Перегляд Повної Версії : біт кузов giulietta 2.0 170cv
всім привіт
я хотів би попросити вас трохи допомогти, щоб мій автомобіль (alfa romeo giulietta 2.0 170cv)
але стає божевільним, щоб знайти біт, який змінює комплектація автомобіля і я не знайшов нічого
у вас є прямі мені??
я додаю мою карту ori
Привіт, якщо пояснити нам, що ви шукаєте і що ви хочете змінити кузов..............
Привіт, якщо пояснити нам, що ви шукаєте і що ви хочете змінити кузов..............
Я хотів би перейти від комплектації з dpf і датчик без dpf mah з датчиком
Між тим, ви повинні шукати його в 8 біт. Без dpf-зонд вливати 2
Між тим, ви повинні шукати його в 8 біт. Без dpf-зонд вливати 2
Я знав, що там був один біт шукати
На Євро-4 з пристроєм анти-частинок, виняток ви могли також зробити з біта в деяких випадках. Що це було 0 -> DPF і Датчик ВИКЛ; 1-> DPF і Датчик ВКЛ; 2-> DPF OFF і Датчик ВКЛ. У вашому випадку, бачачи трохи карту, біт повинен бути тут: 1E0A36 з відображенням в 8бит Motorola, перебуваєте біт встановлений в 01, а потім DPF " ON "і Датчик" ВКЛ.". Спробуйте взяти його на 02. Дайте нам знати!
На Євро-4 з пристроєм анти-частинок, виняток ви могли також зробити з біта в деяких випадках. Що це було 0 -> DPF і Датчик ВИКЛ; 1-> DPF і Датчик ВКЛ; 2-> DPF OFF і Датчик ВКЛ. У вашому випадку, бачачи трохи карту, біт повинен бути тут: 1E0A36 з відображенням в 8бит Motorola, перебуваєте біт встановлений в 01, а потім DPF " ON "і Датчик" ВКЛ.". Спробуйте взяти його на 02. Дайте нам знати!
І вважаю, що це правильний адреса для комутатора, то в основі, якщо євро 4 або 5 необхідно змінити біт засмічення, якщо немає-перебудувати той же
Для видалення ви робите інші речі.
Нічого зробити, мені залишається з dpf і датчик
Моє 5 start&stop
Мова засмічення вже ок
Мені не вистачає тільки змінити оформлення
Мм і все ж я переконаний, що було б в порядку. Нічого не робити, то давайте подивимося, якщо хтось або адмін бачать, може допомогти.
якщо б можливість побачити fiel я б взагалі руки ADMIN .... help!!!
Але ви їх можете скачати файли. Ви не пройшли мінімальний поріг для багатьох повідомлень.
Але ви їх можете скачати файли. Ви не пройшли мінімальний поріг для багатьох повідомлень.
До речі невеликий OT. Режим mobile не можуть завантажити файли. Межа vbulletin чи вибір?
Нічого зробити, мені залишається з dpf і датчик
Моє 5 start&stop
Мова засмічення вже ок
Мені не вистачає тільки змінити оформлення
Пробував забивати до -4 в десятковій 16bit?
Пробував забивати до -4 в десятковій 16bit?
з біт 1e0a32 в 8 біт 0 і біт 1ebf32 до -4 in16 біт
ситуація залишається незмінною
додаю screen мнс
я був неправий, писати біт 1e0a36
Віра, а ви пробували якесь рішення? Ви вирішили проблему?
Віра, а ви пробували якесь рішення? Ви вирішили проблему?
Ще не
Привіт залиш зміна комплектації, ви могли зробити тільки на деяких євро-4 і євро-5 не працює, ви defap класичний, як завжди, звичайно, ми говоримо edc16 c39 групи fiat.
Привіт всім,
riapro цей пост, так як неповної інформації на ньому.
Можна дізнатися, як виключити dpf на цей автомобіль остаточно і остаточно, і відповідні dtc ?
Дякую
Додаю файл орі noegr
Привіт всім,
riapro цей пост, так як неповної інформації на ньому.
Можна дізнатися, як виключити dpf на цей автомобіль остаточно і остаточно, і відповідні dtc ?
Дякую
Додаю файл орі noegr
Тут ви кажете, що біт зокрема
Не винятком dpf
Не винятком dpf
ви праві.. вибачте.
я відкриваю пост, присвячений
Не винятком dpf
Проблема в тому, дещо знати....якщо залишається тільки на діагностику обладнання з dpf і зонд, але засмічення не піднімається, і не відновлює, та.....хоча не сказав нам, якщо з біт засмічення -4 відсоток падає і не піднімається більше
Проблема в тому, дещо знати....якщо залишається тільки на діагностику обладнання з dpf і зонд, але засмічення не піднімається, і не відновлює, та.....хоча не сказав нам, якщо з біт засмічення -4 відсоток падає і не піднімається більше
скажу коротко..
скажу коротко..
