Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : біт кузаў giulietta 2.0 170cv

...Веры...
усім прывітанне
я хацеў бы папрасіць вас трохі дапамагчы, каб мой аўтамабіль (alfa romeo giulietta 2.0 170cv)
але становіцца вар'ятам, каб знайсці біт, які змяняе камплектацыя аўтамабіля і я не знайшоў нічога
у вас есць прамыя мне??

я прыкладаю маю карту ori

запал рухавікоў
Прывітанне, калі растлумачыць нам, што вы шукаеце і што вы хочаце змяніць кузаў..............

...Веры...
Прывітанне, калі растлумачыць нам, што вы шукаеце і што вы хочаце змяніць кузаў..............

Я хацеў бы перайсці ад камплектацыі з dpf і датчык без dpf mah з датчыкам

Errecinque
Між тым, вы павінны шукаць яго ў 8 біт. Без dpf-зонд уліваць 2

...Веры...
Між тым, вы павінны шукаць яго ў 8 біт. Без dpf-зонд уліваць 2

Я ведаў, што там быў адзін біт шукаць

egs
На Еўра-4 з прыладай анты-часціц, выключэнне вы маглі таксама зрабіць з біта ў некаторых выпадках. Што гэта было 0 -> DPF і Датчык ВЫКЛ; 1-> DPF і Датчык ВКЛ; 2-> DPF OFF і Датчык ВКЛ. У вашым выпадку, бачачы трохі карту, біт павінен быць тут: 1E0A36 з адлюстраваннем у 8бит Motorola, знаходзіцеся біт усталяваны ў 01, а затым DPF " ON "і Датчык" ВКЛ.". Паспрабуйце ўзяць яго на 02. Дайце нам ведаць!

Errecinque
На Еўра-4 з прыладай анты-часціц, выключэнне вы маглі таксама зрабіць з біта ў некаторых выпадках. Што гэта было 0 -> DPF і Датчык ВЫКЛ; 1-> DPF і Датчык ВКЛ; 2-> DPF OFF і Датчык ВКЛ. У вашым выпадку, бачачы трохі карту, біт павінен быць тут: 1E0A36 з адлюстраваннем у 8бит Motorola, знаходзіцеся біт усталяваны ў 01, а затым DPF " ON "і Датчык" ВКЛ.". Паспрабуйце ўзяць яго на 02. Дайце нам ведаць!

І лічу, што гэта правільны адрас для камутатара, то ў аснове, калі еўра 4 ці 5 неабходна змяніць біт засмечвання, калі няма-перабудаваць той жа

egs
Для выдалення вы робіце іншыя рэчы.

...Веры...
Нічога зрабіць, мне застаецца з dpf і датчык
Мае €5 start&stop

Гаворка засмечаных ўжо ок
Мне не хапае толькі змяніць афармленне

egs
Мм і ўсе ж я быў перакананы, што было б у парадку. Нічога не рабіць, то, давайце паглядзім, калі хто-то або адміністратар бачаць, можа дапамагчы.

carlo abarth
калі б магчымасць убачыць fiel я б наогул рукі ADMIN .... help!!!

egs
Але вы іх можаце спампаваць файлы. Вы не прайшлі мінімальны парог для многіх паведамленняў.

Errecinque
Але вы іх можаце спампаваць файлы. Вы не прайшлі мінімальны парог для многіх паведамленняў.
Дарэчы невялікі OT. Рэжым mobile не могуць спампаваць файлы. Мяжа vbulletin або выбар?

Errecinque
Нічога зрабіць, мне застаецца з dpf і датчык
Мае €5 start&stop

Гаворка засмечаных ўжо ок
Мне не хапае толькі змяніць афармленне

Спрабаваў забіваць да -4 у дзесятковай 16bit?

...Веры...
Спрабаваў забіваць да -4 у дзесятковай 16bit?

з біт 1e0a32 ў 8 біт 0 і біт 1ebf32 да -4 in16 біт

сітуацыя застаецца нязменнай
прыкладаю экран мнс

...Веры...
я быў няправы, пісаць біт 1e0a36

Errecinque
Вера, а вы спрабавалі якое-то рашэнне? Вы вырашылі праблему?

