Прагляд Поўнай Версіі : адлюстраванне парады і меркаванні
Добрай раніцы,
тады я ўяўляю, адлюстраванне зроблена яшчэ даўно, ад складальнікаў машына, на мой пытанне брава jtd 105.
я хацеў бы зразумець вас, калі карта зроблена добра ці не, я прыкладаю карту на врі і мод, і скажу вам, што на маю думку не ў тым, каб правільна зразумець, калі я, разумеючы, што-то тое, што я вучуся!
то есць спіс таго, што мне дрэнна ў гэта адлюстраванне.
-абмежавальнік ціску ў рампы засталася арыгінальнай.
-карту ціску ў рампы была павялічана і перавышае значэння, абмежавальнік press(і на маю думку, гэта можа прывесці да блакавання і/або запальвання індыкатар рухавіка) і быў зменены, на мой погляд, дрэнна з павялічаныя значэння крыху без логікі
-карту ўпырску parzializzata была павялічана толькі на max нагрузкі і павялічваецца па мне па-за чаргой
-карты parzializzate map 1 і 2 былі зроблены па-рознаму, і павялічваецца, як мне здаецца, зроблены некаторыя выпадкова
на map2 есць павелічэнне пры нізкай нагрузцы на сярэдніх абарачэннях рухавіка больш за 30, што на мой погляд, гэта бескарысна і можа зрабіць машына scattosa.
дарэчы, за кіроўцам есць яшчэ крокам, што, аднак, не ведаю, што яны есць.
Такім чынам, карту ціску ў рампы ў вас прырашчэння, якія могуць апынуцца памылковымі або лепш не лінейныя, і ў любым выпадку трэба было павялічыць, а таксама абмежавальнік, на мой погляд. Карту, якую вы паказваеце ў якасці ін'екцый parzializzata, з'яўляецца абмежавальнікам дыму, і не было зменена дрэнна. Іншыя змены па-за драйвера, што вы кажаце, есць і на іншых картах. Ва ўсім гэтым, машына як ідзе? Карта не вельмі, перабольшаныя, і машына павінна пайсці добра, я думаю. Скажы нам, ці ты.
тады я кажу, невуцкія ў пытаннях і гэта правільна, каб высветліць, калі мая логіка і правільна ці няправільна я не кажу, што зроблена дрэнна, я проста хачу даведацца, як зразумець, калі гэта зроблена канчатковае або няма, а тое, што я напісаў, - гэта мая інтэрпрэтацыя! вядома, не дакладнае!
у любым выпадку машына ў парадку і ў ****llo прадукцыйнасць ўзрасла вельмі frperò есць арыгінал, не трымае магутнасць і санкі таксама новую паліць, як турэцкай, але, я думаю, таму што turbo з'яўляецца фіксаванай і першапачаткова не быў крануты!
стала вельмі адчувальная l праводцы акселератара на самай справе, калі вы крыху руку, як тычыцца l праводцы акселератара здымкі! а потым раз стрэліў у машыну, загараецца кантрольная лямпа і згасае, і гэта, я думаю, што гэта звязана з абмежавальнікам ціску, што гэта арыгінал.
я, шчыра кажучы, я бачыў дзіркі, якія я не ведаю, вы верныя, тое ж нагрузку і ўсе павелічэнне абаротаў на карту ,зараз не памятаю, які я павінен пайсці і перагледзець, значэння ў поле падаюць не крыху, а пасля riaumentano не ведаю, ці правільна так, але на мой погляд маглі б вы дзіркі, якая, магчыма, у кіраўніцтве не адчуваеце, пяро
Машына паліць і праслізгвае счапленне, таму што час ўпырску былі загружаны крыху шмат. Не для турба у фіксаванай геаметрыі. Можна зрабіць карты, якія ідуць і якія не паляць і счаплення не буксуюць. Таксама пара была павялічана нават на нізкіх абарачэннях ўжо на 400 абаротаў, каб сказаць вам.
час ўпырску, як бы ў адпаведнасці з ecm?
