Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica OBD 5sf8, 5sf9, 8fmw, 8gsw, 8gsf, 9gf, 6f3, 8f2, 8f3
Прывітанне, хлопцы,
я бачыў прылада, якое ажыццяўляе scodifica иммо на гэтым эбу ( 5sf8, 5sf9, 8fmw, 8gsw, 8gsf, 9, 6f3, 8f2, 8f3 ) непасрэдна ад OBD-порт.
гэта можна зрабіць, з дапамогай якой праграмы і/або рэалізаваць гэта dispositovo??
калі вы, з чым...і як?
.
больш падрабязную інфармацыю flash,scodifica з праграмамі тыпу раз,immodecoder,meucci і г. д.. а потым перапішыце
вельмі добра
так што на mjd 6f3 ідуць даведзены да нуля адрасы 0898F8 І 0898F9 ? (аб розных праграмах мяне MDJ6F3 роўна?)
але так неабыякавы?
дзякуй
Вы можаце зрабіць scodifica за ўсе, калі на флэш, што на e2p, на гэтыя блокі. Ёсць нават такія інструменты, як I/O Тэрмінала, што робіць гэта без дапамогі дадатковага праграмнага забеспячэння. Потым і іншыя, але гэты з'яўляецца лепшым, улічваючы, што пратаколы прызначаныя для кожнага тыпу Эбу, калі Marelli, Siemens, Denso і г. д...
у 5 я не думаю, што яны робяць агульнае з файл, папраўце, калі я памыляюся ..я лічу, што толькі з shedino можна!!
я разумею, мяне цікавіць scodifica часткова для замены ecu і/або ўвесці код, новыя ключы не нявінніцы (ужо з card code)
Ты часткова можаш гэта зрабіць, але мне трэба знайсці праграміста, які ад паслядоўнага цябе чытаць E2P. У любым выпадку вы, яшчэ не існуе файл scodifica для 5, згодны, толькі з эмулятарам, і для 5SF9 не працуе на ўсіх версіях sw.
Застаецца індыкатар code гарыць на панэлі
Я павінен зрабіць частковае на gpunto 1.2 5sf адразу прачытаць у які загружаецца праграмы, няма нікога, хто мне можа даць савет?
Я павінен зрабіць частковае на gpunto 1.2 5sf адразу прачытаць у які загружаецца праграмы, няма нікога, хто мне можа даць савет?
прывітанне,
варта чытаць Eeprom 95160 (калі я не памыляюся)
пошты, файл-і бачым