...Веры...
Вера, а вы спрабавалі якое-то рашэнне? Вы вырашылі праблему?
Яшчэ не

fabbiotto
Прывітанне пакінь змяненне камплектацыі, вы маглі зрабіць толькі на некаторых еўра-4 на еўра-5 не працуе, вы defap класічны, як заўседы, вядома, мы гаворым edc16 c39 групы fiat.

tranky
Прывітанне ўсім,
riapro гэты пост, так як няпоўнай інфармацыі на ім.
Можна даведацца, як выключыць dpf на гэты аўтамабіль канчаткова і канчаткова, і адпаведныя dtc ?
Дзякуй
Прыкладаю файл крычы noegr

...Веры...
Прывітанне ўсім,
riapro гэты пост, так як няпоўнай інфармацыі на ім.
Можна даведацца, як выключыць dpf на гэты аўтамабіль канчаткова і канчаткова, і адпаведныя dtc ?
Дзякуй
Прыкладаю файл крычы noegr

Тут вы кажаце, што біт у прыватнасці
Не выключэннем dpf

tranky
Не выключэннем dpf

вы маеце рацыю.. прабачце.
я адкрываю пост, прысвечаны

Errecinque
Не выключэннем dpf

Праблема ў тым, сее-тое ведаць....калі застаецца толькі на дыягностыку абсталяванне з dpf і зонд, але засмечаных не падымаецца, і не аднаўляе, так.....хоць не сказаў нам, калі з біт засмечвання -4 працэнт падае і не падымаецца больш

tranky
Праблема ў тым, сее-тое ведаць....калі застаецца толькі на дыягностыку абсталяванне з dpf і зонд, але засмечаных не падымаецца, і не аднаўляе, так.....хоць не сказаў нам, калі з біт засмечвання -4 працэнт падае і не падымаецца больш

скажу коратка..

Errecinque
скажу коратка..

Вось добра....што пра гэта не худы ніхто не

tranky
Вось добра....што пра гэта не худы ніхто не

na рукаў-дэ-purciari! :]

fabbiotto

tranky

Ты быў супер ясна!
Пытанне, ці магу я.. Адзін раз зрабіў -4 на засмечаных вырабляецца працэдура з дыягностыкі і зараджаецца, і развітацца з DPF або не трэба больш рабіць гэта, маючы выдаліў фізічна FAP?

fabbiotto
Ты быў супер ясна!
Пытанне, ці магу я.. Адзін раз зрабіў -4 на засмечаных вырабляецца працэдура з дыягностыкі і зараджаецца, і развітацца з DPF або не трэба больш рабіць гэта, маючы выдаліў фізічна FAP?

Тады залежыць часам дыягназ знаходзіцеся засмечаных ў нуль пасля таго як я напісаў карту, а часам няма, і зноў прыйдзецца рабіць скід, замена dpf, то я, напрыклад, мітуслівасць заўседы гэта рабіў да перазагрузкі, а потым пішу нават, таму што потым вам аднавіць усе, < бліжэйшая рэгенерацыі і гэтак далей.

Errecinque

Няма....да гэтага часу не ясная адна рэч. Калі я стаўлю ў нуль біт камплектацыі і -4, каб засмечвання не выкарыстоўваць sw як раз або ecusafe, машыны аднаўляе ці яшчэ няма? Таму што, калі гэта толькі пытанне, які застаецца, пастаноўкай дыягназу з dpf, але не аднаўляе больш праблема вырашана

fabbiotto

fabbiotto

я хацеў сказаць трохі засмечвання -4, што будзе нуль у дыягностыцы.

Errecinque

Прывітанне яшчэ сее-што....не працуе з біт камплектацыя - 00 (no dpf no зонд), але вы спрабавалі з біт - 02 (без dpf ды зонд).

fabbiotto
Прывітанне яшчэ сее-што....не працуе з біт камплектацыя - 00 (no dpf no зонд), але вы спрабавалі з біт - 02 (без dpf ды зонд).

