Прагляд Поўнай Версіі : Праблема інэрцыйны выключальнік Grande Punto
Я прыехала ў майстэрню ў Gpunto 2009 года, з бельгіі, які ў выніку аварыі нязначныя, што не кампрамісу нават падушкі бяспекі, яна пайшла ў замак, на выключальнік інэрцыйны. Гэтая мадэль не мае перамыкача фізічнага, па меншай меры, не усталяваны ў месцы, як правіла, пад рулявой калонкай dx, і ад дыягназу ў боды не прымушае мяне ісці да канца працэдуру пераўзбраення, як з delphi, што з КМС, і, такім чынам, мы не былі да загрузіцца. Дзіўна, што ў гэтых выпадках ён павінен гарэць чатыры стрэлкі, але не паказвае нічога ненармальнага, калі не факт, што не частка.
Я таксама паспрабаваў працэдуру на рычаг стрэлкі, але без поспеху.
З таго, што я чытаў вакол, здаецца, версіі аўтамабіляў, якія ёсць памылка, якая пасылае ў шматгадовыя блок ecu рухавіка ў такіх выпадках, што б riverginare, каб вырашыць.
І здаралася што-то падобнае хто-небудзь з вас?? Я хацеў бы пазбегнуць, каб працягнуць спробы, калі можна.
Дзякуй за супрацоўніцтва...
Як правіла, з паслядоўнасцю стрэлак дазваляе батарэі, гэта нармальна? Я яго адключыў на пару хвілін? У дыягностыцы не дае ніякай памылкі? Ecu, srs і цела?
Што версія Grande Punto і дакладным?
Аб'ём рухавіка - Бензін або Дызель?
1.3 mj, вялікая кропка не версія evo, 2009 год. Блок кіравання рухавіка jf3. У дыягназ я ад памылак, звязаных з інэрцыйнымі толькі ў блок кіравання рухавіком, які прымушае мяне выдаліць, якое затым аднаўляецца, як толькі вы паспрабуйце запусціць.
1.3 mj, вялікая кропка не версія evo, 2009 год. Блок кіравання рухавіка jf3. У дыягназ я ад памылак, звязаных з інэрцыйнымі толькі ў блок кіравання рухавіком, які прымушае мяне выдаліць, якое затым аднаўляецца, як толькі вы паспрабуйце запусціць.
калі я не памыляюся, гэтыя машыны не маюць innersiale ў ecu, але і фізічным !! пазіцыянаванне, вы павінны знайсці іх побач і біць пяткай з боку кіроўцы .. вы спрабавалі з multiecuscan ? ён гэта павінен зрабіць, калі ў ecu
Ён вырашае з riverginare 2 ecu знаходзіцца файл з іншай ecu ты нявінніца і перакадаваць фарсунак
Прывітанне, калі ты пошту дадзеныя ў ecu, і цябе 2ep і riverginare
Дзякуй за парады, на самай справе я зразумеў, што праблема была ў ****llo ecu. На дадзены момант аўтамабіль пайшоў у кузаў, не толькі мне паведамляюць, чытаю eprom паглядзім.
Дзякуй за парады, на самай справе я зразумеў, што праблема была ў ****llo ecu. На дадзены момант аўтамабіль пайшоў у кузаў, не толькі мне паведамляюць, чытаю eprom паглядзім.
вы можаце таксама працаваць на яе чытанне і выдаліць збой блок
вы можаце таксама працаваць на яе чытанне і выдаліць збой блок
Ты заўсёды кажаш чытання eeprom, дакладна?? На флэш-было б занадта проста...😜
вазьмі просты файл e2p, і вы можаце riverginare і не кадзіраваць нават( я ведаю, дзе зрабіць, панны чарзе, не дакранаючыся нічым іншым) фарсункі адміністратары мне дадуць магчымасць размясціць іх screenn б вам дапамог сабе знайсці сябе ..у любым выпадку з riverginazione пойдзе ў ход!!
радок 110 да 05 пакладзеце 000000000000
радок f0 да 05 пакладзеце 000000000000
так вы толькі riverginazione ключ!!
Дзякуй усім за вашы прамыя... як толькі я пачала працаваць, я дам вам ведаць, як яна ідзе.
паспрабуйце мой riverginazione без паўторнага кадавання фарсунак і электроннай пошты вынік!!!