я думаю, што я іх з драйвера, а таксама карту пары.
на winols я не damos для гэтай карты і nanche я магу іх бачыць.
затым curiosity, але parzializzato map1 і 2 б не павялічваюцца ў роўнай ступені?
я хацеў бы зрабіць яе трохі лепш, гэтую карту, па-мойму, вы можа зрабіць гэта лепш, як ты кажаш, egs?
parzializzato 1 і 2-час ўпырску..
com unque, калі вы магу сказаць, чаму гэта карта адстой... мне не падабаецца нічога, я растлумачу, чаму...
пачынаючы з пачатку файла, я лічу, сістэмы рэцыркуляцыі ог не зачынены....lim press turbo не закрануў, але прэс-turbo больш наперад...
lim пара цалкам перарабляць, ды і partitti ад нізкіх абаротаў ужо з крокам sostanziosisi якія служаць толькі, каб падкрэсліць механіка, акрамя таго, што вы toccatto таксама вось кручэння-дэ-абмежавальнік ж я не разумею, чаму..
ін'екцыі parzializzato г. зн. lim дыму зроблена на член сабачы...я павялічыць, вынікаючы логіцы afr або няма-гэта проста ...потым час ўпырску map 1 і 2, што яны адпраўляюцца з інтэрвалам зайшлі ўжо з нізкім узроўнем iq і нізкія ціску ў магістралі rail... адзінае, што добра ў гэтай карце, а прэс-rail, але бачыў, што не жадае, каб падняць яго лім быў зроблены іншы пэндзлямі падушцы-шапка манамаха...паўтараю, для мяне, таму ісці арганізме, то не ведаю...
дзякуй манро вядома, можна сказаць, свой я ўсе вушы :Стар.
у любым выпадку, нават мяне з'явіўся так трохі sensa лагічны сэнс, цяпер я не адзін туз, а я менш, чым pivellino pero, я б паставіў, па меншай меры, лім. rail ў адпаведнасці з ціску ў рампы і map 1 і 2 я іх факты роўныя.
Гледзячы на карту, на 2D графіка, але не, здаецца, так і зроблена дрэнна, здаецца, зроблена лепш, ес лі онлайн, трохі крыва але іх, здаецца, не так, занадта вялікай, не занадта выраблена ў парадку, але, гледзячы на табліцы, мне здаецца, зроблена дрэнна.
у любым выпадку абмежавальнік ціску турба, ціску турба я не знайшоў іх і ўсе роўна мне здаецца дзіўным, што есць, так як гэта фіксаванай геаметрыі, калі хоць бы змяніць іх, я думаю, не падыходзіць у вельмі, улічваючы, што эбу не будзе рэгуляваць ціск.
l egr аднак я зачынена з пліты, так як на гэтыя аўтамабілі, лямпа не гарыць, захоўвае l памылку, але не загараецца кантрольная лямпа.
абмежавальнік дыму, на практыцы што варта змяніць?
і проста з цікаўнасці, з якой sofware l у вас выгляд?
'я бачыў з ecm...лім дым ідзе, каб абмежаваць колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца....
прэс-turbo і адносны лім і праўда, што не кіруе турба на гэтыя машыны, але калі вы ідзяце, каб павялічыць паслядоўнага iq таксама павелічэнне press turbo, таму што есць больш выхлапных газаў, якія прымушаюць круціцца хутчэй, турбакампрэсар... у вашым выпадку варта яшчэ больш, таму што тых, хто зрабіў табе карту ідзе, каб падмануць ecu іпотым вы, безумоўна, piccate прэс-turbo і падымаецца трохі, каб не мець праблем аднаўлення або розныя індыкатары гараць...
на гэтых ecu для змены тым, што добра проста адкрыць усе фільтры дызель і нават не дакранаючыся час аўтамабіль ідзе больш, чым добра...
карты tmpi ін'екцыі ўжо разлічаны, каб надаць да 1500 бар press rail і 70mm3 з турба і счаплення крычы ты ўжо на мяжы з гэтым дызель...
