КПК

Прагляд Поўнай Версіі : simens sid 206 fiesta і картаграфіі

tekyla
Добры дзень!
я адкрываю новы абмеркаванне sid 206 fiesta 1.4 tdci
чытаючы карту, я паспрабаваў выдаліць egr tramide 2d я апусціў толькі 4 ipanettoni але было б яшчэ 4 зніжэння?прыкладаю файл
вы можаце даць яму ў вока?
ўздоўж і папярок ў форуме я знайшоў гэтыя info, уласцівыя заўседы sid 206 то есць, на думку многіх карыстальнікаў, адрасоў, неабходных, каб павялічыць, каб зрабіць мод.
045b00 lim пара
04c812 x 9 карты педаль .
049a92 х 8 прэс-rail
4f4ba lim pres rail
056312 x 7 pres turbo
057c12 x 2 lim pres turbo
057df2 tt карты . дызель
065172 x 2 ін'екцыі
пра адрас 045b00 ў 2d я бачу толькі набор пікаў, дзе заканчваецца 045B05? або ў дадатак?
гэтак жа як і лім press rail заканчваецца 04F50D?

ок, месца файл врі і mod egr, fap і rolling code адзін факт, з раз-другі з ecusafe.

блок кіравання ў qestione і sudetta:

FIESTA 1.4 TDCI 2008
НАЗВА:F14_3D6B
SIMENS SID 206 5WS40584B-Т
EPPROM 29BDD160GB
CKS 3D6B
ECM 996
BDM44
KESS 129

дайце мне ваша меркаванне і дапамогу?
грац загадзя.

pdtechnology
прывітанне, то я спадзяюся, што вы не загрузілі карту....што тычыцца dpf, ні раз, ні ecusafe працуюць...то мод, які ты зрабіў не добра даруй 04b598 і падобныя egr off, не праведзена mod ціску ў рампы і не змяніць абмежавальнік....некаторыя карты былі змененыя аднадумцаў няма, каб разгледзець

tekyla
Добра,дзяліце то ад врі ,але адносна сумежных аб'ектаў карты выправіць?
Калі вы гэтыя карты не павінны ўвесці ў эксплуатацыю ў пэўныя моманты, як, напрыклад, калі эбу пераходзіць у recovery?
Адна рэч, сістэмы рэцыркуляцыі ог, то як зачыніць ад карты?

sportknight
для egr вы можаце stccare сціск і выдаленне dtc

tekyla
Добры вечар усім, як рэкамендуецца прыкладаю мод sid 206 вечарыну 1.4 tdci 68cv я сышоў з врі,што думаеце?
наконт аднадумцаў і г. д. просіць мяне, каб захаваць свае выпраўлення і на іх, і я сказаў вы.
разумеючы, што-то я ўсё яшчэ ў сярэдзіне c....?
загадзя дзякую

sportknight
калі хочаце савет, не звязвайся, вельмі павялічвае чыгуначных карт і абмежавальнік, што пасля,час ўпырску,ціск турбо і зняць egr або выдалення dtc і, адлучыць раз'ем(dtc remover бясплатна павінны зрабіць) і ўжо атрымалі добрыя вынікі

tekyla

Раз усё ў парадку, для скіду rolling code?
што вы мне параіце?

sportknight
забудзься пра rolling code,максімум для бяспекі, факты чытаць, перш чым пісаць і параўноўваць з тым, што вы чыталі раней

Errecinque
Прабачце за ўварванне..., Што ж такое ролінг-код?

cinqueturbo
Прабачце за ўварванне..., Што ж такое ролінг-код?

Плавае код проста Иммо, што ен змяняецца аўтаматычна пры кожным запуску..

Errecinque
Плавае код проста Иммо, што ен змяняецца аўтаматычна пры кожным запуску..
Дзякуй ....да гэтага часу не ведае пад гэтым імем

tekyla
Тады добры вечар усім, давайце паглядзім, калі я зразумеў, месца файл крок 1 з прапанаванымі зменамі ,адзіны мой пытанне быў у абмежавальнікі я толькі павялічыў імітатар map (17),для вас працэнты рост як ісці?
адносна працэдуры EGR, спачатку раз'ем адлучаецца, потым праз код памылкі чытае map і вы пяройдзеце на egr remove і вы зарадкі?
правільна я сказаў ....? я ніколі гэтага не рабіў.
які з іх выкарыстоўваць?на v1.02 няма sid 206

clabsport
калі хочаце савет, не звязвайся, вельмі павялічвае чыгуначных карт і абмежавальнік, што пасля,час ўпырску,ціск турбо і зняць egr або выдалення dtc і, адлучыць раз'ем(dtc remover бясплатна павінны зрабіць) і ўжо атрымалі добрыя вынікі

Што я ведаю, робіць толькі серыя 803 803 і калі казаць пра V1.02 ці ў нас ёсць версія вышэй?

tekyla
добры вечар усім, які з іх выкарыстоўваць для sid 206?

sportknight

tekyla
Гэта ок, але, як мне даведацца, калі я не магу спампаваць?

Сення я спрабаваў чытаць leon cupra 4*4 з певень v50, але і магчыма, што ecm не мае драйвера?
Адкрыю іншую тэму з файламі, спадзяюся, прымеце ўдзел.
Добры дом на ўсіх.