КПК

Перегляд Повної Версії : simens sid 206 fiesta і картографії

tekyla
Добрий день!
я відкриваю новий обговорення sid 206 fiesta 1.4 tdci
читаючи карту, я спробував видалити egr tramide 2d я опустив лише 4 ipanettoni але було б ще 4 зниження?додаю файл
ви можете дати йому в око?
вздовж і впоперек у форумі я знайшов ці info, властиві завжди sid 206 тобто, на думку багатьох користувачів, адрес, необхідних, щоб збільшити, щоб зробити мод.
045b00 lim пара
04c812 x 9 карти педаль .
049a92 х 8 прес-rail
4f4ba lim pres rail
056312 x 7 pres turbo
057c12 x 2 lim pres turbo
057df2 tt карти . дизель
065172 x 2 ін'єкції
про адресу 045b00 в 2d я бачу лише набір піків, де закінчується 045B05? чи доповнення?
так само як і лім press rail закінчується 04F50D?

ок, місце файл орі і mod egr, fap і rolling code один факт, з раз-другий з ecusafe.

блок управління у qestione і sudetta:

FIESTA 1.4 TDCI 2008
НАЗВА:F14_3D6B
SIMENS SID 206 5WS40584B-Т
EPPROM 29BDD160GB
CKS 3D6B
ECM 996
BDM44
KESS 129

дайте мені вашу думку та допомогу?
грац заздалегідь.

pdtechnology
привіт, я сподіваюся, що ви не завантажили карту....що стосується dpf, ні раз, ні ecusafe працюють...то мод, який ти зробив не добре прости 04b598 і схожі egr off, не проведена mod тиску в рампі і не змінити обмежувач....деякі карти були змінені однодумців немає, щоб розглянути

tekyla
Гаразд,ділите то від орі ,але щодо суміжних об'єктів карти виправити?
Якщо ви ці карти не мають ввести в експлуатацію у визначені моменти, як, наприклад, коли ебу переходить у recovery?
Одна річ, egr, то як закрити від карти?

sportknight
для egr ви можете stccare стиснення і видалення dtc

tekyla
Добрий вечір всім, як рекомендується додаю мод sid 206 вечірку 1.4 tdci 68cv я пішов з орі,що думаєте?
щодо однодумців і т. д. просить мене, щоб зберегти свої виправлення і на них, і я сказав ви.
розуміючи, що я все ще в середині c....?
заздалегідь дякую

sportknight
якщо хочете рада, не зв'язуйся, дуже збільшує залізничних карт і обмежувач, що після,час вприскування,тиск турбо і зняти egr або видалення dtc і, від'єднати роз'єм(dtc remover безкоштовно повинні зробити) і вже отримали хороші результати

tekyla

Раз все гаразд, для скидання rolling code?
що ви мені порадите?

sportknight
забудь про rolling code,максимум для безпеки, факти читати, перш ніж писати і порівнювати з тим, що ви читали раніше

Errecinque
Вибачте за вторгнення..., Що ж таке роллінг-код?

cinqueturbo
Вибачте за вторгнення..., Що ж таке роллінг-код?

Плаваючий код просто Іммо, що він змінюється автоматично при кожному запуску..

Errecinque
Плаваючий код просто Іммо, що він змінюється автоматично при кожному запуску..
Дякую ....досі не знає під цим іменем

tekyla
Тоді добрий вечір всім, давайте подивимося, якщо я зрозумів, місце файл крок 1 із змінами ,єдиний мій питання було в обмежувачі я тільки збільшив імітатор map (17),для вас відсотки зростання як йти?
щодо процедури EGR, спочатку від'єднується роз'єм, потім через код помилки читає map і ви перейдете на egr remove і ви зарядки?
правильно я сказав ....? я ніколи цього не робив.
який з них використовувати?на v1.02 немає sid 206

clabsport
якщо хочете рада, не зв'язуйся, дуже збільшує залізничних карт і обмежувач, що після,час вприскування,тиск турбо і зняти egr або видалення dtc і, від'єднати роз'єм(dtc remover безкоштовно повинні зробити) і вже отримали хороші результати

Що я знаю, робить тільки серія 803 803 і якщо говорити про V1.02 або у нас є версія вище?

tekyla
добрий вечір всім, який з них використовувати для sid 206?

sportknight

tekyla
Це ок, але, як мені вчитися, якщо я не можу завантажити?

Сьогодні я намагався читати leon cupra 4*4 з півень v50, але й можливо, що ecm не має драйвера?
Відкрию іншу тему з файлами, сподіваюся, приймете участь.
Гарний будинок на всіх.