Прагляд Поўнай Версіі : info alfa 147 2.0 ts bosch me 7.3.1
Прывітанне ўсім , некалькі месяцаў таму я выдаліў кат і зрабіў адключыць другі лямбда ад эбу. Усё ў парадку, але, зрабіўшы дыягностыку з multieciscan я бачыў, што сістэма ідзе толькі ў open loop і напружанне лямбда каштуе да 800 mv, як мінімум, што на хуткасць costsnte. Мой страх, што эбу ні таўсцею таму што не адчувае, другі зонд і ідзе як абарона.... калі хто можа дапамагчы дзякуй
па-мойму, трэба размясціць хоць бы файл, каб убачыць, што было зроблена ў ecu....
ад таго, што вы кажаце, здаецца, што гэта была зафіксаваная ecu да паліўнай фіксаванай...
вы добра паказалі?
Калі я выкладу файл. Я яшчэ не чытаў. Няма я не чапаў параметры серыі. Мне проста неабходна адключыць лямбда dopobil кэт. Я раблю дыягностыку і бачу, што ў эбу застаецца фіксаванай ў open loop і лямбда-значэнне амаль фіксаваная 800 милливольт як мінімум, што на хуткасць сталай. Здаецца тоўсты і не ідзе ў cloosed loop пры пастаянных абарачэннях рухавіка. Не ведаю, калі гэта нармальна...
прабач, але ты нейкі зонд, ідзі адсочваць?не другой, то ў даліне кэт бачыла, што ў вас выключана, праўда?
Пагаворым зонда перад кат 800 мв, якія становяцца 840 з поўнай нагрузкай. Гэта пасля таго, як кэт ад значэнне 450 /455
затым застаецца заўсёды ў open loop і ў той момант, як ставіцца карбюратар ў рэжым пастаяннай?
дзіўна, што ты можаш убачыць, чытаючы другі зонд, калі ўсё роўна ты яе пазбавіцца...
паўтараю, мы павінны былі б праверыць на файл, што было зроблена...
у любым выпадку, калі ты тоўсты ты лепш за мяне ведаеш, ch пашкоджанняў не робіш..максімум спажывання больш бензіну..
Тым, хто зрабіў мне працу, сцвярджае, што заблакаваны другая лямбда ў фіксаванай кропцы і на самай справе бачу, зафіксаваная ў 450 милливольт... тлушч не лёгка пашкодзіць, але вельмі cosun.... тады не разумею, чаму не працуе больш у cloosed loop
можа існаваць нават шанец, што зонд перад кат сышла і больш не працуе.
Але, ведаеш, звычайна, калі адключаецца другі лямбда-closed loop працягвае працаваць?
Але, ведаеш, звычайна, калі адключаецца другі лямбда-closed loop працягвае працаваць?
па-мойму, вы...відаў, у хуткасці і абарачэннях пастаянна ecu не заўсёды павінны быць у рэжыме open loop...
але ён павінен прытрымлівацца карце, якая называецца "лямбда-абарона кампанентаў" ў closed loop, так што..
вядома, першая лямбда-гэта ў гару павінен працягваць працаваць.
прывітанне-этнео, калі не памыляюся, як мінімум, павінен мець open loop, у той час як у выпад павінен мець замкнёны контур, паспрабуйце зрабіць упор на дыягназ, зрабіце тэст з машына спыняецца
вы павінны працягваць працаваць, нават з зондам адключаная
так, вы маеце рацыю, як мінімум closed loop у выпад open loop, у любым выпадку дыягназ павінен глядзець open і closed loop.
Нармальная праца, я ведаю. Apen завесы на халастым ходу і на халодным рухавіку. На гарачым рухавіку cloosed loop на хуткасць пастаяннай, і з пераходных modetartissimi open loop у выпад.мой ecu не ідзе толькі ў open loop. Мой зарэгістраваны, сцвярджае, што ў вас адключаная другая лямбда, гэта нармальна, што не пойдзе больш у cloosed loop. Мне здаецца, дзіўна. Antonios25 вы кажаце, што трэба працаваць і cloosed loop? Можа быць, што ў мяне зонды prekat або odm і працаваць было зроблена добра?
Даруй, ве толькі ў open loop
- этнео я выключыў другая лямбда, ці то ад abarth, lancer эст, таму што зроблены вадасцёкі прамыя і ў дыягназе я бачу, open і closed.
Калі адключыў другі лямбда ў эбу вашага супастаўлення павінны заўсёды бачыць open і closed,
тады паўтараю me7 яны ўсе ў шмат карт, звязаных з даклад stechio у тым ліку некаторыя вельмі важныя званкі "Лямбда запыце Кіроўца" "лямбда на частковых нагрузках" і лямбда-абарона кампанентаў...lsa усе карты, якія працуюць у зваротнай сувязі з лямбда-зонда на выхлапе...так што першая карта цытату да вас у зваротнай сувязі openloop два іншых у cloosed..
як мы казалі многія тут, свой аўтамабіль усе роўна павінен зрабіць абодва цильме працы ў ecu, хоць была выключаная seoncda зонд...калі гэта не так, таму што, магчыма, ёсць памылка ці хто-то зрабіў працу ў вырашылі прымусіць хадзіць з аўтамабіля з карбюратарам фіксаванай бачыў, што на гэтыя экю можна зрабіць...
Ок, цяпер я пачынаю трохі разумець. Так што зваротная сувязь дзейнічае таксама ў openloop? Я думаў, што ў гэтых выпадках зонд будуць цалкам ігнаравацца. Але, які б, на вашу думку, перавага, зрабіць працы і нумары csrburazione фіксаванай. Чаму б вам не пакінуць выдумка ўсё з двух поўных цыклаў?
за тое, што я ведаю, я науглероживания фіксаванай вы выкарыстоўваеце на рухавікі без наддува, калі гэтыя ўстаноўкі кулачка асабліва націскі, якія робяць яго цяжка прытрымлівацца карты лямбда ў эбу з-за розных прычын,...на ваш рухавік, калі шчыра, не бачачы файла і дазвольце нам дапамагчы нават з нейкім гуру бензінавага эбу не магу сказаць, па якой прычыне, і было зроблена ўсё, што было зроблена..затым зонд ў openloop не ingnore але ecu не давяраецца інфармацыя, якая перадае ў ecu, напрыклад, падчас паскарэння, але абапіраецца на ўнутраную карту факт застаецца фактам, аднак, што ў любым выпадку кантралюецца(зонд і каэфіцыент лямбда) у карты рэгулявання лямбда, што калі па якой-небудзь прычыне не будуць пераадолены ecu актывуе розныя стратэгіі і абароны...
Мой рухавік з'яўляецца цалкам арыгінальнай, за выключэннем кэт, што не ёсць і тэрмінал, спартыўны. Я адзін сумняваюся. Я другі я адключаны ад эбу. Можа быць у гэтым праблема. Г. зн. нават калі вы адключыце вы трымаеце сувязь?
паспрабуйце падключыць я не думаю, што-то здарылася...
Я не разумею, калі зонд ў open, лічыцца ці не. Калі паліва вырабляецца на карту кропку за кропкай, таму што зонд павінен умяшацца?
зонд не ўмешваецца...зонда і толькі адзін датчык, які чытае carburzione...su што павінен прасіць прабачэння?
Прабач, я няправільна выказаўся. Лічыцца, каб зрабіць паліва на поўнай нагрузцы ў open loop? На карце вы ўсталюеце лямбда мэта, і з дапамогай зонда захоўваецца?