
прабачце project я заблытаўся, я бачыў файл 147 замест вашага у любым выпадку, калі вам патрэбна восяў карту перадаплаты, дай мне ведаць...

project

project
прабачце project я заблытаўся, я бачыў файл 147 замест вашага у любым выпадку, калі вам патрэбна восяў карту перадаплаты, дай мне ведаць...

выбачайце манро цяпер я крыху ў замяшанні! вы можаце rispiegarti хвілінку, калі ласка?
то есць формула, што вы мне сказалі, правільна? фактары пераўтварэння? у любым выпадку, калі я ад l. адрас карту загадзя спрабую зразумець, я восі, і мы бачым, калі мы не толькі разумеў іх, дзякуй.

манро
выбачайце манро цяпер я крыху ў замяшанні! вы можаце rispiegarti хвілінку, калі ласка?
то есць формула, што вы мне сказалі, правільна? фактары пераўтварэння? у любым выпадку, калі я ад l. адрас карту загадзя спрабую зразумець, я восі, і мы бачым, калі мы не толькі разумеў іх, дзякуй.
я меў на ўвазе тое, што ў іншы пост, не памятаю, што ты даў гэты адрас, што авансавыя плацяжы...
каб праверыць, калі адрас, які я табе даў, быў дакладным, а не проста адкрыць свой файл я адкрыў файл 147 за ўсе тут nfo стан дасягненняў у файл заўседы застаецца тое, што я даў.. qli восяў карту авансаў знайсці іх адразу, перш чым карту сістэмы рэцыркуляцыі ог...

project
манро я не хачу ставіць пад сумнеў querllo, што вы кажаце мне, аднак, усе адрас 07d2cc, здаецца, не карту, то мне здаецца дзіўным, што восі знаходзяцца так далека, як правіла, тыя, якія я бачыў да гэтага часу яны ўсе прывязаныя да карце.
я таксама паспрабаваў паставіць яго на winols але адрасе, што не дае мне ніякага патэнцыялу карту

манро
паспрабуйце папрасіць дапамогі, хто-то яшчэ на форуме, можа быць, што я памыляюся..

project
манро, даруй мяне, калі цябе пакрыўдзіў! у мяне не было намеру вас пакрыўдзіць або mancartidi, чым я толькі спрабую вучыцца! я ведаю, што нічога не прыйшлося рабіць, калі вы хочаце гэта зрабіць, і табе за гэта вельмі ўдзячны, сапраўды! мне трэба, каб прымусіць нейкі савет заднім лікам, вядома, я нікуды не збіраюся, я спрабую зразумець гэтую карту перадаплаты, як гэта зроблена, мне не здавалася, што, каб, як гэта было зроблена, вось і ўсе! спадзяюся, без крыўд!

манро
я не пакрыўдзіўся і ў мяне няма крыўд, я проста кажу, што можа быць, што я не мае рацыю..
на самай справе ricontrollando трохі лепш, я зразумеў, што адрас, які я даў табе не тое, каб авансавыя плацяжы, такім чынам, я быў няправы
авансавыя плацяжы з'яўляюцца 2 карты 16x16, што яны 07e374 і 07e572 абмежавальнік soi знаходзіцеся ў 07e254
асцярожныя і не перашчыруйце з авансаў у адваротным выпадку шпалеры ўсе вылічвае што кожны можа загадзя ў камеры згарання ў вас 10 бар больш ціску..

project
Манро добры вечар!
дзякую цябе, у той жа час я хацеў бы паведаміць вам, што я зрабіў шмат выпрабаванняў, вы падкажыце, па сітуацыі.
тым часам вам прыкладаю апошнюю карту я загрузіў, што так ідзе вельмі добра, я мог бы адважыцца дробку больш з часам.
затым я заўважыў некалькі рэчаў, якія бачылі, што мне ўдалося зрабіць часопіс,
першае, што, змяняючы lim rail ў 07EDB8 аўтамабіль у стральбе на 3500 пачынае рыдаючы і тое, што я бачыў прэс-rail назад арэлі мне зразумець, чаму тады я паставіў на врі і аўтамабіль цягне добра толькі, што прэс-rail фірмы ў 1350, і я павінен вывучыць яго, імгненне ен, што.
потым я заўважыў, што, паставіўшы l egr ўсей 12000 значэнне ў дыягностыцы maf мэта застаецца на ўзроўні 1200 мг, і я думаю, гэта нармальна
значэнне maf двухспальны прыходзіць да макс 750/800mg (ледзь-ледзь, але машыны зрабілі яе прыгожай вайны), таму я лічу, надаць 55mg, што corrispèonde значэння ў карту, таму, я мог падняць трохі значэння ў карту lim дыму, улічваючы, што яшчэ дыму, ні цені, і, можа быць, падняць трохі турба бачыў, што зарад на 1бар і, падняўшы гэта, я павінен мець, таксама назіраецца рост у maf, і прыводзіць да павышэння iq.
час ўпырску так, каб часопіс прыбывае ў 1092 якія павінны былі быць каля 20 градусаў цяпер я павінен calcolarmi l загадзя і паглядзець, калі яны звонку.
я збіраюся быць у парадку, па-твойму, манро?

project

Аднак я паставіў добра, цяпер я наўмысна прывеў вакол 62mg, каб убачыць, а калі счаплення ў цяперашні час ужо пацярпелі ад старая карта трымае і на самай справе ўжо так, спроба крыху зрушыць, аднак цяпер я паставіў мэту, то есць дасягнуць прадукцыйнасці да без, слезы дыму для мяне будзе ўжо добрым фінішу і ўжо так есць вельмі блізка! І я думаю, што можа ісці нават самыя, як ен раней і заўседы без дыму!
я таксама заўважыў, што на 4000 аб. l iq імкнецца выйсці нават карту ori усталяваны так, цяпер я хацеў бы паспрабаваць, замест таго, каб зрабіць гэта, трымаеце, па меншай меры ўвесь час так плаціцца на участку, я думаю, але не ўпэўнены, што там могуць быць пашкоджанні, такім чынам,