не posoo адкрыць ўручную, але cove апісваецца........................lim крутоўнага моманту ў 400 аб / мін не мае сэнсу,гэта класічная карта ад азс-кухар,закрануў час ін'екцыі, таму што не ведае, як разблакаваць ўсе, таму назад дым.............
выконвайце радзе манро.
ціску turbo вы можаце змяніць яго ўручную з дапамогай wg, калі вам неабходна...
каб счапленне, я прапаную вам змяніць яго apresindere,па меншай меры, націскной дыск і дыск, армаваныя
цяпер я паспрабую змяніць, і я забуду на форум, каб абмеркаваць гэта з вамі так пачала вучыцца што-то!
Фрэнк на самай справе, гэта, што я зрабіў быў трэнер-машыны, ралі, але тады я выявіў, што некалькі машын, якія рыхтаваў scocciavano turbo і некаторыя рухавікі.
аднак turbo я думаю, што гэта lascero арыгінал так зарада 1,3 бар арыгінальны не ведаю, таму што ў мяне ўсталяваны вымяральнік ціску пасля змены.
манро для разраднікаў дым, я знайшоў ваш пост, дзе растлумачу, як умяшацца.
таму правільна зразумець, калі я павелічэнне абмежавальнікі дыму,абмежавальнікі крутоўнага моманту і абмежавальнікі прэс-машыны ўжо ідзе лепш?
гэта possibbile калі не павелічэнне ne ціску ne часы?
цікаўнасць, але карта turbo вы ведаеце адрасы або вы іх бачыце, ecm? чаму б мне іх не робяць бачыць.
іншы цікаўнасць з карту mod ecm не знайсці драйвер я думаю, гэта нармальна, таму што змяняецца cecksum і не прызнае яго, праўда?
project,калі гэта не праблема,вы можаце размясціць крайнасці,таму я магу зразумець, і я таксама?!?
цяпер я паспрабую змяніць, і я забуду на форум, каб абмеркаваць гэта з вамі так пачала вучыцца што-то!
Фрэнк на самай справе, гэта, што я зрабіў быў трэнер-машыны, ралі, але тады я выявіў, што некалькі машын, якія рыхтаваў scocciavano turbo і некаторыя рухавікі.
аднак turbo я думаю, што гэта lascero арыгінал так зарада 1,3 бар арыгінальны не ведаю, таму што ў мяне ўсталяваны вымяральнік ціску пасля змены.
манро для разраднікаў дым, я знайшоў ваш пост, дзе растлумачу, як умяшацца.
таму правільна зразумець, калі я павелічэнне абмежавальнікі дыму,абмежавальнікі крутоўнага моманту і абмежавальнікі прэс-машыны ўжо ідзе лепш?
гэта possibbile калі не павелічэнне ne ціску ne часы?
цікаўнасць, але карта turbo вы ведаеце адрасы або вы іх бачыце, ecm? чаму б мне іх не робяць бачыць.
іншы цікаўнасць з карту mod ecm не знайсці драйвер я думаю, гэта нармальна, таму што змяняецца cecksum і не прызнае яго, праўда?
тое project turbo, як я сказаў, я...вы 1.3 press turbo без яго нават не дакрануўся да турбіны, таму што ў вас есць больш дызельнага паліва ў камеры згарання, які вырабляе moolti больш выхлапных газаў, якія прымушаюць круціцца больш velocemte turbo, які больш ціску turbo....
у дадатак да картах, якія ты сказаў, што ў ecu есць і іншыя абмежавальнікі, якія блакуюць дызель....не турбуйцеся, мы знаходзім іх разам...калі-то знойдзены і ўстаноўлены, як карту часу і ўжо ўсталяваны, вы можаце пазбегнуць змены часу ў лепшым выпадку толькі ў прэс-rail відаць, што вось часоў press, і падняўся ад мамы fiat да 1500bar...іх потым усе роўна прыйдзецца рабіць log press rail, каб ваш помпа, як быццам..., але да гэтага мы падыдзем пасля.. карту turbo ў ecm не паглядзець, але ваш трэнер на змяненне знаходзіцеся ў 07F7FE....тытан і ў цэлым ecm распазнае толькі арыгінальныя файлы..