І бескарысна спачатку паспрабаваць на еўра-4 (не ўсе) вы маглі б зрабіць, таму што там былі рынкі, тыпу таго, што турэцкі, што забруджвання не пляваць нічога, тады іх прадавалі без аснашчэння antiquinamento то фіят рабіў switch off на эбу і далей без сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, але цяпер няма на еўра-5, есць серыі dpf, і г. д. і да т. п. так і ў іншых краінах, калі знаходзяцца ўжо такія тыпу, што і турэцкая, і, права, пытанне, апаратнага і праграмнага забеспячэння, што не дазваляе, напрыклад, альфа 159 edc16 c39 euro4, джульета edc16 c39 euro5, але не роўныя як ecu, я не ведаю, ці зразумела я выказаўся і трохі ўздоўж гаворкі.

tranky
І бескарысна спачатку паспрабаваць на еўра-4 (не ўсе) вы маглі б зрабіць, таму што там былі рынкі, тыпу таго, што турэцкі, што забруджвання не пляваць нічога, тады іх прадавалі без аснашчэння antiquinamento то фіят рабіў switch off на эбу і далей без сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, але цяпер няма на еўра-5, есць серыі dpf, і г. д. і да т. п. так і ў іншых краінах, калі знаходзяцца ўжо такія тыпу, што і турэцкая, і, права, пытанне, апаратнага і праграмнага забеспячэння, што не дазваляе, напрыклад, альфа 159 edc16 c39 euro4, джульета edc16 c39 euro5, але не роўныя як ecu, я не ведаю, ці зразумела я выказаўся і трохі ўздоўж гаворкі.

Так вы кажаце, што вы не eslude вызначана на euro5 і рана ці позна ідзе заўседы вырабляецца дыягностыка для скіду рэгістрацыі парашкоў?
Вы не можаце абыйсці яго нават з дапамогай эмулятараў знешніх датчыка або што-то ў гэтым родзе?

fabbiotto
Так вы кажаце, што вы не eslude вызначана на euro5 і рана ці позна ідзе заўседы вырабляецца дыягностыка для скіду рэгістрацыі парашкоў?
Вы не можаце абыйсці яго нават з дапамогай эмулятараў знешніх датчыка або што-то ў гэтым родзе?

Няма ты не зразумеў, тут defap можна зрабіць, але гэта павінна быць зроблена поўнае то змяніць розныя карты reletive да рэгенерацыі, у тым ліку біт засмечвання (і паўтараю біты камплектацыі вы можаце пакінуць крычы, усе роўна не працуюць) і змяніць dtc, звязаных з dpf. Для выступлення эмулятары існуюць, есць дадатковыя кантралеры, якія робяць усе з крокам больш эмулятар dpf, як правіла, збіраюць, калі не хочаце змяніць свой ecu або dpf (але dpf, трэба sotituirlo з вадасьцекавая труба), напрыклад, таму што аўтамабіль і на гарантыі.

tranky
Няма ты не зразумеў, тут defap можна зрабіць, але гэта павінна быць зроблена поўнае то змяніць розныя карты reletive да рэгенерацыі, у тым ліку біт засмечвання (і паўтараю біты камплектацыі вы можаце пакінуць крычы, усе роўна не працуюць) і змяніць dtc, звязаных з dpf. Для выступлення эмулятары існуюць, есць дадатковыя кантралеры, якія робяць усе з крокам больш эмулятар dpf, як правіла, збіраюць, калі не хочаце змяніць свой ecu або dpf (але dpf, трэба sotituirlo з вадасьцекавая труба), напрыклад, таму што аўтамабіль і на гарантыі.

усе ясна і дзякуй за інфармацыю.
так што, па-твойму, дык гэта факт, ad-hoc ?

tranky
біт засмечвання -4 і dtc p2002 off (я спадзяюся!)

Errecinque
Ах tranky....fabbiotto не можа спампаваць....

tranky
Ах tranky....fabbiotto не можа спампаваць....

Я толькі цяпер убачыў... ну так сення я адчуваю, што прыходзіць тып, і я дам вам ведаць