Перегляд Повної Версії : проблема ferarri 1.4 hdi 2007
всім привіт
я дивлюся проблема з цим авто, що йде в хід, але не перевищує 3000 оборотів в хвилину.
я дам вам короткий виклад того, що сталося:
автомобіль і зупиняється ще рік тому на вулиці, і не дати більше ознак життя, після того, як ми принесли її від механічної у витягнути блок управління вони зробили це, натисніть на позитивному полюсі батареї і, відповідно, він і згорів.
після декількох поїздок, що, якщо зробити ебу, як старий, так, що те, що ми придбали, і навіть заміна bsm (коробка всередині моторного відсіку), нарешті, тепер машина їде на мотоциклі, але сюрприз не перевищує 3000 оборотів в хвилину.
у діагностиці є 3 помилки:
p0603 помилка пам'яті кам/eeprom
p1600 бу
p1613 конфігурації ебу
ми пробували кодувати інжектори, але операція не пройшла успішно.
у вас є ідея?
поради?
спасибі всім
Привіт, потрібна Lexia для кодування ебу, що важливо, що ecu монтує..........
Привіт і спасибі за відповідь.
Автомобіль привіт.na ебу Bosch dc16c34.
Кодування доведено також механічне обладнання з набагато більш професійно, в моїй, але навіть не може.
З kess v2, ви не в змозі кодувати інжектори?
На цій машині, кодування форсунок, не є таким очевидним і легко зробити. Зробити, звичайно, з оригінального інструменту, багато діагнози не роблять. Зробіть вирівнювання в пежо і зробіть також кодування форсунок.
Ви повинні поставити прикріплені до конфігурації транспортного засобу
ти повинен відвезти її в пежо або взяти lexia
спасибі всім за відповіді.
деякі проблеми вирішуються, єдине, що мені залишається, і це інжекторів.
коли я йду, щоб закодувати діагноз мені відповідає код двигуна неправильно буде пов'язаний із загальним протоколом.
та нормально?
Мені цікаво, але ви скопіювали ебу згорів або ви виїхали з сумісність..
тобто, скопіювавши e2Prom або захопив, туру, переміщаючи його безпосередньо, вже прийшовши в рух, і у вас є всі налаштувати.. потім, якщо вона ж Програмне забезпечення, немає нічого більше, щоб підправити..
в іншому випадку просто написати програму, її і закрити всі...
eprom і була перенесена потім на все інше і був bekappato від старої, і написали на нову.
1 питання в старої не вистачає, eprom, в інших пам'ятаючи про отримання кодування?
хлопці, я тут подумав дещо.
але якщо ви riverginare блок управління не повинен робити авто навчання всіх систем, включаючи форсунки?
вибачте, хлопці, але я просто намагаюся зрозуміти.
і можливо, що в цьому ебу є програмне забезпечення, так?
в тій, яку від мене є bekup виходить sw=1037381875
в табличці моїй оригінальної (тієї, що згоріла, так сказати) є 2 коду:
перший під написом бош і 0281012529 що я вважаю, це програмне забезпечення
другий написав під edc16c34 і 9663475880, що я думаю, обладнанням
і можливо, що є різні програми?
найдивніше, що автомобіль, поки не доходить до 3000 оборотів йде нормально до 3000 оборотів підключається обмежувач
Ні, не автомобіль-навчається нічого, тільки код. Кодування форсунок робиш, як ми сказали досі, тільки в пежо на цей автомобіль. Не втрачайте час, як це вже траплялося, і не на одній машині.
Але те, що помилки залишаються в діагнозі? І, до речі, повертаючись до того, кодування форсунок, я думаю, що навіть бош робить. О, як легко, на інших тільки оригінал.
помилки ті, що перераховані на початку посту, а з lexia 3 можу закодувати?
Щось не сходиться..
у e2Prom є код ІММО, Форсунки і т. д ..
у M58BW016xB є, комплектація автомобіля та ін.
у Флеш-Програми управління двигуном..
як ніколи, для копіювання вам не точну копію старого?
вибачте, але як і раніше не стільки практичний, e2prom читаю в dbm?
я не можу зрозуміти одну річ.
програміст, де я послав ебу, він сказав мені, що eprom було отпаять.
тепер я не розумію, де і введення eprom в ебу, але я знаю, що робить читання в блок мені створює файл eprom, так що я думаю, ke прочитайте це, вірно?
у додатку файл витягнув з ебу згоріла.
хтось мені може сказати, якщо файл eprom і вус або ти написав.
спасибі всім
я не можу зрозуміти одну річ.
програміст, де я послав ебу, він сказав мені, що eprom було отпаять.
тепер я не розумію, де і введення eprom в ебу, але я знаю, що робить читання в блок мені створює файл eprom, так що я думаю, ke прочитайте це, вірно?
у додатку файл витягнув з ебу згоріла.
хтось мені може сказати, якщо файл eprom і вус або ти написав.
спасибі всім
якщо переписати вміст старого ебу на новий ти візьмеш з собою все, кодування форсунок, іммо комплектації автомобіля і т. д. покладіть в рух, і ти йдеш, якщо це не так проблема в іншому
привіт і спасибі за ваше втручання.
я, знаєте, сказати, в якій точці знаходиться eprom всередині ебу?
якщо eprom і був відділений фізично і кв я в рівній мірі створює файл eprom?