ок, ідэальны, ва ўсякім выпадку, то сплю арыгінальная карта, і я зраблю часопіса cn усе дадзеныя, press rail,масавага расходу паветра,часу ўпырску і колькасці карбюратара, так, каб мець адпраўную кропку і зразумець, што менавіта я змяніў, і як рэч, якая, я думаю, можна зразумець з карты, але паступова туды можна дабрацца нават я з вопытам.
аднак, падводзячы вынік, я пачынаю з зачыніць egr бачылі, што я лічу, што калі я не памыляюся, то павінна быць у пачатку карту,і тады я працягваю з l павялічыць абмежавальнік turbo, такім чынам, каб не ствараць непрыемнасцяў шпіена і аднаўлення розных.
l адрас, які ты мне даў і turbo або.яго абмежавальнік?
выбачайце манро я разважаеце на аснове таго, што ты сказаў мне,госпадзе, калі я памыляюся.
ты сказаў мне, што час ўпырску для гэтай машыны ў config оры ўжо дастаткова, каб вытрымаць presione 1500 бар.
такім чынам, паводле таго, што я ведаю, каб быць лепш, чым гэты дызель трэба больш колькасць дызельнага паліва і паветра, вядома.
цяпер, улічваючы, што часу ўжо дастаткова, мне дастаткова было падняць толькі ціск развагі, якія я зрабіў наступнае
з тых жа часоў ўпырску, калі павышэнне ціску я прыводзіць да павелічэння колькасці ўводзяць-гэта правільна?
таму мы і кажам, што час ўпырску будуць павялічаны толькі ў тым выпадку, калі ціск, з якім хачу працаваць карта не будзе дастаткова?
калі я павялічваючы ціск aumentassi нават злегку часу, аднак, не было б павелічэнне ў ****llo прадукцыйнасці?
калі не прарывы "абмежавальнік" колькасць ўводзяць у кожны цыкл ўсе той жа!
прама зараз я не магу frenk толькі я прыходжу дадому табе даю, прабачце!
абмежавальнікі заўседы тыя, якія я не бачу?
выбачайце манро я разважаеце на аснове таго, што ты сказаў мне,госпадзе, калі я памыляюся.
ты сказаў мне, што час ўпырску для гэтай машыны ў config оры ўжо дастаткова, каб вытрымаць presione 1500 бар.
такім чынам, паводле таго, што я ведаю, каб быць лепш, чым гэты дызель трэба больш колькасць дызельнага паліва і паветра, вядома.
цяпер, улічваючы, што часу ўжо дастаткова, мне дастаткова было падняць толькі ціск развагі, якія я зрабіў наступнае
з тых жа часоў ўпырску, калі павышэнне ціску я прыводзіць да павелічэння колькасці ўводзяць-гэта правільна?
таму мы і кажам, што час ўпырску будуць павялічаны толькі ў тым выпадку, калі ціск, з якім хачу працаваць карта не будзе дастаткова?
калі я павялічваючы ціск aumentassi нават злегку часу, аднак, не было б павелічэнне ў ****llo прадукцыйнасці?
так, але гаворка была трохі больш складаны, чым так...
ecu пераўтворыць у continuzione параметры ў карту, каб даць вам unacerta iq...
зараз выкажам здагадку, што вы патрабаваць карту 65mm3 пры 4000rpm ок?
экю, таму што ідзе interpolarsi ў карту час(спрашчаючы шмат, але есць некалькі іншых крокаў) для 65mm3 прэс-rail правільна, і час ўпырску падыходзіць, каб даць вам гэтую дату iq...
зараз, калі вы павялічваецца толькі прэс-rail і пры ўмове, што ваш помпа rail, так і ў выдатнай форме, таксама правядзенне прэс-1500 бар ecu difficlmente пойдзе табе такое ціск для iq нізкі або абмежаваныя ад ecu ж..
