КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема ferarri 1.4 hdi 2007

vittoriopl
усім прывітанне
я перад праблемы з гэтым аўто, што ідзе ў матацыкл, але не перавышае 3000 абаротаў у хвіліну.
прывяду кароткі выклад таго, што адбылося:
аўтамабіль і станцыі яшчэ год таму на вуліцы, не даючы больш прыкмет жыцця, пасля, што мы прывезлі з механікам у выцягнуць эбу яны дакранацца у пола-станоўчых акумулятара і, адпаведна, вы і спалены.
пасля некалькіх падарожжаў, якія sie зроблены блок кіравання стары, што тое, што мы купілі і замена таксама bsm (скрынка ўнутры маторнага адсека), нарэшце, цяпер машына пойдзе ў ход, але сюрпрыз не перавышае 3000 абаротаў у хвіліну.
у дыягностыцы есць 3 памылкі:
p0603 памылка памяці кам/eeprom
p1600 эбу
p1613 канфігурацыі эбу
мы спрабавалі кадаваць пульверызатар, але аперацыя не ўдалася.
у вас есць ідэя?
парады?
дзякуй усім

запал рухавікоў
Прывітанне, патрэбна Лексия для кадавання ecu, тое, што + галоўнае, што ecu збірае..........

vittoriopl
Добры дзень і дзякуй за адказ.
Аўтамабіль добры дзень.na эбу Bosch dc16c34.
Кадаваньне даказана таксама механічнае абсталяванне значна больш прафесійна з маей, але не магу нават.
З kess v2 не атрымоўваецца кадзіраваць фарсункі?

egs
На гэтай машыне кадавання фарсункі, што таксама не з'яўляецца само сабой якія разумеюцца і легка зрабіць. Вы, безумоўна, з дапамогай арыгінальнай, многія дыягназы не робяць. Зрабіце зрабіць выраўноўванне ў пежо і робяць таксама кадаваньне фарсунак.

legendaryslave
Вы павінны паставіць прымацаваныя канфігурацыі аўтамабіля

sportknight
вы павінны ўзяць яе ў пежо або ўзяць lexia

vittoriopl
дзякуй усім за адказы.
некаторыя праблемы, мы іх вырашаны, адзінае, што мне застаецца, і гэты фарсунак.
калі я іду для кадавання дыягназу мне адказвае код рухавіка няправільна вы падлучаныя з дапамогай пратаколу generic.
і нармальна?

cinqueturbo
Я пытаўся ў сябе, але вы скапіявалі экю спалілі ці вы сышлі ад сумяшчальным..

гэта значыць, капіюючы e2Prom або навесьці гневу tura перамяшчаючы яго непасрэдна ўжо хадзіў у мота, і ў вас усе наладжана.. то ен тое ж праграмнае Забеспячэнне не воск, больш нічога не падправіць..
у адваротным выпадку дастаткова было напісаць яму праграмнага забеспячэння, яго і chiudevi ўсе...

vittoriopl
eprom, і быў перанесены, а затым усе астатнія, і быў bekappato ад старога і напісаў новую.
1 пытанне, у старой не хапае eprom, у іншых памятаючы атрыманні кадовак?

vittoriopl
хлопцы, я думаў, што.
але калі вы rivergina эбу не павінна зрабіць аўто вывучэнне ўсіх сістэм, у тым ліку фарсункі?

vittoriopl
прабачце, хлопцы, але я проста спрабую зразумець.
і магчыма, што ў гэтым эбу есць праграмнае забеспячэнне, так?
у той, якую ад мяне ёсць bekup выходзіць sw=1037381875
у таблічцы маёй арыгінальнай (той, якая згарэла, так сказаць) ёсць 2 кода:
першы пад надпісам бош і 0281012529 што я лічу, гэта праграмнае забеспячэнне
другі напісаў пад edc16c34 і 9663475880, што я думаю, абсталяваннем
і магчыма, што ёсць розныя праграмы?
самае дзіўнае, што аўтамабіль, пакуль не даходзіць да 3000 абаротаў ідзе нармальна да 3000 абаротаў падключаецца абмежавальнік

egs
Не, не аўтамабіль-вучыцца нічога, толькі код. Кадаваньне фарсунак робіш, як мы сказалі да гэтага часу, толькі ў пежо на гэты аўтамабіль. Не губляйце час, як гэта ўжо здаралася, і не на адной машыне.

egs
Але тое, што памылкі застаюцца ў дыягназе? І, дарэчы, вяртаючыся да таго, кадаваньне фарсунак, я думаю, што нават бош робіць. О, як лёгка, на іншых толькі арыгінал.

vittoriopl
памылкі тыя, што пералічаны ў пачатку паста, а з lexia 3 магу закадаваць?

cinqueturbo
Што-то не сыходзіцца..
у e2Prom ёсць код ИММО, Фарсункі і г. д ..
у M58BW016xB ёсць, камплектацыя аўтамабіля і інш.
у Флэш-Праграмы кіравання рухавіком..
як ніколі, для капіявання вам не дакладную копію старога?

vittoriopl
прабачце, але па-ранейшаму не столькі практычны, e2prom чытаю ў dbm?

vittoriopl
я не магу зразумець адну рэч.
праграміст, дзе я паслаў эбу, ён сказаў мне, што eprom было отпаять.
цяпер я не разумею, дзе і ўвод eprom ў эбу, але я ведаю, што робіць чытанне ў блок мне стварае файл eprom, так што я думаю, ke прачытайце гэта, праўда?
у дадатку файл выцягнуў з эбу згарэла.
хто-то мне можа сказаць, калі файл eprom і вус ці ты напісаў.
дзякуй усім

legendaryslave
я не магу зразумець адну рэч.
праграміст, дзе я паслаў эбу, ён сказаў мне, што eprom было отпаять.
цяпер я не разумею, дзе і ўвод eprom ў эбу, але я ведаю, што робіць чытанне ў блок мне стварае файл eprom, так што я думаю, ke прачытайце гэта, праўда?
у дадатку файл выцягнуў з эбу згарэла.
хто-то мне можа сказаць, калі файл eprom і вус ці ты напісаў.
дзякуй усім

калі перапісаць змесціва старога эбу на новы ты возьмеш з сабой усё, кадаваньне фарсунак, иммо камплектацыі аўтамабіля і г. д. пакладзеце ў рух, і ты сыходзіш, калі гэта не так, і праблема ў іншым

vittoriopl
добры дзень і дзякуй за ваша ўмяшанне.
я, ведаеце, сказаць, у якой кропцы знаходзіцца eprom ўнутры эбу?
калі eprom і быў аддзелены фізічна і кв я ў роўнай ступені стварае файл eprom?