Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica OBD 5sf8, 5sf9, 8fmw, 8gsw, 8gsf, 9gf, 6f3, 8f2, 8f3

Прывітанне, хлопцы,
я бачыў прылада, якое ажыццяўляе scodifica иммо на гэтым эбу ( 5sf8, 5sf9, 8fmw, 8gsw, 8gsf, 9, 6f3, 8f2, 8f3 ) непасрэдна ад OBD-порт.
гэта можна зрабіць, з дапамогай якой праграмы і/або рэалізаваць гэта dispositovo??
калі вы, з чым...і як?

.

sportknight

больш падрабязную інфармацыю flash,scodifica з праграмамі тыпу раз,immodecoder,meucci і г. д.. а потым перапішыце

вельмі добра
так што на mjd 6f3 ідуць даведзены да нуля адрасы 0898F8 І 0898F9 ? (аб розных праграмах мяне MDJ6F3 роўна?)
але так неабыякавы?

дзякуй

sportknight

egs
Вы можаце зрабіць scodifica за ўсе, калі на флэш, што на e2p, на гэтыя блокі. Ёсць нават такія інструменты, як I/O Тэрмінала, што робіць гэта без дапамогі дадатковага праграмнага забеспячэння. Потым і іншыя, але гэты з'яўляецца лепшым, улічваючы, што пратаколы прызначаныя для кожнага тыпу Эбу, калі Marelli, Siemens, Denso і г. д...

carlo abarth
у 5 я не думаю, што яны робяць агульнае з файл, папраўце, калі я памыляюся ..я лічу, што толькі з shedino можна!!

я разумею, мяне цікавіць scodifica часткова для замены ecu і/або ўвесці код, новыя ключы не нявінніцы (ужо з card code)

egs
Ты часткова можаш гэта зрабіць, але мне трэба знайсці праграміста, які ад паслядоўнага цябе чытаць E2P. У любым выпадку вы, яшчэ не існуе файл scodifica для 5, згодны, толькі з эмулятарам, і для 5SF9 не працуе на ўсіх версіях sw.

Senna_90
Застаецца індыкатар code гарыць на панэлі

michele30
Я павінен зрабіць частковае на gpunto 1.2 5sf адразу прачытаць у які загружаецца праграмы, няма нікога, хто мне можа даць савет?

Я павінен зрабіць частковае на gpunto 1.2 5sf адразу прачытаць у які загружаецца праграмы, няма нікога, хто мне можа даць савет?

прывітанне,
варта чытаць Eeprom 95160 (калі я не памыляюся)
пошты, файл-і бачым