Прагляд Поўнай Версіі : alfa 147
прывітанне ўсім на форуме я хацеў ветліва спытаць, калі хто-то можа дапамагчы мне, у мяне ў майстэрні, альфа 147, аўтамагнітола "Blaupunkt", што, адлучыць батарэю неабходна ўвесці код разблакоўкі 815BP630665687995 7646306316 загадзя дзякуй.
Прывітанне, гэта не код, але праблема ў тым, што мы пакуль не можам даць вам коды і іншае для вашых паведамленняў. Улічваючы, што ты неа у пісьмовай форме не ты ўсе-ткі колькасць паведамленняў, неабходных для гэтых рэчаў, і для загрузкі укладанняў.
прывітанне egs дзякуй за адказ, аднак, ніякіх праблем з павагай.
прывітанне egs тое, што напісана і правільна, есць правілы, і вы павінны паважаць іх, хоць, калі чытаць абмеркаванне ў кодах аўтамагнітола ce anton66 з 6 паведамленні і быў дадзены код, каб не быць прыдзірлівымі?
Вы ведаеце, што я вам з задавальненнем бы дапамог сабе знайсці сябе, гэта код, радые не адзін мільен еўра тое, што вы пытаецеся. Адзінае што, у гэты перыяд, мы, карыстальнікі, што мы прыходзім на форум трохі, і мы ўнеслі свой уклад у той жа даючы сродкі " і размяшчэння розных рэчаў, мы былі пакараныя, і больш пазбавілі прывілеяў, што мелі, толькі таму, што не на форуме якое-то час (у кожнага свае ўласныя прычыны для гэтага, і ў любым выпадку несправядліва). Як правіла, мы не можам даць коды, хто мае некалькі паведамленняў і ў мінулым былі забанены карыстальнікі, якія зрабілі, у большай ступені, у гэты перыяд, якія трымаюць нас усе маркіраваныя. Мне нічога не мяняецца, даваць ці не код, у сэнсе, калі гэта можа быць карысна, з задавальненнем, але толькі тое, што не есць рассылка на форумы толькі для таго, каб патрабаваць што-то або прыняць. Не ў вашым выпадку, магчыма, але гэта так. Таму, каб не рызыкаваць, зрабіце запыт на admin і паглядзець, калі вы даеце дазвол.
вітаю ўсіх на форуме, прашу адміністратара, калі можна мець радые-код, якім я зрабіў запыт, я ведаю, што ў мяне мала паведамленняў, дзякуй з павагай