для frank85 hw і sw project 928 212
ок, мне ў любым выпадку разблакоўкі дадзеных на блокі, каб рухацца правільна!
цяпер толькі ад мяне sti капуста блокаў!і разблакаваць, і тады мне карту на oc працуе на ціску ў рампы і жадаючы ісці на абмежавальнік дыму!
час было б лепш пакінуць іх арыентацыі вы кажаце?
паверце счаплення і з'явіўся на врі лепш пакінуць іх залатыя часы...
зрабіце тэставую карту postala, што вы, - кажу я, а затым, як гэта выправіць і разблакаваць..
дзякуй манро!
я даў хуткі погляд, і я знайшоў(калі не памыляюся) limit 07b270,07c54c,07fe02,iniez парз 07cd32,07cf58,lim rail 07edb8 цяпер.мы бачым, у.......
тады
07b270 не абмежаваныя, гэта карта запыту iq на avvaimento рухавік
07c53c нават ен не з'яўляецца абмежавальнікам і карту duty cycle рэгулятар ціску ў рампы
07fe02-гэта карта, якая адносіцца да предпускового падагрэву, не дакранайцеся..
07cd32 час ўпырску
07cf58 і ціск у магістралі rail запыце ў стартара
07edb8 гэта абмежавальнік ціску ў рампы ў залежнасці тэмпературы газойлю
ок, я пачынаю адразу ўсе твор, - гэта груз!
некаторыя карты для вас..
079abc ціску turbo
07bc22 iq limiter (10x1)
07bc5e iq limiter via fuel temp (6х6)
07d180 і 07d228 lim press, turbo 1920 на можна, нават не датыкаючыся да іх, калі хочаце
07d2cc авансавыя плацяжы, і не дакранайцеся да іх,
07fa74 lim press turbo, функцыя press атмасфернага
07fbd0 iq абмежавальнік iq (16x10) усталюйце ўсе ў 70mm3
прабачце project я заблытаўся, я бачыў файл 147 замест вашага у любым выпадку, калі вам патрэбна восяў карту перадаплаты, дай мне ведаць...
прабачце project я заблытаўся, я бачыў файл 147 замест вашага у любым выпадку, калі вам патрэбна восяў карту перадаплаты, дай мне ведаць...
выбачайце манро цяпер я крыху ў замяшанні! вы можаце rispiegarti хвілінку, калі ласка?
то есць формула, што вы мне сказалі, правільна? фактары пераўтварэння? у любым выпадку, калі я ад l. адрас карту загадзя спрабую зразумець, я восі, і мы бачым, калі мы не толькі разумеў іх, дзякуй.
выбачайце манро цяпер я крыху ў замяшанні! вы можаце rispiegarti хвілінку, калі ласка?
то есць формула, што вы мне сказалі, правільна? фактары пераўтварэння? у любым выпадку, калі я ад l. адрас карту загадзя спрабую зразумець, я восі, і мы бачым, калі мы не толькі разумеў іх, дзякуй.
я меў на ўвазе тое, што ў іншы пост, не памятаю, што ты даў гэты адрас, што авансавыя плацяжы...
каб праверыць, калі адрас, які я табе даў, быў дакладным, а не проста адкрыць свой файл я адкрыў файл 147 за ўсе тут nfo стан дасягненняў у файл заўседы застаецца тое, што я даў.. qli восяў карту авансаў знайсці іх адразу, перш чым карту сістэмы рэцыркуляцыі ог...
манро я не хачу ставіць пад сумнеў querllo, што вы кажаце мне, аднак, усе адрас 07d2cc, здаецца, не карту, то мне здаецца дзіўным, што восі знаходзяцца так далека, як правіла, тыя, якія я бачыў да гэтага часу яны ўсе прывязаныя да карце.
я таксама паспрабаваў паставіць яго на winols але адрасе, што не дае мне ніякага патэнцыялу карту
паспрабуйце папрасіць дапамогі, хто-то яшчэ на форуме, можа быць, што я памыляюся..
