КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Погляд і меркаванне на карту audi a3 140cv

andrew64
добры дзень, прашу вопытных карыстальнікаў меркаванне аб гэтай машыне супастаўляецца entratomi ў майстэрні, праблема адставанне ў turbo кліент паведамляе мне, што аўтамабіль, у 4или 5 перадачу пры нізкіх абарачэннях tentenna трохі, каб затым знікнуць, калі aacellera я чытаў эбу з mpps
зірнулі на карту, і я заўважыў, прырашчэння непрапарцыйна аўтамабіль мантуе турбіны больш і ўзмоцненага счаплення
вы што думаеце ?
прыкладаю файл, ложак з врі

egs
Глядзіце, на мой погляд, карта вельмі ўпартыя, аднак, улічваючы, што ен турба плюс, некаторыя рэчы могуць нават стаяць. Есць дзве памылкі, і я не думаю, яны яго прынялі, у сэнсе, карту, што ECM азначае рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, была пастаўлена ўсяго на фіксаваны параметр, як выдаленне egr на старых edc15 і гэта няправільна, улічваючы, што parlaimo ў edc16u1, але egr off было, аднак, зроблена добра, выкрэсліваць правільнай вобласці, а затым-reboot гарачая была зменена, але, як быццам карту і не для вырашэння гэтай праблемы dell' HOT START. Сказаў, гэта машына, як яна ідзе ў комплексе? Лічыць таксама, што 4-й і 5-й перадач з'яўляюцца доўгімі, таму вы не зможаце мець такую ж штуршок, паскарэнне, як і маршы ніжніх.

cinqueturbo

andrew64
машына ідзе толькі тое, што я хацеў бы выдаліць чорны дым, лішак або, па крайняй меры, паменшыць

pdtechnology
прывітанне, памылак, прыведзеных egs я не разумею, калі некаторыя змены былі або вылічаюцца messe іх, я думаю, што так можа пайсці...інжэктар помпы і я не ведаю, калі вы бачылі, як вы гэта робіце працаваць....я табе веру, што ен паліць.....па-мойму трэба азнаеміцца лепш запаўняць....то есць-у градусах, вуглавыя напаўнення фарсункі, і вы ўбачыце, што машына не fumera' і паглядзіце пару, што вы хочаце, тэарэтычна ў асобных frangeti...