Прагляд Поўнай Версіі : audi a 3 2.0 140cv
прывітанне я хацеў меркаванне, калі я таксама вырашана праблема гарачага старту і клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог дзякуй
Ліквідаваць Біт 0D5342 inposta +- вы заўважыце нават вы..
аўтар ок.. паглядзець, як бакі, у адваротным выпадку паўстае іншы мех 950 больш, то фыркае, дым, безумоўна, сам паліць, але занадта добра паніжае валасы 850-800...
прывітанне cinqueturbo дзякуй за адказ, я не зразумеў, удакладніце біт і задае +- вы можаце растлумачыць лепш, дзякуй
Паглядзіце на экран пошук тое, што я атачылі у чырвоным...
Не, не ідзі, добра...
Магчыма Тытан мяне падманула? Baaa..
аднак частцы з першага файла, ад сябе адправіў
перайсці на адрас 0D5340 і пакладзеце Крычы..
дадатковы Біт Няправільны адрас 0D536A і пі-пі відаць але есць у Dec і 10,0000
вас я дадам два дотыку спадзеючыся, што вам дапамогуць..
прывітанне l памылка ў дзесятковай сістэме, і вы можаце бачыць нават з ecm або толькі з winols?? і ў мяне 0d5340 няма файла зменены, цяпер я праверыў, а цяпер я rimodificato ўсе яшчэ, я знайшоў фота з рэдагаваннем, таму я думаю, што будзе добра пасля месца . цяпер я хацеў бы з вашай дапамогай павялічыць гэтую карту, я думаю, частка з ціску турба, даючы каля 100 ачкоў , ўзбагачэнне ў acc, што карты педаль, абмежавальнік крутоўнага моманту, раствор для ін'екцый parzializzato, iniziezione f.temp ,раствор для ін'екцый parzializzato наконт таго, ці можаце вы даць мне руку, я пачала ў гэтыя дні, і месца, крок за крокам, ідзе добра