манро, даруй мяне, калі цябе пакрыўдзіў! у мяне не было намеру вас пакрыўдзіць або mancartidi, чым я толькі спрабую вучыцца! я ведаю, што нічога не прыйшлося рабіць, калі вы хочаце гэта зрабіць, і табе за гэта вельмі ўдзячны, сапраўды! мне трэба, каб прымусіць нейкі савет заднім лікам, вядома, я нікуды не збіраюся, я спрабую зразумець гэтую карту перадаплаты, як гэта зроблена, мне не здавалася, што, каб, як гэта было зроблена, вось і ўсе! спадзяюся, без крыўд!
я не пакрыўдзіўся і ў мяне няма крыўд, я проста кажу, што можа быць, што я не мае рацыю..
на самай справе ricontrollando трохі лепш, я зразумеў, што адрас, які я даў табе не тое, каб авансавыя плацяжы, такім чынам, я быў няправы
авансавыя плацяжы з'яўляюцца 2 карты 16x16, што яны 07e374 і 07e572 абмежавальнік soi знаходзіцеся ў 07e254
асцярожныя і не перашчыруйце з авансаў у адваротным выпадку шпалеры ўсе вылічвае што кожны можа загадзя ў камеры згарання ў вас 10 бар больш ціску..
Манро добры вечар!
дзякую цябе, у той жа час я хацеў бы паведаміць вам, што я зрабіў шмат выпрабаванняў, вы падкажыце, па сітуацыі.
тым часам вам прыкладаю апошнюю карту я загрузіў, што так ідзе вельмі добра, я мог бы адважыцца дробку больш з часам.
затым я заўважыў некалькі рэчаў, якія бачылі, што мне ўдалося зрабіць часопіс,
першае, што, змяняючы lim rail ў 07EDB8 аўтамабіль у стральбе на 3500 пачынае рыдаючы і тое, што я бачыў прэс-rail назад арэлі мне зразумець, чаму тады я паставіў на врі і аўтамабіль цягне добра толькі, што прэс-rail фірмы ў 1350, і я павінен вывучыць яго, імгненне ен, што.
потым я заўважыў, што, паставіўшы l egr ўсей 12000 значэнне ў дыягностыцы maf мэта застаецца на ўзроўні 1200 мг, і я думаю, гэта нармальна
значэнне maf двухспальны прыходзіць да макс 750/800mg (ледзь-ледзь, але машыны зрабілі яе прыгожай вайны), таму я лічу, надаць 55mg, што corrispèonde значэння ў карту, таму, я мог падняць трохі значэння ў карту lim дыму, улічваючы, што яшчэ дыму, ні цені, і, можа быць, падняць трохі турба бачыў, што зарад на 1бар і, падняўшы гэта, я павінен мець, таксама назіраецца рост у maf, і прыводзіць да павышэння iq.
час ўпырску так, каб часопіс прыбывае ў 1092 якія павінны былі быць каля 20 градусаў цяпер я павінен calcolarmi l загадзя і паглядзець, калі яны звонку.
я збіраюся быць у парадку, па-твойму, манро?
Аднак я паставіў добра, цяпер я наўмысна прывеў вакол 62mg, каб убачыць, а калі счаплення ў цяперашні час ужо пацярпелі ад старая карта трымае і на самай справе ўжо так, спроба крыху зрушыць, аднак цяпер я паставіў мэту, то есць дасягнуць прадукцыйнасці да без, слезы дыму для мяне будзе ўжо добрым фінішу і ўжо так есць вельмі блізка! І я думаю, што можа ісці нават самыя, як ен раней і заўседы без дыму!
я таксама заўважыў, што на 4000 аб. l iq імкнецца выйсці нават карту ori усталяваны так, цяпер я хацеў бы паспрабаваць, замест таго, каб зрабіць гэта, трымаеце, па меншай меры ўвесь час так плаціцца на участку, я думаю, але не ўпэўнены, што там могуць быць пашкоджанні, такім чынам,