КПК

Прагляд Поўнай Версіі : памылак dtc на Espace iv 175cv edc16cp33

Errecinque
Бачыў, што механічна я трохі невуцкія, я прашу вас аб гэтым. Машына гарыць mil з-за кодаў няспраўнасцяў DF209 і DF647 (прыкладаю скрыншоты) . Бачыў, што мне цяжка знайсці правільны метад, каб выдаліць карту кіравання egr, калі я раблю switch off з гэтых 2 dtc, па-вашаму вырашыць гэтую праблему? У тым сэнсе, што калі індыкатар на прыборнай панэлі і механічна пакідаю клапана так, як гэта адбываецца? Дзякуй

Errecinque

Вось з экрана забыўся.

giuseppe89
Якія апісання памылак? Клапан аказваецца адкрытым або закрытым?

Errecinque
Якія апісання памылак? Клапан аказваецца адкрытым або закрытым?

DF209 датчык становішча клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог-пастаянная-кароткае замыканне ў станоўчай або адкрытая ланцуг
DF647 рэгуляванне становішча клапана рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў - перарывісты - ўзгодненасць

манро
перш выключна, зірніце на засцерагальнікі....

egs
Вы, выдаліўшы кіравання і выключае dtc карту, вы павінны вырашыць на 99%. Звярніцеся ў службу форуму.

giuseppe89
Здаецца, маршрут электрічным клапан,у мяне быў вопыт, падаў у адстаўку на bravo 1.6 mjt і мне на стэрэа памылак.замяніць выправіць і адкрыць стары з цікаўнасці,на практыцы клапан быў вугаль кантакту зношаныя на месца праверкі і, адпаведна, не было каманд у доўг...вяртаючыся да нас, правер, ці не ідзе харчаванне правільна,калі гэта нармальна escludila на карце, але праверыць закрыцце механікі.

giuseppe89
Выбачайце, але аўтакарэктара мабільнага тэлефона, ён выправіў зло, рознымі словамі,я хацеў сказаць, 'падобны вопыт, і ён мне даваў тыя ж памылкі '

egs
Калі вы не хочаце марнаваць час, глядзець спачатку засцерагальнікі, як вам параілі, калі я окай, за выключэннем клапана ад эбу, а затым выключыць нават dtc. Калі ты не можаш зрабіць гэта непасрэдна, звярніцеся ў службу on-line на форуме.

Errecinque
Дзякуй за ўсе парады. Толькі ў мяне машына ў распараджэнні, спрабую з засцерагальнікаў, калі няма, таму што гэта мой лепшы сябар я раблю некаторыя тэсты з перепуском на карце. Максімум я пакідаю ў машыне.....

egs