От добре....що про це не худий ніхто не
От добре....що про це не худий ніхто не
na рукав-де-purciari! :]
Ти був супер ясно!
Питання, чи можу я.. Один раз зробив -4 на засмічення проводиться процедура з діагностики і заряджається, і попрощатися з DPF або не потрібно більше робити це, маючи видалив фізично FAP?
Ти був супер ясно!
Питання, чи можу я.. Один раз зробив -4 на засмічення проводиться процедура з діагностики і заряджається, і попрощатися з DPF або не потрібно більше робити це, маючи видалив фізично FAP?
Тоді залежить іноді діагноз знаходитесь засмічення в нуль після того як я написав карту, а іноді ні, і знову доведеться робити скидання, заміна dpf, то я, наприклад, метушливість завжди це робив до перезавантаження, а потім пишу навіть, тому що потім вам відновити все, км найближча регенерації і так далі.
Немає....досі не зрозуміла одна річ. Якщо я ставлю в нуль біт комплектації і -4, щоб засмічення не використовувати sw як раз або ecusafe, машини відновлює чи ще ні? Тому що, якщо це тільки питання, яке залишається, постановкою діагнозу з dpf, але не відновлює більше проблема вирішена
я хотів сказати трохи засмічення -4, що буде нуль в діагностиці.
Привіт ще дещо....не працює з біт комплектація - 00 (no dpf no зонд), але ви пробували з біт - 02 (без dpf так зонд).
Привіт ще дещо....не працює з біт комплектація - 00 (no dpf no зонд), але ви пробували з біт - 02 (без dpf так зонд).
І марно спочатку спробувати на євро-4 (не всі) ви могли б зробити, тому що там були ринки, типу того, що турецький, що забруднення не плювати нічого, тоді їх продавали без оснащення antiquinamento то фіат робив switch off на ебу і далі без egr dpf, але зараз немає на євро-5, серії є dpf, і т. д. і т. п. так і в інших країнах, якщо вже такі типу, що і турецький, і, право, питання, апаратного та програмного забезпечення, що не дозволяє, наприклад альфа 159 edc16 c39 euro4, джульєтта edc16 c39 euro5, але не рівні як ecu, я не знаю, чи ясно я висловився і трохи вздовж мови.
І марно спочатку спробувати на євро-4 (не всі) ви могли б зробити, тому що там були ринки, типу того, що турецький, що забруднення не плювати нічого, тоді їх продавали без оснащення antiquinamento то фіат робив switch off на ебу і далі без egr dpf, але зараз немає на євро-5, серії є dpf, і т. д. і т. п. так і в інших країнах, якщо вже такі типу, що і турецький, і, право, питання, апаратного та програмного забезпечення, що не дозволяє, наприклад альфа 159 edc16 c39 euro4, джульєтта edc16 c39 euro5, але не рівні як ecu, я не знаю, чи ясно я висловився і трохи вздовж мови.
Так ви говорите, що ви не eslude виразно на euro5 і рано чи пізно йде завжди проводиться діагностика для скидання реєстрації порошків?
Ви не можете обійти його навіть з допомогою емуляторів зовнішніх датчика або щось в цьому роді?
Так ви говорите, що ви не eslude виразно на euro5 і рано чи пізно йде завжди проводиться діагностика для скидання реєстрації порошків?
Ви не можете обійти його навіть з допомогою емуляторів зовнішніх датчика або щось в цьому роді?
Ні ти не зрозумів, тут defap можна зробити, але це повинно бути зроблено повне то змінити різні карти reletive до регенерації, в тому числі біт засмічення (і повторюю біти комплектації ви можете залишити орі, все одно не працюють) та змінити dtc, пов'язаних з dpf. Для виступу емулятори існують, є додаткові контролери, які роблять все з кроком більше емулятор dpf, як правило, збирають, якщо не хочете змінити свій ecu або dpf (але dpf, треба sotituirlo з водостічна труба) наприклад, тому що автомобіль на гарантії.
Ні ти не зрозумів, тут defap можна зробити, але це повинно бути зроблено повне то змінити різні карти reletive до регенерації, в тому числі біт засмічення (і повторюю біти комплектації ви можете залишити орі, все одно не працюють) та змінити dtc, пов'язаних з dpf. Для виступу емулятори існують, є додаткові контролери, які роблять все з кроком більше емулятор dpf, як правило, збирають, якщо не хочете змінити свій ecu або dpf (але dpf, треба sotituirlo з водостічна труба) наприклад, тому що автомобіль на гарантії.
все ясно і спасибі за інформацію.
так що, по-твоєму, так це факт, ad-hoc ?
біт засмічення -4 dtc p2002 off (я сподіваюся!)
Ах tranky....fabbiotto не може завантажити....
Ах tranky....fabbiotto не може завантажити....
Я тільки зараз побачив... ну так сьогодні я відчуваю, що приходить тип, і я дам вам знати