Перегляд Повної Версії : Проблема інерційний вимикач Grande Punto
Я приїхала в майстерню в Gpunto 2009 року, з бельгії, який в результаті аварії незначні, що не компромісу навіть подушки безпеки, вона пішла в замок, на вимикач інерційний. Ця модель не має перемикача фізичного, принаймні, не встановлений у місці, як правило, під рульовою колонкою dx, і від діагнозу в боді не змушує мене йти до кінця процедуру переозброєння, як з delphi, що з КТС, і, отже, ми не були до завантажитися. Дивно, що в цих випадках він повинен горіти чотири стрілки, але не показує нічого ненормального, якщо не факт, що не частина.
Я також спробував процедуру на важіль стрілки, але без успіху.
З того, що я читав навколо, здається, версії автомобілів, які є помилка, яка посилає в багаторічні блок ecu двигуна в таких випадках, що б riverginare, щоб вирішити.
І траплялося щось подібне хтось з вас?? Я хотів би уникнути, щоб продовжити спроби, якщо можна.
Дякуємо за співпрацю...
Як правило, з послідовністю стрілок дозволяє батареї, це нормально? Я його відключив на пару хвилин? В діагностиці не дає жодної помилки? Ecu, srs і тіла?
Що версія Grande Punto і точним?
Об'єм двигуна - Бензин або Дизель?
1.3 mj, велика крапка не версія evo, 2009 рік. Блок управління двигуна jf3. В діагноз я від помилок, пов'язаних з інерційними тільки в блок керування двигуном, який змушує мене видалити, яка потім відновлюється, як тільки ви спробуйте запустити.
1.3 mj, велика крапка не версія evo, 2009 рік. Блок управління двигуна jf3. В діагноз я від помилок, пов'язаних з інерційними тільки в блок керування двигуном, який змушує мене видалити, яка потім відновлюється, як тільки ви спробуйте запустити.
якщо я не помиляюся, ці машини не мають innersiale в ecu, але і фізичному !! позиціонування, ви повинні знайти їх поруч і бити п'ятою з боку водія .. ви пробували з multiecuscan ? він це повинен зробити, якщо в ecu
Він вирішує з riverginare 2 ecu знаходиться файл з іншої ecu ти незаймана і перекодувати форсунок
Привіт, якщо ти пошту дані в ecu, і тобі 2ep і riverginare
Дякую за поради, насправді я зрозумів, що проблема була в ****llo ecu. На даний момент автомобіль пішов в кузов, не тільки мені повідомляють, читаю eprom подивимося.
Дякую за поради, насправді я зрозумів, що проблема була в ****llo ecu. На даний момент автомобіль пішов в кузов, не тільки мені повідомляють, читаю eprom подивимося.
ви можете також працювати на її читання видалити збій блок
ви можете також працювати на її читання видалити збій блок
Ти завжди говориш читання eeprom, вірно?? На флеш-було б занадто просто...😜
візьми простий файл e2p і ви можете riverginare і не кодувати навіть( я знаю де зробити, діви черзі, не торкаючись нічого іншого) форсунки адміністратори дасть мені можливість розмістити заслін допоможе ..в будь-якому випадку, з riverginare піде в хід!!
рядок 110 до 05 покладіть 000000000000
рядок f0 до 05 покладіть 000000000000
так що я тільки riverginare ключ!
Дякую всім за поради... як тільки я беруся за роботу я дам вам знати, як вона йде.
спробуйте мій riverginare не перекодувати форсунок і пошту результат!!!